Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.05.17 in Pranešimai
-
Wolking_Dead užblokavo James_Sureno
Deivis_Extazy ir 5 kiti sureagavo į Wolking_Dead už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Wolking_Dead • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :James_Sureno • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Piknaudžiavimas admin privilegijomis. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :6 taškai -
Peikiu furistu pavaduotoja
Coco_Nut ir 3 kiti sureagavo į Haku_Rinha už temą
Sveikas James'ai, taigi kaip matau iškart pradėjai varyti ant manęs dėl to jog tu nepatekai į kandidatus, ir aš gavau pavaduotoją. Visų pirma tu per /vc pranešei jog aš nevykėlis, aš atrašiau tau jog tu pats nevykėlis nes nepatekai net į pavaduotojo kandidatus, aš asmeniškai nepriėmiau kaip įžeidimo, tave užmutino ne todėl jog aš prašiau o todėl jog patys norėjo. Jeigu tu nepriimi žodžio nevykėlis kai nepatenki į predententus į pavaduotoją, tada kitą kartą pasistenk priimti tiesą. Įrodymai jog pirmiausiai pavadinai mane nevykėliu. Ačiū tau už pirmąjį papeikimą, ir sutrugdytą laiką.4 taškai -
NBA stipriausia pasaulio lyga (apklausaa , klausimai)
Jessy_White ir 2 kiti sureagavo į Rokas už temą
Nemėgstu GSW (nepatinka žaidimo stilius), bet šiai dienai ši komanda turi per daug aukšto lygio žaidėjų, tad nemanau kad CAVS pavyks antrą kartą iš eilės laimėti žiedus. 1.Kokias komandas prognazuojate,kurios pateks į finalą?- GSW and CAVS 2.Kokiu rezultatu serija užbaigs Spurs su GSW bei CAVS su Celtics?- 0:4 and 4:2 3.Kas taps NBA finalo MVP?- Durant 4.Kuri komanda laimės čempionų žiedus?- GSW3 taškai -
Jessy_White ir kitas sureagavo į Vycka_Flex už temą
Anketa: 1.Kokias komandas prognazuojate,kurios pateks į finalą?- CAVS IR GSW 2.Kokiu rezultatu serija užbaigs Spurs su GSW bei CAVS su Celtics?- Manau, kad bus taip - [Gsw vs Spurs] Serija: (4-2). [Cavs vs Celtics] Serija: (4-1). 3.Kas taps NBA finalo MVP?- LEBRON'AS 4.Kuri komanda laimės čempionų žiedus?- Kadangi, mano vieninteliai favoritai yra [CAVS], tai manau, kad jie ir vėl pakartos, tai ką padarė praeitais metais.2 taškai -
2017.04.14 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8)
Domka_Gang sureagavo į Aivaras už temą
GREENSIDE # 1.8.0 Sveiki, taigi ilgą laiką serveryje gaujų jau nebebuvo, bet su lyg šiuo atnaujinimu jos sugrąžinamos, tačiau kitokiu pavidalu, nei buvo prieš tai. Apačioje matysite visą reikiamą pateiktą informaciją apie gaujas. Gaujos susikūrimas. Gaują susikurti galės kiekvienas serveryje norintis žmogus, tačiau ją sugebės išlaikyti ir nuvaldyti ne kiekvienas todėl siūlome stoti į kitų žaidėjų sukurtas gaujas, bei bandyti tapti gaujų dešiniosiomis/kairiosiomis rankomis. Gaujos susikūrimui reikalingas kreditų kiekis kuris yra 1000, bei įdomus pavad1 taškas -
Peikiu fūristų pavaduotoja
Bmwbmw sureagavo į Ezequiel_Roshantel už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Steve_Energy • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Haku_Rinha • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Fūristai • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: : Už nekompetetinga pavyzdį žaidėjams, pavaduotojas - valdžios atstovas turi rodyti pavyzdį kaip pavaduotojas paprastiems žaidėjams į kuri lygiuojasi tiek naujokai tiek senbuviai. + yra tam skirtas Dm o ne gatvej šaudyti į manę. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.0.1 Kiekvienas serverio direktorius privalo jausti atsakomybę einant direktoriaus pareigas; 1.3.0 Direktorius ir pav1 taškas -
Stanley avatarų galerija
Kgb_Agentas sureagavo į David_Winship už temą
90tųjų avatarai Svx all, per savaitę gyvenimas apsivertė daugiau kartų, nei per 16 metų, sakiau, kad paliekų srw ir kad su pc nebelošiu, bet susiplanavau laiką taip, kad suspėsiu viskam, tad įsijungęs PC pamačiau, kad turiu PS xD, tai sugalvojau padaryti kelis avatarus. Nežinau, nieko įspūdingo nėra, bet kažkas gavosi Žinau, nesu pro ir pnš, tad "wow" nesitikėkit. Bandysiu kelis kartus per savaitę įkelti naujų (jeigu patiks kam xd) Ką žn, googlei stockus radau xd1 taškas -
Jessy_White sureagavo į Dede Algis už temą
Kobei baigus karjera, Kawhi patapo mano mėgstamiausiu žaidėju. Visada palaikiau Lakers ir Spurs, bet kadangi Kawhighlightas iškrito, kaip bent kolkas spėjama iki sezono pradžios, nemanau, kad Spurs turi šansų laimėt prieš gsw bent kartą be savo MVP. Sad. 1.Kokias komandas prognazuojate,kurios pateks į finalą?- Obvious, GSW ir CAVS. 2.Kokiu rezultatu serija užbaigs Spurs su GSW bei CAVS su Celtics?- Spurs 0:4 GSW ; CAVS 4:1 CELTICS. 3.Kas taps NBA finalo MVP?- Atsižvelgiant į matchup'us, ir man besitikint, kad GSW laimės finalą, tai sakyčiau Curry. 4.Kuri komanda laimės čemp1 taškas -
ieskau dainu
Fernando_Meirelles sureagavo į Tiesiog_Robertas už temą
va turiu ir as pora variantu, gal patiks. arba sitas1 taškas -
GreenSide.LT | Krasnoff crime org
Lukas Front sureagavo į Žveris. už temą
net del muzikos jau rep galima mesti1 taškas -
Gaujom šioks toks pasiulymas
David_Winship sureagavo į Žveris. už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vladikas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Padarytu idomesni gauju veiksma. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 1. Padaryt kad SF zonoje kur yra dideli pastatai nebutu leidziama lipti ten gaujos nariams. ( cia gal daugiau marko ir beneciui aktualu) nes lsv megsta ten uzsisokti ir krauti zonos laika jeigu yra "top hold" . 2. LS zonoje yra per daug tu nereikaling1 taškas -
Best_Puffy užtildė Castro_Pro
Fernando_Meirelles sureagavo į Tiesiog_Robertas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Best_Puffy 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Castro_Pro 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: izdeidinejimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://www.part.lt/perziura/b68ad245379401eeec72784e51b28405807.jpg 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): http://www.part.lt/perziura/b68ad245379401eeec72784e51b28405807.jpg1 taškas -
.: Los Santos Vagos :. vakarinis veiksmas
Toshy_Ulishy sureagavo į Keith_Miller už temą
Nu pakapojot, PD krito ez TTRT.1 taškas -
Emigruoju Keith_Miller
Kevin_Connor sureagavo į Keith_Miller už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Keith_Miller. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017/02/-- Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Pora metu. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugo, daug kur reklamuojama. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes jau pabodo, norių kažko naujo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Dar ne viską, bet po biški vykdau. Nelabai sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuob1 taškas -
[0.1.8.1] Pasiulymas PD
Toshy_Ulishy sureagavo į Keith_Miller už temą
Gali būti 3 kartu per diena tai pakankamai :))1 taškas -
[0.1.8.1] Pasiulymas PD
Stephen_Rossi sureagavo į Keith_Miller už temą
Tam yra skirta komendanto valdana jei ką :))1 taškas -
1 taškas