Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2022.05.14 in Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Laurynas_Leigon Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policijos departamento pavaduotojas. Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 20 d. Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Nėra noro ir motyvacijos pačiom pareigom. Darbas reikalauja aktyvaus bei užsidegusio vadovo, o pas mane to nėra.
    15 taškai
  2. Žaidėjas užblokuotas. Tema rakinama.
    3 taškai
  3. 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    1 taškas
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Alfa_Killer Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Pilnas X-Fllow 3id Switch Norima kaina už transportą: Atviras pasiųlymams, Domina ir mainai Parduodamo transporto nuotraukas:
    1 taškas
  5. Edvinas

Peikiu Lukas_Zip

PREMIUM narys Lukis_Zip įspėtas įspėjimu dėl netinkamo /p komandos naudojimo ir užtildytas už įžeidinėjimus. Tema rakinama.
    1 taškas
  6. Nespėjau atimti narku čia irodymai kad turėjai. 1;https://imgur.com/gIpFhG7 2; o čia matuosi kad tik spėjau atimti ginklus o narku nespėjau nes atsijungė. https://imgur.com/YhGJ7ZE
    1 taškas
  7. Visus Star sudėjas buvai ir atsijungiau.
    1 taškas
  8. Jūsų Vardas_Pavardė: Lebronas_Jamesas Jūsų atstovaujama firma: Policija Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Laurynas_Leigon Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Manau šis asmuo yra žinomas visiems, taip pat ir man, puikiai išmano policijos darba, yra ne karta ir ne du turėjas pareigas policijos srityje, tikiuosi Laurynas padės man dar labiau pakelti firmos lubas į viršų. Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“):Pasižadu
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.