Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.05.16 visose vietose

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Rokas_Eid Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Krumas_Kelkraštis Policijos departamentas Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Direktorius nėra aktyvus, nesirūpina firma, tiek ties darbuotojais tiek ties miesteliu saugumo užtikrinimo, neskaitant to, kad nesimato nei vieno policijos darbuotojo barų veiksmuose, galų gale policijos direktorius bando imituoti jog kažką daro, o iš tikro tik prašo barų pagalbos, jog per dvi savaites leistu nors vieną kontrabandą laimėt, ir kad būtų uždrausta baro nariams vykti į ją. Kiek man suprantama. Pagal šį nuostatą:
    3 taškai
  2. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/lfaY29v • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/lfaY29v
    2 taškai
  3. zdarowa grįžau po 24h forumo cooldowno
    2 taškai
  4. Į pirmąjį papeikimą nesugebėjau atsakyti ir laiku pranešti DP, nes švenčiau Gimtadienį. Su mano aktyvumu yra viskas tvarkoj būnu pagal savo galimybės ir esu pakankamai aktyvus tai galima pažiūrėti mano info žaidime o kiekvieno darbuotojo nepriversiu ir nepririšiu,kad suteiktu jums dėmesio. Nei vienos Kontrabandos nebuvo laukta dykai ,nors ir nebūdavo darbuotoju pats nusikeldavau i zona ir pasišaudydavau ir ta žinutė buvo lempinė, kaip ir tas papeikimas. Toliau buvo minima, kad nesirūpina firmą, nepateikei nei vieno įrodymo tik tušti plepalai,visa firmą yra prižiūrima ir viskas sutvar
    1 taškas
  5. Mano akimis, pažeidimas yra niekinis ir direktorius galėtų save šioje situacijoje apginti. Tačiau, kai į papeikimą nebuvo sureaguota per daugiau negu parą, tai parodo kaip atsakingai žiūrima į savo pareigas ir veiksmus. Nematau kitos išeities, kaip tik skirti direktoriui įspėjimą. Tema rakinama.
    1 taškas
  6. Titas_Titurnikas

tai kur bus tu zmoniu cia

tai kur bus tu zmoniu cia
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.