Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.11.27 visose vietose

1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : T t 2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : colgeitas extra 3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: premium komandu isnaudojimas susisaudant 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą čia
    2 taškai
  2. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: <čia> • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: <čia>
    2 taškai
  3. Jūsų Vardas_Pavardė: T T Darbuotojo kuriam yra rašomas papeikimas Vardas_Pavardė: colgeitas extra Kuo darbuotojas nusižengė?: rakina kai 4 esam, nors zino kad tai negali net daryti, tazeri naudoja, nezinau issikalineja dirbdamas policininku, visiskai tokiam zmogui nera vieta, nezinau kur cia "paprikolint" norejo bet ne vietoj ir ne laiku tai dare. Nusižengimo įrodymai: čia Pavaduotojo komentaras Darbuotojas prisipažįsta padaręs klaidą, tačiau teigia jog jus atrakino ir nelaikė specialiai. Su darbuotoju buvo pasišnekėta ir situacija išsiaiškinta. Darbuotojas gauna žodinį įspėj
    2 taškai
  4. Jūsų Vardas_Pavardė: T T Darbuotojo kuriam yra rašomas papeikimas Vardas_Pavardė: colgeitas extra Kuo darbuotojas nusižengė?: uz ka cia saudo i mane kaip visada, ir dar is saugios, atgal saut tai negaleciau tai kaip ir serverio klaidu isnaudojimas dar ka Nusižengimo įrodymai: čia Direktoriaus komentaras Svarios priežasties dėl darbuotojo šaudymo aš nematau. Papeikimas priimtas, darbuotojas nubaustas 1 įspėjimu.
    2 taškai
  5. Užpildė 2, pateko 2 @Gvidas_Johnsonas Asmuo serveryje nematytas, turintis darbo patirties, anketa užpildyta trumpai ir aiškiai, be spragų. Tikiuosi užsiliksi kolektyvo gretose, esi priimtas! @Rokas_Xeon Sveikas sugrįžes! Asmuo puikiai man žinomas nuo pirmų mano žingsnių šiame projekte, tai yra darbui atsidavęs asmuo, ir esu tikras, jog žaidėjas bus puikus papildymas policijos firmoje. Anketa išplėsta, be skrupulų. Žemaiti - esi priimtas! Priimti kandidatai turi 24 valandas nuo analizės paskelbimo susisiekti su valdžia žaidime, forume, arba „Discord“ programėleje (vaceks arba vycka0
    2 taškai
  6. Žaidėjas užblokuotas nebus. Tema rakinama.
    1 taškas
  7. • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Serverio klaidų išnaudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/7mb611 Pačio asmens vidosas, ai dar tema karoce. Šitoje situacijoje asmuo galėjo tiesiog pasiimti heli ir atskristi. Būtų pasiemęs heli, būtų bandęs nusileisti, būčiau sušaudęs ir tiek, o dabar su kliutimis bam bam bugindamas atvare ir okey. Kiaurai objektą matosi kur esu, tai sakyčiau fainai. Kita karta naudok heli, arba dviratį. Ate.
    1 taškas
  8. Jūsų Vardas_Pavardė: R_E Darbuotojo kuriam yra rašomas papeikimas Vardas_Pavardė: Taduse_Jrg Kuo darbuotojas nusižengė?: Non-rp važiavo per Escobar st. Darbo ginklu išnaudojimas ne pagal paskirti. Nusižengimo įrodymai: nonrp ginklai ne pagal paskirti Pavaduotojo komentaras Įrodymų galiojimo laikas (24h) yra pasibaigęs. Papeikimas atmestas.
    1 taškas
  9. Keturioliktoji analize jau čia ! @Kajus_Kajazas - Sveikas, užpildei panašiai kaip ir praeita karta, bet matau tavo nora ateiti į mechaniku firmą, pasiskaityk dar darbo informacija. Kviečiu prisijungti tave prie GearTech Soliutions firmos. @Rokas_Eid - Sveikas, užpildęs anketa esi tvarkingai tai ir Kviečiu prisijungti tave prie GearTech Soliutions firmos. Pateke susisiekite su manimi Discord (slafka) arba Žaidime (Ruki_Bazuki) ir užpildykite darbo sutartis (Čia)
    1 taškas
  10. Jūsų Vardas_Pavardė: T T Darbuotojo kuriam yra rašomas papeikimas Vardas_Pavardė: colgeitas extra Kuo darbuotojas nusižengė?: keiksmazodziu vartojimas Nusižengimo įrodymai: čia Pavaduotojo komentaras Puikiai matosi, jog darbuotojas norėjo atkartosi žodį "cbuberis", bet sumaišė ir sistema užskaitė jo "missclick'ą" kaip necenzūrinį žodį. Klaida yra pateisinama, visiems taip yra atsitikę. Kadangi situacija nėra tyčinė, darbuotojas baudžiamas nebus.
    1 taškas
  11. James_Vsop

Senoji kolekcija

Senoji kolekcija
    1 taškas
  12. Užpildė 3, pateko 1 užtikrintai, 2 „ant klaustuko“ @Colgeitas_Extra - Anketa išsami, priekabės tik prie pačio tavo, kaip žaidėjo elgesio. Rekomenduoju paisyti firmos taisyklių, nes niekas terliotis su tavimi linkęs nebus. Pradžiai kviesiu tave pokalbiui discord programoje jog įsitikinti, jog esi priimtas. @Taduse_Jrg - Dar vienas asmuo, kurio elgesiu galima dvejoti, nebent įrodysi, jog esi pasikeitęs. Anketa pradžiai buvo pildyta atmestinu principu, tačiau buvo pakoreguota. Pradžiai kviesiu tave pokalbiui discord programoje jog įsitikinti, jog esi priimtas. @Tommy_Scalleta Anketa gra
    1 taškas
  13. Užpildė 2, pateko 2 @Kevin_Yang Žinomas žaidėjas serverinėje, pats studijuoja būtent šį amatą realybėje, anketa puiki, kaip žmogus irgi, žinau jog nenuvilsi. Esi priimtas! @Eimantas_Kla Dar vienas senbuvis, pasirodęs serveryje po daug laiko. Anketa be priekabių. Būsi puikus papildymas. Esi priimtas! Priimtieji kandidatai turi 24 valandas nuo analizės paskelbimo susisiekti su manim žaidime, forume, arba „Discord“ programėleje (vaceks). Tik susisiekus ir gavus leidimą bus galima užsipildyti darbo sutartį. Pasimatom miesteliuose, naujieji „Hawaii Police“ darbuotojai!
    1 taškas
  14. Užpildė 1, pateko 1 @Malacy_Edwa Senas žaidėjas, kiek neigiamą reputaciją turintis, bet tikiu, jog jis čia su tikslu pasitaisyti. Esi priimtas Priimtieji kandidatai turi 24 valandas nuo analizės paskelbimo susisiekti su manim žaidime, forume, arba „Discord“ programėleje (vaceks). Tik susisiekus ir gavus leidimą bus galima užsipildyti darbo sutartį. Pasimatom miesteliuose, naujieji „Hawaii Police“ darbuotojai!
    1 taškas
  15. Užpildė 3, pateko 3 @Vilimas_Salvatore - Žaidėjas pažįstamas iš seniau, dirbęs ne vienoje mano firmoje, senas veidas. Aktyvumu nepasižymi, tačiau esu užtikrintas, jog darbuotojas bus naudingas firmoje. Į anketą per daugiausiai darbo neįdėta, tačiau gal taip ir geriau, trumpai ir aiškiai, nes klaidų neradau. Esi priimtas! @Safari_Mesh Sveikas atvykęs! Kol kas labiausiai nudžiuginusi anketa, smagu, jog sugebu grąžinti tokius senus vilkus į šį serverį. Asmuo man gali padėti ne vien kaip darbuotojas, tačiau ir kaip mentorius savo patirtimi praeitose policijos firmose. Anketa be priekaišt
    1 taškas
  16. • Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: neteisingai izeide mane, as ne kazkoks kaimo gyvunas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: cia
    0 taškai
  17. Jūsų Vardas_Pavardė: Colgeitas_Extra Žaidėjo kuris jums parašė papeikimą Vardas_Pavarde: Titas_Titurnikas Jūsų pasiaiškinimas: Nelabai suprantu kas su tavim yra negerai bet čia akivaiždžiai nebuvo panaudotas keiksmažodis o buvo parašytas sakinys ne taip pats viršuje minėjo Nic_Shot'as tavo screenshote ,,Nemates kad jis cbubintu" bandžiau tapati parašyt kad jis cbubina bet vietoj to per skubėjima parašiau ka ne cb bueri ar kažka panašaus ir sistema tai traktavo kaip keiksmažodį ir uždėjo žvaigždutės nes parašiau dvi b todėl tai nėra keiksmažodis o tiesiog klaidą ir todėl buvo uždėtas žvaig
    0 taškai
  18. Jūsų Vardas_Pavardė: Colgeitas_Extra Žaidėjo kuris jums parašė papeikimą Vardas_Pavarde: Titas_Titurnikas Jūsų pasiaiškinimas: Visu pirma aš susiklaidinau ir tuo pačiu mane suklaidino kolegą kadangi buvau skaites nuostatas bet primiršes kad negalima rakinti 4 bariniu vienu metu vienam, todėl iškarto buvot atrakinti nežinau ką bandai pasiekti šiais papeikimais jeigu ir suklysdamas buvot visi atrakinti ir vistiek mane nužudėt taigi prisimines neėmiau ir speceliai jūsų nelaikiau surakintu ir nedariau patikru bei neatiminėjau ginklų visi darom klaidu iš ju ir mokomes o dėl tu ką jūs tai tam m
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.