Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

M'Rashford

Neaktyvus

  • 53

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi M'Rashford pranešimai

  1. Anketa skirta pasidalinti rasta ar padaryta modifikacija: Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: M_R Kas tai per modifikacija?(Transportas/skin/hud ir t.t.): Picų dėžės Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda(aka link): apačioje viskas Modifikacijos vaizdinė medžiaga(foto/video): apačioje viskas Charlie Pizza Čili Picos download link : https://www.upload.ee/files/9242394/Pic__D___s.rar.html jei bus repų, bus ir įdomesnių modų.
  2. jau antras atvejis man toks kai kažkokiu mistiniu būdu kažkam nrg sprogsta, nuostolius juk atlyginau koks man tikslas ją sprogdint.
  3. Kas čia do huine, prisijungiau į servą pražaidžiau minutę ir *cenzūra* banas.
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Marcus_Rashford• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Tamsos_Tvarkdarys• Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas. Nesupratau prikolo nes prisijungiau ir po minutės gavau baną.• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : https://imgur.com/a/5MO1ZjX• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : https://imgur.com/a/G9nHqbE
  5. A N K E T A 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Marcus_Rashford 2. Jūsų norima modifikacija: Apačioje 3. Modifikacijos apibūdinimas: Apačioje 4. Ar reikės pagalbos įsirašant modifikaciją?: ne download link: https://www.upload.ee/files/9150378/pyrex23.rar.html kam reikės tas panaudos, kažkada buvo daug norinčių jo.
  6. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime? – M_RKokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita) – skin Komentaras apie modifikaciją (nebūtina) – Vaizdo medžiaga (Foto/Video) – Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda – nemačiau, kad būtų kažkur bent kažkiek panašus mediko skinas į lietuvišką tai turėkit download link: http://zipansion.com/qlp4 credits: ClassicRus ir aš (tik pertekstūrinau) daug
  7. ieškau gfx'erio. 

  8. kodėl atrodo visi modai lq? p.s su zmodeler nesukursi modų. patariu tau užsiimti vieną projektą ir ties juo dirbt, o ne pradėjus prie vieno projekto emigruot prie kito. keep working.
  9. yra toks dalykas kaip modifikacijų shopas patariu čia užsisakyt - http://greenside.lt/index.php?/topic/39707-jacko-modifikacij%C5%B3-shopas/ p.s colormodas gali būti šviesus/tamsus/normalus, enb gražus/baisus/veidrodis ir same shit.
  10. Prediktai. Aštuntfinalio poros: „Manchester City“ – „Monaco“ Madrido „Real“ – „Napoli“ Lisabonos „Benfica“ – Dortmundo „Borussia“ Miuncheno „Bayern“ – Londono „Arsenal“ „Porto“ – „Juventus“ PSG – „Barcelona“ Lėverkuzeno „Bayer“ – Madrido „Atletico“ „Sevilla“ – „Leicester City" Bšk argumentų įmesiu. Raudonai pažymėta turėtų laimėti užtikrintai. Žalia pažymėta turėtų būti sudėtinga kovą tačiau arčiau pergalės yra žaliai pažymėta komandą.
  11. Anketa: 1. Jūsų norima modifikacija: Skin 2. Modifikacijos apibūdinimas: link vat būtent šito skino, o ne Frankio. https://www.flickr.com/photos/128632367@N08/27101440200/in/dateposted/ 3. Ar turite brolį/sesę?: ofc 4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Marcus_Rashford
  12. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Marcus_Rashford • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Edga_Bmw • Už ką buvote užblokuotas ?: Apgaudinėjimai • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Nespėjau padaryt. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://imgur.com/a/QbSNn Dar kartą sakau, nieko neapgavau o kaip tik padėjau žaist kauliuką dviem žaidėjams iš didelių sumų. Buvo sutarta kai jie žaidė anksčiau kelis kartus, jog 10% sumos gaudavau nuo prizo. (100k - 10k)
  13. Žmogau, jei esu naujokas reikia ir parašyti į taisykles, jog negalima tarpininkauti iš kur man žinoti?
  14. Apie kauliukus, Kadangi daugėja apgavysčių žaidžiant /kauliukai su tarpininku (dažniausiai administratoriumi) privalau visiems viešai pranešti, jog apgavystės atveju administracija jums negrąžins nė cento, todėl galite nekurti temų pagalbos skiltyje, nes tai nieko nepakeis. Administracija tam ir yra padariusi limitą žaidžiant kauliukais, todėl prašom tų limitų ir laikytis, nes su savo tokiais žaidimais tik darote žaidimą lengvesnį naujokams, ką aš laikau problema. Nėra parašyta, jog negalima tarpininkauti kai kauliuką žaidžia. Niekas nebuvo apgautas.
  15. Jordon_Ibe Marcus_Slaughter Jarrett_Jack Richard_Jefferson JR_Smith Džei_Vi James_Gist Anthony_Randolph Jaka_Blazic Leo_Westermann Marko_Simonovic James_Anderson Bradley_Wanamaker
  16. Parašyk į a-ž. ką reikia tiksliai padaryti Gerai padarysiu.
  17. Pateikti modifikacijos pavyzdžiai. Jei tiks atsakyk į A-Ž
  18. Marcus‘Rashford Zmodeler parduotuvė | Modifikacijų krautuvėlė Taisyklės: 1.Negalima užsisakyti modifikacijos bet jai skirtos anketos. 2.Negalima rašyti bereikšmių pranešimų. 3.Jei modifikaciją tinka, privalote atsiskaityti per 24h 4.Užsisakinėjant daugiau nei 1 modifikaciją rašyti viską į vieną pranešimą. [išimtis: Jeigu užsisakinėjat ir ieškojimo ir Zmodeler, tada atskirtai dvi anketos privalo būti] Juodasis sąrašo taisyklės: 1.Privalote mokėti 2 kartus daugiau už pateiktą modifikaciją. 2.Neprašyti ištraukti jūsų iš juodajo sąrašo. 3.Juodajame sąraše esantys asme

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.