Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Tim_Leo

Neaktyvus

  • 23

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Anketa: 1. Jūsų norima modifikacija: Gražaus "Sultan" modo, apačioje bus aiškesnis apibūdinimas. 2. Modifikacijos apibūdinimas: Reikia modo, kuris būtų High-Quality, Crashable ir Tunable (kad gražiai dūžtų ir tiuninguotųsi be jokių bugų). 3. Reiks pagalbos įsirašyt modifikaciją?: Ne. 4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tim'Leo.
  2. Jau užsakė naują hostą iš užsienio lyg, su naujom apsaugom ir pnš. Viskas čiki bus jau.
  3. Neįpirks, todėl ir pasikeitė tiekėjus, nes per brangu buvo ;D
  4. Gaidys čia ne hostingas, lūšta kas penkias minutes. Jeigu buvo ant akcijos papigiai nereikėjo vistiek keist, dabar toks ''trash'' kad šakės.
  5. Nu tiesiog jeigu rašo, kad trūksta failų tai jie dingo kažkaip xD. Išinstaliuok ts, paskui patikrink kompe ar nebeliko jokių kitų failų ir papkių susijusių su ts, ir tada po visko instaliuok iš naujo :D. Nes tau taip po vieną failą ieškot ir siųstis tai bus užsikrušimas xD.
  6. Nes nebėra tų .dll failų, gal netyčia pratrynei Tiesiog perinstaliuok iš naujo ts švariai ir tada turėtų būt viskas okey.
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tim'Leo. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti senąją sistema su paprastom taksi mašinom, nes dabar pilna iškvietimų, mes visi stovim bazėje ir negalim dirbti, nes nėra nė vieno laisvo transporto, visi užrakinti. O pirkti ir mokėti pinigus darbo direktoriui už kažkokias nesąmones visiškai nesinori, pavyzdžiui mes dirbam tam, kad užsidirbt pinigų, o ne tam, kad juos išleisti... Verkiant reikia normalios senos sistemos, kad visi galėtų imti tiesiog mašinas ir sau ramiai darbuotis. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Naudingas
  8. Dėl GB ir procesoriaus nėra skirtumo, nes tai yra ENB (grafikos modas), grafikai reikia vaizdūškės geros, o grafikos korta tavo gan nebloga. Pavilks lengvai šitą ENB čj.
  9. Gali būt, kad pažeistas samp.dll failiukas, bijau sumeluot aišku, bet verta pamėginti įsimesti default.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.