Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ryan Fushion

Neaktyvus

  • 27

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Ryan Fushion

  • Gimtadienis 2002.07.25

Paskutiniai profilio lankytojai

1.498 profilio peržiūros
  1. UŽTILDYMO ANKETŲ ŠABLONAI: Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Ryan_Fushion 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Juicy_Fruit 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
  2. UŽTILDYMO ANKETŲ ŠABLONAI: Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Ryan_Fushion 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Antanas_Birzas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : /v ne tam 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
  3. UŽTILDYMO ANKETŲ ŠABLONAI: Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Ryan_Fushion 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Aidas_Krosas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
  4. Tai ateisi, bet iš temos pavadinimo supratau jog palieki serverį
  5. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ryan_Fushion • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Raudonas_Melynakis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Blogas Vardas_Pavardė x3 • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  6. Čiau Gumi, kodėl palieki serverį? Gal gausiu bent dalelę tavo turto į savo kišenę
  7. UŽTILDYMO ANKETŲ ŠABLONAI: Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Ryan_Fushion 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Minde_Information 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : /v ne tam. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
  8. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Ryan_Fushion 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Honey_Masteris 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Blogas /v naudojimas. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : neturiu.
  9. 1.Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ryan_Fushion 2.Nuo kada žaidžiate serveryje: 2015 metų.3.Skaičius nuo 1 iki 1000: 420
  10. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Stasys_Bmw Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017-04-17 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo 2012 metų pabaigos. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugų. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Geros sistemos. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : TAIP Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Visus jau dirbau be pakvietimo, įdomiausias ir pelningiausias buvo ūkininkai.
  11. ech, galvojau eventas bus bet sueis ir givewėjus gal paeis kažką pirmą kart laimėt <?>
  12. Šaunūs atnaujinimai, ilgai lauktos gaujos, žiūrėsim kas ateitį bus.
  13. Ieškau žmogaus kuris padarytų avatarą, PM. Skolingas neliksiu <_<

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.