Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Tomukas_Tomas

Neaktyvus

  • 181

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Tomukas_Tomas sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujasis Policijos direktorius,   
    Naujasis Policijos direktorius

    Policijos valdžią paliko Gaby_Blu. Direktorė pareigas atliko šiek tiek ilgiau nei mėnesį per kurį galima buvo pastebėti įvairių pakylimų ir nuosmukių, ką ir pati mini savo atsistatydinime. Todėl, reikia naujo direktoriaus. Šiaip, laikausi nuomonės, kad direktorius turi būti išrinktas tik tada, kai laimi rinkimus, tačiau esu užsiminęs, kad galėčiau taikyti išimtį ir šį kartą paaiškinsiu, kodėl ta išimtis buvo padaryta ir kaip daugeliu aspektų tinkantis kandidatas be atrankos tapo direktoriumi. Turbūt daugeliui jau suprantama, kad direktoriumi tampa labai aktyviai prie firmos prisidėjęs, pastaruoju metu kartu su Policijos direktore dirbęs Aurimas_Makvynas. Apačioje pateikiami šio sprendimo priemimo motyvai.
    Mano akimis, šiuo metu Policija yra geroje stadijoje ir paskutinėmis dienomis tą pagrinde užtikrino būtent naujasis Policijos direkorius. Taip pat visai neseniai vyko atranka į kurią buvo priimta naujų darbuotojų ir iš esmės komanda ir jos dinamika jau bus kažkiek pasikeitusi. Taip pat direktorė palikdama itin stipriai rekomendavo pareigų perleidimą Aurimui. Paanalizavęs dabartinę Policijos firmą padariau prielaidą, kad darbuotojams labai patinka Aurimas ir tikrai daugelis jų džiaugtųsi kuo greičiau išvydę jį kaip nuolatinį direktorių. Taip pat, kaip žinote šiuo metu vyksta Taksi direktoriaus rinkimai, o pačiam beldžiasi pats sesijos įkarštis, todėl pasidaryti sau 2 rinkimus būtų tiesiog neprotinga asmeninėje erdvėje ir nejausčiau pilno šių pareigų malonumo. Atsižvelgęs į aukščiau pateiktus motyvus, nusprendžiau, kad stabdyti nuolatinės Policijos veiklą šiuo metu yra netikslinga.
    Pasveikinkime naująjį miestelių šerifą @Aurimas_Makvynas.

  2. Patinka
    Tomukas_Tomas sureagavo į Tautvydas_Udravich tarp Peikiu Tautvydas_Udravich   
    Labas, Malonu matyti pirmą nesutarimą, tik labai jau gaila, kad tai buvo gauta iš savo darbuotojo. Ši situacija, mano nuomonę, atrodo šiek tiek nesuprastų taisyklių pavartojimas ir pritaikymas žaidime. Taigi nieko nelaukęs, pradėsiu nuo įvykio paaiškinimo.
    Situacija: 
    Vakar (12.30) buvo gauta daug iškvietimų, kurie buvo ištisai priimti Boss_Like. Todėl būtent tuo momentu, kai buvo gauti du iškvietimai, norėjau pasižiūrėti, ar jūs jos priimsite. Patį pirmą iškvietimą priėmė Boss_Like, todėl dėl to nesiginčiju. Tačiau antro iškvietimo niekas nepriėmė. Nusprendžiau pasižiūrėti, ką darbuotojai daro, kad jų nepriima. Pamačiau tave nereaguojant į iškvietimą ir kaip suprantu, atidarinėjai dėžes. Laukiau, kol priimsite iškvietimą, tačiau to ir neįvyko. Tačiau po maždaug pusantros minutės, kai Boss_Like atvyko į pirmą iškvietimą, jam teko priimti ir antrą iškart po to. Taigi šioje situacijoje tikrinau ir įspėjimą uždėjau, ne dėl to kas ateityje įvyko, bet tai, kad nesilaikėte taisyklių ir nepriėmėte iškvietimo per tą pusantros minutės.
    Tavo komentarų paneigimas:
    Taigi atsižvelgiu į
     Darbo laiko naudojimas ir jo supratimas/saviveikla. Iškvietimo ignoravimas. Paskirtos taisyklės dirbančiam asmeniui firmoje.  1. 
    Duotas darbo laikas (Darbo laikas) yra pagrinde tam, kad jei esate nepradirbę dienos limito, galite laisvai užsiimti saviveikla. (aišku minimumas yra tikrinamas 22 h.). O iškvietimai bet kokiu atveju, ar saviveikloje, ar darbint, ar net nežinau ką darant, visada bet kokiu atveju yra privalomi būti priimtais.
    2.
    Pirmas iškvietimas buvo priimtas, tačiau antras - ne. Praėjo pusantros minutės, kol darbuotojas, kuris buvo jau priėmęs kitą iškvietimą, turėjo priimti ir antrą. O tuo tarpu, jūs net nepriėmėte iškvietimo per būtent tą pusantros minutės. Todėl ir buvo uždėtas įspėjimas, dėl iškvietimo ignoravimo.
    3.
    Pačioje taisyklėje jau galima matyti, patį tekstą, kuris pasako, kad buvo privaloma priimti iškvietimą. (taisyklės) "Saviveikloje darbuotojai gali daryti bet ką, bet jei gaunamas iškvietimas ir niekas jo nepriima, privaloma priimti iškvietimą." Taip, kaip ir yra sakoma, gali užsiimti saviveikloje ko tik nori. Atidarinėti dėžes, niekas nedraudė. "...bet jei gaunamas iškvietimas ir niekas jo nepriima, privaloma priimti iškvietimą." Šis būtent paryškintas sakinys pasako, jei esi saviveikloje, privalai priimti iškvietimą, jei jis nėra priimtas (išimtis tik tada, kai jau esama afk būsenoje prieš iškvietimo paskelbimą). O per tas pusantros minutės, jis nebuvo paimtas.
     
    Jei yra vienas dirbantysis, nereiškia, kad tie kurie yra saviveikloje, yra atleisti nuo taisyklių ir jiems tai nebegalioja. Pamačius iškvietimą, ir matant, kad niekas jo nepriima arba jau yra priėmę kitą iškvietimą, todėl negali priimti antro, turite išeiti iš saviveiklos ir priimti iškvietimą.
    Įrodymai:
    Pirmas clip'as
    Antras clip'as
    Įspėjimo uždėjimas
     
    Ačiū už savo nuomonės išsireiškimą. Visi mes žmonės, todėl turime nesutarimų. Jas visada verta išspręsti ir tikiuosi, kad dabar supratai, kas buvo blogai šioje būtent situacijoje. Gerų ateinančių naujų metų. 
  3. Patinka
    Tomukas_Tomas sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Peikiu Tautvydas_Udravich   
    Direktorius paaiškino visą susiklosčiusią situaciją. Sutinku, kad iškvietimai yra skubus ir svarbus reikalas, ypatingai medikams, todėl tas pusantros minutės galėjo būti ta atkarpa, kai paslaugų jau neprireiks. Nematau nieko blogo, kad direktorius imasi veiksmų, siekdamas priminti darbuotojams, jog iškvietimai yra prioritetas. Linkiu nenusiminti ir susitarti su vadovu dėl įspėjimų nusiėmimo po savaitės. Laimingų naujųjų.
     
    Tema rakinama.
  4. Haha
    Tomukas_Tomas sureagavo į Gaby_Blu tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Gaby_Blu
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policijos Departamento direktorė.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 33 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:
    Na, LCPB firmai atėjo galas... Ogi atėjo todėl, nes direktorė nebeturi laiko ir ta pati rutina veda ją iš proto... Norėjau žinoma pabandyti naujų dalykų, beeet viskam yra ribos. Beet aš tikraai esu nustebusi, jog man suteikė šansą būti šioos pačios geriausios ir nuostabios firmos direktore! Tiek patyrėm visi kartu ir gerų ir blogų momentų! Tačiau visos jos labiausiai buvo geros ir įsimintinos! Jokiame darbe neesu dirbusi, kuriame būtų tiek daug fainų žmonių vienoje vietoje, kurie visi vienas kitą palaiko ir padeda. Buvome tarsi viena didele šeima, kitaip žinoma kaip Spurgių Gang'as ❤️
    Negalėčiau nieko blogo pasakyti apie savo darbuotojus, nes jie buvo patys geriaaausi! Žinoma, buvo ir momentų kuomet grojo mano nervais, bet viską susitvarkėm ir susitaikėme  Neįmanomą man buvo ant jų pykti... 
    Pradėkime dėkojimo laišką:
    Esu labai dėkinga @Migelis_Zhebtuvelis, jog suteikė šansą man atstovauti šiai įmonei! Bei ačiū, jog padėjai man! 
    Tai pat noriu padėkoti savo pirmąjam pavaduotojui @Claudas_Baryga su kuriuo ir praėjome pačius sunkiausius momentus, kurie ir buvo nuo pat pat pradžių. Tačiau vėliau įsivažiavome ir padarėme tikrai daug šios firmos labui! Sukūrėme tikrai daug įvairiausių sistemų tiek forume tiek Discorde! Buvome tikrai vienas kumštis... Sunku buvo tave paleisti iš pavaduotojo pareigų ir gaila, jog ne kartu išėjome iš šios firmos. Bet ką darysi ❤️ Ačiū tau.
    Na, padėkosiu ir savo antrąjam pavaduotojui @Aurimas_Makvynas kuris šiek tiek pabuvojo pavaduotojaus kėdėje ir tikrai padarė daug dėl šios firmos. Jis buvo griežtas, bet tik dėl to, jog būtų tvarka firmoje ir serveryje. Bet nebuvo perdaug jau griežtas tikrai  Ačiū tau, jog saugojai firmą ir mūsų spurgučius kol manęs nebuvo. Tikrai rekomenduoju tave tapti šios firmos direktoriumi, nes tau sekėsi puikiai tvarkytis su ja.
    Taaip pat padėkosiu tiems, kurie mane palaikė ir padėjo man ! : @Charlie_Gambino, @Funny_Ness, @Bitee_Maja, @Charles_Leclerc
    Na ir kaip gi nepataginsiu savo mylimu spurgučių ❤️:  @Kle_Bonas @Kevin_Stevenson @Clem Klem @Tule_Blck @Elve_Valor @Lucky_Dealer @Laurynas_Leigon @Gvidas_Johnsonas @Liam_Vazquez @Ethan_Runner @Howard_Jonhson @Kevin_Yang !
     Kad ir nebesu jūsų direktorė, vistiek jūs liksit mano spurgučiais ❤️ Linkiu jums tik gero ! 
    Na, o tiems kurie norėjo man tik blogo, tai jūs mane ir motyvavote dirbti toliau čia 😘 Kaip ten Sir Lewis Hamilton sakė: ,,You can knock me down, but I get up twice as strong." Tad laukit mano sugrįžimo ❤️ 

    *LCPB firma out*
  5. Patinka
    Tomukas_Tomas sureagavo į Charles_Leclerc tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Charles_Leclerc
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksi, direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 84 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Iš tikrųjų išsisėmė viskas, būtent taksi firmoje, viskas kaip ir buvo gerai, tačiau pabodo pats kaip firmos darbas, kadangi čia dirbu kaip darbuotojas nuo rugpjūčio 10 dienos. Smagi firma, kuriai tiek daug priežiūros ir nereikia, čia galima laikyti ir laikyti tą direktorių, tačiau kažkam visada ateina laikas pasakyti viso gero ir tiek. Buvome subūrę galbūt nelabai didelę, bet labai smagią komandą, daug darbuotojų dabar labai sėkmingai dirba ir kitose serverio įmonėse, ten atsiskleidžia taip, kaip ir turėtų. Kalbant apie patį direktoriavimo laikotarpį, tai jis buvo tikrai smagus, galbūt ne visada vyravo pastovumas ties darbuotojais ir dažnai susidurdavau su iššūkiais, bet vis kažkaip juos įveikdavom ir viskas būdavo gerai. Apie savo buvusius darbuotojus pasakysiu tik tiek, kad buvo tikrai visokių, bet viskas su tuo gerai, visokių buvo, visokių reikia. Tikrai smagus ir linksmas laikotarpis praėjo, tikiuosi, kad kada nors išeis tai pakartoti. Iš serverio nedingstu tikrai. Na ir aišku, kaip be padėkų, gražių žodžių, kurių tikrai buvo šiame laikotarpyje.
    Visų pirmą, norėčiau padėkoti savo geriausiam ir nuostabiausiam darbuotojui - @Maxim_Kinderis. Tai buvo ilgiausiai išdirbęs darbuotojas, bei geriausias darbuotojas. Visada stengiuosi padėkoti savo 5 žvaigždučių klubui, tai darbuotojams, kurie pasiekė 5 rangą įmonėje, galbūt kažką ir galiu būt pamiršęs, nepykite. @Laurynas_Bond, @Bunta_Fujiwara, @Tryras_Vanduo, @Justas_Paklausk, @Pakalniuks_Alfa.
    Noriu padėkoti žmonėms, kurie prisidėjo vienaip ar kitaip prie mano direktoriavimo. @Gaby_Blu, @Tomas_Honor, @Augustea_Honor, @Tautvydas_Udravich, @Strong_Blue, @Bobikas_Armanis, @Jokis_Pro, @Khai_Weed, @Black_Ride, @Zalia_Arbata, @Twix_Snickers
    Idėją, kurią davė būtent pildyti į direktorių - @Gvidaz_Bond.
    Direktorių prižiūrėtojui, kuris suteikė šansą - @Migelis_Zhebtuvelis.
    Savo padaužai pavaduotojui - @Vincas_Zzz. (a.k.a 2,5k minučių į savaitę atpirkdavo kaltes).
    Savo pavaduotojui - @Gytis_Sky.
    Visai direktorių komandai, bei visiems darbuotojams, ačiū už Jūsų indėlį į šią firmą!
    Ačiū chebryte ir iki kitų kartų!
     
  6. Liūdnas
    Tomukas_Tomas sureagavo į Ema_And tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Ema_And
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Medikų direktorė
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 48 dienas
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Ateina laikas, kai tenka suaugti ir visą dėmesį skirti šeimos kūrimui- pačiam geriausiam laikotarpiui. Smagu buvo prisiminti senus laikus ir pasibūti su visomis kolegomis. Ypatingai dėkoju tiems, kurie šį laikotarpį padarė žymiai įdomesnį- @Demarcus_Norwood @Rajonski_Prakuror @Ekem_Slamstas @Bobikas_Armanis @Tomukas_Tomas @Rolandas_Huba @Tautvydas_Udravich @Lukaz_Workout @Tomas_Honor ir kitiems! Ačiū už galimybę prisiminti viską- @Migelis_Zhebtuvelis. Sėkmės, galbūt dar susitiksime!
  7. Haha
    Tomukas_Tomas sureagavo į Jake_Willson tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Jake_Willson
    Jūsų atstovaujama firma: Mechanikai.
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Charlie_Gambino
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Pasitikiu, žinau ką gali, dar prieš pildant į direktorių jau turėjau jo palaikyma, visada sutinka padėti, paskatina, yra aktyvus, sutaria su kolektyvu, turi tiek patirties tiek idėju ties mechanikų firmą.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu
  8. Patinka
    Tomukas_Tomas sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Atranka į „Blueberry“ baro lyderį,   
    Kas yra barai?
    Daugiau informacijos apie barus čia.
    Sveiki, atsistatydinus Claudui, ieškome naujojo „Blueberry“ baro lyderio. Šiuo metu serveryje yra pilna veiksmo tiek iš „Montgomery“ baro, tiek iš policijos departamento, todėl manau tai turėtų suteikti motyvacijos išbandyti save ir suburti savo šutvę.
     
    INFORMACIJA
    Kandidatūras galima pateikti iki 2023.11.03 19:00. Anketas pateikia tik žaidėjai, kandidatuojantys į pareigas. Kandidatas negali būti gėdos stulpuose. Jūsų pateiktas kandidatūras mato projekto administracija, bei prižiūrėtojai. REIKALAVIMAI
    Kandidatūra privalo būti pateikta „CV“ (motyvacinio laiško) formatu, pageidautina jog į laišką prašomi punktai nebūtų įtraukti. „CV“ laiškas turi būti tinkamai suskirstytas į paragrafus, laiškui turi būti parinktas tvarkingas šriftas, jo dydis ir spalva - jog jį skaityti ir analizuoti būtų patogu (rekomenduojama naudoti numatytą šriftą ir spalvą bei 12-14 šrifto dydį). Komentuoti gali tik tie kurie kandidatuoja į vadovo pareigas, bet kokie kiti pranešimai bus traktuojami kaip bereikšmiai. Kandidatas privalo turėti teigiamą arba neutralią reputaciją mūsų projekte. Kandidatui neatitikus vieno iš reikalavimų, barų prižiūrėtojas turi teisę laiško neanalizuoti. Visą pranešimą sutvarkykite kuo profesionaliau, taip - kaip tvarkytumėte savo temą, einant lyderio pareigas. LAIŠKO TURINYS
    Jūsų prisistatymas (laisvalaikis/charakterio bruožai/teigiamos ir neigiamos savybės).
    Praeities klaidos mūsų projekte, turėti vartotojai/užblokavimai (išsamiai).
    Kokia veikla šiuo metu užsiimate serveryje (išsamiai).
    Kodėl renkatės būtent nusikalstamą veiklą, ko tikitės iš lyderio pareigų.
    Kaip vadovausite savo šutvei, atsirinksite pagalbininkus bei šutvės narius.
  9. Haha
    Tomukas_Tomas sureagavo į Edvinas tarp Peikiu Bitee_Maja   
    Administratorė pripažino, kad šioje situacijoje padarė klaidą panaudodama „ADMIN“ komandas. Kadangi administratorė pirmą kartą padarė pažeidimą, jai buvo paaiškinta, kaip turėtų tinkamai elgtis tokioje situacijoje.

    Administratorė nebus baudžiama.
    Tema rakinama.
  10. Pasimetęs
    Tomukas_Tomas sureagavo į Bitee_Maja tarp Peikiu Bitee_Maja   
    Sveikas Titai,
    Pradėsiu nuo pirmo vaizdo įrašo, pripažinsiu, jog suklydau panaudodama komandas ne pagal paskirtį, o antram vaizdo įraše dalyvavau Ignas_Eox rengiamame evente, todėl panaudojau /gydytis komanda, kas vis tiek nieko nekeičia - išlieka mano kaltė. 
    Aplamai iš savo pusės ką galiu pakomentuoti apie šį papeikimą, taip suklydau dėl /gydytis ir /ptp komandų, bet nematau žmonių kurie būtų nukentėję dėl šito dalyko apart jūsų, jog nepavyko nušauti manęs, įrodymų iš savo pusės jokių neturiu, tad belieka sulaukti verdikto iš Roko arba Edvino.  
     
  11. Patinka
    Tomukas_Tomas sureagavo į Titas_Titurnikas tarp Peikiu Bitee_Maja   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Titas_Titurnikas
    2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: @Bitee_Maja
    3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: ADMIN/PREMIUM komandu isnaudojimas ne pagal paskirti.
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: 
     
     
     
     
  12. Haha
    Tomukas_Tomas sureagavo į Lil_Pranas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lil_Pranas
    Jūsų atstovaujama firma: Policija, direktorius.
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Benito_Cartel
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Hey, tai kadangi reikia papildomų rankų ir pagalbos man ties firma, nusprendžiau paskirti pavaduotoją. Žmogų pažįstu tikrai nemažai laiko, žinau, jog nenuvils ir savo įdėjomis įneš į firmą daugiau įvairovės. Nuo pirmų dienų tapus direktoriumi žmogus aktyviai siūlėsi pagalbą man ties firmos reikalais.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
  13. Patinka
    Tomukas_Tomas sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujoji Red County Ligoninės valdžia,   
    Naujoji Red County Ligoninės valdžia

    Rinkimuose sulaukėme 8 kandidatūrų, iš kurių 6 vertos dėmesio ir detalesnio laiško analizavimo. Atrinkti kandidatai dalyvavo I-ame etape ir buvo įtraukti į rinkimų vertinimo lentelę. Jų slapyvardžiai koduojami data, kada buvo paskelbtas kandidatūros pranešimas. Jeigu neatsimenate, kada skelbėte pranešimą, galite pasikonsultuoti forumo asmenine žinute. Iš šešių, į antrą etapą pateko 2 kandidatai, kurie gavo papildomą užduotį.
     
    I-ASIS ETAPAS
     
    II-ASIS ETAPAS
    Iš 6 tikrai stiprių kandidatų teko atrinkti 2. Atrinkti kandidatai sužavėjo gera savo laikysena serveryje, laiške pasižymėjusiu kritiniu mąstymu, konkretumu, sudomino mane, kaip Direktorių prižiūrėtoją. Pasirinkau tęsti rinkimus kartu su @Benito_Cartel ir @Ema_And. Abu kandidatai šiek tiek panašūs, abiems svarbus aktyvus darbuotojų įveiklinimas, abu turėjo pasiruošę preliminarią firmos struktūrą, ko pritrūko likusiems 4 kandidatams. Kadangi kandidatų laiškuose buvo galima rasti panašumų, abiems Discord žinute buvo pateikta užduotis konkrečiau nupasakoti, kaip veiks darbuotojų veiklos. Tiek vienas, tiek kitas rinkimų dalyvis pasirodė labai gerai, tačiau Emilijai pavyko įtikinti mane labiau.
    Pasveikinkime naująją Ligoninės direktorę!

     
     
  14. Patinka
  15. Haha
    Tomukas_Tomas gavo reakcijąViscountess_Qss tarp parduodu/keiciu traktoriu   
    siūlau 10mln
  16. Haha
    Tomukas_Tomas gavo reakcijąKarosas_Julius tarp parduodu/keiciu traktoriu   
    siūlau 10mln
  17. Haha
    Tomukas_Tomas gavo reakcijąDovis_Gtx tarp parduodu/keiciu traktoriu   
    siūlau 10mln
  18. Patinka
    Tomukas_Tomas gavo reakcijąQuez_Junior tarp parduodu/keiciu traktoriu   
    siūlau 10mln
  19. Ačiū
    Tomukas_Tomas sureagavo į Bitee_Maja tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Bitee_Maja
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Medikų firmos direktorė
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 253 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: 
    Laba vakarėly GREENSIDE, atėjo ta diena, kuri ateina ir kiekvienam direktoriui – paskutinioji valdžios kėdėje...  Teko pasidžiaugti 1 metus laiko – kaip medikų darbuotoja bei 9mėnesius ir 9dienas kaip MEDIKŲ firmos direktore. Per tą laikotarpį kurį ėjau kartu su Medikais šiame serveryje įgavau tikrai geros patirties, medikai buvo mano pirmasis darbas su pakvietimu, kurį dirbau šiame serveryje, čia aš atradau save, bet nusprendžiau užleisti šią vietą naujam žmogui, nes kaip sakoma kas per daug tas negerai. Per visą savo direktoriavimo laikotarpį turėjau tris pavaduotojus, su kuriais turėjau skirtingą patirtį, bei norėčiau ištarti didelį AČIŪ, nes kiekvienas iš jūsų prisidėjo prie medikų firmos. Taip pat svarbų vaidmenį visame šitame laikotarpyje užėmė ir žmonės, kurie turėjo daug pykčio ant medikų firmos, bandė kenkti ar šiaip nemėgo dėl tam tikrų priežasčių, tai turėjo irgi didelę įtaką mano motyvacijos taurelėje direktorės pareigose. Taip pat norėčiau padėkoti ir žaidėjams, kurie naudojosi medikų paslaugomis ar parėmė finansiškai medikų pelną. Manau per mano direktoriavimą nei vienas medikas neliko nusivylęs savo savaitiniu atlyginimu, stengiausi suteikti galimybę kiekvienam darbuotojui susirinkti gerą algą medikų firmoje (savo asmeniniu pinigų nedėjau į medikų fondą čia tiems kurie galvojo, jog medikai gyveną iš mano pinigų 😊 ) Taigi užbaigdama šį atsisveikinimą norėčiau padėkoti visiems medikų darbuotojams kurie ilgiau ar trumpiau pabuvo medikų firmoje visų neprisiminsiu, tad nepykit, kurių neprisiminsiu, nes jūsų per visą laikotarpį buvo labai daug... Ir vienas iš svarbiausių padėkų būtų tai direktorių prižiūrėtojams @Emilisvn_Samp ir @Dwayne_Jahseh, už suteiktą šansą bei pasitikėjimą naujam žmogui duoti direktoriaus pareigas, tikiuosi nelikot nusivylę mano darbu bei rezultatais. Taip pat noriu palinkėti naujajam medikų valdžios atstovui - didžiausios sėkmės, kantrybės, motyvacijos, noro, bei gerų tikslų medikams! Kelk medikus į aukštumas. 
    TAG geriausiems:

    Pavaduotojai - @Tomukas Tomas; @Uncle_Drew; @Camo_Bear.
    Darbuotojai – @Kamile_Blue; @Vika_Bond; @David_Wrestler; @Charlie_Gambino; @Jake_Willson; @Martin_Gossard; @Gruzinas_Tortilla; @Tnt_Edwax@Safari_Mesh; @Fergus_Maklaud; @Jostalis_Plaipalis; @Mark_Corres; @Nedas_Krosas; @Justas_Jucius; @Beniux_Subas; @Andrius_Nike; @Hariune_Collins; @Ltu_Pasaulis; @Faustis_Faustas; @Bebras_King; @Benito_Cartel; @Carlos_Quattro; @Adam_Frank.
    „Discord“ siaubai – @Andej_Jojo; @Black_Hand; @Nic_Shot.
    Padėka už bendradarbiavimą - @Nikita_Provotlov; @Migelis_Zhebtuvelis; @Ekem_Slamstas; @Arnas_Torreto; @James_Vercceti; @Mantvis_Bmw; @Henris_Makarov; @Vitaminas_Adb.
    Atsiprašymas @Rokas, už scamintą premiumą
    „BEE MEDICINE“ OUT 

  20. Haha
    Tomukas_Tomas sureagavo į Laukinis_Simonas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Laukinis_Simonas
    Jūsų atstovaujama firma: "Red County Skydas"
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Vasco_Salvadore
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Taigi vis gi vasaros sezonas po truputį įsivažiuoja, todėl automatiškai truputį mažėja laisvo laiko sampui. Darbuotojas nuo pirmų akimirkų pasirodė draugiškas, atsakingas bei motyvuotas. Gali pasirodyti žalias, bet visgi subrendęs. Kaip tik šiuo metu jau man reikia ramsčio į kurį galėčiau atsiremti, susidurdamas su pamažėjusiu laiku sampui. Tikiuosi šiuo savo pasirinkimu nebūsiu suklydęs, bei davęs tau rimta iššukį projekte, galbūt viena dieną čia įgyta patirtis vis gi pravers gyvenime. 
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu
     
     
  21. Patinka
    Tomukas_Tomas sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Migelis_Zhebtuvelis
    Jūsų atstovaujama firma: ZHB TAXI
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Ekem_Slamstas
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Ilgą laiką buvo vienintelis ZHB TAXI ofiso narys, atėjo laikas paaukštinimui. Lojalus darbuotojas dirbantis dar nuo praeitos direktorės kandidatūros. Firmoje viską supranta, puiki proga išbandyti save.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu
  22. Liūdnas
    Tomukas_Tomas sureagavo į Tautvydas_Udravich tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Tautvydas_Udravich
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: ZHB Taxi, Pavaduotojas
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 4 mėn - 121 dienos
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Kai gavau pavaduotojo pareigas, jau firmoje buvau išdirbęs 4 mėn. Tuo metu vis dar turėjau iniciatyvos dirbti, kurti naujų įdėjų, ir tikrai motyvacijos buvo pilnos kišenės. Tačiau, kuo ilgiau dirbi, tuo labiau atsibosta. Planavau išeiti liepos mėnesį, tačiau nusprendžiau išeiti šią dieną, kadangi firmoje atėjau 10.20, tapau pavaduotoju 02.20, ir išeinu 06.20, viskas vyksta 20 dieną, ir netgi kas 4 mėn. Tad tikrai galvoju, pats geriausias metas jau būtų išeiti. Kolektyvas buvo įdealus, nors ir buvo keletas nesklandumų, su tam tikrais žmonėmis, keletas įvykių, tačiau žiaurių nesutikimų nebuvo rasta. Pats firmos kolektyvas, visi darbuotojai buvo nuostabūs, aišku buvo ten keletas įdomesnių žmonių.. tačiau, aplamai paėmus, viskas buvo nuostabu. Didelis dėkui @Migelis_Zhebtuvelis, kad suteikė ir net užmotyvavo mane bandyti savo jėgas tampant pavaduotoju, esu nuoširdžiai dėkingas. Taip pat @Ekem_Slamstas, už didelį indelį darbe, ir net sugebėjo pasiekti penktą rangą. Aišku nepamirškime mūsų firmos legendos, @Camo_Bear, nors jau firmoje nebesi, bet tikrai galiu teigti, kad buvai firmos didelė dalis, ir taip pat sugebėjai pasiekti penktą rangą. Didelis dėkui @Tomukas_Tomas, nors ir prisijungei vėlai į firmą, bet parodei savo iniciatyvą, kuri buvo nuostabi. Iki šiol nesu matęs tokio aktyvaus žmogaus firmoje, nustebinai. Esu labai dėkingas ir kitems darbuotojams @Deividas_Bubis, @Taduse_Jrg, @Dovis_Santos, @Kakarotas_Aivaras, @Vycka_Flex, @Augis_Dash, @Kiemo_Sargas(malacy žmogutis buvai), @Pijus_Lukas, @Diego_Rossi, @Klemas_Dunbiusir visiems kitiems buvusiems darbuotojams šioje firmoje. Kada nors sugrįšiu, o dabar bus tik trumpa pertraukėlė..
  23. Patinka
    Tomukas_Tomas sureagavo į Tautvydas_Udravich tarp Pasiūlymas dėl taksistų darbo maršrutų   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tautvydas_Udravich
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai mano pasiūlymas kaip ir iš pavadinimo sprendžiant yra apie maršrutus. Noriu pasakyti, kad į serverį būtų gera įdėja pridėti stoteles už "RC" zonos teritorijų. Tai paėmus, kaip ir pervežėjuose yra kontraktai, tai kažkas panašaus ir taksistuose, kad būtų maršrutai į atskirus Lv/Sf/Ls miestus. Prie to pačio ir būtų padaryti tam tikri išmokėjimai už tai, o ne dėl 20 minučių kelio apie 1,5k. Tad manau padidinus kainą už kiekvieną keleivį būtų taip pat gera įdėja, kadangi ir taip taksistuose geriausiu atveju galima gauti, vien tik už darbą, sakyčiau apie 20k į mėnesį dirbant apie 1000min į savaitę. Tad šitie pakeitimai, pagrinde už "RC" zonų vežiojimas, pagerintu ir pakeltu "Coach" tr. priemonės naudojimą firmoje, bei atskleistų firmos potencialą į tam tikrą gerovę su maršrutais. 
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Suteiktu būsimiems ir esantiems taksistams didesnio noro dirbti, bei duotų autobusui tikrą prasmę maršrutų vežiojimui.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Kaip ir minėjau, pervežėjuose yra kontraktai, su atskiru transportu (be patirties kituose darbuose, neįskaitant pervežėjus, tik galiu pasakyti kiek ką žinau apie juos). Medikuose yra karo medikai, kur padeda pareigūnams/bariniams zonose, taip pat ir yra užduotys su sraigtasparniu už RC ribų. PD - kontrabandos už RC zonų. Daugelis darbų turi savo tam tikrą paskirtą transportą ar pareigą, kuria naudoja už miestelių ribų, įviarioms darbo situacijoms. Tad manau, kad taksistuose būtų gera įdėja taip pat pridėti šį pasiūlymą. 
  24. Patinka
    Tomukas_Tomas sureagavo į Dwayne_Jahseh tarp Apgavo James_Morello   
    • Jūsų Vardas_Pavardė: Dwayne_Jahseh
    • Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: James_Morello
    • Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Serverio žaidėjui buvo paskolinta 8.000.000€, kuriuos turėjo grąžinti per 2 mėnesius. Pasibaigus terminui asmuo atsisakė grąžinti skolą.
    • Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): Pinigai paskolinti (2023-01-24, 21:48) Pinigai turėjo būti grąžinti (2023-03-24)
    • Įrodymai (būtina): 
     
    Pinigai buvo grąžinti.
  25. Patinka
    Tomukas_Tomas sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp [giveaway] ZHB loterijos bilietėliai   
    ZHB loterijos bilietėlių giveaway
     
    Dalyvaudami šiame giveaway, pretenduojate į 10 nemokamų ZHB loterijos bilietėlių; Norėdami dalyvauti, turite palikti pranešimą šioje temoje. Vienas laimingasis bus išrinktas 2023.04.23 17:00

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.