Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Don`Freizeris

Neaktyvus

  • 9

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Žiauriai patiko bei puikiai sugalvojai sukurti tokį dalyką, tiesiog esi nerealus ir kurk toliau tokius dalykus, nes pilnai esi tam skirtas. AMEN.
  2. Labai tikrai patiko sukurtas kruopščiai viskas, net nuostabu žiūrėti į šį darbą. Šaunuolis tiesiog !
  3. Geras ir naudingas pasiūlymas šiame serveryje, pats asmeniškai jau mačiau temas kad yra tokių dalykų šiame serveryje kaip apgavimai ir panašiai. Kodėl nesukūręs tokio dalyko kaip tu čia rašiai šį pasiūlymą? Tiesiog labai vertingas dalykas būtų ir džiaugtus daugumą žmonių kad mažiau apgavimų būtų, tiek projekto administracijai būtų paskui mažiau darbo ir panašiai. Aš sakau dideli už, už šią kruopščia ir reikalingą pasiūlymą.
  4. Pasiūlymas tikrai tvarkingas ir žiauriai reikalingas kiekvienam manau mums. Aš tikrai patenkintas už šį pasiūlymą, ir manau šis pasiūlymas atsiras atnaujinime serveryje, ir busime mes visi nustebinti jūsų darbų, bei kokybiškumų. Šaunuolis kad parašei šį pasiūlymą, pagarba.
  5. Šaunu kaip serverio administratoriai deda po žingsni į priekį naujų metų dieną, bei įrodo mums kad tikrai jie sugeba viską puikiai padaryti. Džiaugsmingu atnaujinimų, geru bei linksmų žaidėjų būtent šiame serveryje. O metais naujieji mums spindi tolerantiškai. Su naujaisiais kolegos!

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.