Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Kadetas_Kappa

Narys

  • 85

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Liūdnas
    Kadetas_Kappa sureagavo į Teddy_Wiliams tarp Teddy_Wiliams užblokavo Malacy_Edwa   
    ŠABLONAS:
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:  Čia |  Čia | Čia |  Čia
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/m6fzwdE
  2. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Jizzy_Black tarp Pasiūlymai serveriui - #2   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: kaip žinome, serveris gyvuoja jau septintus metus, per tą laiką projektas pasikeitė nemažai, nepamiršti buvo ir darbai be pakvietimų, dalis jų atnaujinta, pridėti interjerai bei papildoma veikla juose, tačiau manau pritarsite man, jog per tiek metų daugumoje serverių galima rasti tuos pačius darbus - medkirčiai, valytojai, gaisrininkai, kelių prižiūrėtojai ir t.t., kai kurie sako, jog „dviračio iš naujo neišrasim“, tačiau aš manau, kad tai vis dar įmanoma ir nusprendžiau pasiūlyti du naujus darbus be pakvietimo, kurie galėtų pakeisti pasirinktus serverio darbus arba tiesiog papildyti jų sąrašą. Kad būtų patogiau, kiekvienam darbui užpildysiu atskirą anketą. || 1. Elektrikai - pagrindinė darbuotojų veikla būtų „nusprogusių“ skydinių tvarkymas, avarijos / audros metu pažeistų elektros instaliacijų ( laidų ir kt.) tvarkymas ir pan. Iškvietimai galėtų būti įvairiausi - nuo paprasčiausio skambučio iš senolės, jog viename iš namo kambarių nebeveikia elektra ir reikia pakeisti lemputę, iki didelių, daugiau laiko reikalaujančių audros padarytų padarinių šalinimo ir pan. Jog būtų lengviau, galiu pateikti keletą pavyzdžių, kaip įsivaizduoju pačius iškvietimus ir jų informaciją:
    [IŠKVIETIMAS] Gautas iškvietimas, jog 69 ID name nebeveikia elektra, pasiimkite reikiamą įrangą ir vykite į iškvietimą. [IŠKVIETIMAS] Gautas iškvietimas, jog Montgomery miestelio pakrašty ant elektros laidų nukrito didelės medžio šakos, dalis miestelio gyventojų neteko elektros, pasiimkite reikiamą įrangą ir vykite į iškvietimą. Elektrikai darbovietėje taip pat galėtų pasiimti tris įrankių rinkinius, jie priklausytų nuo iškvietimo sunkumo, kuo rinkinys „rimtesnis“ tuo ilgiau jį užtruktų pasikrauti į darbinį transportą. Apie iškvietimus būtų sužinoma darbo racijoje - priėmęs iškvietimas darbuotojas gautų išsamesnę informaciją apie situaciją (kokio įrankių rinkinio reikia, per kiek laiko privaloma atlikti užduotį ir kt.). Užgriuvęs medis ant laidų ir pan., būtų matomas visiems serverio žaidėjams - jeigu per atitinkamą laiką iškvietimo niekas nepriima / neįvykdo - kliūtis kelyje pasišalina automatiškai.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: manau nauji žaidėjai pamatę unikalias darbo sistemas bei jų specifiką labiau susidomėtų projektu, norėtų jį pažinti labiau ir pamatę kokybiškus darbus naujokams, pasiliktų serveryje ilgam laikui, tokiu būdu palaipsniui padidėtų bendras žaidėjų vidurkis.
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: antrasis darbas - sodininkai / botanikai. Serveryje, kiekviename miestelyje būtų įrengta po šiltnamį (kaip ir dabar turime medelynus), juose darbuotojai galėtų prižiūrėti įvairius augalus, sodinti, laistyti bei skinti juos. Galbūt šiltnamiuose būtų galima auginti gėles, kurias tinkamai prižiūrint ir auginant, vėliau atsirastų galimybė nuskinti ir parduoti miestelio turguje. Taip pat sodininkai / botanikai galėtų prižiūrėti ir paties miesto žalumą, atitinkamu laikotarpiu į raciją gautų iškvietimus, jog nurodytoje vietoje nuvyto / peraugo krūmas / gėlynas / gyvatvorė, jį reikėtų persodinti arba apgenėti. Iškvietimo pavyzdys:
    [IŠKVIETIMAS] Palomino Creek miestelyje nuvyto centrinio parko krūmynas, priimkite iškvietimą, nuvykite į vietą ir pasodinkite naują krūmą.
    Konkreti lokacija būtų rodoma priėmus iškvietimą, kaip ir su elektrikų darbu, sodininkas / botanikas į savo darbinį automobilį turėtų pasiimti reikiamą įrangą, priešingai nei elektrikuose, čia būtų tik vienas reikalingas įrankių paketas, tačiau nuvykus į iškvietimą ant paties krūmo būtų parašytas tekstas, kokio įrankio tuo metu reikia. PVZ: atvykus prie nuvytusio krūmo ant jo būtų tekstas „Norėdami iškasti krūmą pasiimkite kastuvą ir priėję spaudinėkite Y mygtuką“, iškasus krūmą, toje vietoje atsirastų duobė, kurioje rašytų „Norėdami į žemę įpilti juodžemio, spaudinėkite Y mygtuką“, tai padarius - reikėtų pasodinti naują sodinuką, vėl gi, duobėje rašomas tekstas - „norėdami pasodinti naują krūmą, iš automobilio pasiimkite sodinuką ir spaudinėkite Y klavišą“, pasodinus - jį reikėtų palaistyti, tai būtų daroma taip pačiai, iš transporto pasiėmus laistytuvą su vandeniu ir spaudant Y mygtuką prie krūmo.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: kaip ir elektrikai, labiau sudomintų naujokus unikalia sistema ir suinteresuotų juos pasilikti projekte.
     
    [!] Abu darbai aprašyti labai minimaliai, jog bendruomenei būtų lengviau skaityti ir nereikėtų užtrukti daug laiko. Sulaukus susidomėjimo iš bendruomenės bei administracijos bei gavus informaciją, jog sistemos turi tikimybę išvysti dienos šviesą - abu darbus galiu aprašyti kur kas plačiau, su visomis iškvietimų situacijomis, pavyzdžiais ir savo asmeninėmis vizijomis.
     
  3. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Rokas_Xeon tarp Pasiūlymai serveriui - #2   
    Sveiki skaitovai, norėčiau papildyti pasiūlymą ties elektrikais. Važinėjant su automobiliu, pamačiau, kad ne visi elektros stulpai yra sujungti laidais, ir dėl to, man į galvą šovė idėja, jog jei būtų galima į serverį įdėti audras/stichijas, kurios nuplėštų tuos elektros laidus, o atvažiavę elektrikai, juos sutvarkytų, arba tiesiog nukritę medžiai tuos laidus nutrauktų, o kai kurie paliktų kaboti. Paliktus kaboti medžius galėtų supjaustyti kaladėmis gaisrininkai arba medkirčiai, o visą likusį darbą su elektra palikti elektrikams.
    O ties botanikais pilnai sutinku, kadangi pats esu statęs daug šiltnamių, norėčiau dar pasiūlyti, jog vėjas galėtų nupūsti pačius šiltnamius, arba tiesiog jie pūtų/rūdytų, ir juos reiktų kartas nuo karto atrestauruoti. Botanikai/sodininkai bazėse galėtų užsipilti įvairių chemikalų arba vandens, ar kažko panašaus, ir juos turėtų išpilti, ant augalų, medžių ar panašiai, kad jie gyvuotų ir nepūtų.
    Tikriausiai čia labai prifantazavau, tačiau čia mano nuomonė. Ačiū.
  4. Ačiū
    Kadetas_Kappa sureagavo į Rokas tarp Pasiūlymai serveriui - #1   
    Ties transportu pritarčiau tik dėl bagažinės talpos, bet negaliu prižadėti, jog tai bus išpildyta. Medicinos pažymos priminimą galima padaryti kaip ir su asmeniniu transportu, jog įlipus į tr. priemonę būtų išmetama lentelė, kurioje būtų priminimas. Kas susiję su „/slepti“ bus įgvendinta sekančiame versijos atnaujinime. Dėl „blacklist“ taip pat sutikčiau. Turim planuose atnaujinti keletą „/telefonas“ funkcijų, tad bus galima pridėti ir šią.
  5. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Adidas_Junior tarp Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina,​​​​​​​​​​   
    Tai kada tas atnaujinimas?
  6. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Misteris_Erikas tarp [0.1.8.7] Šiukšlininkų darbo patobulinimas.   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Misteris_Erikas
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai į šiukšlininkų darbą galėtumėt pridėti įvairių rūšių šiukšlių (komunalinės atliekos, stiklas, plastikas ir t.t.), už kiek vieną rūšį būtų mokami skirtingi atlyginimai ir skirtingos rūšies šiukšles reikėtų vežti į skirtingą vietą. Taip pat atsirastų ir atskiri konteineriai miestelių teritorijose iš kurių ir reiktų paimti tam tikrą šiukšlių rūšį. Bet kiek vienai rūšiai būtų paskirtas spec. transportas su kuriuo galima rinkti tos rūšies šiukšles (pvz: plastiką).
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paįvairintų žaidimą, bei serverį. Bei su tokia rūšiavimo sistema labiau atsispindėtų kodėl šis serveris yra "Green". Taip pat padaugėtų darbo šiukšlininkams, ir nebereiktų muštis dėl šiukšlių.
  7. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Rebeka tarp Didžioji veikla 2019   
    Esate Šaunuoliai iš didžiosios raidės. Ne pirmus metus matau Tavo pastangas siekiant įtraukti didžiąją dalį serverio į didžiulius renginius, kurie yra ir vykę, ir pavykę. Ačiū už iniciatyvų darbą direktorių komandai!
  8. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Jake Xarim Is Number One tarp GIVEAWAY NRG-500 !!   
    Heya,heyo tai va nebuvo kas veikti, nėra noro žaisti serve <hah> tai turiu daug shit mašinų ir kito stuff, tai atiduosiu vieną NRG-500 jums ''free'' !
     
    • First dalykas, tai nugalėjotas bus renkamas random.org svetainės būdų, so nerašykit ''draugui duosi'' ir kt. Galbūt ir filmuosiu :>
    • Norint dalyvauti šiame ''giveaway'' reikės parašyti tik savo vardą pavardę pagal anketą kurią rasite apačioje.
    • Neklausinėti kada bus išrinkta ar duok man ir kt. shit, rinksiu kada bus pakankamai žaidėjų iš ko rinkti, bet ilgiausiai savaitę..
    • NRG-500 išvaizda ir informacija bus apačioje, todėl kaip įteiksiu ir filmuosiu ar pasidarysiu įrodymus, kad nesakytų nedaviau ar kt.
     
    Anketa
    Vardas_Pavardė serveryje :
    Ką veiksite su šią NRG-500, ar norite laimėti? :
    Nuomonė apie Jake Paul [* Xarim]  (Nebūtina atsakyti) :
     
    Informacija apie NRG-500 ir kita..

     
    [ Jei negaila paspauskite ''patinka'' tuomet galimybė bus sukūrti daugiau giveaway ! ]
     
     
     
     
  9. Patinka
    Kadetas_Kappa gavo reakcijąMinde_Marshell tarp Kadetas_Kappa užtildė Haku_Rinka   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Kadetas_Kappa
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:  Haku_Rinka
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: flood/spam daugiau kaip 3 žinutės vienu metu
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://www.part.lt/perziura/4cc8cf32f2097fce631d16aa4cd493a4551.png
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): http://www.part.lt/perziura/b1b4fcd3d3abbfa0c1235ec40f2d4df3975.png
  10. Patinka
    Kadetas_Kappa gavo reakcijąMinde_Marshell tarp Kadetas_Kappa užtildė Marozas_Rajone   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Kadetas_Kappa
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Marozas_Rajone
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:flood/spam daugiau kaip 3 žinutės vienu metu
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): 
  11. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Minde_Marshell tarp Wolking_Dead laikinai užblokavo Jose_White   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Wolking_Dead
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Jose_White
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Event trugdyma
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/a/nOB64
     
  12. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Minde_Marshell tarp Wolking_Dead užtildė Tremell_Santos   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Wolking_Dead
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Tremell_Santos
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Ižeidimai
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
     
     
  13. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Minde_Marshell tarp Wolking_Dead užtildė Nico_Rosberg   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Wolking_Dead
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Nico_Rosberg
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Ižeidimai
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
     
  14. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Minde_Marshell tarp Wolking_Dead užtildė Santo_Baronne   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Wolking_Dead
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Santo_Baronne
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Daugiau kaip 3 žinutės parašė 4
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  15. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Nico_Moretti tarp GSPD direktoriaus rinkimai: ar žmogus geba mokytis iš klaidų?   
    Dar vienų rinkimų pabaiga, dar vienas direktorius ir dar vienas klausimas: „ar jis sugebės?“ Pastarieji GSPD direktoriaus rinkimai buvo nenusisekę, kadangi rinkimų lyderis labai netinkamai pasielgė labai netinkamu metu, dėl ko teko rinktis tarp dviejų žmonių iš kategorijos „surizikuočiau“ ir galiausiai viskas pasibaigė direktoriaus nušalinimu, kuris dabar eina svarbias pareigas kažkokiame menkame serveryje su pora dešimčių žaidėjų. Suprantu, kad tokios pareigos smagu, svarbu, daug dėmesio, bet abejoju, ar jos tinkamos tokiam žmogui su tokiu požiūriu. O dabar prie reikalo – į GSPD direktoriaus pareigas kandidatavo 8 serverio žaidėjai, 2 iš jų paliko visai neblogą įspūdį ir pateko į antrąjį rinkimų etapą: One_Love ir Falanji_Friux, buvo šiaip dar keletas neblogų laiškų, bet labai suabejojau jų autorių vadovavimo įgūdžiais.


     
    One_Love dar nėra labai gerai žinomas serverio visuomenėje, tačiau kažkada jau kandidatavo į taksi direktoriaus pareigas ir paliko neblogą įspūdį tiek tuometiniam DP, tiek serverio žaidėjams bei buvo potencialus kandidatas užimti tas pareigas, galbūt greit būtų tapęs direktoriumi, bet kažkur pasiplovė. Falanji_Friux buvo tas praeitų GSPD direktoriaus rinkimų lyderis, apie kurį rašiau truputi aukščiau, nežinau ar tą darė savo noru, ar „draugai“ tiesiog pasinaudojo juo, bet abejais atvejais savo kandidatūros fotkint ir siuntinėti kitiems nederėtų. Visgi, kaip asmenybė, jis išsiskiria iš šio serverio masės, dėl ko jį vis dar matau kaip potencialų kandidatą pareigoms. Viena meilė taškas lt taip pat turi šiokį tokį minusą – į šį serverį sugrįžo tik liepos 16-17 dienomis, kas buvo maždaug prieš porą savaičių, o aš labai nepritariu tokiems „banguotiems“ aktyvumams: pradedu žaist, palieku, po kiek laiko vėl grįžtų, vėl palieku ir t.t. kadangi tokią veiksmų seką prilyginu pareigų medžioklei, o mano nuomonę apie jas galės pakomentuot koks senesnis šio serverio žaidėjas. Abiejų laiškai stiprūs, bendraujant problemų neturi, mąstyt geba, reputacijos nesusigadinę, o po stebėjimų žaidime taip pat kažkokių rimtesnių priekabių neturiu, neskaitant tų minusų, kurių svoris panašus. Apsispręsti sunkoka, bet šįkart nusprendžiau, kad šias pareigas užims tas, kuris per plauką direktoriumi netapo jau praeituose rinkimuose – Falanji_Friux. Labai tikiuosi, jog pasimokei iš to incidento ir tai buvo pirmas bei paskutinis mano nusivylimas tavimi, o dar labiau tikiuosi, kad po tavo direktoriavimo tas incidentas atrodys kaip koks bereikšmis menkniekis, sėkmės!

  16. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Nico'Rosberg tarp Wolking_Dead užtildė Nico_Rosberg   
    Nesupratau?? Naras nėra įžeidimas. @Egidijus_Keza
  17. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Haku_Rinha tarp |1.8.1| Pervežėjų ir verslų patobulinimas   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Haku_Rinha
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas siejasi su verslais ir pervežėjų firma, pervežėjų firmai trūksta veiksmo, kadangi vyksta tas pats per ta patį, važinėji tais pačiais keliais, veži ta patį transportą ir tiek. Siūlau verslams įdėti produkcijos pervežimą į kitą verslą, žaidėjai norintys apsikeisti turės užsakyti produkcijos pervežimą kurį priims pervežėjai, taip pervežėjai pervežtų produkciją į kitą verslą ir gautų šiek tiek pinigų, už užsakymą taip pat verslų savininkai galėtų kažkiek sumokėti už pervežimą, galbūt tai būtų minimalūs nuostoliai bet šiuo atveju atsirastu įdomumo pervežėjams. Taip pat ir su produkcijos pirkimu, žaidėjai norintys pirkti produkciją turės užsakyti produkcijos pervežimą į savo verslą ir taip gauti produkcijos [produkciją pirktų iš kitų verslų savininkų].
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagausėtų pervežėjams veiklos, ir tuo atveju paįdomėtų tiek verslų sistema tiek pervežėjų darbas.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
  18. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Edgaras Mix tarp Pristatau Edgaras_Mix [atnaujinta]   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Edgaras_Mix
    • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Edgaras
    • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1995 04 18
    • Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius/Utena
    • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Kam reikia tie turi.
    • Apibūdinkite savo charakterį: Esu mldc
    • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Šaškės arba futbolas su krepšiniu
    • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Pasaulyje tokiu, kaip aš nėra
    • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Lošiu greenside. Gyvenu.
    • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Įsirašiau į pc. Įsijungiau, pažaidžiau ir patiko.
    • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Iš Ever_Never
    • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Kam reikia tas žino.

    • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Turiu. Paslaptis kas toks. Firmos direktoriaus.
    • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: 2 seses bei šunį su katinuku.
    • Ar turite merginą(vaikiną)?: merginą
    • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: kam reikia tas pažįsta mane, o jei nepažįsta teamspeake gali POKE
    • Jūsų nuotrauka (privaloma): 
    FB:
    https://www.facebook.com/Liagas.Edgaras
    Cia kelios ALFA fotkes


  19. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Minde_Marshell tarp Wolking_Dead užtildė Rocky_Lord   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Wolking_Dead
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Rocky_Lord
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Flod
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:http://imgur.com/a/gkzyL
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):http://imgur.com/a/gOFtO
  20. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Get_Paid tarp Peikiu Get_Paid   
    VIP taisyklių nepažeidžiau, dėl žudynių reikia kreiptis į PD, o ne forume verkt. Sėkmės.
  21. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Edgaras Mix tarp Fūristų darbo atnaujinimas   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Edgaras_Mix
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:
    Sveiki, taigi sugalvojau tokį pasiūlymą fūristų darbui. Kadangi dabar fūristai vežioja medikamentus, mechanikų dalis t.t. BET JOS YRA DĖL VAIZDO, kad būtų fūristams darbo. Šiuo metu yra sistema, kad direktoriai turi pirkti mašinas, TAI PRIDĖTUME SISTEMĄ, JOG galėtų pirkti pavyzdžiui PD, Medikai, mechanikai reikiamus dalykus: ginklus, medikamentus, autodalis, jog fūristai galetų atvežti. Pavyzdžiui, jog mechanikai galėtų tvarkyti garaže mašinas, direktorius užsako auto detalių, fūristų direktorius liepia darbuotojams pvz PER šiandien atvežti 6000 auto dalių, nes mechanikų direktorius užsakė ( sumoka atitinkamą sumą mechų dirikas) ir tuomet mechanikai galėtų tvarkyti jūsų susprogūsį automobilį.-
    <<- PAPILDYMAS ->>
    Direktoriams tarkim 1 krovinis, jei jį padarytų 50-100 vnt. kainuotų max 50`000 eurų. ( priklausys nuo savininkų bei daug kas skundėsi, jog nebus iš ko algų mokėti) Jog nebūtų taip, kad firmos direktorius užsiperka vienam kartui 20`000 vienetų ir jam užteks tai mėnesio, būtų kiekviename darbe limitas kiek daugiausia gali turėti saugykloje medžiagų, ginkų t.t. Jeigu yra renkamas Fūristų ar kokios kitos firmos ar tiesiog fūristų direktorius nesirūpina firma, tuo met direktoriai firmų galėtų tai pirkti dviguba kaina iš serverio ir tik 50 procentų saugyklos, tai jei maximumas 5000 tai gales 2500 vnt. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: 
    Direktoriai turėtų prižiūrėti, kad firmoje netrūktų pavyzdžiui mechanikai - auto detalių, Medikai - medikamentų ( jog galetu darbuotojai vežioti po namus), PD - amunicija t.t.
    Fūristų darbas būtų itin svarbus serveryje, nes tik su jų pagalba firmos galės dirbti t.t. O direktoriai turės komunikuoti su fūristų direktoriumi, kad už prieinama kainą gautų ko jiems reikia. Taip pat, Fūristų drbas būtų labiau vertinamas, negu dabar yra tiesiog eilinis darbas ir įgautų savo svarbą. kaip senais gerais laikais.
     
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

     
     
     
    Patiko idėja spausk LIKE. Nuotrauka, tiesiog vaizdui maždaug palaikyti.
    Idėja gali būt tobūlinima su jūsų siūlymais. Svarbiausia IŠREIŠKITE KODĖL UŽ/PRIEŠ
  22. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Jose_White tarp Lukas Front uzblokavo Jose_White   
    Pažiūrėk į mano pingą, antra tai man buvo palagine nušokau nuo stogo bent man taip rodę kai miriau atsiradau atgal.... 
  23. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Wolking_Dead tarp Wolking_Dead užblokavo James_Sureno   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Wolking_Dead
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :James_Sureno
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Piknaudžiavimas admin privilegijomis.
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
  24. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Vycka_Flex tarp Kadetas_Kappa užtildė Paulius_Comon   
    Anketa tvarkinga.
  25. Patinka
    Kadetas_Kappa sureagavo į Egidijus_Keza tarp Unban Blatnoi_Bariga   
    Atblokuotas nebūsite.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.