Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Scott Lucas

Neaktyvus

  • 24

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Scott Lucas

  • Gimtadienis 1998.02.16
  1. Sutinku dėl to ką pasiūlėt. Tr. priemonių yra mažai ypač darbams be pakvietimų, o garažuose būtų galima juos įkelti ir žaidėjai ramiai sau dirbtu.
  2. Anketos šablonas jei negalite užtildyti pats (Prašau užtildyti Vardas_Pavardė) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį : Scott_Lucas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms : Daividas_Dodo 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti : įžeidimai 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto : http://imgur.com/a/ggQjE
  3. nusimato IPS4 forumas

  4. Kiek pateikta - gražiai padaryta. Įdomus būtų išdėstymas viduje t.y paspaudus ant kiekvieno to langelio ir pamatyti, kas slypi po juo. Kai juos nupieši, jei pieši, pasidalink irgi.
  5. Visai nieko, kas labiausiai nepatiko tik navigacija. Tekstas didžiulis, nelabai spalvos kimba.
  6. Kiek žinau, jog asmens kodas ir susideda iš tavo gimimo datos + 4-i atsitiktiniai skaičiai (priekyje pas tave dar 3). Malonu susipažint.
  7. Pamenu, kai Lietuvoje gyvenau pradžiai turėjau internetą kurio siuntimo greitis buvo 230 kb/s.. Pasiskambinau tiekėjams, sakau, jog kodėl ir kaip.. Pasirodo, jie man įdiegė ne tą už ką buvo mokėta. Atnaujino ir dabar varo 17 mb/s siuntimas. Siūlau skambinti tiekėjams, planas turbūt lėtas. Tuo pačiu gali būti ir internetas užkrautas (torrentai ir pnš).
  8. ok.. kadangi pats nesu tas kuris visus šaudo ir panašiai, noriu pasiklausti.. Kaip taip greit cbuginti?
  9. Siūlyčiau pasižiūrėti kokiu ERROR kodu išmeta tą crashą ir bandyti google. Pačiam buvo tokie dalykai, įvedęs crash kodą į google supratau, kad čia dėl mano nustatymų GTA crashindavo.
  10. Tie anticheatai kažkiek veikia, žinoma, ne puikiausiai ir niekur puikiausiai neveikia ir neveiks. Jei ten nuo kokių ginklų, armour ar gyvybių hack galima atskirti, tačiau dalykus kaip fly, airbrk sunkiau. Taip pat ir su mašinų keliojimui. Anyways.. Pritariu, kad reikia stipriau reaguojančių.
  11. Ahhh, gražūs motociklai. Gaila, kad tik užsidėjus ką nors ant savo GTA crashina :|

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.