Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Drebin_Deeb

Neaktyvus

  • 20

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Drebin_Deeb pranešimai

  1. Taigi kompromisuojant, siūlau, jog mano idėja būtų taikoma tik žaidėjams neturintiems įtariamumo lygio. Tai išspręstų ginkluotų nusikaltėlių problemą - jei turi įtariamumo lygį, tave gali sekti neribotą laiką, o jei esi švarus, bet pareigūnas pastebėjo, kad pvz.: pažeidinėji kelių eismo taisykles, tuomet sekimo laikas yra ribotas, kad žaidėjas turėtų progą išsisukti nuo atsakomybės. Tai nekenktų kitiems serverio žaidėjams, o kaip ir sakiau tiek policijos darbas, tiek bėglių žaidimas būtų įdomesnis.
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Drebin_Deeb 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau koreguoti pareigūnų privilegiją sekti bėglius. Mano nuomone sekimo laikui pasibaigus (jį reikėtų truputį prailginti, kad būtų "fair enough") policininkas turėtų nebegalėti toliau sekti bėglio. Kadangi dabar anksčiau ar vėliau policininkas pagaus nusikaltėlį, nes savo privilegija sekti bėglį gali naudotis neribotą laiką. 3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tai pareigūnams paįvairintų darbą, jis būtų kiek sunkesnis ir įdomesnis. Blogiukams žaidimas serveryje būtų kur kas azartiškesnis, je
  3. Nusivyliau šiuo žmogumi, kadangi pasiūlė ir nepirko. TEMA PRIKELIAMA
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Drebin_Deeb 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas bus aprodoma pateiktoje vaizdinėje medžiagoje. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/cPBbi 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 300k. 5. Papildoma informacija: Šį infernusą galite parduoti ir brangiau. Skubiai reikia pinigų.
  5. Jei PD gaus infernusa tai tikrai bus per lengva jiems gaudyt... Net nesvajok. PRIEŠ. +su naujom mašinom atsiranda ir nauji bugai.
  6. Už, bet abejoju ar savininkai netingės tiek daug daryti!!
  7. Būtinai reikia!! Kad serveris ekologiškas nereiškia, kad nelyja!!! Lietus susidaro ne del benzino ar dyzelio.... Ideja padėtų žaidimą padaryti realesnį!
  8. Nepastebėjai, kad ECO degaliniu kataloge yra skiltis, kuri leidžia automobilį pastatyti už pinigus?... Kažkaip nematau, kad tas ką nors domintų... Beje ideja gera, tačiau ji nėra labai reikalinga.. + labai daug darbo.
  9. Už! Tikriems profesionalams neužtenka vien interjero!! Mes jaučiames suvaržyti!!! ŽIAURIAI GERA IDEJA.
  10. Butinai reikia!!! Kas cia per š? Valstieciai gsida nupirko? Ikišo koki likeri kur išlenki bonka ir vos aptraukia! Mum reikia kazko rimtoo
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Drebin_Deeb 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė :Lumbify_Mickus 3. Už ką buvote užtildytas : Keiksmažodžiai 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą :

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.