Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Void

Neaktyvus

  • 9

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Void

  1. 6 minutes prieš, Zaher_Kukulis rašė:

    Pasakysiu viena problema? Kai ir man kelis kartus reikėjo vežti pas meistra už tokia problema pirma karta sake kad kažkas nulaužė tavo OS'us, jau kaip trečia karta paprašiau kad perrašytu OS'us 7 ir be jokių problemu žaidžiu ar kažkas panašiai, todėl ir man nepatinka Win 10 home, žinau daug daugiau funkciju yra greičiau užkrauna kompiuterį, aš visa valanda žiūrėjau tuos pamokas niekas nepadėjo nors kad tokios problemos buvo, patarimas jei moki perrašyk per BIOS'us arba antra varijantas vėžk pas meistrą ir sutvarkis viska iki galo, todėl ir man nepatiko Win 10 kai tik išleido tuos operacine nepatiko buvo žinoma daug klaidų kol juos normaliai visiškai ištaisė..

    man taip pat win 10 ne prie širdies. tačiau tiems, kurie dirba su programomis, geriausiai optimizuojamomis win 10, nelieka kitos išeities. ir jei pas žmogų kompas su gan gerais nustatymais, tai win 10 yra geresnis variantas geiminimui. jei Kenny neaktualu tai, ką paminėjau, tai siūlyčiau įsimesti win 7. be to, visai šiai situacijai meistro nereikia, sutvarkys pats.

    14 minutes prieš, -Kenny` rašė:

     

    rytoj įrašysiu į flashą windowsus ir pamėginsiu šį būdą, nes taip, yra kompiuterių dar namie du, tačiau jie nepriklauso man : P Dėkui,jeigu ką, rytoj susisieksiu, nes dabar esu išvykęs.

    pamegink, jei kas ne taip - rašyk, būtinai padėsiu, kiek galėsiu. 

  2. Su laiku greitėja kompų užsibootinimo laikas, todėl win 10 palaiko vis mažiau hotkeys, skirtingai nuo senesnių win. Nepaisant to, gali pabandyt tik įjungus kompą spausti f8, shift+f8, f1 arba f11. f8 neveiks, jei pas tave UEFI BIOS. o f1 arba f11 gali būti tavo pc gamintojo palikti hotkeys, kurie gali padėti pasiekti Advanced Startup meniu. 

    Pats protingiausias ir lengvas variantas - turėti USB raktą arba diską su įrašytais švariais windowsais. Įdėjus kažkurį iš minėtų, turėtum galimybę iškart pasiekti Advanced Startup ir nesukti sau galvos.

  3. Labai gražus tekstas, gražios mintys ir gražus jų dėstymas... Pats pastebiu, kad žmonės, ypač mūsų šalyje, vaikšto žemai nuleidę galvas ir monotoniškai, tuo pačiu liūdnu ritmu keliauja per gyvenimą, tiesiog egzistuoja. Kad ir kaip stengiuos būti kitoks, aplinka vis tiek veikia ir dažniausiai nugali patį mane. Pastebiu save niūrų, piktą visiškai be reikalo. Tada pamąstau, kad kartais reikia tiesiog apsižvalgyti, suprasti, kad gyvenimas yra gražus tiek savo minusais, tiek pliusais (kaip ir žmonės), todėl iš jo reikia imti pilnai viską ir džiaugtis tuo, ką turi. Daugiau šypsokitės, juokitės, mylėkit, mylėkitės, šokit, dainuokit, išliekit geras emocijas bei palikit kuo mažiau vietos blogoms,  ir patiems gyvenimas nušvis kitomis spalvomis! Darykit tai, kas jus pačius daro laimingus.

    Ačiū teksto autoriui už tokias mintis, tikrai įdomu paskaityti ir įsigilinti. :)

     

  4. Gražu ir malonu skaityti tokį rišlų tekstą. Šaunu, kad nepatingėjai ir išdėstei savo mintis! Man, asmeniškai, šis serveris taip pat paliko didžiulį įspūdi, Niekur kitur nesu matęs panašių serverių, kuriuose būtų taip įdomu dirbti darbus net be pakvietimo. O ką jau kalbėti apie visas sistemas bei jų pritaikymą... Galiu pasakyti, jog čia tvyro nuostabi atmosfera. Linkiu sėkmės keliant šį amazing projektą į aukštumas, nors jis, žaidėjų akimis, jau ir taip jose!

  5. Sveiki. Išskirsiu porą lengvų, bet gan nusibodusių klaidelių:

    • Jungiantis į forumą ir suvedus savo nick'ą bei slaptažodį, reikia tą patį padaryti dar kartą, tik kitame lange.
    • Kiekvieną kartą, kai bandau jungtis į forumą, man reikia iš naujo vesti savo nick'ą bei slaptažodį, nors prieš tai buvau pažymėjęs varnelę, kad prisijungimo duomenys būtų įsiminti.

     

  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Saint_Amid

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : nuo šiandien. serveryje esu apsilankęs ir anksčiau, tačiau tada didelio įspūdžio jis man nepaliko.

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : apie 5 metus, bet su didelėmis pertraukomis.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : apie šį serverį sužinojau naršydamas internete.

    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : labiausiai sudomino unikalios sistemos, kurios nėra pastebimos kituose serveriuose. manau, jog šis serveris pasižymi savo išskirtinumu, todėl emigruoju būtent čia.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : taip, įvykdžiau. buvo nesunku.

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : darbų dirbti neteko, kadangi bandau apsiprasti, labiau susipažinti su serverio ypatybėmis (važinėju po serverį, ieškau įvairių vietų).

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : ne, nesunku, kadangi ji buvo pažymėta ir ant pastato yra aiškus parduotuvės textdraw'as.

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? : taip, dažnai, bet stengiuosi ją naudoti kuo rečiau, kad galėčiau savarankiškai surasti serverio vietas.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : ne, nebuvau. serverio žaidėjai atrodo gan draugiški ir malonūs.

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : taip, visko pakanka.

    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : nenaudojau, nes dar neprireikė administratorių pagalbos.

    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : ne, kol kas neteko.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : taip, informacijos pakanka ir ji yra aiški.

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : nieko keisti nereikėtų, nes serveris yra gan lengvai perprantamas. o, kilus klausimams, galima kreiptis į labiau patyrusius žaidėjus, kurie, mano nuomone, mielai padės.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.