Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Void

Neaktyvus

  • 9

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

3.519 profilio peržiūros
  1. 59d1f9b1feb48c5d226dd6bfaad7c598528.jpeg

    knygelę, va, skaitau :D

    1. Rodyti senesnius komentarus  4 komentarai
    2. Get_Paid

      Get_Paid

      Maironio čia kūryba ar kažkas kito ?

    3. Ema_And

      Ema_And

      Tiesiog tobulas kūrinys.

    4. Void

      Void

      @Get_Paid M. Ivaškevičiaus

  2. a žiūrėsit kas poryt?

  3. man taip pat win 10 ne prie širdies. tačiau tiems, kurie dirba su programomis, geriausiai optimizuojamomis win 10, nelieka kitos išeities. ir jei pas žmogų kompas su gan gerais nustatymais, tai win 10 yra geresnis variantas geiminimui. jei Kenny neaktualu tai, ką paminėjau, tai siūlyčiau įsimesti win 7. be to, visai šiai situacijai meistro nereikia, sutvarkys pats. pamegink, jei kas ne taip - rašyk, būtinai padėsiu, kiek galėsiu.
  4. ar turi flashą arba diską su įrašytais win? arba turi gal kitą kompą, per kurį galėtum tuos win įsirašyti? jei gali, nufotkink telefonu savo dabartinį ekraną ir įmesk čia arba man į až. aš už kokių 30 min. atsilaisvinsiu ir pabandysiu tau padėti.
  5. Su laiku greitėja kompų užsibootinimo laikas, todėl win 10 palaiko vis mažiau hotkeys, skirtingai nuo senesnių win. Nepaisant to, gali pabandyt tik įjungus kompą spausti f8, shift+f8, f1 arba f11. f8 neveiks, jei pas tave UEFI BIOS. o f1 arba f11 gali būti tavo pc gamintojo palikti hotkeys, kurie gali padėti pasiekti Advanced Startup meniu. Pats protingiausias ir lengvas variantas - turėti USB raktą arba diską su įrašytais švariais windowsais. Įdėjus kažkurį iš minėtų, turėtum galimybę iškart pasiekti Advanced Startup ir nesukti sau galvos.
  6. a797343b5e95c315d0e5d3d9d223d02e650.jpg

    ką manot? ant sidabrinio e46 touringo.

    1. Rodyti senesnius komentarus  14 komentarai
    2. Void

      Void

      aš dėl to lakstymo ir turėjau omeny viską bendrai, kad net nežiūri, kur važiuoji. gal tada net neverta rizikuot, geriau užsisakyt kažką rimčiau iš užsienio, nes ir keliai mūsų šaly ateity bus visiškai apleisti, kad net tų duobių išvengt neišeis

    3. Lauris Drift

      Lauris Drift

      mikas iš patirties

       

  7. pagaliau! gerai susiklausė, galėtum dar akustiką įrašyt su gitara, būtų išvis ogon`
  8. Labai gražus tekstas, gražios mintys ir gražus jų dėstymas... Pats pastebiu, kad žmonės, ypač mūsų šalyje, vaikšto žemai nuleidę galvas ir monotoniškai, tuo pačiu liūdnu ritmu keliauja per gyvenimą, tiesiog egzistuoja. Kad ir kaip stengiuos būti kitoks, aplinka vis tiek veikia ir dažniausiai nugali patį mane. Pastebiu save niūrų, piktą visiškai be reikalo. Tada pamąstau, kad kartais reikia tiesiog apsižvalgyti, suprasti, kad gyvenimas yra gražus tiek savo minusais, tiek pliusais (kaip ir žmonės), todėl iš jo reikia imti pilnai viską ir džiaugtis tuo, ką turi. Daugiau šypsokitės, juokitės, mylė
  9. Dimka mldc! Ir visi kiti šaunuoliai. Radau video youtube, tai labai linksmai pasijuokiau:D susitiksim kitąkart, pasistengsiu sudalyvaut:))
  10. Gražu ir malonu skaityti tokį rišlų tekstą. Šaunu, kad nepatingėjai ir išdėstei savo mintis! Man, asmeniškai, šis serveris taip pat paliko didžiulį įspūdi, Niekur kitur nesu matęs panašių serverių, kuriuose būtų taip įdomu dirbti darbus net be pakvietimo. O ką jau kalbėti apie visas sistemas bei jų pritaikymą... Galiu pasakyti, jog čia tvyro nuostabi atmosfera. Linkiu sėkmės keliant šį amazing projektą į aukštumas, nors jis, žaidėjų akimis, jau ir taip jose!
  11. jei visi forumo nariai man duotų po centą, tai turėčiau 13727 centus. DAVAI DUOKIT PO CENTĄ

    1. Maiklas_Corleone

      Maiklas_Corleone

      uzsidirbk tinginy, viska tik dykai gaut nori

    2. Cleme Tean
    3. Void

      Void

      13737 :))))))

  12. Sveiki. Išskirsiu porą lengvų, bet gan nusibodusių klaidelių: Jungiantis į forumą ir suvedus savo nick'ą bei slaptažodį, reikia tą patį padaryti dar kartą, tik kitame lange. Kiekvieną kartą, kai bandau jungtis į forumą, man reikia iš naujo vesti savo nick'ą bei slaptažodį, nors prieš tai buvau pažymėjęs varnelę, kad prisijungimo duomenys būtų įsiminti.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.