Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ratas_Tratas

Neaktyvus

  • 224

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Visi Ratas_Tratas pranešimai

  1. Sveiki, dar yra tokių kurie prisimeną tai? @Forever_Young https://www.youtube.com/watch?v=J0KOEN6gXd8&ab_channel=MobisCancel https://www.youtube.com/watch?v=aqsEpQHe2VI&ab_channel=MobisCancel
  2. numeskit kas kokių dainų playlist į mašiną, ač

    1. Minde_Marshell

      Minde_Marshell

      Va mano mašininis 

  3. Tai jeigu tiek buvo pasiūlytą, kodėl dar nepardavei, nes nieks daugiau neduos.
  4. uz 400k galeciau pasiimt nebloga sultan kuriam paklausos yra. As elegy pardaviau full xflow, tik spoiler ir slenksciai alien buvo uz 315k, o pas tave daliu net ner svarbiausiu kas kaina keltu..
  5. Naudoju ir naudosiu YouTube, net nežinau kiek metų tai naudoju, nes jame gali žiūrėti muziką kartu su VIDEO, kuri gali sukelti emocijas ir kitus dalykus, visgi man tai yra papraščiau susirasti norimos muzikos, pažiūrėti vaizdo įrašų. O asmeniškai spotify man ne prie širdies, kažkada trumpam buvau parsisiuntęs, nepatiko tai ir ištryniau, geriau naudoju tą kas yra nemokamai.
  6. užprenuravau tavo kanalą, visgi esu jau pradėjęs eiti link RUS dainų ir tuo pačiu juos siunčiuos į mašiniuką (real) dzenkuje bratz!
  7. NUMESKIT RUS/EN GERŲ DAINŲ PLAYLIST'us. Ačiū.

    1. Ratas_Tratas

      Ratas_Tratas

      kad tiktu į mašiną, ne tik prie pc :D

  8. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Ratas_Tratas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: And_Miami 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  9. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Ratas_Tratas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Tony_Twenty 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/1QcNo 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/1QcNo
  10. ar cia man vienam jis uznesa i viena youtuberi?:D krokodilas, dilas, dilas?:DDD sv, malonu!
  11. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Ratas_Tratas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Kevinas_Gilius 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  12. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Ratas_Tratas Kam bus naudojamas kanalas?: Pokalbiams, žaidimams. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : @Rokas Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis.
  13. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Ratas_Tratas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Aidas_Krosas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ratas_Tratas2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Viskas apačioje.3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): TIK DŪSLAI ALIEN, PAPILDOMŲ KOMENTARŲ NEREIKIA. https://imgur.com/a/gM14B4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 650k !5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): PARDUOTI NESKUBU, TODĖL TOK
  15. Labas malonu susipažinti, nors ir taip susipažinę esam ;x
  16. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Ratas_Tratas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Lukas_Brigada 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/iiinv 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/iiinv
  17. teisesauga nepaima grobimu, nemoka cbugint tai banina uz cbug gaujinius, kad poto gauju nebeliktu, nes nieks nekurs jei biski gerai pasaudai su cbug ir gauni bana. Pvz, as kartais pagal nuotaika pasaudau kaip aim, o kartais kaip botas saudau su cbug. Jei jau diskusija uzkelta del cbug panaikinimo, tai tegul greiciau ir isima, kad neblokuotu nekaltu zmoniu ir padarytu balansa, panaikintu pd armorus, kad butu lygios jegos, nei dabar gauja be armor ir kazkiek proc atrema suvius, o nark kas 10s ir levai. Dzeris, daznai pataiko taiklius suvius, nes ne karta esam susisaude, o kartais net nepataiko ir krenta kaip lapas. peace s*it.

    1. Rodyti senesnius komentarus  17 komentarai
    2. Mantas

      Mantas

      Ir ka kad jis kazka yra sakes ir durniui aisku kad po suvartojimo taip nepasaudysi.

    3. Ratas_Tratas

      Ratas_Tratas

      tai kad daznai kai suvartoji nark, po poros sec ekranas nebevinguriuoja, ir vel saudai norm

  18. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ratas_Tratas2. Parduodamų patalpų dydis: 50m23. Verslo lygis: Nepasirinkta dar.4. Verslo šaka: Nepasirinkta dar.5. Norima kaina už verslą: 600k6. Nuotraukos su verslo informacija: 7. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): GALIMOS DERYBOS ŽAIDIME arba AŽ.
  19. Tema rakinkite, transportas nupirktas jau.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.