Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Juoda_Magija

Neaktyvus

  • 23

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Juoda_Magija gavo reakcijąSkrajojantis_Olandas tarp [0.1.7] Pasiūlimas - Naujas darbas.   
    Aš manau už, kadangi policija serveryje tikrai neaktyvi... Šaudo lyg niekas negaudo.. O dar net gaujų nėra, kaip gaujos bus išvis.. O dabar tai pd nieko gero. 
  2. Patinka
    Juoda_Magija gavo reakcijąFree_Jam tarp [0.1.7] Pasiūlimas - Naujas darbas.   
    Aš manau už, kadangi policija serveryje tikrai neaktyvi... Šaudo lyg niekas negaudo.. O dar net gaujų nėra, kaip gaujos bus išvis.. O dabar tai pd nieko gero. 
  3. Patinka
    Juoda_Magija sureagavo į Forever_Young tarp GreenSide.lt Repo Vakaras /w whaitas, mantelis, olandas, polikonas.   
    Susiburėm visai atsitiktinai, viskas prasidėjo nuo polikono kuris repavo paskui pasirodė whaitas su kurio buvo malonu pabendrauti ir atėjo čiut ne puse serverio į mūsų kanalą. Vakaras užškaitytas, viskas buvo labai fainai kartosim kita penktadieni šita reikalą. 
    Yra visa valanda, mančio bandymas repuoti ir panašiai viskas viename playliste. 
    ĮSPĖJU KAŽKODĖL LABAI TYLIAI , PASIGARSINAM. 

    Lauksim kita penktadieni tu kuriu nebuvo, bandysim padaryt ta vakarą geresni nei šį. 

    Ačiū visiems, whaitui, polikonui, olandui, manteliui ir kitiems kurie bandė kažką parepuot ir repavo. Daug smarkiu akimirkų, kartosim dar kartą. 
  4. Patinka
    Juoda_Magija sureagavo į Egidijus_Keza tarp Unban Darkest_Sun   
    Atblokuotas nebūsite.
  5. Patinka
    Juoda_Magija sureagavo į Vycka_Flex tarp Unmute Darkest_Sun   
    Žaidėjas nebus atitildomas.
  6. Patinka
    Juoda_Magija sureagavo į Vycka_Flex tarp Peikiu Vycka_Flex   
    Kaip pastebėjau stengiatės kaip tik įmanydami manę "nuversti" ir tam kaip matau yra buriama didelė "bobučių armija" turbūt vien dėl to kad nepriklausau jūsų "šutvei" ir suprantate kad to niekada nebuvo ir nebus todėl jūs manęs visiškai nedominate. "Chebryte" pasakysiu jums tiesiai šviesiai - darykite ką norite taikykite prieš manę ką tik norite meluokite apie manę ką ir kiek norite žeminkite tyčiokitės darykite dar didesnį spaudimą bei nepamirškite į visą tai įtraukti ir daugiau "šunelių". Pasakysiu jums labai paprastai: "Man nusispjaut ką jūs planuojate ir ką rezgate apie manę" visos jūsų pastangos tie beribiai norai kažką padaryti manę tik juokina prisipažinsiu dažnai pasijuokiu iš jūsų bet ne tame esmė dabar.  Viską tiesiog leidžiu pro ausis ir tiek dėl jūsų tikrai nieko nežadu palikti ar panašiai priešingai man "toks jūsų palaikymas" suteikia jėgų ir stiprybės toliau aktyviai darbuotis norit tikėkit norit ne. Grįžkime prie situacijos jeigu vienas žaidėjas nusprendė eiti už manę tai jo reikalas o kaip gi jūs a? Susibūrę ir stojat prieš vieną gėdos imkitės o čia visai normalu jog žmogus pamatęs situaciją nusprendė jus nuraminti turbūt pykstate kad nestojo į jūsų pusę. Dar tavo video įrodymuose girdisi kaip suėję visi į vieną kanalą spėju ir tekalbat apie mane kaip čia pakenkus ką dar jam padarius ar gi ne taip?  Taigi pateiksiu jums norimus įrodymus už ką buvote užtildyti čia peržvelkite viskas puikiai matosi.
    SPAUSKITE
    Dabar pakalbėkime ir apie jus bei jūsų "gvardiją" tu edgarai gėdos imtumeis šmeiždamas kitus prisimink ką pats padarei su [Admin] statusu prieš palikdamas projektą užblokavai dalį serverio direktorių šiaip sau norėdamas pasimėgauti paskutiniomis dienomis projekte o dabar grįžęs vėl bandai čia kažką parodyti? Žinau kad šį papeikimą tave pastūmėjo parašyti visa jūsų "gvardija" tikėdamiesi jog kažką pasieksite tik žiūrėkite kasdami duobę kitam nesukriskite kai "lapai" į ją patys nes dar ten ir nuskęsite. Matthew'as taipogi šmeižia kitus visad užsipuola ir prikaišioja įvairiausius menkniekius bet visai neseniai pats buvo užblokuotas už "čytinimą" ir užblokavimo anketa buvo - patvirtinta. Turbūt pykstate ant manęs kad buvote žaidimo nuskriausti? Ir susibūrėte norėdami kažką įrodyti? Na o aš ramia sąžine galiu teigti kad iš mano pusės šiuo atveju nėra jokių taisyklių pažeidimų juolab kad visą situaciją sukėlėte jūs patys.  Pradėjote ant manęs loti kaip kokie "šunys" tai ką aš klausyti turiu? Tikrai ne kiek stumsit tiek mutinsiu nes kitaip ir neis nieko padaryti gi su jumis susikalbėti neįmanoma. Manau bent kažkiek situacija tapo aiškesnė taigi bičiuliai palinkėsiu jums sėkmės ir vieną mūsų draugo posakį įterpsiu: SPAUSKITE
     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.