Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Vycka_Flex

Edgaras_Mix

Rekomenduojamas pranešimas

 

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Edgaras_Mix

 

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : vYCKA_fEX

 

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Už blogai atliekamą darbą. Prižiūrėtojas nusižengia elementariai taisyklei. Užtildymo anketų iki šiol niekur neradau, kaip užmutino mane arba Matthew_Bennett , nors jau nuo užtildymo praėjo tikrai daugiau nei 10 minučių , o tai parodo kad prižiūrėtojas nesilaiko pats tokių taisyklių už kurias jis yra atsakingas. Grįžtant prie užtildymų nuotraukose matosi , kad asmuo Lukas_Dedshot panaudojo daug "riebesnį" įžeidimą nei buvo paminėtas kitų užmutintų asmenų ir jie nebuvo nubausti. Tokia situacija parodo , kad prižiūrėtojas nerodo savo profesionalumo ir patirties šioje srityje. Dar vienoje nuotraukoje matosi , kaip prižiūrėtojas iškickina naujoką už netinkamą V_P , nors jis buvo tinkamas.

p.s Vienu žodžiu adminsitratorius mutina tik tokius žaidėjus, kurie jam nepatinka pvz Aš arba MAtthew_Bennetti , kurie tiesą pasako apie jį. Sakyčiau galima įvardinti, kaip korupcija pačio Vyckos_Flex atliekame darbe. Lukas_Deadshot gina prižiūrėtoją, todėl jam yra atleidžiama ir galima netaikyti /bausti komandos.

 

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :

 

http://prnt.sc/e4vd3w

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kaip pastebėjau stengiatės kaip tik įmanydami manę "nuversti" ir tam kaip matau yra buriama didelė "bobučių armija" turbūt vien dėl to kad nepriklausau jūsų "šutvei" ir suprantate kad to niekada nebuvo ir nebus todėl jūs manęs visiškai nedominate. "Chebryte" pasakysiu jums tiesiai šviesiai - darykite ką norite taikykite prieš manę ką tik norite meluokite apie manę ką ir kiek norite žeminkite tyčiokitės darykite dar didesnį spaudimą bei nepamirškite į visą tai įtraukti ir daugiau "šunelių". Pasakysiu jums labai paprastai: "Man nusispjaut ką jūs planuojate ir ką rezgate apie manę" visos jūsų pastangos tie beribiai norai kažką padaryti manę tik juokina prisipažinsiu dažnai pasijuokiu iš jūsų bet ne tame esmė dabar.  Viską tiesiog leidžiu pro ausis ir tiek dėl jūsų tikrai nieko nežadu palikti ar panašiai priešingai man "toks jūsų palaikymas" suteikia jėgų ir stiprybės toliau aktyviai darbuotis norit tikėkit norit ne. Grįžkime prie situacijos jeigu vienas žaidėjas nusprendė eiti už manę tai jo reikalas o kaip gi jūs a? Susibūrę ir stojat prieš vieną gėdos imkitės o čia visai normalu jog žmogus pamatęs situaciją nusprendė jus nuraminti turbūt pykstate kad nestojo į jūsų pusę. Dar tavo video įrodymuose girdisi kaip suėję visi į vieną kanalą spėju ir tekalbat apie mane kaip čia pakenkus ką dar jam padarius ar gi ne taip?  Taigi pateiksiu jums norimus įrodymus už ką buvote užtildyti čia peržvelkite viskas puikiai matosi.

SPAUSKITE

Dabar pakalbėkime ir apie jus bei jūsų "gvardiją" tu edgarai gėdos imtumeis šmeiždamas kitus prisimink ką pats padarei su [Admin] statusu prieš palikdamas projektą užblokavai dalį serverio direktorių šiaip sau norėdamas pasimėgauti paskutiniomis dienomis projekte o dabar grįžęs vėl bandai čia kažką parodyti? Žinau kad šį papeikimą tave pastūmėjo parašyti visa jūsų "gvardija" tikėdamiesi jog kažką pasieksite tik žiūrėkite kasdami duobę kitam nesukriskite kai "lapai" į ją patys nes dar ten ir nuskęsite. Matthew'as taipogi šmeižia kitus visad užsipuola ir prikaišioja įvairiausius menkniekius bet visai neseniai pats buvo užblokuotas už "čytinimą" ir užblokavimo anketa buvo - patvirtinta. Turbūt pykstate ant manęs kad buvote žaidimo nuskriausti? Ir susibūrėte norėdami kažką įrodyti? Na o aš ramia sąžine galiu teigti kad iš mano pusės šiuo atveju nėra jokių taisyklių pažeidimų juolab kad visą situaciją sukėlėte jūs patys.  Pradėjote ant manęs loti kaip kokie "šunys" tai ką aš klausyti turiu? Tikrai ne kiek stumsit tiek mutinsiu nes kitaip ir neis nieko padaryti gi su jumis susikalbėti neįmanoma. Manau bent kažkiek situacija tapo aiškesnė taigi bičiuliai palinkėsiu jums sėkmės ir vieną mūsų draugo posakį įterpsiu: SPAUSKITE

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki matau ir aš čia paminėtas.

Taigi Eddgarai kodėl fotkiu nepasidariai kai pats keikesi džiaukis kad foto nepasidariau

O dėl ten to žodžio ''*cenzūra*u'' atsiprašau tiesiog pratrūkau nes tu mane patį įžeidinėjimai tad nekipk prie to vyckos juk žinai kad jis darosi nuotraukas 

P.S Vycka_Flex šaunu,kad sugebi atsakyti į papeikimus (:

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.