Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Don_Colly

Neaktyvus

  • 30

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Don_Colly

  1.  

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Don_Colly

     

    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Gordon_Hells

     

    • Už ką buvote užblokuotas ?: Apgaudinėjimai

     

    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : 

    a5c24152665adb4a1e223104d57bfd2b256.jpg

    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : bc0a6788d2960202d559e13e6545dd1a245.jpg 

    P.s keliu per telefoną, problemos su kompo, nuotraukomis. Neina daryt, nei per programas ar pan, parėję driveriai.

  2.  Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Don_Colly
     Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė B)) : Daumantas, Daumis.
     Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu :)): 15 metų, 2002/01/18.
     Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius.
     Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Skype; fighter53, fb a.ž jei reiks.
     Apibūdinkite savo charakterį: Draugiškas, linksmas, fainas, mėgstantis pašnekėt ;) 
     Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Muay thai.
     Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Žmonės visi yra vienodi, vieniem vieni išsiskiria kažkuo, kiti kitiem, tad nežinau kuo aš išskirtinis.
     Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Laisvalaikiu vakarais ateinu pačhilint žaidime, pašnekėt su hebra ts, šiuo metu dirbu, šiuo metu pamiršęs sportavimą.
     Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Draugas pasiūlė ir užsikabinau, tas azartas žaidimo prasidėjo.
     Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Aš nuo pat starto kažkada žaidžiau po to atsibodo, nebuvo jau to laiko žaist, ar būt aplamai prie pc ir nustojau žaist, su laiku vėl grįžau.
     Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Sieksiu tai visų pirmą reputacijos, šiuo atžvilgiu tai tikrai šiame projekte to reikia, sieksiu ką tik galėsiu ir kur galėsiu.
     Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Ateityje dar pats nežinau ko sieksiu, šiuo metu esu vaisių prekeivis, šiaip užsiiminėjau grafikos darbais, bet jau jų nedarau apie metus, tai nežinau, gal vėl reiks pradėt užsiiminėt grafikos darbais :D 
     Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Sesę, šunį.
     Ar turite merginą(vaikiną)?: Turiu merginą, neužilgo 10 mėnesių bus. :wub:
     Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Garinu virš metų, ką čia dar pasakyt norėjau tą pasakiau, jeigu kažkas kažko konkrečiau nori, į a.ž.
     Jūsų nuotrauka (privaloma)BdQSsxp.jpg

  3.  Anketos šablonas:

     

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Don_Colly

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-05-02

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? 2-3 metus.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas pasiūlė, nusprendžiau išmėgint šį projektą ir man jis patiko.

    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Aplamai buvau pamiršęs kompiuterį, laiko dažnai nebūdavo, o jeigu ir prisėsdavau tai ramiai pačhilint, sename serveryje nebuvau jau apie metus, nėra jau man to malonumo sename projekte žaist, nėra to azarto, to vadinamo "kablio".

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau visus apmokymus. Nebuvo sunku, viskas išdėstyta ir parodyta kuo puikiausiai.

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Medkirčių darbą, gaisrininkų. Šiuo metu gaisrininkų dirbu, pradžiai pilnai man užtenka, esu patenkintas darbu. 

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Gan nesunku buvo rast.

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Nedažnai.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Po kolkas nebuvau.

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pilnai pakanka, matomoj vietoj transportai.

    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau, greitai sureagavo ir padėjo administratoriai.

    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko, greitai prisistatė į mano norimą vietą, puikus aptarnavimas. 

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Aiškus, puikiai viskas išdėstyta, kas nori suprast, tas perskaitys, viską sužiūrės ir bus viskas čiki.

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Bent jau man nieko, man pradžia gana nesunki buvo ir esu tuo patenkintas, informacija, apmokymai ir visa kt. Puiku!

  4. 1.D 2.C 3.D 4.B 5.B 6.B 7.D 8.A 9. Vanduo ir anglies dioksidas 10. 1) Chloroplastų 2) 1 ir 4 11. Išvados 12.Saulė yra daug toliau negu mėnulis, todėl saulė ir mėnulis atrodo panašaus dydžio 13. Šio tyrimo tikslas yra sužinoti keturių patalpų užterštumą. 14. Virškinimas 15. Galūnių skaičius 16. 17. 1) 7 elektronai 2) 28g/mol 18.300J 18. 2*10*15=300J Ats: 300J 19. masės-kg laikas-sekundė 20. Ne, nepriklauso, nes sparčiai eidamas, bet nedideliais žingsniais, nueisi lėčiau, negu nesparčiai eidamas, bet didesniais žingsniais. 21. Šiluma kyla į viršų 22. 1) plastiški, kalūs 2) aukso medelis vėliau dar apipurškiamas auksu. 23. 1) gegužė 2) lapkritį daugelis medžių jau būna numetę lapus todėl nebevykdo fotosintezės kuriai reikalingas anglies dioksidas 24. 1) didino kas 20 cm kelią, kuriuo kamuoliukas rieda 2) D 3) 40cm/s 25.25. 1) Tam, kad mažintų trintį 2) Tam, kad greičiau čiuožtų 3) Traukos=g 4) 3 būsena, nes Margarita būtų nesvarumo būsenoje 26. 1) Tempimo ilgis ir templės tankis 2) Palei vėją, kad nebūtų didelis oro pasipriešinimas 27. 1) Apsaugo nuo ultravioletiniu spindulių 2) Sumažėjo, nes virto dujomis 28. Padidejo nes prisijungė deguonis. 29. 1) Plaučius 2) 1 ir 3 30. Širdį

    Prašom, hebra.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.