Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Venomous_Cobra

Neaktyvus

  • 24

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Venomous_Cobra

  • Gimtadienis 1998.11.19

Paskutiniai profilio lankytojai

854 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Venomous_Cobra 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Automobilio. 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Pirkta iš kūrėjo. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: Gražus Elegy modas be bugų, tinka betkoks tune, pagražina mašiną padaro ją labiau sportiškos išvaizdos. Nesibugina su jokiu kitu Tune ar paintjobu. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: Nėra, norintys susisiekite privačiai kada
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Venomous_Cobra 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Rida 2k, spalva Mėlyna/Rožinė. Bagažas tuštutėlis. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siulykite. 5. Papildoma informacija: Senelis tik į bažnyčia ir atgal savaitgaliais, žiemos nemačius, tikra rida, viskas laiku keista.
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Venomous_Cobra 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Elegy, rida neturi reikšmės, spalva būtų geriausiai balta, tune būtų gerai kad tik nitro ir nieko daugiau, svarbiausia kad nebūtų spoilerio. 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Siūlykite, tik per daug neįsijauskit. 4. Papildoma informacija: Nėra.
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Venomous_Cobra 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): HardHat3: StrawHat1: 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Už strawhat1 noriu gauti 10k už hardhat3 15k 5. Papildoma informacija: Susisiekti žaidime arba forumo Až, kvailų komentarų nereikia. Kitaip būsit reportinami už spam'ą.
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Venomous_Cobra 2. Kiek tune dėžių parduosite: 10 3. Kiek norėtumėte gauti už vieną tune dėžę: 25k 4. Nuotrauka su įrodymu, kad turite tune dėžių: 5. Papildoma informacija (nebūtina): Susisiekti žaidime arba forumo Až, kvailų komentarų nereikia nes būsit reportinami už spam'ą.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.