Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Dovis_Gtx

Neaktyvus

  • 200

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 2

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Dovis_Gtx sureagavo į Edvinas tarp Informacija apie namus ir jų interjerą,   
    INFORMACIJA APIE NAMUS,
    Kiekvienas žaidėjas mūsų žaidimų serveryje gali turėti savo būstą, kurio interjerą gali įrengti kaip tik nori. Todėl šioje temoje mes jums suteiksime šiek tiek informacijos apie namus, jų privalumus ir interjerą.
    Paprastai žaidėjas vienu metu gali turėti lūšną, namą ir vilą, tačiau šį limitą galite padidinti pasinaudoję „Papildomas namo slotas“ paslauga žaidimų serveryje (/paslaugos). Šios paslaugos kaina yra 500 kreditų, ją galima pirkti 2 kartus, tai reiškia jog ją nusipirkę galėsite turėti papildomai po vieną lūšną, namą, vilą ir ši paslauga niekuomet nesibaigs!
    Vieną kartą nusipirkus papildomą namo slotą, vienu metu galėsite turėti - 2 lūšnas, 2 namus, 2 vilas; Antrą kartą nusipirkus papildomą namo slotą, vienu metu galėsite turėti - 3 lūšnas, 3 namus, 3 vilas. BŪSTŲ PRIVALUMAI,
    Kiekvienas būstas turi privalumų, dėl kurių dauguma žaidėjų perka namus.
    Spinta - nusipirkus vieną iš baldų esančių sąraše („miegamojo komoda“, „plati komoda su lentynomis“, „moderni ofiso komoda“, „aukšta drabužinė“, „stilinga miegamojo spinta“, „plati komoda su durimis“ arba „nedidelė drabužinė“) ir pastačius ją savo namuose, galėsite laikyti ginklus, narkotikus, (galima visuose 3 būstų tipuose); Seifas - nusipirkus seifą baldų parduotuvėje („uždaras seifas“ arba „atidarytas seifas“) ir pastačius jį savo namuose, galėsite laikyti pinigus, (galima visuose 3 būstų tipuose); Automobilio krovimas - tr. priemonei esant name, ji yra kraunama, (galima tik namuose, vilose); Saulės baterija - nusipirkus saulės bateriją ant namo stogo (150'000 €), galite kaupti energiją ir ją parduoti į tinklus, (galima tik namuose); Maistas - nusipirkus bet kurį šaldytuvą baldų parduotuvėje ir pastačius jį savo namuose, galėsite valgyti nemokamai (galima visuose 3 būstų tipuose); Muzika - nusipirkus (pvz: „Sony Hi-Fi muzikinis centras“) ir pastačius jį savo namuose, galėsite klausytis muzikos (galima visuose 3 būstų tipuose); INFORMACIJA APIE INTERJERĄ,
    Kiekvieno būsto interjerą žaidėjas turi įsirengti pats pagal savo vaizduotę. Kadangi žaidimų serveryje yra 3 skirtingi būstų tipai, todėl kiekvieno iš jų interjero vidaus dydis skiriasi. Tiek namai, tiek vilos gali turėti skirtingus interjero dydžius. Kuo didesnis būsto tipas, tuo daugiau baldų jame telpa.
    Lūšnos turi mažiausią interjerą, lengviausiai įrengiamos Namai turi vidutinio dydžio interjerą, kuriame galite laikyti nuosavą automobilį; Vilos turi didžiausius interjerus. Kai kurios vilos gali būti įrengiamos kaip dviejų aukštų, jose taip pat galima laikyti nuosavą automobilį. Įrenginėjant būstą, jūs galite keisti kiekvieno baldo išvaizdą, kurių žaidimų serveryje yra net 9063. Kad palengvinti jums norimų išvaizdų ID paiešką, sukūrėme šią lentelę, kurioje surašyti labiausiai naudojami dizainai sienoms, luboms, grindims ir kitiems baldams.
    Išvaizdų ID sąrašas gali būti pildomas, jei turite pasižymėję kažkokias išvaizdas tinkamas sienoms, grindims ir t.t., susisiekite su manimi.
  2. Haha
    Dovis_Gtx sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujoji Policijos valdžia,   
    Naujoji Policijos valdžia

    Rinkimuose sulaukėme 3 kandidatūrų, iš kurių 2 drąsiai galima laikyti stipriomis. Komentarus apie kiekvienos kandidatūros (ne)nusisekimą galite pamatyti apačioje. Kandidatūros analizuojamos bei vertinamos buvo lentelės principu, stengiantis įvertinti kandidato stiprybes ir silpnybes kiekvienoje sferoje. Kaip visada, dėl konfidencialumo, kandidatų vardai koduojami laiko žyma, kada buvo skelbiamas pranešimas rinkimų temoje.
     
    APŽVALGA,

     
    SPRENDIMAS,
    Nors rinkimuose sulaukėme sąlyginai mažai konkurencijos, kiekviena kandidatūra tam tikra prasme yra gera. Noriu padėkoti visiems kandidatavusiems, tačiau šį kartą Policijos valdžia atitenka į @Gaby_Blu rankas. Tikėkimės, jog pamatysime naujų vėjų, naujų atrakcijų, apie ką nemažai buvo užsimenama ir laiške. Pasveikinkime naująją direktorę!

  3. Patinka
    Dovis_Gtx sureagavo į Rokas tarp „Black Friday“ 2023!   
    „Black Friday“ 2023!
    Specialūs paiūlymai tik lapkričio 24 – 26 dienomis.

    💣 „Black Friday“ paketas!
    Tik lapkričio 24 – 26 dienomis žaidimų serveryje bus prieinamas „Black Friday“ paketas. Daugiau informacijos žaidime parašius komandą /paslaugos .
    💣 +25% daugiau kreditų!
    Perkant kreditus lapkričio 24 – 26 dienomis gausite jų +25% daugiau, nei kad perkant įprastai! Akcija galioja visiems apmokėjimo būdams. Kreditus įsigyti gali paspaudus čia.
    💣 Specialūs aukcionų pasiūlymai!
    Dalyvauk lapkričio 24 – 26 dienomis specialiuose „Black Friday“ aukcionuose!
    💣 Unikali tr. priemonė!
    Tik „Black Friday“ proga mašinų salone bus pristatyta unikali tr. priemonė, kuri bus prieinama tik lapkričio 24 – 26 dienomis!

    „Greenside“ administracija,
    2023, lapkričio 22d.
  4. Patinka
    Dovis_Gtx sureagavo į Edga_Boss tarp Bitee_Maja užblokavo Edga_Boss   
    Realiai tas tavo užblokavimas apie nieką. Jokios kenkiančios serveriui naudos neįgaunu, o tiesiog mėgaujuosi žaidimu su normaliu FPS'u 😉
  5. Haha
    Dovis_Gtx sureagavo į Pokemon_Hate tarp Tony_Express užblokavo Pokemon_Hate   
    pirmam clip dmg informeris buginas jei kas, nes padarytas kad nerodytu per objectus
    keliu clip ntr mb,jei kas galiu paieskot kitokiu clipu panasiu i tu, jei tik reiks.
    cia jei kam idomu is kur skillsai
     
  6. Patinka
    Dovis_Gtx sureagavo į Edvinas tarp „GreenSide“ lenktynių čempionatas,   
    Mes žinome, kaip mūsų serverio žaidėjai mėgsta lenktynių renginius, todėl skelbiame „GreenSide“ lenktynių čempionatą, kuriame turėsite galimybe pasivaržyti, gerai praleisti laiką ir laimėti atitinkamus prizus už penkias prizines vietas. 

    🛎️Renginio informacija ir taisyklės:
    🏆Prizai:
    🎖️Dalyvių sukauptų taškų sąrašas:
     
     
  7. Liūdnas
    Dovis_Gtx sureagavo į Edvinas tarp Tnt_Edwax užblokavo Paulius_Gied   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/z11bd5
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/1wYm6Qm
  8. Patinka
    Dovis_Gtx sureagavo į Maxim_Kinderis tarp Atsiliepimas apie projektą - Maxim_Kinderis   
    WowWowWowWow
    Sveiki, gerbiamieji, pastebėjau jog paskutinis atsiliepimas apie šį serverį buvo parašytas prieš maždaug 3 metus, todėl nusprendžiau atgaivinti šią skiltį. Prieš pradėdamas dėlioti savo mintis apie serverį, ko jam trūksta, kas jame gerai ir panašiai, noriu visų paprašyti mano nuomonę priimti objektyviai, esu naujokas ir kai kurios dalykus galiu įvertinti ne taip, kaip jie turėtų būti vertinami, todėl nepatingėkit parašyt kritikos, pastabų ir apie tai labiau pakalbėsime, ačiū bei malonaus skaitymo.
    ⬇️♔♔♔♔♔⬇️
    Serverio bendruomenė,
    Serverio bendruomenė turbūt yra vienas didžiausių aspektų į šviesią serverio ateitį. Neslėpsiu, tačiau šio serverio bendruomenė nieko nesiskiria nuo kitų serverių, kaip ir visur, taip ir čia - pilna “GANGSTERIŲ“ kurie mano esantys geresni vieni už kitus. Bazarina daugiau nei duoda naudos šiam serveriui, bet jo nieko keisto, toks lietuvių mentalitetas, jų manymu maroziškas elgesys yra tikro vyro pavyzdys. Kur aš lenkiu? Viskas labai paprasta, serveryje yra labai daug senbuvių, kurie jau tarpusavyje yra nusistovėję ir naujokui pritapti yra labai sunku, ko pasekoje dauguma naujokų pažaide pora valandų, serverį palieka visam laikui. Puikus pavyzdys, man pradėjus žaisti šiame serveryje buvo labai sunku įsilieti, kadangi serverio senbuviai važinėja su mašinomis ir tave šaudo, trukdo kažkaip įsiliet į žaidimą, kas labai užknisa ir norisi /q, bet aš tai atlaikiau ir pasilikau čia žaisti. Kitas dalykas, daugumos serverio senbuvių bendravimas yra labai savotiškas, atrodo jog bendrautum su žmogumi, kuris visą savo gyvenimą praleido vienkemyje ir nėra bendravęs su žmonėmis, tačiau faktas jog ne visi tokie, vardais nevardinsim. Taigi, bendrai paėmus serverio bendruomenės bendravimas tikrai nenustebino, bet turbūt kažko daugiau ir nereikėjo tikėtis. Serverio bendruomenę vertinu 6/10.
    ⬇️♔♔♔♔♔⬇️
    Serverio sistemos,
    Štai viena iš serverio natų, kuri tikrai sukelia šypseną veide. Serverio sistemos tikrai yra įdomios ir realistiškos. Man atėjus iš kito serverio, galėčiau kiek nedrąsiai teigti, jog tai vienos įdomiausių mano matytų sistemų. Reikia pabrėžti, jog visiškai viso serverio, darbų ir panašiai sistemų dar nežinau, tačiau man užteko pabūti paprastu civiliu bei taksistu, jog drąsiai galėčiau tai teigti. Elementariausias dalykas, kuris turėtų priversti Jus tikėti mano žodžiais, niekada negalvojau jog GTA žaidime galėčiau taksi darbe išdirbti ilgiau nei pora valandų. Esu veiksmo žmogus ir tikrai nemėgstu ridos kelimo, tačiau čia buvo išimtis. Taksi darbas pasirodo gan įdomus, yra šiokio tokio “veiksmo“ nereikia kelti pastovei ridos iš neturėjimo ką veikti, tiek /tuzduotis, /marsrutai, /iskvietimai suteikia serveryje prasmės būti taksistu ir praleisti savo laisvą laiką. Taipogi mano žiniomis ir darbai be pakvietimo turi tam tikrą savo darbo specifiką, kuri neleidžia nuobodžiai jose dirbti, tikrai WOW ir smagu žaisti šiuolaikiškame serveryje į kurį yra įdėta tikrai nemažai darbo. Serverio sistemas vertinu 9/10.
    ⬇️♔♔♔♔♔⬇️
    Serverio administracija,
    Didžiausi laurai keliauja pagr. serverio administracijai, kuri sugebėjo sukurti realistišką aplinką serveryje, jog jame nebūtų nuobodu žaisti. Tačiau man užkliuvo vienas dalykas, nemokami serverio administratoriai, labai pasigedau jų darbo pačiame serveryje, bandymo įtraukti žaidėjus į žaidimą įvairiomis veiklomis ir panašiai, netgi kai kurie serverio administratoriai nesugeba pagarbiai bendrauti, kas yra iš tikrųjų labai keista ir sukelia klausimų, tai kaip gi čia atrenkama komanda? Kaip bebūtų gaila, pirmomis valandomis serveryje nesulaukiau jokios pagalbos iš serverio komandos ir prie visko turėjau priprasti savarankiškai, manau tikrai trūko jų pagalbos, jog galėčiau greičiau įsivažiuoti į serverį ir pradėti čia žaisti, tačiau sukurtų sistemų dėka vis dėl to man pavyko priprasti prie šio serverio. Pagr.Administraciją vertinu 9/10, projekto komandą 6/10.
    ⬇️♔♔♔♔♔⬇️
    Serverio paslaugos už realius pinigus,
    Kažkokio įspūdingo pasirinkimo paslaugose neteko matyti, mano manymu kai kurie dalykai yra per daug pervertinami ir sukeltos per didelės kainos. Visgi, kaip naujokas kitiems naujokams patarčiau įsigyti VIP narystę, kuri tikrai palengvina žaidimą serveryje. Serverio paslaugas vertinčiau 7/10.
    ⬇️♔♔♔♔♔⬇️
    Serverio žaidėjų pagalba naujokui,
    Kaip ir minėjau prieš tai, to labai trūko. Pagrindiniai pagalbininkai įsilieti į serverį buvo serverio sistemos, gidas. Buvo keletas ir paprastų žaidėjų, kurie padėjo tai padaryti, bet kaip ir minėjau labai gaila, jog iš projekto komandos kažkokios didesnės pagalbos sulaukti nepavyko. Pagalbą naujokams vertinčiau 7/10. 7 Tik todėl, jog serveryje yra geros sistemos, kurios tai padėjo padaryti ir keletas paprastų serverio žaidėjų.
    ⬇️♔♔♔♔♔⬇️
    Serverio veiksmas(Šaudynės),
    Jau teko pabūvoti viename iš serverio barų, kuriame spėjau sudalyvauti keletame veiksmų. Veiksmo principas(kontrobanda) labai paprasta sistema, tačiau tas paprastumas ir žavi, nėra pridėta bereikalingų serverio “veiksmų“ animacijų ir panašiai, veiksmas vyksta tolygiai panašiai, niekas nesikeičia todėl priprasti buvo labai lengva, pats veiksmo sukurys, kuomet vyksta susišaudymas tikrai įtraukė į žaidimą, pagaliau galėjau bent minimaliai pasijusti ne “mėsa“, kadangi čyterių ne taip ir daug, o jeigu ir naudoja kokius aimus, tai tie aimai iš aliexpresso. Viena iš rimtesnių sistemų turbūt buvo banko apiplėšimas, tačiau apie tai kažko pakomentuoti negaliu, nes vis dar iki galo nepavyko suprasti, kaip ten viskas veikia. Pabaigai noriu pridurti vieną didžiausių serverio bugų, kurį teko pamatyti, tai šaudymosi arena, nežinau kas su ja negerai, bet ten neblogas bugynas ir kibimas. Žaidėjui kimba vos kas 3,4 kulkos, pingo kaltinti negalime, kadangi mano pingas svyruoja tarp 40-50, žaidėjų į kurios buvo šaudoma, pingas buvo panašus į mano. Serverio veiksmą vertinu 8/10, šaudymosi areną 5/10.
    ⬇️♔♔♔♔♔⬇️
    Serverio apibendrinimas,
    Serveryje tikrai įdomu žaisti, visas bendruomenės spragas ir panašiai kompensuoja geros sistemos. Žinoma, jog dar yra daug kur tobulėti, tačiau tobulumui ribų nėra. Tikiuosi, jog šis serveris plėsis ir su kas diena šio serverio kokybė vis gerės, ačiū kas skaitėt, atsiprašau už klaidas. Serverio įvertinimas 8/10.
     
    Galit teisti, bausti, ginčytis,
    dar manau tikrai daug ko nepaminėjau,
    todėl ateityje tema gali būti pildoma....
     
     
  9. Haha
    Dovis_Gtx sureagavo į Ignas_Eox tarp Ignas_Eox užblokavo Silly_Billy   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 1 2 3
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  10. Haha
    Dovis_Gtx sureagavo į James_Vsop tarp Prašau užblokuoti Claudas_Baryga   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Čyt.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėmhttps://medal.tv/games/gta-sa/clips/1BXV1g0fNnemYs/5wEwlVKYVTZ1?invite=cr-MSxqS20sMTcwOTY2Mzc0LA
  11. Haha
    Dovis_Gtx sureagavo į Jamal_Sharan tarp Peikiu Gvidaz_Bond   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  jamal_sharan
    Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma:  Gvidaz_Bond Mechaniku direktorius
    Už ką šis vadovas yra peikiamas?:  izeidinejimai 
    Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://imgur.com/a/g10mVPk
  12. Haha
    Dovis_Gtx sureagavo į Jack_Nixon tarp Pagalba   
    • Jūsų Vardas_Pavardė?:Jack_Nixon
    • Problemos tipas ( „SA:MP“, „TeamSpeak“ ir pan.): SAMP
    • Problema (apibūdinkite problemą):Važinėjau su sultanu ir atvariau pažiūrėti lūšnų atvaręs prie lūšnos norėjau apžiūrėti jos vidų ir per klaidą netyčia nusipirkau norėčiau jog būtų gražinama mano pilna suma 300k lūšnos savininkas buvo Nice_Abarots
    • Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia):https://imgur.com/a/vjTSuZN 
  13. Haha
    Dovis_Gtx sureagavo į Thai_Gregor tarp Apgavo Tony_Gillera   
    • Jūsų Vardas_Pavardė: Thai_Gregor
    • Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Tony_Gillera
    • Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Pirkau iš mechaniko Tony_Gillera noss sistemą ir beduodant pinigus nepastebėjau, kad duodant pinigus dar viena kupiūra tūkstantinė buvo ir tik padavius pinigus pastebėjau, kad permokėjau už paslaugą ir prašant Tony_Gillera atiduoti pinigus asmuo ignoruoja ir galimai padarė vagyste dirbamas Mechaniku darbe
    • Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2023-10-31 21:29
    • Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/8bWj8Ji
  14. Patinka
    Dovis_Gtx sureagavo į Rokas tarp Helovino savaitė 2023!   
    Helovino savaitė 2023!
    Helovino savaitė prasideda! Daugiau informacijos apie Helovino užduotį serveryje /helovinas .

    Helovino užduotyje Jūsų tikslas yra rasti kaip galima daugiau moliūgų kiekvieną Helovino dieną, kurie slapstosi „Red County“ miestelių teritorijoje. Suradus moliūgą turėsite pašalinti jo užkeikimą. Norėdami pašalinti surasto moliūgo užkeikimą turėsite įveikti labirintą, kuriame turėsite surasti moliūgą. Labirinte taip pat galėsite rasti ir Helovino dėžę (/hdeze). Įveikus vieną iš Helovino dienų, t.y. suradus visus tos dienos moliūgus, galėsite atsiimti tos dienos prizą panaudojus /helovinas komandą. Jeigu surasti visų moliūgų nepavyks – nenusiminkite, galite atsiimti prizą ir nesuradus visų moliūgų, tačiau tokiu atveju prizas bus atitinkamai mažesnis.
    Visos Helovino savaitės metu taip ieškokite raganos kerų puodų. Radus raganos kerų puodą Jūsų tikslas bus nušauti visus virš kerų puodo skraidančius šikšnosparnius ir taip panaikinti kerus. Svarbu paminėti, jog vieni panaikinti kerų negalėsite. Būtinai reikės draugo pagalbos! Panaikinus kerus gausite atitinkamą atlygį ir vienas iš žaidėjų prisidėjęs prie kerų panaikinimo (nušovęs bent vieną šikšnosparnį) turės galimybę laimėti Helovino dėžę /hdeze !



    Daugiau informacijos apie Heloviną rasite serveryje /helovinas !
    „Greenside“ administracija, 2023
  15. Patinka
    Dovis_Gtx sureagavo į Aivaras tarp 2023.10.31 UPDATE (GREENSIDE # 0.4.2)   
    • Atnaujinta /tvaldymas komanda. Atnaujintas lentelės dizainas ir pridėtas papildomas funkcionalumas įjungti/išjungti tr. priemonės patobulinimus, kuris išsisaugo kiekvienoje tr. priemonėje individualiai.
    • Buvo pašalintas patobulinimų įjungimas/išjungimas naudojant "W" klavišą.
    • Administratoriai stebėjimo rėžime nuo šiol galės matyti ir tr. priemonės maksimalų greitį.
    • Sutvarkyta klaida su medikų "92" užduotimi, kuomet jos įvykdyti nepavykdavo.
    • Sutvarkyta klaida, kuomet būdavo galima paimti kontrabandos paketą, vairuojant tr. priemonę.
    • Sutvarkyta klaida, kai buvo galima persirengti į civilio aprangą, kuomet žaidėjas atlikinėdavo medkirčio darbo veiksmus.
    • Sutvarkyta klaida su amunicijos dyleriu, kuomet būdavo galima įdėti neigiamą, parduodamą kiekį.
    • Sutvarkyta klaida baldų parduotuvėje, kai stalas buvo priskiriamas elektronikai.
    • Sutvarkytos įvairios tekstinės klaidos.
  16. Liūdnas
    Dovis_Gtx gavo reakcijąNerioske_Gamer tarp perku Hotring Racer B   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dovis_Gtx
    • Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Hotring Racer B, be custom tune (tdezem)
    • Siūloma kaina: susitarsim
    • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): dc - DovisGtx#2828
  17. Patinka
    Dovis_Gtx gavo reakcijąJonas_Balandis tarp perku Hotring Racer B   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dovis_Gtx
    • Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Hotring Racer B, be custom tune (tdezem)
    • Siūloma kaina: susitarsim
    • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): dc - DovisGtx#2828
  18. Haha
    Dovis_Gtx sureagavo į Titas_Titurnikas tarp Peikiu Benito_Cartel   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  Titas Titurnikas
    Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma:  Benito_Cartel PD
    Už ką šis vadovas yra peikiamas?:  Keikiasi racijoje, o pas juos darbo informacijoje parasyta kad keiktis yra grieztai draudziama, kam tada tos taisykles jei taip daro.
    Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas:  čia
  19. Haha
    Dovis_Gtx sureagavo į Valiuha_Narkoteris tarp Apgavo Jack_Nixon   
    • Jūsų Vardas_Pavardė:     Valiuha_Narkoteris
    • Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė:   Jack_Nixon
    • Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Norėjau parduot savo Patriot tr. priemone, dėdamas i skelbimų kontora, nepastebėjau, kad įrašiau ne tokia suma ir nespėjau iššimt ir Jack_Nixon nupirko. Idėjau tr. priemone už 999,999, norėjau idėt už 9,999,999.
    • Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas):    10-22,,,,14:00
    • Įrodymai (būtina):      Turėtumėt matyti logose
  20. Haha
    Dovis_Gtx gavo reakcijąQuez_Junior tarp Ieskau keybinderio   
    lievas cia binderis (asmeniskai nenaudociau), antivirusine issijunk pries atsisiunciant:
    https://www.mediafire.com/file/9dygw7fob3htudg/binderis.rar/file
  21. Haha
    Dovis_Gtx sureagavo į Edvinas tarp Tnt_Edwax (Ignas_Eox) užblokavo Manny_Pacquiao   
    Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/kt8WVE9
    Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/36b5VTn
  22. Haha
    Dovis_Gtx gavo reakcijąNic_Shot tarp Ieskau keybinderio   
    lievas cia binderis (asmeniskai nenaudociau), antivirusine issijunk pries atsisiunciant:
    https://www.mediafire.com/file/9dygw7fob3htudg/binderis.rar/file
  23. Patinka
    Dovis_Gtx sureagavo į Edvinas tarp Prašau užbluokuoti Paulius_Gied   
    Išvengti problemos gali tiesiog nevažinėdamas paskui kenkėjus, su jais susitvarkys pareigūnai.

    Žaidėjas blokuojamas nebus.
    Tema rakinama.
  24. Patinka
    Dovis_Gtx gavo reakcijąRokas_Eid tarp perku Hotring Racer B   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dovis_Gtx
    • Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Hotring Racer B, be custom tune (tdezem)
    • Siūloma kaina: susitarsim
    • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): dc - DovisGtx#2828
  25. Patinka
    Dovis_Gtx gavo reakcijąThunder_Rtl tarp perku Hotring Racer B   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dovis_Gtx
    • Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Hotring Racer B, be custom tune (tdezem)
    • Siūloma kaina: susitarsim
    • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): dc - DovisGtx#2828

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.