Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Atsiliepimas apie projektą - Maxim_Kinderis

Maxim_Kinderis

Rekomenduojamas pranešimas

WowWowWowWow

Sveiki, gerbiamieji, pastebėjau jog paskutinis atsiliepimas apie šį serverį buvo parašytas prieš maždaug 3 metus, todėl nusprendžiau atgaivinti šią skiltį. Prieš pradėdamas dėlioti savo mintis apie serverį, ko jam trūksta, kas jame gerai ir panašiai, noriu visų paprašyti mano nuomonę priimti objektyviai, esu naujokas ir kai kurios dalykus galiu įvertinti ne taip, kaip jie turėtų būti vertinami, todėl nepatingėkit parašyt kritikos, pastabų ir apie tai labiau pakalbėsime, ačiū bei malonaus skaitymo.

⬇️♔♔♔♔♔⬇️
Serverio bendruomenė,

Serverio bendruomenė turbūt yra vienas didžiausių aspektų į šviesią serverio ateitį. Neslėpsiu, tačiau šio serverio bendruomenė nieko nesiskiria nuo kitų serverių, kaip ir visur, taip ir čia - pilna “GANGSTERIŲ“ kurie mano esantys geresni vieni už kitus. Bazarina daugiau nei duoda naudos šiam serveriui, bet jo nieko keisto, toks lietuvių mentalitetas, jų manymu maroziškas elgesys yra tikro vyro pavyzdys. Kur aš lenkiu? Viskas labai paprasta, serveryje yra labai daug senbuvių, kurie jau tarpusavyje yra nusistovėję ir naujokui pritapti yra labai sunku, ko pasekoje dauguma naujokų pažaide pora valandų, serverį palieka visam laikui. Puikus pavyzdys, man pradėjus žaisti šiame serveryje buvo labai sunku įsilieti, kadangi serverio senbuviai važinėja su mašinomis ir tave šaudo, trukdo kažkaip įsiliet į žaidimą, kas labai užknisa ir norisi /q, bet aš tai atlaikiau ir pasilikau čia žaisti. Kitas dalykas, daugumos serverio senbuvių bendravimas yra labai savotiškas, atrodo jog bendrautum su žmogumi, kuris visą savo gyvenimą praleido vienkemyje ir nėra bendravęs su žmonėmis, tačiau faktas jog ne visi tokie, vardais nevardinsim. Taigi, bendrai paėmus serverio bendruomenės bendravimas tikrai nenustebino, bet turbūt kažko daugiau ir nereikėjo tikėtis. Serverio bendruomenę vertinu 6/10.

⬇️♔♔♔♔♔⬇️
Serverio sistemos,

Štai viena iš serverio natų, kuri tikrai sukelia šypseną veide. Serverio sistemos tikrai yra įdomios ir realistiškos. Man atėjus iš kito serverio, galėčiau kiek nedrąsiai teigti, jog tai vienos įdomiausių mano matytų sistemų. Reikia pabrėžti, jog visiškai viso serverio, darbų ir panašiai sistemų dar nežinau, tačiau man užteko pabūti paprastu civiliu bei taksistu, jog drąsiai galėčiau tai teigti. Elementariausias dalykas, kuris turėtų priversti Jus tikėti mano žodžiais, niekada negalvojau jog GTA žaidime galėčiau taksi darbe išdirbti ilgiau nei pora valandų. Esu veiksmo žmogus ir tikrai nemėgstu ridos kelimo, tačiau čia buvo išimtis. Taksi darbas pasirodo gan įdomus, yra šiokio tokio “veiksmo“ nereikia kelti pastovei ridos iš neturėjimo ką veikti, tiek /tuzduotis, /marsrutai, /iskvietimai suteikia serveryje prasmės būti taksistu ir praleisti savo laisvą laiką. Taipogi mano žiniomis ir darbai be pakvietimo turi tam tikrą savo darbo specifiką, kuri neleidžia nuobodžiai jose dirbti, tikrai WOW ir smagu žaisti šiuolaikiškame serveryje į kurį yra įdėta tikrai nemažai darbo. Serverio sistemas vertinu 9/10.

⬇️♔♔♔♔♔⬇️
Serverio administracija,

Didžiausi laurai keliauja pagr. serverio administracijai, kuri sugebėjo sukurti realistišką aplinką serveryje, jog jame nebūtų nuobodu žaisti. Tačiau man užkliuvo vienas dalykas, nemokami serverio administratoriai, labai pasigedau jų darbo pačiame serveryje, bandymo įtraukti žaidėjus į žaidimą įvairiomis veiklomis ir panašiai, netgi kai kurie serverio administratoriai nesugeba pagarbiai bendrauti, kas yra iš tikrųjų labai keista ir sukelia klausimų, tai kaip gi čia atrenkama komanda? Kaip bebūtų gaila, pirmomis valandomis serveryje nesulaukiau jokios pagalbos iš serverio komandos ir prie visko turėjau priprasti savarankiškai, manau tikrai trūko jų pagalbos, jog galėčiau greičiau įsivažiuoti į serverį ir pradėti čia žaisti, tačiau sukurtų sistemų dėka vis dėl to man pavyko priprasti prie šio serverio. Pagr.Administraciją vertinu 9/10, projekto komandą 6/10.

⬇️♔♔♔♔♔⬇️
Serverio paslaugos už realius pinigus,

Kažkokio įspūdingo pasirinkimo paslaugose neteko matyti, mano manymu kai kurie dalykai yra per daug pervertinami ir sukeltos per didelės kainos. Visgi, kaip naujokas kitiems naujokams patarčiau įsigyti VIP narystę, kuri tikrai palengvina žaidimą serveryje. Serverio paslaugas vertinčiau 7/10.

⬇️♔♔♔♔♔⬇️
Serverio žaidėjų pagalba naujokui,

Kaip ir minėjau prieš tai, to labai trūko. Pagrindiniai pagalbininkai įsilieti į serverį buvo serverio sistemos, gidas. Buvo keletas ir paprastų žaidėjų, kurie padėjo tai padaryti, bet kaip ir minėjau labai gaila, jog iš projekto komandos kažkokios didesnės pagalbos sulaukti nepavyko. Pagalbą naujokams vertinčiau 7/10. 7 Tik todėl, jog serveryje yra geros sistemos, kurios tai padėjo padaryti ir keletas paprastų serverio žaidėjų.

⬇️♔♔♔♔♔⬇️
Serverio veiksmas(Šaudynės),

Jau teko pabūvoti viename iš serverio barų, kuriame spėjau sudalyvauti keletame veiksmų. Veiksmo principas(kontrobanda) labai paprasta sistema, tačiau tas paprastumas ir žavi, nėra pridėta bereikalingų serverio “veiksmų“ animacijų ir panašiai, veiksmas vyksta tolygiai panašiai, niekas nesikeičia todėl priprasti buvo labai lengva, pats veiksmo sukurys, kuomet vyksta susišaudymas tikrai įtraukė į žaidimą, pagaliau galėjau bent minimaliai pasijusti ne “mėsa“, kadangi čyterių ne taip ir daug, o jeigu ir naudoja kokius aimus, tai tie aimai iš aliexpresso. Viena iš rimtesnių sistemų turbūt buvo banko apiplėšimas, tačiau apie tai kažko pakomentuoti negaliu, nes vis dar iki galo nepavyko suprasti, kaip ten viskas veikia. Pabaigai noriu pridurti vieną didžiausių serverio bugų, kurį teko pamatyti, tai šaudymosi arena, nežinau kas su ja negerai, bet ten neblogas bugynas ir kibimas. Žaidėjui kimba vos kas 3,4 kulkos, pingo kaltinti negalime, kadangi mano pingas svyruoja tarp 40-50, žaidėjų į kurios buvo šaudoma, pingas buvo panašus į mano. Serverio veiksmą vertinu 8/10, šaudymosi areną 5/10.

⬇️♔♔♔♔♔⬇️
Serverio apibendrinimas,

Serveryje tikrai įdomu žaisti, visas bendruomenės spragas ir panašiai kompensuoja geros sistemos. Žinoma, jog dar yra daug kur tobulėti, tačiau tobulumui ribų nėra. Tikiuosi, jog šis serveris plėsis ir su kas diena šio serverio kokybė vis gerės, ačiū kas skaitėt, atsiprašau už klaidas. Serverio įvertinimas 8/10.

 

Galit teisti, bausti, ginčytis,
dar manau tikrai daug ko nepaminėjau,
todėl ateityje tema gali būti pildoma....

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labai įdomiai susiskaitė, tikrai šaunu pamatyti temą čią. Kadangi kelis kartus paminėjai, jog norėtum tam tikro atgalinio ryšio, pabandysiu šiek tiek pasidalinti ir savo mintimis. Įsivaizduoju, kad nebus itin ilgo aprašo, kadangi daugelyje vietų teko su tavimi sutikti arba tiesiog tam tikrų vietų neteko dar pilnai patirti pačiam. Galbūt vis naujai atrandami bei lengvai užkabinami sisteminiai ar architektūriniai momentai ir skatina žaisti jame lojaliau.

Dėl serverio bendruomenės, pradžioje taip pat kildavo panašių dalykų, bet jeigu tai tiesiogiai gadina tavo žaidimo kokybę, nepamiršk naudotis Policijos ar Administratorių (minėjai, kad pilnai neišpildome tam tikrų dalykų, bet galiu garantuoti, kad tiesiogiai susisiekus tiek aš, tiek kiti kolegos suteiksime kuo kokybiškesnę pagalbą) paslaugomis. Tačiau, pradėjus kuo aktyviau dalyvauti serverio veikloje ir jungtis prie skirtingų grupių (darbų ar netgi premium) pavykdavo atrasti tikrai padorių, įdomių žmonių, kurie galų gale atpirkdavo visus kenkėjus. Taip pat pradžioje atrodydavo, kad bendruomenė labai pasyvi, bet matyt natūralu bendrauti aktyviau, kai atsiranda tam tikrų bendrų reikalų.

Lygiai taip pat kaip ir tau, pradžioje žaidimo labiau norėjosi pasilikti dėl sistemų, įdomių detalių, bet su laiku pradėjo ryškėti ir kitų aspektų teigiamos savybės. Tikiuosi tas laukia ir tavęs. Smagu žaisti kartu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, visų pirma dėkui už išsamų ir akį traukiantį aprašymą. Kaip naujoko akimis, tikrai daug įžvelgei teisingų detalių (ypač dėl administracijos), nes tiesą, sakant, net ir pats nesuvokiu, ką kai kurie čia veikia (vardais neminėsiu), nes kada reikia pagalbos, tu jos sulauksi labai retai arba išvis jos nesulauksi, todėl ant šito dalyko šis projektas atsimuša. Toliau, kalbą pakrepei į serverio sistemas, viską suprantu, kaip naujokas dar nesi su daug kuo susispažinęs, todėl tau būtų kaip pasiūlymas išbandyti save platesnėse erdvėse. Pamatysi, jog taksai yra tik paprastesnė dalis darbų kas liečia sistemas, tačiau nuėjus į fūras, mechanikus, ten kaip tu sakai veiksmo daugiau, net galėčiau išskirti šiuos darbus kaip nematytas sistemas. Paminėjai ir serverio žaidėjus, na ir vėl su tavim sutinku, yra visokių, kurie kelia save į viršų, kiti apsimeta durneliais, tačiau apšilęs padus, susirasi tą gerą žmonių ratą, su kuriais palaikysi gerą atmosferą. Tai tiek būtų iš mano senbuvio pusės, tikrai dar kartą noriu padėkoti už tavo ryžtą parašyti šį atsiliepimą ir svarbiausia į visus piktus komentarus žvelk šaltais nervais. Pabaigai noriu pasakyti, kad išbandyk save kitose sistemose ir pratęsk šį atsiliepimą, nes susiskaitė įdomiai ir noriu kad tu ties tuo neapsiribotum. Gero tau žaidimo, nepasiduok!

Redaguota Jack_Stallon

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.