Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Martynas_Harrell

Neaktyvus

  • 16

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Martynas_Harrell. 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): Viskas matosi nuotraukose. 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): http://imgur.com/a/45bTt 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Siūlykite komentaruose kainas, taipogi galite susisiekti dėl drabužių serveryje. 5. Papildoma informacija: Nėra.
  2. Sveikinu naująjį medikų direktorių, sėkmės tau pareigose. Imk darbą į rankas, ir padaryk medikus ambalais su gurkšnio proteino!
  3. Labas, matosi kad kovinis esi, turbūt palaikai ryši su profkės bendruomene , o šiaip sėkmės visur sporte tiek gyvenime, o šiaip asmeniškai žaidime !
  4. Na, gal ir nebloga idėja bet su tuo greičiu kaip ir vandens nėra kad išmestu iš mašinos kaip atsitrenki su dideliu greičiu, o jeigu su mažu ten ant 40/50 greičiu, tai tikrai ne nes kaikurie žaidėjai į stulpą atsitrenkia kaip po miestą, kaip *cenzūra* posūkį ar panašiai. Šiaip, puiki idėja tikrai, vertinga šiam serveriui.
  5. Labas, malonu dar susipažinti su vienu žmogumi, kuris siekia futbolo karjeros, didelis pliusas į gyvenimo priekį tau. Sėkmės serveryje žinoma, bei futbole, o realiai tai tikroje erdvėje!
  6. Pakankamai yra tu transporto priemonių kiekvienoje bazėje, taipogi yra pickupas prie gaisrinės darbo kur gali pasiimti darbine transporto priemonė, kaip ir neklystu.
  7. Kaip pirmasis darbas gan ir normaliai padarytas, bet yra tuščios vietos žolyno reiktu truputį, aukštesnės truputį tvoros nes iškarto įvažiuoti gali žaidėjai, o šiaip kaip ir neblogai kaip pirmas darbas. Šaunuolis, džiugu kad padarei ir pasidalinai. Tobulėk toliau, lauksime rezultatų!
  8. vardaspavardė: Martynas_Harrell darbas (avataras, parašas, logotipas) : Avataras. dydis (būtina nurodyti): Kaip mano dabartinis avataras, 200/200. stock'as/fonas (būtina nurodyti): tekstas, subtekstas: MH MartynasHarrell
  9. Sutinku su tavo idėją, viskas tame tvarkoje. Bet čia dėl naujokų apmokymų ir panašiai, ir šiaip nuomai. Bet galima būtų ištikro nuimt bent jau po kelias mašinas ir sunaikinti. Šaunu, daugiau tokių geru ir reikalingu idėjų!

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.