Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Heather_Barrett

Neaktyvus

  • 22

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Liūdnas
    Heather_Barrett sureagavo į Montrezl'Harrel tarp Peikiu Egidijus_Keza   
    Eilinį kartą parodoma valdžios neabėjingumas, kad nėra įrodymų ir deda baną, nors pat keža pasigavęs buvai,kai su piciuku atvarei ir sulesei mus tris.
  2. Haha
    Heather_Barrett sureagavo į ALFRED. tarp Peikiu Nico_Moretti   
    KAIP GERAI DIRBA SAVININKO NEVYKĘS PADĖJĖJAS ROKAS, PARAŠYT KELIŲ ŽODŽIŲ NESUGEBA PER ŠEŠIS MĖNESIUKUS!
  3. Ačiū
    Heather_Barrett gavo reakcijąNedaz Nedaz tarp Pagalbos su Gta sa   
    Disable the legend in your map ))
  4. Liūdnas
    Heather_Barrett gavo reakcijąGoffredo_Luciano tarp Unban Ken_Matrix   
    Beviltiška

     
     paklausiama ir išmetama
  5. Haha
    Heather_Barrett sureagavo į TRICK tarp Unban Ken_Matrix   
    Galit baust čia tais ispėjimais chebra , bet man keista kaip žmonės gali būti tokie be*cenzūra*ai ir vpš nemastyt su galvą. Žmogus , zonose šaudosi prieš gaujinius ir puse jų turbut vienas zonose nušauna :
     
    Tai logiškai pamastykit žmonės , ar šiam gaujos lyderiui reikia naudoti cbugą prieš mentus ? Kur vienas žmogus galit nušauti 8 mentus - http://imgur.com/a/oTLio Tai galbut ir tas cytino ? Kodėl jis dar nesėdi bane ? 
     
    Ir jeigu jus toliau , manot ,kad šis žaidėjas naudoja auto cbuga prieš mentus , turbut jum ištikrųjų reiktu nulipti nuo kompiuterio , nueit i poliklinika ir pasiklaust daktarės ar jums viskas su galva gerai.
     
     
    Jus sakot žmogui kaip jis dm serveriuose sausai visus padaro , prireiks auto cbugo prieš mentus ? :DDD Juokingas banned kaip ir kaikurie serverio prižiūrėtojai.
  6. Haha
    Heather_Barrett sureagavo į Kenas tarp Unban Ken_Matrix   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ken_Matrix
     
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Egidijus_Keza
     
    • Už ką buvote užblokuotas ?: čytinimą?
     
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : 
     
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
     
     
    Nežinau kurioj vietoj matot čia čytinimą, net rodo kokius mygtukus spaudau bet nvm, pakelsim bšk įrodymų kaip šaudau. Sorry, tos vietos nenufilmavau :/ , bet manau šitų užtekt turėtų. Jeigu reikės turiu dar daug video iš zonų, įkelsiu.
     
     
     
    Net jeigu ir argumentas būtų, kad tos vietos nenufilmavau, kam man naudot auto cbugą ir rizikuot pasigaut jeigu ir pats gan greitai iššaudau apkabą?
    plz no h8 bet tegul tikrina kažkas kitas ne keza
  7. Patinka
    Heather_Barrett sureagavo į Сristiano_Capelli tarp Prašau užblokuoti Egidijus_Keza   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristiano_Capelli
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
    nuotraukos iš mano perspektyvos
     
    nuotraukos iš kezos perspektyvos.
    Serverio klaidą jis išnaudojo šitaip: patikrino mane ir iškarto pasiūlė baudą, tad tikriausiai man neišmetė baudos GUI lango, o antrą kartą baudos nebesiūlė ir vežė į jailą. Visad maniau, kad Egidijus bandė man pakenkti, bet nemaniau, kad bandys naudoti serverio klaidas savo naudai.
  8. Patinka
    Heather_Barrett sureagavo į Kenas tarp Peikiu Matthew_Bennett   
    Pusė net nesupratau apie ką tu čia kalbėjai ir ką bandei įrodyt, bet neesmė. Apie kokį ts šneki ir kas į jį prisijungė su ip changeriu, čia gal Mogiliovuose? Neturėdamas ką pasakyt prikiši žaidėją kuris dar buvo užbanintas kitoj gaujoj? Čia mano gauja, ten buvo Kennio gauja, visiškai nesusiiję. ir išviso apie kokį čia aimak šneki? . Aš kaip ir viską išaiškinau tau tik nesuprantu ar protinių gabumų trūksta, ar kaip yra, juk aiškiai pasakyta, kad mes su jais visiškai esam nesusiiję, ir viską galima pamatyti loguose, kaip tu siūlai priimt į gaują narį? Ką tu nori, kad padaryčiau, važiuočiau į kitą miestą pc pratikrint? Ar tu nori, kad prieš priimant kiekvieną narį tau parašyčiau, kad tu juos patikrintum? Kiek mačiau tokios taisyklės nėra, čyterių visada buvo ir bus, pasitaikė ir cripsams, tik niekas jų gaujos už tai neuždarė, konkretumo tau trūksta, kiek pastebėjau, tu visada teisus ir niekada neatsakai už savo klaidas. Vienu žodžiu prarandu aš čia viltį ginčytis su tavim ir eikvot savo laiką, tiesiog pasakiau tiesą, tegul sprendžia valdžia.
  9. Patinka
    Heather_Barrett sureagavo į Kenas tarp Peikiu Matthew_Bennett   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Ken_Matrix
     
    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett
     
    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Manęs prisijungusio nebuvo, tad mano nariai kovojo be manęs, paėmė 1 zoną, ir kovojo dėl LV zonos, mano kairioji ranka Ewan_Russel gavo pranešina iš GP , su klausimu ką  asmenys su ip changeriais daro mūsų gaujoje, Ewanas paprašė, kad pasakytų kas toki,  nes mes ne ekstrasensai, ir tikrinti ip adresų negalim, ir jis išmes juos, GP atsakė, kad teks sužinot. Nusiteleportavę į LV zonos pabaigą, gauja buvo uždaryta. Tad norėčiau, kad gauja, dėl kurios aš mokėjau pinigus perkant kreditus būtų sugrąžinta, kadangi jokio nusižengimo nepadariau, visi buvę taškai, SF paimtas sandėlys, nužudymai ir mirtys pridėti atgal, ir sutvarkytas visas padarytas jovalas.
    Gavus informaciją iš Pgr. Admin Roko, sužinojau kas naudojo ip changerius.
    Klay_Lincoln 
    Mike_Dwayne
    Garen_Molotkow
    Loguose galima pažiūrėti, kad nieko su jais neturiu bendro, nieko apie juos nežinojau, Klay pasisiūlė ateit į gaują išėjęs iš Vendetų, kažkodėl Vendetose nebuvo pastebėta, kad jis naudoja IP Changeri, bet būtent pas mus pastebėjo. Klay kartu atsivedė ir Garen_Molotkow kuris taip pat naudojo ip changeri, jie buvo priimti tam, kad gaut didesnį pranašumą prieš vendetas, serveryje lošiu tik kelias savaites, tai būtent tik tada apie juos ir sužinojau, pastebėjau, kad Klay pašaudė vendetose, jis parekomendavo Garena , todėl abudu ir buvo priimti, o kad jie naudoja ip changeri net mintis nekilo.
    Mike_Dwayne susitikom šaudykloj, pamatėm, kad vyrukas neblogai pašaudo, tada jis turėjo berods 13000 xp, pakvietėm į gaują, galvojom pasikels xp ir paimsim, kadangi daug XP turinčių ir pašaudančiu laisvų nėra, visi esa gaujose, pasikėlė 20k xp ir priėmėm į gaują, daugiau nieko bendro neturėjom.
    Kaip gali būt žmogus baudžiamas gaujos uždarymu, kai nėra išsiaiškintos visos aplinkybės?
    Laukiu GP paaiškinimo
     
     
    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Logs
  10. Patinka
    Heather_Barrett sureagavo į Nico_Moretti tarp Astrologė Palmira: taksistų laukia permainos.   
    Laba vakarą, šiandien yra labai palanki diena analizės ir naujojo direktoriaus paskelbimui, kadangi Venera susitiko su Saturnu, kas reiškia, jog pokyčiai taksi firmoje turėtų būti sėkmingi, o dabar prie reikalo – kandidatavo 13 šio serverio žaidėjų, kiekybės lyg ir užtenka, bet kokybės buvo labai mažai, perskaitęs pusę kandidatūrų galvojau, kad reikės atrankos pratęsimo, nes iš tos krūvos neradau nei vieno tinkamo ir pajėgaus prilygti dabartiniams direktoriams, tačiau link galo radau keletą potencialesnių veidų. Konkurencija šiuose ir medikų direktoriaus rinkimuose skiriasi kaip diena ir naktis, dėl ko siūlyčiau visuomet kandidatuoti į mėgstamos firmos vadovo pareigas, o ne į pirmas pasitaikiusias. Šiokį tokį įspūdį šiuose rinkimuose man paliko šie inicialai: HR, EP ir PM.
     
     
    HR ne per seniausiai ėjo pervežėjų firmos pavaduotojo pareigas, kuriose pasirodė labai vidutiniškai, kadangi jam reikėjo atsisakyti šių pareigų, nes neturėtų galimybės eiti jų tam tikrą laiko tarpą. Galbūt be to priverstinio atsisakymo būtų išėję kažkas geresnio, bet kol kas tai tau nesuteikia nei pliuso, nei minuso. Laiško aspektu, tarp šių trijų kandidatų esi paskutinis, jis nėra tragiškas, bet nėra ir idealus, labai užkliuvo gramatika, taip pat nepatiko polinkis į korupciją – P raidė teamspeak‘e nėra tinkama prekė darbuotojams, toks dalykas turėtų būt duodamas to nusipelniusiems, o ne turintiems nereikalingų pinigų. Yra ir smulkesnių kabliukų – neaiški atrankų mechanika, kas reiškia, jog neaišku kaip bus formuojama tavo komanda, į ką kreipsi dėmesį, o tą aš privalau žinot dar prieš paskiriant tave direktoriumi. Taip pat tikslai – geriausia firma, tobuliausias kolektyvas, o kokios priemonės tokiam tikslui pasiekti? EP koją pakišo tinginystė, jei jau naudoji prieš pusmetį rašytą tekstą antrąjį ar dar kokį kartą direktoriaus rinkimuose, tai bent pasistenk, kad aš to nesuprasčiau, nes dabar tavo pamąstymai apie žodžio „koncepciją“ reikšmę atrodo kvailai, kai aš šio ultra sunkaus žodžio nebenaudoju atrankose jau pora mėnesių, žinai, reikėjo tik viską vėl perskaityt ir pora žodžių ištrint, bet kur tau. Kitų klaidų nekomentuosiu, eik iš kokios kitos analizės nusikopink ir skaitykis, nes aš taip pat tingiu. PM – lygindamas tavo parašytą laišką ir tai, ką veikei prieš metus ir dar anksčiau, matau dvi skirtingas asmenybes ir sunkiai suvokiu, kad tai gali būt tas pats žmogus. Gebi mąstyti, rišliai dėlioti įdomias mintis raštu, degi noru vadovauti, neturiu jokių priekaištų dėl laiško, trūksta tik idėjų, bet jos turi gimti savaime, nes per prievartą gimusios idėjos yra nekokybiškos, kas gali būti net blogiau negu nieko, tačiau tiesiog nesuprantu vieno dalyko - kam tau reikėjo viso to cirko po starto, šiek tiek vėlesniu laiku?
     
     
    Visgi, galiausiai susidėliojęs visus už ir prieš šalia kiekvieno kandidato, šiuos rinkimus nesunkiai laimi AŽ, turi gerą progą parodyt, kad gebi ne tik vadovauti, sukurti įdomią ir stiprią firmą, bet ir įrodyti, jog galima pasikeisti ir iš blogiuko tapti naudingu serverio žaidėju, tad linkiu sėkmės siekiant šių dviejų tikslų ir sveikinu tapus naujuoju taksi firmos vadovu.

    Atsakymas:

  11. Patinka
    Heather_Barrett sureagavo į Toshy tarp Pofka_Srd užblokavo Toshy_Jaekoi   
    1. Nei herojus nei ką, tiesiog ramus vidosas iš mano akių. P.S. Ne flamin ten.
    2. Nežinau apie kokį lag.cs kalbi, nes bano priežastis kaip ir aiški: 
    Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas (AIM)
    Taigi tie video skirti tik tam, kad parodyt, jog kartais galiu prašaudyt stovinčius bičelius.
    3. Jūs ne ką geresni už tuos "randomus iš grp servų", randome
  12. Patinka
    Heather_Barrett sureagavo į Toshy tarp Pofka_Srd užblokavo Toshy_Jaekoi   
    Sveiki, draugai :)))
    Nėr ką čia jums daug aiškint, viskas izi. Pirmam video nežinau ką parodyt norėjot, kad paprastai BE CBUGO nušoviau ant stogo stovintį herojų? Cool. Na, o antram irgi nereik komentarų, bėgi ir taškai mėsą. Tai va, numesiu porą vidosų, kad nesu visiškai žalias šitam reikale, pasiimkit popcornų pažiūrėkit:
    Va čia biški iš pirmos dienos gs arenoj:
     
    Va dar čia biški sieną vanoju:
    O čia šiaip niekuom dėtas video, linkėjimai Pofka:
     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.