Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Luke_Wallace

Narys

  • 19

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Denis_Xander tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė:Denis_Xander.
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:„RCPD“ policijos departamento direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:64 dienas.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Viskas turi pradžią ir viskam ateina pabaiga, tai atėjo paskutinioji dieną, kur baigiu savo kelią vadovaujant policijos departamentui ir palieku šerifo ofisą. Manau per savo išbūtą laiką šiame ofise, įrodžiau, jog policijos darbas gali dominuoti ties karais prieš barus ir jos šutvės narius. Per šią mano kadenciją, buvo visko, šaltų ir žiaurių pralaimėjimų, žiaurių dominacijų. Noriu padėkoti visiems, kas dirbote pas mane firmoje, palaikėte ir padėjote nuo pirmųjų dienų apsiprasti šerifo krėsle. Dėkoju @Martin_Gossard už palaikymą, idėjas, bei pagalba su privačių policijos „discord“ serveriu. Atiduodu padėka savo mylimiems pavaduotojams @Blue_Face, bei @Arnas_Hazer, ačiū, jog palaikėte firmą aktyvią, kai manęs nebuvo. Dėkoju kiečiausiems firmos šauliams, @Justas_Camel, @Jayden_Barella, @Visma_Wtf už pagalbą kovose prieš barus. Norėčiau dar padėkoti buvusiems darbuotojiems, kurie išdirbo gan ilgą laiką, bei palaikė gerą, draugišką, jaukią atmosferą „TeamSpeak 3“ darbo kanale, bei darbo racijoje - @Lebronas_Jamesas, @Airis_Huf, @Anthony_Gryn, @Domis_End, @Lucas_Snow, @Fresh_Weed, @Rose_Evans, @Datas_Banginis, @Tazz_Zyzz, @Luke_Wallace, @Proficient_Newbie, @Vyrgis_Siukslaitis, @Anthony_Gryn, @Minusinis_Ateivis, @The_Mantazzz. Atsiprašau ko nepaminėjau, bet kiekvienas darbuotojas dirbęs firmoje, buvo man svarbus. Susitiksime kitame gale! 
     
  2. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Bob_Winters tarp Greenside – TIKTOK edition!   
  3. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Jayden_Barella tarp VFX {XANDERIO PD}   
    Kita barikadu pusikė
    nepagailim laikiuko paspausti
    dainuska parinkau @Ajay_Ghale laukiam gryztančio brat
    @Denis_Xander laukiu ka susitarem
  4. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į alex gavin tarp Greenside – TIKTOK edition!   
  5. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Aldrige_Senfikly tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    jeigu norite daugiau panasaus kontento galite pasekti mane tiktok platformoje: https://www.tiktok.com/@besttiktokerltu?
     
  6. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Izzy_Legit tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    #sukokybenebendrauju
    patarejai: @alex gavin @Laurynas_Leigon
  7. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Tankistas_Benas tarp Obuolių mafija | Veiksmas prieš PD   
    Dėkojame naujam direktoriui už veiksmą
  8. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Rokas tarp 2021.01.21 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.0)   
    Narkotinių medžiagų prasmės nesupratai ir turbūt niekas to nesupras iki sekančio atnaujinimo. Nes .. paprasčiausiai nemoka skaityti mūsų minčių? Kam visa tai iki nusikalstamos veiklos atnaujinimo? Pramogai! Atsipalaiduok ir mėgaukis žaidimu, o visą kitą palik mums.
    Žvejyba – taip, pradžioje neuždirbsi gražaus pinigėlio ir netapsi milijonieriumi, nes .. turbūt tai nebūtų įdomu? Ar aš vis gi klystu? Manau tai turėtų būti daugiau nei aišku, nes kam tada būtų reikalingi visi įrangos atnaujinimai ir žvejo patirtis. Ar gi ne taip?
    Dviračių kaina nustatyta atsižvelgiant pagal esamas projekto problemas, kurių tu turbūt nežinai. Nori nuvažiuoti iš taško A į tašką B greitai? Susimokėk daugiau ir rinkis dviratį. Nori pigesnio varianto? Išsikviesk TAXI, tai tau kainuos iki 200€.
    Teisių perlaikymas. Jeigu atkreiptum dėmesį, tai po kiekvieno neišlaikyto egzamino tau yra parodomos visos tavo klaidos. Jeigu egzaminą laikai mastydamas, vieno perlaikymo pilnai užtenka.
    Parašius komandą /premium aiškiai matosi, jog Premium žaidėjai yra suskirstyti į lygius ir pagal tai yra identifikuojami. Eilę metų „sa-mp“ serveriai turi n lygių privilegijas, kurios yra identifikuojamos pagal lygius.
    Skaityk informacines žinutes ir kitus tekstus, nes informacijos serveryje pateikėme išties daug ir tai turėtų padėti suprasti bent jau esmę.
    Neturėjome tokios patirties, todėl tiesiog norėjome pabandyti. Kaip žinote, mėgstame rizikuoti ir priimti netradicinius sprendimus, todėl metėme sau iššūkį ir pabandėme. Tai labai vertinga ir gera praktikai ateičiai ir į nieką jos neiškeistumėme! Ar tai klaida? Taip. Asmeniškai manome, jog per tiek laiko galėjome padaryti žymiai daugiau, jeigu būtumėme pasirinkę atnaujinimą daryti dalimis. Bet yra kaip yra, padarėme klaidą, kuri jau praeityje ir nemanau kad reikia gręžiotis atgal. Judame pirmyn ir tai yra svarbiausia!
  9. Haha
    Luke_Wallace gavo reakcijąJett_Jenkins tarp Unban Jonas_Slash   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jonas_Slash
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mafijos_Tevas
    • Už ką buvote užblokuotas ?:  Cytinimas
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/f4c694a6c479085de6378dd4f99035cd606.png
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/9a8292db4411cab69a966c5e72c95a34448.png
  10. Haha
    Luke_Wallace gavo reakcijąRonny Crawford tarp Unban Jonas_Slash   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jonas_Slash
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mafijos_Tevas
    • Už ką buvote užblokuotas ?:  Cytinimas
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/f4c694a6c479085de6378dd4f99035cd606.png
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/9a8292db4411cab69a966c5e72c95a34448.png
  11. Haha
    Luke_Wallace sureagavo į Cause tarp Peikiu Dave_Destiny (Pervežėjų pavaduotoją)   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Dave_Destiny
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Pervežėjų
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Be ispejimu buvau išmestas iš darbo, kad užtildžiau savo kolega  nors jis mane įžeidinėjo per vip chata taisyklės visiems vienodi, nurečiau sužinoti iš puikaus pavaduotojo už ka gi buvau pašalintas
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.0.0 Kiekvienas serverio direktorius privalo atsakyti už savo veiksmus; 
    1.0.2 Kiekvienas serverio direktorius privalo priimti teisingiausią sprendimą;
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :  Čia įrodymai kad turėjau tik 1 įspėjimas: https://imgur.com/a/t2JhU Čia Įrodymai kad buvau pašalintas iš firmos: https://imgur.com/a/ynVBf Bei įrodymai čia: 
    už ka buvo nubaustas kolega
  12. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Cause tarp Peikiu Dave_Destiny (Pervežėjų pavaduotoją)   
    Norėčiau gauti įrodymus už ka buvau pašalintas iš firmos nuo 2017-11-12. iki 2017-11-13 per 24 val kurie butu tinkami, bei aš kiek žinau buvau pašalintas iš firmos už firmos kenkima tai koks tai yra kenkimas? firmoj dirba  Bonnie_Rosa tai yra Dave_Destiny drauge kuri nebuna baudžiama Įspėjimu nors per racija kolegus įžeidinėjo nebuvo baudžiama o kaip Joe_Guerrero atsako atgal Destiny įspėdavo ar čia yra normalu?
  13. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Electric_New tarp GreenSide Automobilis 2017,   
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Electric_New
    2. Jūsų nuotrauka: 
     

     
  14. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Franklinas_Elo tarp Peikiu Mechaniku PAV Kenshin_Yona   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Franklinas_Elo
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Kenshin_Yona
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechaniku
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Free ispejimas.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Nieko nepadarius dalina ispejimus. 
    18. Draudžiama su darbinę uniformą, miestelyje daryti DM (atsišaudyti galimą, bet privalomi įrod.) dejo už sita, bet buvau su gaujinio skin todel tai nera baudžiama.
     

  15. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Franklinas_Elo tarp Camorra bank robbery   
  16. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Electric_New tarp BENDRA VEIKLA V2: MEDIKAI/TAKSI   
    Sveiki, nu va padarėme bendrą treniruotę su taksi firmą, šį kartą veikla truko daugiau laiko maždaug apie 2h. Veikla vyko gan sklandžiai, kartais buvo nesklandumu, bet greitai jų atsikratėme. Man veikla visai patiko, surinkome tikrai daugiau žmonių nei praeitą kartą. Galėjome padaryti ir dar daugiau visko, bet visi buvo pavargę, todėl nusprendėme, kad ir tiek užtenka. Tai buvo apšilimas prieš rimtą veiklą, o t.y visu firmu bendra treniruote, tokia veikla užims dar daugiau laiko, reikės dar daugiau atiduoti jėgų, bet manau bus verta, žiūrėsim kaip viskas gausis.
     
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     
    DARBUOTOJAI KURIE DALYVAVO VEIKLOJE:
    @Electric_New @Antanas_Vairuotojas @Gustis_Gustisss @Rebeka_Sander @Billy_Jack @Nico_Moretti @Zvonink_Man @Karolis_Sudoku @The_Fresh @Hanley @Blody_Sync @Tony_Ganjja @Zydu_Valdovas @Black_Rabit @Falcone_Marcone @Domas_Agentas @Matas_Tarelka @Erixaz_Gaming @Deimantas_Skackis @Don_Magazin @Lauris_Varskyte @Panda_Pan*cenzūra*a @Petras_Durant @Joe Ciucci @Viscountess_Qss
     
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     
    TRUPUTI NUOTRAUKU:

     




  17. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Rokas tarp Projekto komandos nariai,   
    Projekto komandos nariai,
    Prižiūrėtojų taryba
    Aivaras_Vercetti
    Mafijos_Tevas
    Tnt_Edwax
    Pagalbininkai
    Emilisvn_Samp
    Prižiūrėtojai
    Migelis_Zhebtuvelis,
    Direktorių prižiūrėtojas
    Projekto komandos narys nuo 2023.09.24
    Įspėjimų neturi.
    Laurynas_Leigon,
    Barų prižiūrėtojas
    Projekto komandos narys nuo 2023.10.23
    Įspėjimų neturi.
  18. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Billy_Jack tarp Billy_Jack užblokavo Spalvotas_Cinamonas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Billy_Jack
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Spalvotas_Cinamonas
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Apgaudinėjimus 
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
  19. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Haku_Rinha tarp Peikiu Haku_Rinha (Pervežėjų direktorių)   
    Sveikas, atsakinėju per telefoną tad atsiprašau už klaidas. Taigi pradėsiu nuo to, norėdamas dalinti algas, prisijungęs į forumą pamatau až tavo žinutę, su aiškinimu/vertimu eiti ir dalinti algas, manau to paprastas žaidėjas direktoriui negali aiškinti. Antra, gavau labai daugybę nusiskudimų dėl tavęs, jog nebūni ts, atsikalbinėji, negerbi bendradarbių, kitų asmenų, spamini racijoje, rašinėji nesąmones, taigi pamačiau jog nesi ts, ir paklausiau nuo kada tavęs nėra, sakė jog sėdi žaidime jau ilgai, o ts prisijungęs nebuvai, tad štai tavo pirmasis įspėjimas. Pereikime prie antrojo, gavus pirmąjį įspėjimą pradėjai kelti bangas, kai pasakiau jog negausi algos dėl šių nesąmonių, ir nesakyk to, jog neturiu teisės nuspręsti, duoti, ar neduoti algos, tad taip kad man aiškinti nereikia, būtum gavęs algą, galėjęs palikti darbą, bet dėl savo nerenkamų žodžių ir nepagarbos tiek man, tiek bendradarbiams dabar tu negavai algos, ir buvai išmestas iš darbo, taisyklės yra taisyklės, jeigu jų nemoki, tada reikia skaityti kiekvieną kartą tik prisijungus.
    Norėčiau dar tau pasakyti tai, jog gali man dėkoti kad tavęs nerašau į stulpą, nes turiu įrodymų už nepagarbą ir visokias kitokias nesąmones iki kaklo, jeigu dar turi kuom nusiskūsti, prašau skūskis. Bet iš to nieko neišeis, ir dar atsidursi stulpe, ačiū už sugaištą laiką.
  20. Patinka
    Luke_Wallace sureagavo į Paul_Outside tarp Outside zmodeler kampelis   
    Zmodeler paslaugos !
     
    Mašinos dropinimas  20'000€
    Langų tamsinimas  20'000€
    Ratų keitimas  20'000€
    Lempų tvarkymas, piktinimas, tamsinimas -nuo 30'000€
    Interjero tvarkymas ( pakeisti sėdynes, vairą...)  Nuo 50'000€
    Sticker bombing ,  kitokie lipdukai  Nuo 20'000€
    Detalių įdejimas/pakeitimas Nuo 20'000€
    Lietuviskų numerių uždejimas (su remeliais)  25'000€
    Anketa
    Mašinos Modas :
    Ką reiktu pakeisti:
    Atlygis:
    Dėl kitokiu paslaugu kreiptis pm



     
     


  21. Ačiū
    Luke_Wallace sureagavo į Marko_Escobar tarp Nuolatinė atranka į projekto komandą,   
    Rezultatai,
    Rokas_Angliz.
    Apibendrinimas,
    Iš keletos kandidatų tik pastarasis nebekartojo ankstesniame atrankos pranešime minėtų pagrindinių klaidų. Vienintelis iš atrankos dalyvių kuris ne tik pateikė konkurencingiausią kandidatūrą, bet ir demonstravo savo atkaklumą, norą tapti komandos nariu per darbą ir aktyvumą.
    Tikimės jog naujasis komandos narys vien pasiekęs vieną iš tikslų ir toliau rodys tokias pastangas, kokias rodė ir šios atrankos metu.
    Greenside administracija,
    2017, rugsėjo 25d.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.