Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Patronas_Plius

Neaktyvus

  • 49

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Patronas_Plius sureagavo į Rokas tarp Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina,​​​​​​​​​​   
    Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina,
    Paskutinį kartą greenside.lt serveris turėjo atnaujinimą dar 2018 metų balandžio 30d. Daugiau nei porą metų serveris neturėjo oficialaus atnaujinimo. Per visą tą laiką serveryje buvo atnaujinami tik būtiniausi dalykai, kurie viešai nebuvo skelbiami. Tokie atnaujinimai kaip iškvietimų sistemos atnaujinimas, įvairių apsaugų atnaujinimas, būtiniausių klaidų taisymas ir atitinkamų komandų pašalinimas. Nuo 2018 metų balandžio 30d. serveris ne tik buvo administruojamas ir neoficialiai atnaujinamas, bet tuo pačiu buvo dirbama prie serverio atnaujinimo. Atnaujinimo, apie kurį visi mes svajojame ilgiau nei derėtų. Visą tą laiką dirbome ir siekėme, jog visos tos svajonės virstų realybe. Realybe, kuri atnaujintų projekto žavesį ir priverstu užsukti kiekvieną pasiilgusi mūsų!

    Atnaujinimas jau testuojamas!
    Norime pranešti, jog daugiau nei prieš savaitę laiko atnaujinimas buvo pradėtas oficialiai testuoti. Tai reiškia, jog jau matome šviesą tunelio gale! Dabar viską darome, jog atnaujinimas būtų kuo kokybiškesnis ir kuo mažiau techninių ir loginių klaidų pasiektų Jūsų ekranus! Kiek užtruksime laiko, jog atnaujinimas būtų pilnai ištestuotas ir sutvarkytos klaidos, šiuo metu atsakyti dar tiksliai negalime. Grubiai skaičiuojant, tai gali užtrukti nuo ~1 iki 2 mėnesių arba mažiau, arba daugiau, priklausomai nuo to, kaip susiklostys aplinkybės.
    Didžiojo atnaujinimo aukos?
    Kaip ir prieš tai buvusiame dideliame serverio atnaujinime, taip ir šiame atnaujinime aukojame nusikalstamumą ir visa tai kas su juo yra susiję. Tai reiškia, jog viso to, kas susiję su nusikalstama veikla, šiame atnaujinime neišvysite. Priežastis yra paprasta, sistema iš techinės pusės dar nėra paruošta. Pati sistemos teorinė idėja yra pilnai sugeneruota. Čia galite rasti teorinį idėjos aprašymą, kuri techniniame aprašyme išsiplėčia iki 300 puslapių. Nusikalstamos veiklos sistemai skirsime atskyrą atnaujinimą, kuris turėtų pasirodyti 2021 metų pradžioje. Su nusikalstamos veiklos sistema taip pat ateis ir papildomas darbas su direktoriaus pakvietimu - FTB.
    Manome, jog tai yra logiškas mūsų žingsnis ir iki nusikalstamos veiklos atnaujinimo galėsite pailsėti nuo gaujų ir pilnai susipažinti su naujomis serverio sistemomis, todėl nepatirsite tokio kultūrinio šoko, kokį jį patirtumėte esant bendram atnaujinimui.
    Artėjantis serverio atnaujnimas - ko tikėtis?
    Tiek „Red County“ miestelių išorė, tiek vidus turės naują įvaizdį. Atnaujintos darbų su direktoriaus pakvietimu veiklos. Kai kurių darbų veiklos visiškai perkurtos. Nauji verslų tipai (žuvininkystės įmonės). Papildomos pramogos (krepšinis, kortų žaidimas, automatizuotos dalybos, „drop“ eventas, „voucher“ eventas, pakvietimų sistema ir t.t.). Ir dar daug visko jau artėjančiame serverio atnaujinime!
    Nekantraujame su visais pasidalinti savo kūriniais, kuriuos sukūrėme per daugiau nei porą metų. O dabar visų prašome įvertinti mūsų pastangas ir dar šiek tiek palaukti, o laukti tikrai verta!
    „Greenside“ administracija
    2020, spalio 8d.
  2. Patinka
    Patronas_Plius sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Emigruoju Wert_Twix   
  3. Patinka
    Patronas_Plius sureagavo į Tony_Express tarp Peikiu Policijos Departamento Direktorių Tony_Express   
    Labas vakaras. Lukai buvai pasodintas zonos metu nes jau nepirmą kartą esate pagautas zonos metu dirbantis savo darbą(taksi), nors turėtumėte būti zonoje. Plius tu jau buvai sustabdymas pareigūno Roki_Reider 8 minutėmis ankščiau prieš mane ir tuo metu tu dirbai savo darbą(taksi).
    https://imgur.com/0JrM6Yr   Šioje nuotraukoje matosi, kaip aš tau sakiau vykti į zoną, tuo tarpu prieš tai tu skelbei per oficialios gaujos pultą jog medikai dirba, nors galėjai tiesiog susikurti /jvote ir nusiteleportuoti prie zonos ir akivaizdžiai matosi jog užsiiminėji sava veikla.
    Mano įrodymai -  Šiame video sakai važiuosi į zoną, kitaip pasakius tu čia tiesiog „Trollinai“ galėjai laisvai nusukti baltu tiltu ir vykti į LV zona kuri tuo metu ir vyko.
    Roki_Reider įrodymai kai tave stabdė zonos metu ir tuo metu tu dirbai su taksi.
  4. Patinka
    Patronas_Plius sureagavo į Billy_Jack tarp Mechanikai grįžta!   
    Labas vakaras! Šį kartą susidūriau su neįprasta mechanikų direktoriaus rinkimų padėtimi, nes per duotas 4 dienas rinkimams užpildė vos 4 žaidėjai, o pratęsus atranka kandidatūrų skaičius padidėjo vos 1 žmogumi, kas yra labai neįprastas reiškinys šios firmos vadovo paieškoms. Peržiūrėjus visų kandidatų anketas į finalą pateko 3 žaidėjai: Ernestas_Paklausk, Dovydas_Weed ir Haku_Rinha.
                                 Pereinant prie potencialių kandidatų vertinimo, tai pradėsiu nuo gerai visiems žinomos personos apie kurią žinome ne vieną anekdotą ar "juokelį" – Ernestas_Paklausk. Anketa, firmos koncepcija atrodo šauniai, idėjomis nelabai sugundei, nes kažką panašaus jau visi esame matę. Man nepatiko tavo begalinis pinigų išaukštinimas ir nuomonė, jog jie gali daug ką.. Reikėtų turėti šiek tiek originalesnių minčių darbuotojų motyvacijai. Elgesys bei reputacija tau sugadino visą kandidatūrą, nes anketoje rašei, kaip visapusiškai pasikeitei, tačiau prisiminus tavo 1 dienos darbą taksi firmoje ar išsidirbinėjimą su pareigūnais – jaučiuosi šiek tiek apgaudinėjamas, todėl lauksiu ir toliau tavo elgesio pokyčių žaidime, nes kaip minėjai sieksi kol pasieksi, todėl linkiu sėkmės dirbant su savimi. Antrasis žmogus, kuris sudomino savo laišku bei asmenybe – Dovydas_Weed. Dovydo laišką buvo sunku skaityti dėl šiokių tokių minčių šuolių bei pačio laiško pateikimo (viskas sumesta į vieną blyną), tačiau pats turinys buvo geras, o noras pasiekti šias pareigas labai ryškus. Džiugiu, jog matai problemas bei turi jų sprendimų būdus, malonu matyti žmogų, kuris žino, jog vadovas ir darbuotojai negali būti atskiras elementas firmoje, o tik juos sujungus galima kažko pasiekti. Žaidime nustebinai, kad mechaniku dirbi jau ~3 mėnesius, kas parodo, jog patirties ir potraukio šiam darbui jau turi, aktyvumas taip pat neblogas. Užbaigsiu Haku_Rinha, kuriam šioje atrankoje duočiau sidabro medalį vien už tai, jog neturi tiek motyvacijos šiam darbui, o tave labiau domina medikai (tą pripažino laiške). Kitą kartą siūlau nerašyti, jog " šį dalyką minėjau praeitoje kandidatūroje ", o viską aprašyti iš naujo, kaip pridera (tokiais dalykais menkini savo savo įvaizdį). Patiko tavo idėja su restauracijomis, neblogai atlieki darbą pervežėjuose, bet šį kartą suteiksiu šansą naujam žmogui, kurio reputacija dar nebuvo sutepta, o noras laimėti šiuos rinkimus pralenkiantis visų šių kandidatų. 
                                 Iš analizės supratote, jog direktorių rinkimus laimi Dovydas_Weed, tikiuosi šis pasirinkimas manęs nenuvils ir iš šio veikėjo sulauksime puikių rezultatų!
  5. Patinka
    Patronas_Plius sureagavo į Rokas tarp Ketveri metai? Kuo tapome ir kuo žadame dar tapti?   
    Ketveri metai? Kuo tapome ir kuo žadame dar tapti?
    Jau keturi metai, kai „Greenside“ yra vienas iš nedaugelio SA-MP projektų Lietuvoje, kuris pasižymi pastovumu ir aktyvia veikla. Todėl galime padėkoti žaidėjams, jog jie vertina mūsų darbą ir renkasi mus, nes be Jūsų nebūtų mūsų! 
    Kokie buvo šie metai? Neslėpsime, šie metai nebuvo patys produktyviausi iš mūsų pusės. Mažai dėmesio skyrėme tobulėjimui, neradome savyje pakankamai motyvacijos, jog pateisintumėme Jūsų ir mūsų keliamus lūkesčius, todėl už tai sumokėjome prarasdami žaidėjus, kuriuos galėjome išlaikyti, bet dėl priimtų atitinkamų sprendimų privalėjome kažką paaukoti. Tikimės, jog mūsų aukos tai tik investicija į ateitį, į geresnę ateitį, kuria nuoširdžiai tikime ir labai norime kad visi mūsų žaidėjai tuo tikėtų.

    Kokie bus artėjantys metai? Artėjantys metai mums bus labai svarbūs. Kertiniai metai. Tai turbūt bus patys svarbiausi metai per visą „Greenside“ egzistavimo laikotarpį. Svarbiausi, nes prižadame daug naujo turinio tiek forume, tiek serveryje, tiek kitose mūsų platformose. Nekantraujame kol galėsime viską įkelti „gyvai“ ir sulaukti Jūsų įvertinimo.
    Vienas iš pagrindinių tikslų šiais metais - serverio atnaujinimas. Kaip ir daugelis žinote, jog šiuo metu dirbame ties serverio atnaujinimu, kuris turėtų pakeisti labai daug dalykų. Tikimės, jog per šiuos metus pavyks įgyvendinti visas idėjas ir startuoti iš naujo su naujais tikslais ir naujais žaidėjais. Iki tol esame pasiruošę aukoti viską, nes tikime savo idėjomis ir savo potencialu, todėl prašome suprasti mus ir kantriai laukti. Prižadame, jog laukti, to ką turime jums paruošę, tikrai verta!
    Per šiuos metus taip pat planuojame dar kartą permastyti kuriuo keliu projektas turėtų toliau judėti. Taip. Mes nesame patenkinti skaičiais atsižvelgiant į tai, kiek darbo ir laiko įdedami į projekto administravimą ir tobulinimą. Rezultatai mūsų tikrai netenkina, nes dirbame tik dėl didžiausių svajonių.
    „Greenside“ administracija,
    2019, sausio 24d.
  6. Haha
    Patronas_Plius sureagavo į Kotryna_Maz tarp Unban Kotryna_Maz   
    Bet gi ten ne aš. Pusbrolis žaidė per tą pati ip ir aš turiu kentėti.nors realiai aš tai nieko nepadariau. 
  7. Patinka
    Patronas_Plius sureagavo į Justas_Jucius tarp Unban Justas_Jucius   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Justas_Jucius
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Terrence_William
    • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas 
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Neturiu, nes pamačiau tik grįžus
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :  https://imgur.com/a/75AJrxs

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.