Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Marcel_Wallace

Narys

  • 58

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Marcel_Wallace pranešimai

  1. kas girdėta apie atnaujinimus? Kada pasirodys?

    1. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Ryt, poryt, šiom dienom.

  2. Sveiki, pasiūlykit kokiu dainų jeigu kažką įdomaus klausotės. Taipogi gal yra OG version mėgėjų? Tai pasidalinkit jo mėgstamiausia, o aš įmetu neišleista. Prenumeruojam kanalą bus daugiau...
  3. Nebelandžiokit į mano profilį :)))

  4. Tai žaiskit visi visi ir meskit pinigus į VIPUS / ADMINUS vėliau po kažkiek laiko nesiskųskit. Nes daugumą žmonių investuoja į projektą, kad projekto valdžia pateiktu mums dar įdomesni žaidimą iškepta šviežiai. Pažiūrėsime kokie tie atnaujinimai bus.
  5. Bet labai jau ilgai ruošiami atnaujinimai, paskutinis normalus atnaujinimas buvo Balandžio 30, 2018m. Jeigu gerai pasakiau. Tai pats laikas parodyti jau ką gero esate padarę, nes atsimenu senais gerais laikais būdavo kas kelis mėnesius atnaujinimas serveris, tad manau ir daugiau pastangų dėjote į šį projektą. Ar stengsitės iki vasaros pradžios, išleisti atnaujinimą sukauptą beveik per metus? Ar bus nauja modifikaciją? Beje kas toliau dirba prie modifikacijos Aivaras ar jūs nauji projekto ,,galvos"?
  6. @Rebeka @Mantas gerbiamieji, kada bus įkelti jūsų padaryti nuostabiausi atnaujinimai? Nes pasiilgome labai... @Rokas @Aivaras Ir beje buvo prieš Rebeka ir Manta, dar pora savininkų tai kur jų parodyti darbai? Nes vistiek be reikalo jie čia nesėdėjo.
  7. Sveiki, labai įdomu pasidarė ir sukūriau šią temą padiskutuoti visiems projekto žaidėjams. Kada atnaujinimas pasirodys nes jau per ilgai laukiam, nes palei viską kaip ankščiau būdavo tai jau būtų buvę kokie du atnaujinimai.. Ir ką čia veikia naujieji administratoriai, ir ką parodė seni tie du žmonės, jokios naudos negavom kaip ir iš jų. Diskutuojam diskutuojam.
  8. Sveikinimai, kada atnaujinimas nes jau norėtųsi ir nekantrauju nekantrauju...
  9. Visai neblogai darai gražu, paprasta, jauku. Kalėdų senelis irgi norėtų kažko panašaus jeigu įmanomą. Gl kituose darbuose.
  10. Gerb. žaidėjai sveikinu visus su šventėmis norėčiau, kad būtumėt laimingi ir sąžiningi. :) 

  11. Šio konkurso nugalėtojas buvo išrinktas šis projekto žaidėjas, @Gvidas_Ham jam bus išsiųsti bankinių pavedimų kreditai GreenSide.lt serveryje per 24 valandas. Jeigu reikės įrodymų įkelsiu į šią temą. J
  12. Dalyvaujame nes jau skaičiuojamos paskutinės KONKURSO valandos, jeigu patiks ( patiko ), šis konkursas duokit žinoti man. O kitiems visiems siūlome dar dalyvauti kas nesudalyvavo kuo daugiau žmonių tuo - Kreditų skaičius kyla į viršų.
  13. Nugalėtojas bus išrinktas jau ši antradienį, tai dar turite laiko dalyvauti šiame konkurse.
  14. Siūlome dalyvauti KONKURSE, kur galėsite laimėti žaidimo kreditų ir nusipirkti ko tik pageidaus jūsų širdys. Nuoroda; 

     

  15. Išrinktąjį rinksiu jau šiomis dienomis. Galimybė dar yra dalyviams mėginti laimėti - žaidimo kreditų. 

     

  16. išrinktąjį rinksiu jau šiomis dienomis! Laukiam daugiau norinčių!
  17. Šaunuoliai, kad linkit gražių žodžių bandysiu kuo greičiau video išleisti ir padaryti kažko įspūdingo, o laimingąjį išrinksiu jau greitai tikrai nepamiršiu nesijaudinkit. Duodat dar daugiau motyvacijos padėdami reklamuoti kanalą bei kitus dalykus. Dar didelis ačiū Jums visiems, prisidėjusiems.
  18. Pajudam Gerb. žaidėjai. 50 reikia tik jūsų dėka padėsite. :) 

     

  19. Žiauriai viskas juda į priekį šaunu savaitės bėgyje parodysiu dar viena montažą. O šiandienai padėkit surinkti iki 50 PRENUMERUOTI 37
  20. Dėkingas Jums vyručiai, po truputį tobulėsim dėkui ir už pastebėtas klaidas ir panašiai O sekantis video manau, greitai...
  21. Sveiki, Gerb. projekto žaidėjai, Norėčiau pasidalinti su Jumis vaizdo įrašą ( Pasiruošimas prieš 1 vloga ). Ir galima sakyti čia kaip konkursas ar panašiai, tai paspaudžiame mygtuką ,,Patinka" ant vaizdo įrašo ir pasekam kanalą PRENUMERUOTI dar. Atlikus šiuos veiksmus pranešk asmenine žinute arba kažką parašyk šioje temoje ir suprasim, kad atlikai. Prizas - žaidimo kreditai kiek jų dovanosiu tikrai nežinau, bet bus išsiųsta bankinių pavedimų.
  22. Kažkas naujo ir įdomaus, šaunuoliai, kad pasikvietėt į pagalbą keletas žmonių kurie moka ir dirbą atsakingai. Lauksime atnaujinimų, iš mapp pusės.
  23. Oooo mazule saltas volfiukas ne šiaip juokas ne juokas, sėkmės ateityje ir žinoma žaidime.
  24. Kažkas naujo ir nematyto, šaunuoliai labai, kad padirbėjot ir įrodėt dar kartą, kad nepasiduodate. Judam į priekį. Norisi dabar naujovių kažkokių įdomesnių su gaujomis.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.