Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Domas_Onex

Neaktyvus

  • 109

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Domas_Onex 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra): Lušna, gera vieta, daug vietos mašinoms, pilnai įrengtas. 3. Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas):
  2. Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Domas_Onex 2. Kokios pagalbos jums reikia: gal kasnors esat susidure su tokia problema, ir galit man padeti. Tai problema tokia: kai žaidžiu sampa, ant mano ekrano mirguliuoja kažkokios keistos raidės pvz 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: ačiū už pagalba
  3. Norėčiau nusipirkt rūda sabre už 50.000eur. /sms žaidime
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Domas_Onex 2. Parduodamo namo vieta, garažo ir interjiero tipas, įrengimas, baterija: Namas yra fūristų miestelyje, namas gražiai irengtas, tikrai daug stengiausi. Baterija yra, garažas uždarytas. 3. Kaina, už kurią parduodate namą: Uždėtas ant pardavimo už 425.000€ 4. Namo išorės ir vidaus nuotraukos:
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Domas_Onex 2. Parduodamo namo vieta, garažo ir interjiero tipas, įrengimas, baterija: Namas yra fūristų miestelyje, namas gražiai irengtas, tikrai daug stengiausi. Baterija yra, garažas uždarytas. 3. Kaina, už kurią parduodate namą: Siūlom nuo 750k. (Minimum sumos kelimas yra 25k pvz: pasiūlyta 800k, jūs turite siūlyti 825k) 4. Namo išorės ir vidaus nuotraukos:
  6. Sultan parduotas, galit rakinti tema.
  7. http://greenside.lt/index.php?/topic/19001-parduodu-sultan/ jeigu domina į až arba /sms žaidime.
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Domas_Onex 2. Parduodamo namo vieta, garažo ir interjiero tipas, įrengimas, baterija: Pgr miestelyje, atidarytas garažas, didelis interjeras, labai gražiai irengtas, su baterija. 3. Kaina, už kurią parduodate namą: 453.814€ 4. Namo išorės ir vidaus nuotraukos: 5. Papildomi komentarai( jei neturite ko pridurti, šio punkto galite nekopijuoti ): Savo mašina galite isivaryti į galinį kiemą, ir galite tenais pasikrauti savo transporto priemone.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.