Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Marquez_Salvatrucha

Neaktyvus

  • 16

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Marquez_Salvatrucha gavo reakcijąAryan_Brotherhood tarp SEKTI 0 [0.1.8.7] Pasiūlymas serveriui: Draugu sarašas /Draugai   
    Komanda beabėjo sutaupytų šiek tiek laiko, bet nemanau, jog kažkas užsiims.
  2. Patinka
    Marquez_Salvatrucha gavo reakcijąSkrajojantis_Olandas tarp [0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?   
    1800 Wievs cbug tema matyti visiems rūpi šitą temą kodėl gi negražinus cbug ?
  3. Patinka
    Marquez_Salvatrucha sureagavo į Maksas Ameno. tarp [0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?   
    Jei rmt šiaip be deaglo šaudytumės, tai nebūtų vėl daugumai įdomumo, bet jeigu dyglo nebūtų tai ir kitiems daug daugiau šansu pasirodyt zonose, bet geriau jau tegul buna dyglas,
    ir manau jog nėra gi taip sunku įmest ta cbuga, kodėl neišbandžius tokio šaudymo, koks būdavo seniau, visgi atėjo į serverį naujų žaidėju, gal jie ir prie cbugo varytu pasišaudyt, kiti pasimokint eitu į dm gal. nors siaip isbandzius tas gaujas nera tokio ir idomumo, pabuni tose zonose kaip kokioj dm arenoj ir viskas nera veiksmo, todel ir daugumos nedomina visiskai tos gaujos
  4. Patinka
    Marquez_Salvatrucha gavo reakcijąjeremis malboro tarp [0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?   
    1800 Wievs cbug tema matyti visiems rūpi šitą temą kodėl gi negražinus cbug ?
  5. Patinka
    Marquez_Salvatrucha gavo reakcijąAryan_Brotherhood tarp [0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?   
    1800 Wievs cbug tema matyti visiems rūpi šitą temą kodėl gi negražinus cbug ?
  6. Patinka
    Marquez_Salvatrucha gavo reakcijąKent'Master tarp [0.1.8.7] Pasiūlymas serveriui   
    Serverio pasiūlymų skilties anketa:

    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Marquez_Salvatrucha
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas ganėtinai paprastas, bet manyčiau naudingas, įdėti komandą /timeset, arba kažką panašaus, jog būtų galima nusistatyti norimą šviesumą.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kadangi dm, drift eventai, dažniausiai būna rengiami po 19:00, kuomet gta pasidaro kur kas viskas tamsiau, įpadingai dm eventuose nepaprastai sunku kažką matyti ( truputi gelbsti cbug kurį reikia grąžint ).
  7. Patinka
    Marquez_Salvatrucha gavo reakcijąMinde_Information tarp [0.1.8.7] Pasiūlymas serveriui   
    Serverio pasiūlymų skilties anketa:

    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Marquez_Salvatrucha
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas ganėtinai paprastas, bet manyčiau naudingas, įdėti komandą /timeset, arba kažką panašaus, jog būtų galima nusistatyti norimą šviesumą.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kadangi dm, drift eventai, dažniausiai būna rengiami po 19:00, kuomet gta pasidaro kur kas viskas tamsiau, įpadingai dm eventuose nepaprastai sunku kažką matyti ( truputi gelbsti cbug kurį reikia grąžint ).
  8. Patinka
    Marquez_Salvatrucha sureagavo į jeremis malboro tarp [0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?   
    Mano nuomone greensaidas buvo geriausias serveris Lietuvoje kol buvo cbugas. Tai buvo antras Lietuviškas servas su cbugu atsirades po lv, atsiradus gs, lv žaidėju skaičius krito nuo 100 iki 30-40. Nes daugelis žaidėju perėjo žaisti čia vien dėl gerų gaujų sistemų, gerai kibančių kulkų ir kt. Ir jau 2017 metais greenside žaidėju kiekis vidutiniškai dienomis laikydavosi 150, savaitgaliai ir po 180-200. Išėmus cbugą, galime matyti šiek tiek atsigavusi lv - 70 žaidėju ir pamažėjusi GS žaidėju kiekį, vidutiniškai 100.
    Mano nuomone apie dabartinius gaujų veiksmus. Pirmas tris dienas įdomu, poto jau tas pats per ta patį, pasidoro nuobodu sedėt tuose zonose. 
    Su cbugu būdavo kitaip, nemeluosiu būdavo griždavau iš lauko vien, kad pasikapot 20x20 zonose, budavo turbūt įdomiausi vakarai SAMP istorijoje, kai buvo Nortenos/Surenos, veliau Krasnofai/LSV/Puentes X3/Mogiliovos/ 95 Comptonai ir kt. 
    Dabar - nieko susikuria 2-3 gaujos ir kaip durniukai laksto toj zonoj, saudo su tuo deaglu raitydamiesi ant žemės.
    Administracija sako, jog mes nepateikiame jokių rimtų argumentų, tačiau pačiu žodžiuose nematau argumentų dėl ko cbugo serveryje nebereik. Argumentas, jog visi sueina į vieną gaują irgi labai juokingas, nes pvz : Velnelis,Olandas, buvo pastoviai vienoj gaujoj kai budavo Nortenos, tačiau atsiradus kitai sistemai jie tarpusavyje kariavo.
    Mano nuomone serverio administracija turėtu labiau išsiklausyti į žaidėjų norus, o ne vadinti juos šiukšlemis, nes būtent tie žmones,kurie žaidė/žaidžia nuo 2015 metų išgarsino servery būtent su gaujomis, gaujų video, cbugas pritraukė daugiausiai žmoniu. Su tokiu požiūriu toli nenueisit.
     
    Atsiranda daug balsuojančiu prieš, tačiau jų komentaru ir argumentu dėl ko cbugas nereikalginas nematau, nes jų tiesiog nėra. Vieninteliai du turbūt būtų, nemoku, arba kompas per silpas. Atsakysiu taip, pats pradėjau žaist 2016 antra mėnėsį ir cbugo nemokėjau vpš, pamenu į Nortenos neprieme Velnelis, nes grybas buvau  bet kažkaip po menesio, šiek tiek išmokau ir jau galėjau pilnavertiškai dalyvaut gaujų veiksmuose, visada yra galimybė išmokt, o ne verkt. O tiem kieno kompai per silpni, eikit žaist minecraft ir cs 1.6 jeigu jau tokie kompai grabai.
     
    Esme tame, kad admnistracija yra tiek užketėjusi ties šiuo klausimu, kad neturėdami rimtu argumentu senesnius serverio žaidėjus išvadina šiukšlėmis. Žemas lygis.
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  9. Patinka
    Marquez_Salvatrucha sureagavo į endrewas tarp [0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?   
    įdomiausia tai, kad jau už cbug gražinimą prabalsavo 87 žmonės, o iš jų pažiūrėjus trečdalis šiuo metu serveryje net nežaidžia, nors kam Rokui tie papildomi 20-40 žaidėjų...
  10. Patinka
    Marquez_Salvatrucha sureagavo į EurasPitas tarp [0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?   
    Kiek girdėjau žada išimt išvis tas gaujas ir vietoj jo kažka įdėt, nežinau ar gandai ar ne, bet jei žada išimt, tai nebevarkit del to c bugo gražinimo
    Colinas
  11. Patinka
    Marquez_Salvatrucha sureagavo į Information tarp [0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?   
    Kadangi visi turi žodžio laisvę, tai ir aš norėčiau pasireikšti ties šituo. Pradėkim nuo to, kad esu visiškai UŽ cbugo grąžinimą. Valdžia monotoniškai argumentuoja tokiais dalykais, kaip "visi susibėga į vieną gaują" ar nėra konkurencijos ir t.t. Žmonės gi nevisas serverio cbug elitas sueina su kiekvienu. Ne visada jei moku cbug eisiu į tą pačią gaują, kaip ir visi 14 likusiųjų. Vieni turi savo chebrą, kiti kitą. Čytų gaudymui dar paprasčiau - padaryti anticheat sistemą. Jungias koks žaidėjas spaudžia F12 ar ALT + F4 ir sistema tegu banina arba kickina, o po to galės ten kompus tikrint. Pats asmeniškai nežaidžiau prie Surenos/Nortenos, bet iš video tai matos, kad tiek vienai, tiek kitai gaujai konkurencijos pakako. Nepamirškim, kad gaujų gyvenime svarbų vaidmenį atlieką ir PD. Tai pačiai policijai stengtis net nereikia atgrobinėt kažko, nes raz raz su emkom per padycha ir ramūnas, kol ten jie atsipūtinėja ir bando be cbugo pataikyt per drunk efektą. O kad online pakils grąžinus cbugą tai čia faktas. Dar įdėjus gaujų sistemą, kaip darbą tai čia išvis la fa. Unlockas - jūs rimtai galvojat, kad tie kurie turi unlocka zonoj laksto su 500 fps ane. Kad ir turi gera kompiuteri, vistiek per veiksmą krenta smarkiai. Kad ir laikos daugiau nei 100 whatever ? 100-200 koks skirtumas, nėra tokie skaičiai, kuriais remiantis galėtų sakyti " ai dėl to ir nerodo mano animacijų", " ai gal dėl to ir nekibo". (nors nežinau ar dėl didelio fps skirtumo gali nekibti)
    Vienu žodžiu - liaudis nori - reik daryt. Kiekvienam karts nuo karto reik prasivalyt "savo chatą" ir išmest šiukšles @Rokas.
    #OlandasForPresident  #grazinkitcbuga  #dabarlaisvalietuva   #belgailaimesworldcupa #tomkeinvulas
     
  12. Patinka
    Marquez_Salvatrucha sureagavo į Setth_Collins tarp [0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?   
    ekonomiškas sprendimas gražint cbuga daugiau išaudys - pakils ginklu kainos lol
  13. Patinka
    Marquez_Salvatrucha sureagavo į Aurimas_Quantus tarp Rebeka_Sander užblokavo William_Logan   
    ugh , saudziau paprastai , spustelejau c raide ispejimus viska gavau. Koks cia klaidu naudojimas? jokiu klaidu naudojimo nebuvo.
     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.