Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Liam_Vazquez

Neaktyvus

  • 351

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 18

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Liam_Vazquez sureagavo į Demarcus_Norwood tarp Išparduodamas „Vilniaus Brigados“ transportas.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood.
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Automobilį vairavo pats gaujos smogikas Tadeušas Vasilevskis (pravarde „Gibon“). Automobilis buvo prižiūrėtas, kadangi T. Vasilevskis buvo automobilių entuziastas. Tr. priemonė perdažyta į violetinę (211ID) spalvą, kuri gamykliškai nėjo ant šio modelio. Automobilį puošia R18 skermens ratlankiai „Mega“ kurie tais laikais buvo labai populiarūs ir geidžiami. Šis bolidas yra greitas, lengvai besimanevruojantis bei puikiai tinkantis klampiais keliais važinėti, kadangi yra įmontuota hidraulika. Šie aspektai ir buvo pagrindiniai kurių ieškojo Tadeušas to meto automobiliuose.
    • Norima kaina už transportą: 150,000€ 450,000€, galimos derybos.





    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood.
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Automobilio savininkas iki pat savo gyvenimo galo buvo gaujos vadeiva Borisas Dekanidzė. Po jo mirties automobilis buvo uždarytas į angarą ir nevažinėjamas lygi šiol. Dabar automobilį ištraukus į dienos šviesą - jis yra parduodamas. To meto kiekvieno lietuvio svajonė sportinis automobilis „Sultan“ kurį Borisas parsivarė iš JAV dar nusikalstamos grupuotės piko metais. Automobilis tamsiai žalsvos spalvos (individual), turi gamykliškai greitą bei patvarų variklį, su kuriuo automobilis gali išstenėti 200km/h greitį. Taipogi automobilį puošia sportinės apdailos, kurios traukia akį net šiandien. 
    • Norima kaina už transportą: 400,000€  900,000€, galimos derybos.






     


    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood.
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Jurijaus Kriukovo (pravarde „Kriukas“) automobilis. Taipogi kaip ir Boriso - išskirtinės violetinės spalvos, su šiek tiek daugiau tiuningo detalių, nei įprastai jam buvo būdinga. Liaudiškai „čipuotas“, automobilis kurį šiai dienai sunku sutikti keliuose. Greitas, komfortiškas, su amerikietiškais priekiniais „pop-up“ žibintais.
    • Norima kaina už transportą: 200,000€ 450,000€, galimos derybos.




  2. Patinka
    Liam_Vazquez sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Atranka į „Blueberry“ baro lyderį,   
    Labas vakaras, į lyderio postą buvo sulaukta nedaug laiškų, bet iš jų atradau 2 tvirtus, bei nuosekliai parašytus laiškelius. Vienas iš kandidatų yra nesenai grįžęs į projektą, dirbo teisėsaugoje, bet patirties nusikalstamose grupuotėse taip pat turi. Pagalvojus kam geriau būtų suteikti lyderio pareigas, nusprendžiau duoti šansą pasirekšti dažniau man baruose matytą asmenį. Puikiai žinau koks gali būti, todėl tikiuosi suteikta šansą išnaudosi tinkamai ir nereikės keliauti tavęs sudrausminti.
    Naujasis „Blueberry“ baro lyderis – @Titas_Titurnikas
  3. Patinka
    Liam_Vazquez sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Atranka į „Blueberry“ baro lyderį,   
    Kas yra barai?
    Daugiau informacijos apie barus čia.
    Sveiki, buvęs lyderis nusprendė pasitraukti iš pareigų dėl motyvacijos stokos bei bilietuko atvykti į kariuomenę. Iš Henrio tikrai tikėjausi daugiau, bet nepaisant to, ačiū jam pabuvojus šutvės galva. Noriu paminėti, kad tai puiki galimybė išsibandyti save žmogeliukams neturėjusiems jokių pareigų serveryje.
     
    INFORMACIJA
    Kandidatūras galima pateikti iki 2024.01.16 19:00. Anketas pateikia tik žaidėjai, kandidatuojantys į pareigas. Kandidatas negali būti gėdos stulpuose. Jūsų pateiktas kandidatūras mato projekto administracija, bei prižiūrėtojai. REIKALAVIMAI
    Kandidatūra privalo būti pateikta „CV“ (motyvacinio laiško) formatu, pageidautina jog į laišką prašomi punktai nebūtų įtraukti. „CV“ laiškas turi būti tinkamai suskirstytas į paragrafus, laiškui turi būti parinktas tvarkingas šriftas, jo dydis ir spalva - jog jį skaityti ir analizuoti būtų patogu (rekomenduojama naudoti numatytą šriftą ir spalvą bei 12-14 šrifto dydį). Komentuoti gali tik tie kurie kandidatuoja į vadovo pareigas, bet kokie kiti pranešimai bus traktuojami kaip bereikšmiai. Kandidatas privalo turėti teigiamą arba neutralią reputaciją mūsų projekte. Kandidatui neatitikus vieno iš reikalavimų, barų prižiūrėtojas turi teisę laiško neanalizuoti. Visą pranešimą sutvarkykite kuo profesionaliau, taip - kaip tvarkytumėte savo temą, einant lyderio pareigas. LAIŠKO TURINYS
    Jūsų prisistatymas (laisvalaikis/charakterio bruožai/teigiamos ir neigiamos savybės).
    Praeities klaidos mūsų projekte, turėti vartotojai/užblokavimai (išsamiai).
    Kokia veikla šiuo metu užsiimate serveryje (išsamiai).
    Kodėl renkatės būtent nusikalstamą veiklą, ko tikitės iš lyderio pareigų.
    Kaip vadovausite savo šutvei, atsirinksite pagalbininkus bei šutvės narius.
  4. Liūdnas
    Liam_Vazquez sureagavo į Gaby_Blu tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Gaby_Blu
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policijos Departamento direktorė.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 33 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:
    Na, LCPB firmai atėjo galas... Ogi atėjo todėl, nes direktorė nebeturi laiko ir ta pati rutina veda ją iš proto... Norėjau žinoma pabandyti naujų dalykų, beeet viskam yra ribos. Beet aš tikraai esu nustebusi, jog man suteikė šansą būti šioos pačios geriausios ir nuostabios firmos direktore! Tiek patyrėm visi kartu ir gerų ir blogų momentų! Tačiau visos jos labiausiai buvo geros ir įsimintinos! Jokiame darbe neesu dirbusi, kuriame būtų tiek daug fainų žmonių vienoje vietoje, kurie visi vienas kitą palaiko ir padeda. Buvome tarsi viena didele šeima, kitaip žinoma kaip Spurgių Gang'as ❤️
    Negalėčiau nieko blogo pasakyti apie savo darbuotojus, nes jie buvo patys geriaaausi! Žinoma, buvo ir momentų kuomet grojo mano nervais, bet viską susitvarkėm ir susitaikėme  Neįmanomą man buvo ant jų pykti... 
    Pradėkime dėkojimo laišką:
    Esu labai dėkinga @Migelis_Zhebtuvelis, jog suteikė šansą man atstovauti šiai įmonei! Bei ačiū, jog padėjai man! 
    Tai pat noriu padėkoti savo pirmąjam pavaduotojui @Claudas_Baryga su kuriuo ir praėjome pačius sunkiausius momentus, kurie ir buvo nuo pat pat pradžių. Tačiau vėliau įsivažiavome ir padarėme tikrai daug šios firmos labui! Sukūrėme tikrai daug įvairiausių sistemų tiek forume tiek Discorde! Buvome tikrai vienas kumštis... Sunku buvo tave paleisti iš pavaduotojo pareigų ir gaila, jog ne kartu išėjome iš šios firmos. Bet ką darysi ❤️ Ačiū tau.
    Na, padėkosiu ir savo antrąjam pavaduotojui @Aurimas_Makvynas kuris šiek tiek pabuvojo pavaduotojaus kėdėje ir tikrai padarė daug dėl šios firmos. Jis buvo griežtas, bet tik dėl to, jog būtų tvarka firmoje ir serveryje. Bet nebuvo perdaug jau griežtas tikrai  Ačiū tau, jog saugojai firmą ir mūsų spurgučius kol manęs nebuvo. Tikrai rekomenduoju tave tapti šios firmos direktoriumi, nes tau sekėsi puikiai tvarkytis su ja.
    Taaip pat padėkosiu tiems, kurie mane palaikė ir padėjo man ! : @Charlie_Gambino, @Funny_Ness, @Bitee_Maja, @Charles_Leclerc
    Na ir kaip gi nepataginsiu savo mylimu spurgučių ❤️:  @Kle_Bonas @Kevin_Stevenson @Clem Klem @Tule_Blck @Elve_Valor @Lucky_Dealer @Laurynas_Leigon @Gvidas_Johnsonas @Liam_Vazquez @Ethan_Runner @Howard_Jonhson @Kevin_Yang !
     Kad ir nebesu jūsų direktorė, vistiek jūs liksit mano spurgučiais ❤️ Linkiu jums tik gero ! 
    Na, o tiems kurie norėjo man tik blogo, tai jūs mane ir motyvavote dirbti toliau čia 😘 Kaip ten Sir Lewis Hamilton sakė: ,,You can knock me down, but I get up twice as strong." Tad laukit mano sugrįžimo ❤️ 

    *LCPB firma out*
  5. Patinka
    Liam_Vazquez sureagavo į Rokas tarp Apie pastaruosius porą mėnesių,   
    Apie pastaruosius porą mėnesių,
    Visų pirma norėčiau pradėti nuo labai neįdomios statistikos, tačiau tai yra pagrindinė šios temos mintis.
    Pinigai,
    Spalio 7d. žaidimų serveryje iš viso buvo 6.9 mlrd. eurų. Tuo tarpu dabar (gruodžio 4d.) žaidimų serveryje yra 8.2 mlrd. eurų. Per beveik porą mėnesių serverio ekonomika išsiputė +1.3 mlrd. eurų ir tai žinoma nėra normalu. Tuojau pabandysiu paaiškinti kodėl.
    Nuo spalio 7d. iki gruodžio 4d., vidutiniškai per dieną į žaidimų serverį įkrisdavo +22 mln. eurų. Žaidimų serveriui šiuo metu yra jau beveik 9 metai. Nuo projekto starto iki spalio 7d. serveryje buvo 6.9 mlrd. eurų. Tai reiškia, jog vidutiniškai per dieną serverio ekonomika plėsdavosi +2.1 mln. eurų. Matematika yra paprasta, anomalija siekia x10 kartų.
    Tune dėžės,
    Tune dėžių skaičius serveryje spalio 7d. bronze 14.949 vnt., silver 7.864 vnt., gold 10.483 vnt., o gruodžio 4d. bronze 16.442 vnt., silver 13.316 vnt., gold 17.234 vnt. Dėžių prieaugis: bronze +1.493 vnt., silver +5,452 vnt., gold +6,751 vnt.
    Nuo statistikos ir skaičiavimu pereikim prie priežasčių.
    „Admin Control Panel“ arba tiesiog „pultas“. Tai yra vidinis įrankis, skirtas tik projekto savininkams keisti žaidėjų duomenis, tokius kaip pinigai, kreditai, dėžės, raktai ir panašiai. Toks įrankis patekęs į paprasto žaidėjo rankas yra kaip „AK-47“ beždžionės rankose.

    Kaip „AK-47“ pateko į beždžionės rankas?
    Drąsiai galiu įvardinti mano paties padarytą klaidą – paliktą saugumo spargą, dėl kurios „pultas“ tapo prieinamas paprastiems serverio žaidėjams. Ir viršuje paminėtos datos nėra tiesiog datos. Pultu paprasti serverio žaidėjai naudojosi nuo spalio 8d. iki gruodžio 2d. Tai yra pagrindinė ekonomikos sprogimo priežastis. Per beveik 9-erius projekto egzistavo metus buvo visko. Tačiau tokia situacija, kuomet negalime tiesiog atstatyti visko – yra pirmoji. Taip, išeitis visada yra. Ji vadinama „rollback“. Šis žodis kiekvienam žaidėjui turėtų skambėti it keiksmažodis. Bet galime visus nudžiuginti – šį kartą šio keiksmažodžio vartoti neteks.
    Kokie veiksmai?
    Kaip atstatysime ekonomiką?
    Čia prašysime ir Jūsų pagalbos! Žaidimų serveryje, „Escobar St.“ gatvėje, užlipus ant „pickup“ yra galimybė aukoti pinigus. Kiekvienas surinktas milijonas yra paverčiamas realiu vienu euru. Kiekvieno mėnesio pabaigoje, surinkta suma bus paaukota daugiausiai balsų surinkusiai organizacijai. Daugiau informacijos šioje temoje.
    Kuo greičiau atstatysime padarytą žalą – tuo greičiau sugrįš dažni lagaminai, didelės dalybos ir kiti malonūs dalykai. Be Jūsų pagalbos atliksime ir savo darbus. Padažnės tr. priemonių komplektacijos, pasiūlysime daugiau įvairių aukcionų ir panašiai. Todėl prašome kiekvieno iš Jūsų, prisidėti savais būdais, kad išvengtumėme „rollback“ ir sutvarkytumėme šią paliktą beždžionių netvarką.
    Kas laukia beždžionių?
    Beveik 50 beždžionių pateko į nelaisvę. Visos šios beždžionės artimiausiu metu bus visiškai izoliuotos nuo projekto. Nelaisvėje jų laukia užblokavimai visose platformose be galimybės sugrįžti į dabartinį, bei ateities projektus. Tik pačios sąžiningiausios beždžionės ateityje sulauks malonės ir galbūt bus paleistos į laisvę. Esi beždžionė ir nori į laisvę? Susisiek su manimi ir padėk atstatyti žalą!

    Ar buvo nutekinti žaidėjų duomenys?
    Kaip jau minėjau viršuje, „Admin Control Panel“ arba kitaip „pultas“ yra skirtas serverio žaidėjų informacijai keisti, o ne skaityti ją. Todėl galime Jus patikinti, jog jokia Jūsų jautri informacija nepateko į blogas rankas, todėl galite jaustis saugiai. Jautrius duomenys koduojame, todėl net ir blogiausiu atveju informacija nebus pasiekiama. Kaip mums yra svarbus Jūsų saugumas, galite įvertinti pagal atliktus darbus praeityje.
    Apibendrinimas,
    Kaip jau minėjau viršuje. Dabar yra svarbiausia Jūsų pagalba. Kartu galime efektyviai išspręsti šias problemas ir judėti tik į priekį! Ir nepamirškit. Blogoms beždžionėms čia ne vieta!
    Tema atvira diskusijoms.
  6. Haha
    Liam_Vazquez sureagavo į Teddy_Wiliams tarp Parduodamas 400m² technologijų verslas   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Teddy_Wiliams
    Parduodamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis: 400m² ,4 lygis, technologijų šaką
    Norima kaina už verslą: 36mln
    Nuotraukos su verslo informacija: 
     
     
  7. Haha
    Liam_Vazquez sureagavo į Aurimas_Makvynas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lebronas_Jamesas
    Jūsų atstovaujama firma: Policija
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Laurynas_Leigon
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Manau šis asmuo yra žinomas visiems, taip pat ir man, puikiai išmano policijos darba, yra ne karta ir ne du turėjas pareigas policijos srityje, tikiuosi Laurynas padės man dar labiau pakelti firmos lubas į viršų.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“):Pasižadu
  8. Haha
    Liam_Vazquez sureagavo į Rokas tarp Su Šv. Velykomis! 2022   
    • Pašalinta galimybė vartoti kokainą per /kokainas lentelę;
    • Sutvarkyta klaida, kuomet /kontrabanda rodydavo, jog zona yra aktyvi, nors tuo metu zona nebuvo aktyvi.
    • Nuo šiol kalėjime bus galima žaisti kortų žaidimą /kz;
    • Policijos departamentui pasiėmus spec. ginklus, jie bus perrengti į spec. uniformas;
    • Policijos departamentas gavo naują tr. priemonę „Premier“, kuri turi greičio, įsibėgėjimo ir stabdymo patobulinimus;
    • Iš Šv. Velykų dėžės /vdeze bus galimybė gauti ir aksesuarų dėžių;
    • Nuo šiol kontrabandos zonos vyks tris kartus per dieną. Daugiau informacijos /kontrabanda ;
    • Padidinta vartotojo atsiblokavimo paslaugos kaina iš 1.45€ į 3€.
  9. Liūdnas
    Liam_Vazquez sureagavo į Ignas_Eox tarp Ignas_Eox užblokavo Mantas_Vasquez   
    ŠABLONAS:
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:

    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: Matosi vaizdo įrašę.
  10. Patinka
    Liam_Vazquez sureagavo į Aurimas_Makvynas tarp Prašau užtildyti Arnas_Hazer   
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Provokacija 
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/Vu42nvX
  11. Haha
    Liam_Vazquez sureagavo į Hitautas tarp [BlackFriday] Tr. priemonės SULTAN aukcionas,   
    Patvirtinti aukciono statymai,
    Vycka_Flex - 7,005,830€ Ignas_Eox - 7,222,224€ Lukis_Zip - 19,000,000€ Micro_Cloth - 2,009,000€ Greg_Solberg - 4,555,555€ Jeremy_Redwood - 2,195,815€ Danny_Bullet - 7,500,000€ Bmw_Mafas - 7,565,665€ Aukciono nugalėtojas Lukis_Zip.
  12. Haha
    Liam_Vazquez sureagavo į Hitautas tarp [BlackFriday] Tr. priemonės BLADE aukcionas,   
    Tr. priemonės BLADE aukcionas,
    Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę į Hitautas_White banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 3d. (lapkričio 28d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal.
    Tr. priemonės nuotraukos:
    Tr. priemonės informacija:
    Tr. priemonės pradinė kaina: 2.000.000€
    Pervedus pinigus man (Hitautas_White) į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus.
    Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.
    Aukcionas vyksta iki lapkričio 28d.
    „Greenside“ administracija
  13. Haha
    Liam_Vazquez sureagavo į Hitautas tarp Verslo 200m2 aukcionas (ID:43),   
    Patvirtinti aukciono statymai,
    Don_Borito - 11,500,000€ Liam_Vazquez - 8,555,555€ Dimitri_Russia - 10,682,192€ Bmw_Mafas - 8,846,212€ Nezaev_Uvan - 9,234,567€ Katakuri_Boy - 10,308,658€ Tony_Karma - 11,000,000€ Aukciono nugalėtojas Don_Borito.
  14. Liūdnas
    Liam_Vazquez sureagavo į Roki_Reider tarp Perku Elegy 0id chuliganke   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Nezaev Uvan
    Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Elegy chuliganke. 0 arba 127id su alien spoileriu. Be abieju bamperiu. X-flow duslintuvais arba be ju. Switch ratai. Rida, dauztumas nesvarbu.
    Siūloma kaina: Sutarsim.
    Dc  Reider#1053
  15. Haha
    Liam_Vazquez sureagavo į Rokas_Pobga tarp Peikiu Matthew_Bennett   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Finnley_Harrell
    2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Matthew_Bennett
    3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: izeidinejimai, as nepripazystu kad esu nabagelis ir neadekvatas, premium narys privalo but nubaustas
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :https://imgur.com/a/0QO07LG
  16. Ačiū
    Liam_Vazquez sureagavo į Vyrgis_Siukslaitis tarp Prašau užtildytis Nerioske_Gamer   
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Am... Įžeidinėjimus
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/BqROFhl
  17. Patinka
    Liam_Vazquez sureagavo į Gabi_Jole tarp Mechanikų ir Pervežėjų direktorių rinkimų apžvalga,   
    MECHANIKŲ IR PERVEŽĖJŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Pirmą kartą rašau tokio tipo analizę, pirmą kartą einu Direktorių prižiūrėtojos pareigas, tad, nemeluosiu, truputėlį jaudulio yra. Noriu pasidžiaugti kiekvienu kandidatu, esate kiekvienas unikalus savo idėjomis. Išsirinkti buvo iš tiesų sunku, sunkiau nei maniau. Visiems, kas skaitys šį pranešimą, noriu palinkėti nesustoti bandyti kituose rinkimuose, toliau spinduliuoti noru, motyvacija ir siekti išsikeltų tikslų GreenSide projekte. Žemiau pateiksiu aprašytus kandidatus, jei savęs neatpažinsite ar kils klausimų, susisiekite su manimi forumo žinute ar discord’u (misko_uoga#0851).
     
    MECHANIKŲ FIRMOS
    KANDIDATAI
    Pirmasis - nors ir pasižymi dideliu aktyvumu serveryje, tačiau vien tik to neužtenka, tai nėra svarbiausias rodiklis. Pateikta anketa gana trumpa, kyla klausimai dėl informacijos trūkumo. Taip pat, trūko tvarkingo išdėstymo. Skaitant tam tikras vietas buvo sunku suprasti ką nori pasakyti ir kaip viskas bus.
    Antrasis - esminis dalykas yra tavo praeities klaidos ir iki šiol daromos. Nežinau ką bandai apgauti, save ar kitus, tačiau turėtum rimtai susiimti, ne tik žodžiais švaistytis, kuriam laikui susiimti ir vėliau tą patį daryti. Džiugu, kad bandai ir po truputį įrodai, kad gali. Tavo idėjos firmai yra įdomios, matosi, kad noro ir idėjų tau netrūksta tikrai. Nesustok ir bandyk toliau.
    Trečiasis - potencialus kandidatas. Iš tiesų tikėjausi sulaukti tavo anketos, labai džiaugiuosi, kad ir vėl atradai noro ir tiek motyvacijos grįžti į savo vėžias. Esi įdomi asmenybė savo idėjomis.
    Ketvirtasis - dar vienas potencialus kandidatas, viskas tvarkinga, įdomios tavo sugalvotos temos/sistemos. Kiek teko bendrauti ir palaikyti pokalbį su tavimi, esi gana stipri asmenybė, žinantis ko nori ir su konkrečiais tikslais. Norėčiau tave šiek tiek daugiau pažinti kaip serverio žaidėją ir pilnai įsitikinti tai kas kirba galvoje.
    Šeštasis - esi iškalbus žmogus, šilta asmenybė. Serveryje ne tiek daug ir teko tave matyti, tad rizikuoti ir aklai pasitikėti kas yra pateikta anketoje tikrai nenoriu. Laikui bėgant, tikiuosi, tave šiek tiek labiau pažinti ir įsitikinti tuo, ką pateikei anketoje. 
    NAUJASIS VADOVAS
    Taip, štai ir Jis! Būdama Mechanikų firmos pavaduotoja ir vėliau direktore, buvau tos nuomonės, jog suteikti šansą naujam žmogui, kad parodytų savo jėgas, atsiskleistų ir galbūt išsikeltų aukštesnius tikslus ateityje GreenSide projekte. Taip ir dabar, noriu suteikti galimybę žaidėjui, kuris neturėjęs pareigų projekte, jog galėtų savo idėjas įgyvendinti ir šiek tiek daugiau prisidėti prie serverio gerovės. Šį žmogų analizavau kaip žaidėją ne vieną dieną, kaip paprasta žaidėja ir kaip turinti pareigas firmoje. Palikęs įspūdį savo unikalumu pačiu savimi, tiek idėjomis, tiek gebėjimu bendrauti ir rasti kompromisą bet kurioje situacijoje. Nesitikėjau Tavęs pamatyti tarp kandidatų, išties, nustebinai. Palinkėsiu - TIK Į PRIEKĮ! Geros kadencijos, Jizzy!
    Mechanikų firmos direktoriaus kėdę užima - Jizzy_Black.

    PERVEŽĖJŲ FIRMOS
    KANDIDATAI
    Pirmasis - koją pakišo tavo praeities klaidos, manau nėra praėję pakankamai laiko po visų įvykių, norėčiau matyti tave tobulėjant serveryje. Džiaugiuosi, kad bandei ir tikiuosi, kad nenuleisi rankų ir pasitaikius progai bandysi toliau. 
    Antrasis - potencialus kandidatas, tačiau peržvelgus informaciją apie tave, suabejojau ar tikrai viskas taip, kaip aprašei kandidatūroje. Galbūt, tai tik nupieštas paveikslas, kuris vėliau išnyks ir pasirodys tikroji pusė. Tad lieku prie tos pozicijos - nerizikuoti, stebėti bei analizuoti, susipažinti labiau. Pateiktos idėjos įdomios, tokios nestandartinės, šiek tiek trūko informacijos kaip viskas vyktų, nes atrodo kiltų komplikacijų jas įgyvendinant. 
    Trečiasis - buvo neanalizuojamas, ačiū už investuotą laiką pildant anketą.
    Ketvirtasis - didelis aktyvumas nėra pagrindinis rodiklis, dėl kurio būtų renkamas naujasis vadovas, taip kaip paminėjai tu. Pateiktoje kandidatūroje pasigedau informacijos / idėjų apie rangų sistemą ir temas. Esi naujas veidas serveryje, tad norėčiau daugiau tave pažinti kaip žaidėją. Laikas parodys. 
    Penktasis - perskaičiusi tavo pateiktą kandidatūrą, pasirodė, kad neturi stabilių idėjų firmai. Momentais sunku buvo suprasti ką nori pasakyti, galbūt reiktų pagaliau nuspręsti ko nori ir nesiblaškyti. Blaškymasis nuo vieno prie kito, atneša tik žalos tau. l Linkiu judėti į priekį, susidėlioti savo idėjas / planus į vietas tvirtai ir nesustoti ties šia kandidatūra.
    Šeštasis - dar vienas potencialus kandidatas. Nemeluosiu, sunku buvo koncentruotis skaitant ir nepasimesti, nes viskas viename "supilta''. Idėjos įdomios, tačiau kilo klausimų dėl jų, informacija pateikta, bet vietomis buvo sunku suprasti. Vertinu tavo norą taisytis po praeitos kadencijos. tad linkiu ir toliau turėti šį tikslą. 
    NAUJASIS VADOVAS
    Vienas ir vienintelis kandidatas, kurio idėjos atrodė labiausiai įdomios bei aiškios. Dar būdama Mechanikų direktore, tuo metu gavau pasiūlymą Pervežėjų pavaduotojo, sukurti bendrą temą. Išsakęs savo mintis konkrečiai, kad suprasčiau esmę, nusprendėme bandyti ir kurti, nes nebuvome matę kažko panašaus tarp kitų firmų. Susitarėme pokalbį aptarti išsamiai, tačiau susiklosčiusioms aplinkybėms ji neįvyko, o vėliau mano kadencija Mechanikų valdžioje baigėsi. Na ir nemaniau, kad temos tokios įdomios, apie kurias buvo žadėta papasakoti ir jas aptarti. Tikrai, unikalu. Džiaugiuosi, jog išreikšta motyvacija niekur nedingo ir štai Tu čia. Tikiuosi išlaikysi savo ryžtą vadovauti bei gavai labai puikią pamoką po praeitos kadencijos. Geros kadencijos!

    Pervežėjų firmos direktoriaus kėdę užima - Linuxas_Ltu.
  18. Haha
    Liam_Vazquez sureagavo į Aurimas_Dancingas tarp Perku "PATRIOT" mašiną.   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aurimas_Dancingas
    Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Patriot, rida nesvarbi, spalva nesvarbi, ratai nesvarbu, tik kuo mažiau daužtumo noriu
    Siūloma kaina: susiderinsim
     
  19. Patinka
    Liam_Vazquez gavo reakcijąJayden_Barella tarp [VFX] Federalinis tyrimų biuras.   
    Matau jog paimei iš manes fakela ir tesi dominavima pd rinkoje sekmes broli 
  20. Patinka
    Liam_Vazquez sureagavo į Jayden_Barella tarp [VFX] Federalinis tyrimų biuras.   
    Antras roundas
    tag vaikinam @Justas_Camel @Visma_Wtf @Denis_Xander
     
  21. Haha
    Liam_Vazquez sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Laurynas_Leigon užblokavo Andrey_Chesnokov   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  22. Haha
    Liam_Vazquez sureagavo į Hitautas tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    Greenside – TIKTOK edition nugalėtojai!
    Sveikiname šio konkurso nugalėtojus, pamatėme tikrai daug kurybingumo iš serverio žaidėjų, kas iš tiesų labai džiugino. Dėkojame už investuotą laiką į savo kūrinius, išsirinkti nebuvo lengva. Prizininkai privalo susisiekti su manimi forume, asmenine žinute, na, o dabar ir jie,
    🥇 Bevardisz_Raidas (TIKTOK)
    „Eneba Wallet Gift Card“ 20€;
    Norimą „tiuningą“ pasirinktai tr. priemonei;
    Kreditų;
    „Premium“ 3 lygio 2mėn. nemokamai;
    Įvairiausių dėžių;
    🥈 Bob_Winters (TIKTOK)
    „Eneba Wallet Gift Card“ 20€;
    Norimą „tiuningą“ pasirinktai tr. priemonei;
    Kreditų;
    „Premium“ 3 lygio 1mėn. nemokamai;
    Įvairiausių dėžių;
    🥉 Nerioske_Gamer (TIKTOK)
    „Eneba Wallet Gift Card“ 20€;
    Norimą „tiuningą“ pasirinktai tr. priemonei;
    Kreditų;
    „Premium“ 3 lygio 1mėn. nemokamai;
    Įvairiausių dėžių;
    „Greenside“ administracija
    2021, spalio 3d.
  23. Haha
    Liam_Vazquez sureagavo į ʜɪɴᴀᴍɪ ꜰᴜᴇɢᴜᴄʜɪ tarp KOKIO VELNIO   
  24. Haha
    Liam_Vazquez sureagavo į Greg_Solberg tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    #heitoneklausau #like #follow #asnekaltaskaltasgyvenimas #heituine
     
    #heitoneklausau #kaltasneasogyvenimas #erika #germany
  25. Patinka
    Liam_Vazquez gavo reakcijąRokas_Pobga tarp Nelegali veikla GreenSide serveryje arba kitaip: Montgomery baras   
    benas pries pasauli!! saunus video like laukiame kitu epizodu su justsphexu

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.