Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Deivis_Williams

Neaktyvus

  • 8

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Deivis_Williams

  • Gimtadienis 2002.07.25

Paskutiniai profilio lankytojai

401 profilio peržiūros
  1. Jūsų V_P žaidime: Deivis_Williams Jusų norimas skaičius nuo 1 iki 150 (Dėmesio skaičiai negali kartotis rinkdamiesi skaičių atidžiai pažiūrim ar nepasirinkote to paties skaičiaus kaip kitas dalyvis): 77 Kokio sekančio giveaway norite ( Būtina parašyti negalima atsakyti nesvarbu ar t.t kitaip anketą atmesiu): Kreditų. Kokiais tikslais planuojate išleisti 2k kreditų: Palauksiu akcijų, nusipirksiu VIP privilegiją, o už likusius prisipirksiu tune/skin dėžių kurias atiduosiu giveway būdu.
  2. Jūsų V_P žaidime: Deivis_Williams Skaičius nuo 1 iki 100: 78 Ką darysite su laimėtais kreditais?: Pasiliksiu ir palauksiu kol bus akcijos paslaugomis, na o tada išleisiu naudingai kreditus. Nusipirksiu VIP privilegiją, tada nusipirksiu dar tune dėžę kurią nors ir ją atiduosiu giveway būdu.
  3. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Deivis_Williams Kam bus naudojamas kanalas?: Laisvo laiko praleidimui. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : https://imgur.com/a/Yz8rbqr Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.