Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Periodas_Lentelinis

Neaktyvus

  • 8

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Periodas_Lentelinis sureagavo į Florencijos_Zvejys už būsenos atnaujinimą, memories... ;(   
    memories... ;(
     
  2. Patinka
    Periodas_Lentelinis sureagavo į Denis_Xander už būsenos atnaujinimą,   
  3. Patinka
    Periodas_Lentelinis sureagavo į Edvis Gaming už būsenos atnaujinimą, Su Naujaisiais!   
    Su Naujaisiais! 

  4. Patinka
    Periodas_Lentelinis sureagavo į Dainius_Callidi už būsenos atnaujinimą, T-Gay 9 year olds rise   
    T-Gay
     
    9 year olds rise
  5. Patinka
    Periodas_Lentelinis sureagavo į Rokas_Lays už būsenos atnaujinimą, Permainos direktorių komandoje: Šiandien medikų direktorius Voltas_Focus paliko direk   
    Permainos direktorių komandoje:
    Šiandien medikų direktorius Voltas_Focus paliko direktoriaus postą. Gaila, kad taip greitai palikai , bet maždaug supratau tavo ideologiją, kuri tikrai nebuvo bloga. Kadenciją užskaityta - gražu. Ačiū tau už darbą. 
    Naujasis direktorius bus White_Bear. Asmuo, kuris buvo vienas iš Volto konkurentų siekęs šio posto, tačiau buvo atmestas dėl netinkamo elgesio. Žaidėjui buvo duota laiko pasitaisyti, išpirkti savo nuodėmes, taip pat stebėjau jo darbą prieš gaunant pavaduotojo postą, ir po gavimo. Jo iniciatyva dirbti ir veikti pakeitė mano nuomonę. Dabar priėjau prie išvados, kad jo efektyvi pagalba Voltui verta premijos - medikų direktoriaus posto.
    Šiuo metu esu įsitikinęs, kad mano sprendimas yra teisingas, ir tuo pačiu tikiuosi, kad netolimoje ateityje nuomonė nepasikeis, Sėkmės.
    Rokas_Lays
  6. Patinka
    Periodas_Lentelinis sureagavo į Lietuviskas_Zmogus už būsenos atnaujinimą,   
  7. Patinka
    Periodas_Lentelinis sureagavo į Ledas_Competiv už būsenos atnaujinimą, Hi there fellas! Man ir @Smoke Piktas prireikė dar vieno žmogučio mūsų modifikacijų k   
    Hi there fellas!
    Man ir @Smoke Piktas prireikė dar vieno žmogučio mūsų modifikacijų krautuvėlėje. Mum nereikia modifikacijų "ieškotojų", šiuo momentu mum reikia žmogučio kuris suadministruotų visas mūsų modifikacijas atskiriame dokumente. Per laiką pastebėjome kad modifikacijas kurias ankščiau duodavome jų nuorodos galiojimo laikas jau pasibaigęs tad vis dažniau susiduriame su problema kai negalime aptarnauti klientų ;(. Darbo pobūdis paprastas: google docs pagalba sudaryti sąrašą visų modifikacijų kurios buvo naudotos ir duotos mūsų krautuvėlėje, tas modifikacijas įkelti į visiškai atskirą talpykla su orginalia parsisiuntimo nuoroda(mediafire.com) tuomet pridėti į modifikacijų sąraša su modifikacijos pavadinimu bei išvaizda. Mes esame pasiruoše jums sumokėti 50'000€ už valandos darbą, bei galimą tolesnį bendradarbiavimą ateityje. Daugiau detalių asmeninėje žinutėje Man( @Ledas_Competiv) arba @Smoke Piktas. Ačiū!

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.