Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Rajono_Baudejas

Neaktyvus

  • 82

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Rajono_Baudejas gavo reakcijąMerso_Vairuotojas tarp Prašau užblokuoti Merso_Vairuotojas ir Alpina_Traktorius   
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:Kenkėjiškas elgesys
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://imgur.com/a/RXV2AP5
  2. Liūdnas
    Rajono_Baudejas gavo reakcijąPaulius_Gied tarp Prašau užblokuoti Merso_Vairuotojas ir Alpina_Traktorius   
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:Kenkėjiškas elgesys
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://imgur.com/a/RXV2AP5
  3. Haha
    Rajono_Baudejas gavo reakcijąKarosas_Julius tarp Prašau užblokuoti Merso_Vairuotojas ir Alpina_Traktorius   
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:Kenkėjiškas elgesys
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://imgur.com/a/RXV2AP5
  4. Ačiū
    Rajono_Baudejas gavo reakcijąIgnas_Baranas tarp Prašau užblokuoti Merso_Vairuotojas ir Alpina_Traktorius   
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:Kenkėjiškas elgesys
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://imgur.com/a/RXV2AP5
  5. Patinka
    Rajono_Baudejas sureagavo į Bevardisz_Raidas tarp Rollback   
    Idėja bevertė. Tik tokie naujokai kaip tu svajoja apie tokį atstatymą, nes tada be jokių pastangų tapsi lygus su visais kitais žaidėjais. Manau nemažai žaidėjų ir nori pradėti žaidimą nuo žolės, ir per sunkų (arba protingą) darbą pakilti ir įsitaisyti šalia kitų viršūnių, valdančių didžiąją dalį kapitalo. Taip pat, per visus metus, kuriuos gyvavo serveris, akumuliavosi ne tik skaičiukas žaidėjų banko sąskaitoje , bet ir reti transportai, retų komplektacijų tr. priemonės, namų interjerai ir kiti išskirtiniai dalykai, kurie visiškai pranyktų padarius tą tavo vadinamą „Rollback'ą“. Atstatymas sunaikintų šešis metus istorijos, o to serveriui reikia mažiausiai.
  6. Haha
    Rajono_Baudejas sureagavo į Savas_Mode tarp Rollback   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Savas_Mode 
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Rollbackas, jog viskas būtų nuo pradžių. Rokas pasiūlė, nežinau ar erezija ar ne, bet manau idėja gera. 
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: pirmas dalykas, tai susitvarkytų serverio ekonomika, visi žaidėjai turėtų lygias teises į nekilnojamąjį turtą, verslus. Kas serveryje yra dauguma dalykų pasiekę ar pasiekę viską būtų užmojis žaist ir vykdyt pasiekimus. Manau žaidėjų patirtis turėtų likt, kad kažkokia žymė serveryje būtų dėl anksčiau atiduoto laiko jam. Tas manau pritrauktų senus žaidėjus, kurie yra palikę projektą dėl neturėjimo ką veikt ir galbūt pritrauktų naujų, aišku gali būt daug niuansų dėl žaidėjų serverio palikimo, bet dėl to reiktų padaryti išsamią apklausą ką mano kiti serverio žaidėjai. Manau šiek tiek labiau suaktyvėtų žvejojimas dėl pinigų, kiti pamiršti darbai - greenside gamykla ir panašiai. Daug neteiskit rašau tiesiog savo subjektyvia nuomone. 
  7. Patinka
    Rajono_Baudejas sureagavo į Rokas_Xeon tarp Užpildyk ir laimėk #1.   
    Sveikučiai visi! Po gerų apmastymų, nusprendžiau „pasiskolinti“ gerbiamo @Trae_Young idėją, ir padaryti „giveaway“. Deja, pirmo konkurso prizas bus ne automobilis ar motociklas, o apranga, kurią pamatysite apačioje. Apranga vadinasi „Mafia Boss“, ši apranga yra labai reta. Viskas ką jums reikės padaryti norint gauti šią aprangą, reikės užpildyti šabloną, kurį rasite apačioje.
    Aprangos nuotrauka
    Kaip pirmam konkursui, didelio Jūsų susidomėjimo nesitikiu, tačiau pažadu, jog ateinančių konkursų prizai bus vertingesni!
    Nugalėtojas bus renkamas 2021-03-03 „sėkmės rato“ principu. „Wheel of Names“.
    Šablonas: 
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:
    Jūsų mėgstamiausia veikla „GreenSide“ serveryje:

     
     
     
  8. Patinka
    Rajono_Baudejas gavo reakcijąFloyd_Barnett tarp "Užpildyk ir laimėk #5"   
    Jūsų Vardas_Pavardė:Rajono_Baudejas
    Kokia yra jūsų mėgstamiausios mašinos markė, kodėl?: BMW e60. Komfortiškumas, išvaizda, jėga ir t.t
  9. Patinka
    Rajono_Baudejas sureagavo į Jizzy_Black tarp Pasiūlymai serveriui - #2   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: kaip žinome, serveris gyvuoja jau septintus metus, per tą laiką projektas pasikeitė nemažai, nepamiršti buvo ir darbai be pakvietimų, dalis jų atnaujinta, pridėti interjerai bei papildoma veikla juose, tačiau manau pritarsite man, jog per tiek metų daugumoje serverių galima rasti tuos pačius darbus - medkirčiai, valytojai, gaisrininkai, kelių prižiūrėtojai ir t.t., kai kurie sako, jog „dviračio iš naujo neišrasim“, tačiau aš manau, kad tai vis dar įmanoma ir nusprendžiau pasiūlyti du naujus darbus be pakvietimo, kurie galėtų pakeisti pasirinktus serverio darbus arba tiesiog papildyti jų sąrašą. Kad būtų patogiau, kiekvienam darbui užpildysiu atskirą anketą. || 1. Elektrikai - pagrindinė darbuotojų veikla būtų „nusprogusių“ skydinių tvarkymas, avarijos / audros metu pažeistų elektros instaliacijų ( laidų ir kt.) tvarkymas ir pan. Iškvietimai galėtų būti įvairiausi - nuo paprasčiausio skambučio iš senolės, jog viename iš namo kambarių nebeveikia elektra ir reikia pakeisti lemputę, iki didelių, daugiau laiko reikalaujančių audros padarytų padarinių šalinimo ir pan. Jog būtų lengviau, galiu pateikti keletą pavyzdžių, kaip įsivaizduoju pačius iškvietimus ir jų informaciją:
    [IŠKVIETIMAS] Gautas iškvietimas, jog 69 ID name nebeveikia elektra, pasiimkite reikiamą įrangą ir vykite į iškvietimą. [IŠKVIETIMAS] Gautas iškvietimas, jog Montgomery miestelio pakrašty ant elektros laidų nukrito didelės medžio šakos, dalis miestelio gyventojų neteko elektros, pasiimkite reikiamą įrangą ir vykite į iškvietimą. Elektrikai darbovietėje taip pat galėtų pasiimti tris įrankių rinkinius, jie priklausytų nuo iškvietimo sunkumo, kuo rinkinys „rimtesnis“ tuo ilgiau jį užtruktų pasikrauti į darbinį transportą. Apie iškvietimus būtų sužinoma darbo racijoje - priėmęs iškvietimas darbuotojas gautų išsamesnę informaciją apie situaciją (kokio įrankių rinkinio reikia, per kiek laiko privaloma atlikti užduotį ir kt.). Užgriuvęs medis ant laidų ir pan., būtų matomas visiems serverio žaidėjams - jeigu per atitinkamą laiką iškvietimo niekas nepriima / neįvykdo - kliūtis kelyje pasišalina automatiškai.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: manau nauji žaidėjai pamatę unikalias darbo sistemas bei jų specifiką labiau susidomėtų projektu, norėtų jį pažinti labiau ir pamatę kokybiškus darbus naujokams, pasiliktų serveryje ilgam laikui, tokiu būdu palaipsniui padidėtų bendras žaidėjų vidurkis.
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jizzy_Black
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: antrasis darbas - sodininkai / botanikai. Serveryje, kiekviename miestelyje būtų įrengta po šiltnamį (kaip ir dabar turime medelynus), juose darbuotojai galėtų prižiūrėti įvairius augalus, sodinti, laistyti bei skinti juos. Galbūt šiltnamiuose būtų galima auginti gėles, kurias tinkamai prižiūrint ir auginant, vėliau atsirastų galimybė nuskinti ir parduoti miestelio turguje. Taip pat sodininkai / botanikai galėtų prižiūrėti ir paties miesto žalumą, atitinkamu laikotarpiu į raciją gautų iškvietimus, jog nurodytoje vietoje nuvyto / peraugo krūmas / gėlynas / gyvatvorė, jį reikėtų persodinti arba apgenėti. Iškvietimo pavyzdys:
    [IŠKVIETIMAS] Palomino Creek miestelyje nuvyto centrinio parko krūmynas, priimkite iškvietimą, nuvykite į vietą ir pasodinkite naują krūmą.
    Konkreti lokacija būtų rodoma priėmus iškvietimą, kaip ir su elektrikų darbu, sodininkas / botanikas į savo darbinį automobilį turėtų pasiimti reikiamą įrangą, priešingai nei elektrikuose, čia būtų tik vienas reikalingas įrankių paketas, tačiau nuvykus į iškvietimą ant paties krūmo būtų parašytas tekstas, kokio įrankio tuo metu reikia. PVZ: atvykus prie nuvytusio krūmo ant jo būtų tekstas „Norėdami iškasti krūmą pasiimkite kastuvą ir priėję spaudinėkite Y mygtuką“, iškasus krūmą, toje vietoje atsirastų duobė, kurioje rašytų „Norėdami į žemę įpilti juodžemio, spaudinėkite Y mygtuką“, tai padarius - reikėtų pasodinti naują sodinuką, vėl gi, duobėje rašomas tekstas - „norėdami pasodinti naują krūmą, iš automobilio pasiimkite sodinuką ir spaudinėkite Y klavišą“, pasodinus - jį reikėtų palaistyti, tai būtų daroma taip pačiai, iš transporto pasiėmus laistytuvą su vandeniu ir spaudant Y mygtuką prie krūmo.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: kaip ir elektrikai, labiau sudomintų naujokus unikalia sistema ir suinteresuotų juos pasilikti projekte.
     
    [!] Abu darbai aprašyti labai minimaliai, jog bendruomenei būtų lengviau skaityti ir nereikėtų užtrukti daug laiko. Sulaukus susidomėjimo iš bendruomenės bei administracijos bei gavus informaciją, jog sistemos turi tikimybę išvysti dienos šviesą - abu darbus galiu aprašyti kur kas plačiau, su visomis iškvietimų situacijomis, pavyzdžiais ir savo asmeninėmis vizijomis.
     
  10. Patinka
    Rajono_Baudejas sureagavo į Aivaras tarp 2021.02.23 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.4)   
    • Pakeisti žuvininkystės įmonės laivai iš „Reefer“ į „Coastguard“. Priežastis – „Coastguard“ yra žymiai greitesnis ir manevringesnis laivas;
    • Sutvarkyta klaida, kuomet žaidėjas neturėdamas atrakintos trečios tr. priemonės vietos („/transportas“), galėdavo vis vien ją užimti su kita tr. priemone ir gauti pasiekimą;
    • Sutvarkyta klaida, kuomet žaidėjas pridėtas į eventą ne per „/edalyvauti“, suvedęs komandą „/nedalyvauti“ būdavo perkeliamas į klaidingas koordinates;
    • Dviračių nuomos punktus nuo šiol galima rasti kiekvienoje žuvininkystės įmonėje, bei ūkininkų ir medkirčių bazėse;
    • Premium žaidėjai nuo šiol „/ptp“ teleportus galės nusistatyti tarp ūkininkų ir medkirčių bazių;
    • Pasirašius kontraktą su viena iš žuvininkystės įmonių, žemėlapyje bus pažymėti visi kibimo taškai „Z“ žemėlapio žymekliais;
    • Atnaujintas dienos laikas. Serveryje tems žymiai vėliau;
    • Pakoreguotas atstumtas kuriuo mechanikai galėdavo prikabinti kitą tr. priemonę prie „Tow Truck“ tr. priemonės;
    • Žymiai palengvintas „B“ kategorijos vairavimo egzaminas. Buvo atsisakyta situacijų ir teorijos klausimų. Ateityje teorijos klausimus planuojame perkelti į interjerą.
    • Sutvarkytos rastos gramatinės klaidos;
    • Visos vietos, kuriose kimba žuvis, buvo sunumeruotos, tad bus paprasčiau pranešti kitiems žaidėjams, kurioje vietoje žvejojate;
    • Pažymėjus kibimo vietą su „/sonaras“ komanda ji bus pažymėta geltonu žymekliu žemėlapyje;
    • Sukurta nemokama maisto alternatyva. Prie atitinkamos medžių rūšies priėjus ir paspaudus „ALT“ galėsite patikrinti ar yra prinokusių obuolių. Jeigu rasite, tokiu atveju suvalgius atstatysite +5% alkio. Obuoliai atauga per tam tikrą laiko tarpą.
    obuolys.mp4
  11. Patinka
    Rajono_Baudejas sureagavo į Trae_Young tarp Užpildyk ir laimėk Sultan   
    Sveiki, vienam iš jūsų norėčiau padovanoti sultan tr. priemonę. Šiandien skelbiu jau #4 "Užpildyk ir laimėk" konkursą. Dalyvavimo principas  toks pat kaip ir praeituose konkursuose, užpildyk anketą apačioje ir lauk nurodytos datos kada bus išrenkamas laimėtojas. Atsakymai neįtakos jūsų šanso laimėti. Laimėtojas bus traukiamas " Sėkmės rato" principu pirmadienį (02-22)


    Taipogi nepamirškite
     
    Anketa:
    Jūsų Vardas_Pavardė:
    Koks yra jūsų mėgstamiausias vaikystės filmukas?: 
    Naujasis sultano transporto laimėtojas Micky_Bans (https://imgur.com/gallery/RiV59It) Žaidėjui nepavyko su manimi susisiekti per 24h. 
    Naujasis transporto laimėtojas @Doom_Boom (https://imgur.com/a/b4TVXd0) susisiek su manimi žaidime per 24h.
    Taipogi galėčiau pasidžiaugti kad netgi 91 iš jūsų sudalyvavo, netgi laimėjome Vasario 20 dieną. Nenusiminkite jeigu nelaimėjote dar tikrai galėsite pabandyti laimėti kitą konkursą ateityje.
  12. Patinka
    Rajono_Baudejas sureagavo į Dake_Ltu tarp Geriausio anekdoto rinkimai 2021!   
  13. Liūdnas
    Rajono_Baudejas gavo reakcijąAne_Arma tarp unban Rajono_Baudejas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rajono_Baudejas
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Mister_Boss
    • Už ką buvote užblokuotas ?:Apgaudinėjimai
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :https://imgur.com/a/FtwOdiw
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :https://imgur.com/a/PvYkmi5
  14. Liūdnas
    Rajono_Baudejas sureagavo į Ane_Arma tarp Unban Ane_Arma   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Ane_Arma
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Mister_Boss
    • Už ką buvote užblokuotas ?:Cytinimas
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  15. Haha
    Rajono_Baudejas sureagavo į Marcus_Norreti tarp Lil_Makaras uzblokavo Izy_Izy   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lil_Makaras
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Izy_Izy
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Kenkejiskas elgiasys
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/QX8Z6vW
  16. Haha
    Rajono_Baudejas sureagavo į Marcus_Norreti tarp Lil_Makaras ublokavo Rajono_Budejas   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lil_Makaras
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rajono_Budejas
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Kenkejiskas elgiasys
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/uX0ZKv7
  17. Patinka
    Rajono_Baudejas gavo reakcijąJack_Carver tarp „GENEVA AUTO SALON“   
    Malonu aptarnavimas. Kainą galimą nusiderėti. Verta dėmesio, siūlau ir jums čia kažką įsigyti!!!
  18. Liūdnas
    Rajono_Baudejas sureagavo į Bevardisz_Raidas tarp Prašau atblokuoti Bevardisz_Raidas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bevardisz_Raidas
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Dimitri_Loyal
    • Už ką buvote užblokuotas ?: Kenkėjiškas elgesys. Jie teigia, kad juos blogai surakinau, jie buvo zonoje, nors jie iš kaimelių ten nubėgo pasislėpti, stovėjo zonos raudono stačiakampio kraštelyje ir į mane šaudė. turiu įrodymus, filmuota vaizdo medžiagą.
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :https://imgur.com/a/HCFm1DH
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :https://imgur.com/a/HCFm1DH
  19. Patinka
    Rajono_Baudejas sureagavo į David_Winship tarp Fortnite - Jocelyn flores   
    Sveiki. Iš neturėjimo ką veikt, kažką pabandžiau pakurti. Kažkas gavosi, nežinau, galbūt reiktų ilgesnio pačio video ir gal daugiau edito, bet šiam kartui užteks.
    P.S. Tai yra tik mano editas, pats video yra ne mano.
     
  20. Haha
    Rajono_Baudejas gavo reakcijąLukazzs_Lukazzs tarp unban Rajono_Baudejas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rajono_Baudejas
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Laurynas_Leigon
    • Už ką buvote užblokuotas ?:Serverio klaidų išnaudojimas. Nuėjau i dm arena nes draugas pasiūlė ir nežinojau, kad dm arenoje c-bug neleistina, tad ir c-buginau. Žinau mano klaidą bet gi aš nežinojau...
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :https://imgur.com/a/yf3t9wl
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : https://imgur.com/a/y9RzYSQ
  21. Liūdnas
    Rajono_Baudejas sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Laurynas_Leigon užblokavo Rajono_Baudejas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Laurynas_Leigon
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje:Rajono_Baudejas
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Serverio klaidų išnaudojimas (CBUG).
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
     
  22. Ačiū
    Rajono_Baudejas sureagavo į Misteris_Erikas tarp Misteris_Erikas užblokavo Rajono_Baudejas   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
    (2015.01.24)
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Misteris_Erikas
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rajono_Baudejas
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: RELOG, kai esi pagautas teisėsaugos.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :  
     
  23. Haha
    Rajono_Baudejas sureagavo į Roki_Reider tarp Prasau uzbluokoti Rajono_Baudejas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Roki_Reider
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Rajono_Baudejas
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Apgaudinejimai
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/nf8jigy
  24. Patinka
    Rajono_Baudejas sureagavo į Aurimas_Makvynas tarp [Konkursas]150.000€ giveaway   
    Sveiki visi, atsiprašau kad vėluoju biški, asmeniniai reikalai. Kadangi 10 numerio niekas nebuvo pasirinkes tai teko rinkti 2 karta viska matote video. Laimėtojas aiškus. Norit dar tokiu event??? Like posta ir ateityje bus dar toks ne vienas eventas. Gero vakaro.  
     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.