Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Nathan_Byrn

Neaktyvus

  • 6

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Nathan_Byrn

  1. prieš 1 val, Rokas rašė:

    Darbai be pakvietimų negali būti surišti su aktyvia veikla serveryje, nes jie nėra kontroliuojami ir tų darbų darbuotojai niekam neatsiskaito. Turim gerą pavyzdį picerininkus. Išsikvieti picerininką ir tikiesi gauti picos. Labai daug nusiskindimų gauname, jog picerininkas atvažiuoja pasiimti tik iškvietimo. Dabar įsivaizduokime šią situaciją tik kad gaisrininko kailyje. Gaisrininkas atvyksta, pasiima iškvietimą ir nuvažiuoja, nes neturi vandens cisternoje ir „tingi“ ją pildyti. Serveryje žaidėjų skaičius tarp 149 ir 150, o verslo savininkas nori parduoti produkciją brangiau. Kaip patartumėte apsisaugoti nuo tokių situacijų?

    Visų pirma tai gaisrininkas negauna pasiekimo už reagavimą į iškvietimus. Antra, gaisrininkai dirba daugiausia tik dėl pasiekimų, nei dėl asmeninio malonumo (iš savo perspektyvos sakau), todėl atvažiavęs į iškvietimą gaisrininkas gesina ugnį dėl pasiekimo, kas yra garantas, kad ugnis bus užgesinta. Kita vertus, ar negalėtų būti sistema suteikianti kviečiančiajam gesintuvą, sakykim, 5 minutės po iškvietimo, jei ugniagesiai nesiima jokių veiksmų? 

    Nežinau, kaip veikia kodas samp'e, bet ar negalėtų būti, kaip yra c++?

    IF (gaisrininkas atvažiavęs per 5 minutes užgesina ugnį) ugnis = ugnis užgesinta (kažkas tokio :), nesu c++ meistras)

    ELSE gaisras tęsiasi, tad kviečiantysis po 5 minučių nuo iškvietimo automatiškai gauna gesintuvą, arba parašęs kokią komandą galį jį pasiimti?  Pvz.. /pasiimti; /gesintuvas ir pnš..

  2. Serverio pasiūlymų skilties anketa:

    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Nathan_Byrn
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Vykdant gaisrininkų pasiekimus supratau, kad ugnis išorėja nekenksminga ugniagesiui ir taip gimė šis pasiūlymas.: Kai dega ugnis prie verslo durų, ar nuosavo namo slenksčio, deganti ugnis turėtų daryti žalą tam, kuris trokšta patekti į vidų. Norintysis patekti į vidų privalėtų išsikviesti (/kviesti > gaisrininkai) gaisrininką ir paprašyti jo pažaboti ugnį. Tik pažabojus ugnį pastato savininkas galėtų įeiti į vidų.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Visų prima, tai gaisrininkų darbas užimtų svarbesnę vietą serveryje, nei tik pasiekimų vykdymas. Antra, patekimas į pastatą būtų sudėtingesnis ir, sakykim, žmogus bėgantis nuo gaujinių, teisėsaugos, ar dar ko nors taip lengvai negalėtų pasislėpti. Įsivyrautų skubios pagalbos trejybė :D: medikai, teisėsauga, ugniagesiai gelbėtojai. Mano suvokimu, ta ugnis kuri ten "šiaip sau plevena" prie durų neturi prasmės, nes nedaro jokios žalos, juk galėtų būti, kad ir kur kitur, tačiau, jei ugnis darytų žalą, tada būtų nepalyginamai įdomiau, nes (pasikartosiu :)) norint patekti į pastatą reikės išsikviesti ugniagesius gelbėtojus, kad nenusideginęs skūros galėtum papulti pastatan.
     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.