Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Tomas_Assetto

Neaktyvus

  • 92

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Tomas_Assetto pranešimai

  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Assetto Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Bloodringas, yra stage 1 + reta spalva ir geri ratai taigi įsigijus tr. priemone neprašausit. Norima kaina už transportą: 6,500,000er Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/AWXpQds Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Susisiekti galite forume, ir žaidime. Sk įdėtas gali apžiūrėti arba nupirkti
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Assetto Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Nežinau norėčiau retos tr priemonės bfi ar bloodringa kažka panašaus arba edition mašina tik ne blaze, savanna. Siūloma kaina: 5milai už gera tačyla daugiau. Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): rašykit į foruma nes žaidime retas svečias kolkas.
  3. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tomas_Assetto Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): +
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Assetto Parduodamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis: 100m 2lvl. Norima kaina už verslą: 2,2 milijonai. Nuotraukos su verslo informacija: https://imgur.com/a/4nVzimD Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Verslas be produkcijos būtų 1,5m, bet su produkcija kurios yra beveik 50k būtų 2milijonai. Perkant susitaupo +-250-300k. Verslas užstatytas pardavimui randasi prie policijos.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Assetto Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą būstą, (tipas, miestelis, interjeras ir pan.): Vila yra įrengta pilnai. Norima kaina už būstą: 1 milijonas. Parduodamo būsto nuotraukas: https://imgur.com/a/ilCPzKt Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Kaina yra uždėta, ką domina galite nuvykti į 233id vila.
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Assetto Kokios rūšies produkciją norite mainyti: Technologijas. Kokios produkcijos norėtumėte gauti: Maisto arba energijos. Nuotrauka su verslo informacija: https://imgur.com/a/thOuNaC Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Taip tai aš norėčiau po lygiai, bet jeigu kažkas norėtų keistis po daugiau maisto ar tai energijos galiu ir po daugiau. Į pm jeigu kas nori keisti. BE TO IEŠKAU KONCERNO.
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Assetto Perkamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis: 100m 2lvl. Siūloma kaina: 2.000.000€ . gali būti ir daugiau. Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Būtų privalumas jeigu turėtų produkcijos gamybai, bet tiktų ir tuščias. Verslas nupirktas @Amanda_Candy rakinam.
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Assetto Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Sultan mašinos dalių nevardysiu dėl to kad skirta tune dėžėms dėti. Norima kaina už transportą: 180k nu vietoje gal ir derinama Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/7szDxh0 Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Mašinų papildymas bus.
  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Assetto Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Viskas matosi nuotraukose. Norima kaina už transportą: siūlom Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/m6MWxFH Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): susisiekti galima forume arba žaidime
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Assetto Parduodamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis: 100m 1lvl Norima kaina už verslą: 1.2m Nuotraukos su verslo informacija: https://imgur.com/a/UvJGkaa Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): 15k prod
  11. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tomas_Assetto Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): .
  12. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tomas_Assetto Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): Ty
  13. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Assetto Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą būstą, (tipas, miestelis, interjeras ir pan.): PC miestelyje, pilnai įrengtas, su saulės kolektoriumi ir garažu Norima kaina už būstą: 300k imam ir perkam. Parduodamo būsto nuotraukas: https://imgur.com/a/9fIsrF8 Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Galite nuvykti į 22id namą ir ten apžiūrėti interjerą.
  14. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Assetto Parduodamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis: 100m 2lvl. Norima kaina už verslą: 1,7m Nuotraukos su verslo informacija: https://imgur.com/a/NAr0UBJ Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Verslo kaina uždėta galite imt ir pirkti 57id.
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tomas_Assetto. 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Norėčiau mašinos su stage 3. kad būtų ratai megos/switch, reta spalva, labiausiai domina infernus, bet siūlykit ir kitas mašinas. Būtų didelis pliusas jeigu rida būtų didesnė. 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: 2,5m. (už tikrai to verta mašina ir daugiau primokėsiu). 4. Papildoma informacija: Susisiekti galite forume bei serverį.
  16. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Assetto Parduodamų(-os) event dėžių(-ės) rūšis ir kiekis: /vdeze 7vnt Norima kaina už event dėžę: 120k. Perkant daugiau arba visas 115k Nuotrauka su įrodymu, kad turite event dėžių (/hdeze, /kdeze, /vdeze) : https://imgur.com/a/yAim2ok Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):
  17. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Assetto Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): nuotraukoje viskas matosi. Norima kaina už transportą: 1.1m, bet derinama. Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/5cJYOvi Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Galite susisiekti su manimi forume arba žaidime. Išbandyti, apžiūrėti galite.
  18. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Assetto Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Reta oranžinė spalva, megos 14,4k ridos. Tik didesnę problema Daužta net 14kartų. Norima kaina už transportą: Siulom. Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/KFY5vuE
  19. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Assetto Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Sultan'as full X flow. Daužta 1 kart 900+ ridos. Taip atrodo neblogai bent jau man, bet čia jau kaip kam pagal skonį. Norima kaina už transportą: Siūlom. Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/aTIj0Rc Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Ten tą link'ą dėl nuotraukų nukopijuokit ir į naršykle, nes man čia galimai pasibugino. Rašykit į forumą arba žaidime.
  20. kaip ir nusipirkau aparata tai jau nesiulykit

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.