Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Tesla_Modelx

Neaktyvus

  • 22

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Tesla_Modelx pranešimai

  1. Dalyvio šablonas, Mano Vardas_Pavardė serveryje : Tesla_Modelx Pristatyti save serveryje kaip asmenybe (daugiau nei keli žodžiai) : Serveryje dirbu mechaniku, ir galvojau apie koki tr pirkt, bet matau yra konkursas tai bandyt verta gal laimesiu kazka.
  2. Šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tesla_Modelx 2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Su šitu acc nuo šiu metu, bet šeip nuo senai žaidžiau pas jus. 3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Nepamenu 4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Irgi nepamenu, bet čj draugas pasakė. 5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Aš nežaides kituose serveriuose. 6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Ivygdžiau, viskas buvo lengva. 7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie
  3. Dalyvio šablonas, Mano Vardas_Pavardė serveryje : Tesla_Modelx Nuomonė apie GreenSide.lt serverį: Kiek laiko esu lošes "GreenSide" projekte tiek su senu acc tiek su nauju tai ka galiu parašyt tai tik tai kad tikrai nuostabus serveris bet ir ne pats geriausias, tiek administracija, tiek žaidėjai {Kaikurie} yra geri ir malonus.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.