Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Jerry_Green

Neaktyvus

  • 33

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Jerry_Green pranešimai

  1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jerry_Green Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Interface Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Ieškau štai tokio interface, kažkada žinau jog buvau radęs gs forume, tad galbūt gal dar kažkas turės ir galės pasidalinti. Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)) Spoileri
  2. 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Už įžeidinėjimus. 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: (Įrodymai)
  3. 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Už pasikartojančius įžeidinėjimus, bei keiksmažodžius. 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: (Įrodymai)
  4. Labas. Visu pirmiausia pabandyk įsirašyti per naujo samp'ą, o gal ir pati gta. Jeigu toliau neveikia tiesiog pabandyk ištrinti dokumentuose "GTA San Andreas User Files". Jeigu ir tai nepadės, parašyk man į foruma padėsiu kuo galėsiu😁 Redaguoju: Dar pridedu, kad būti viena iš problemų jog neturi driverių įsirašęs.
  5. Labas. Žinau jog įmanomas dalykas yra redagavimas pačio hud'o gal išeitu kažkaip pasidaryti ir paeditinus hudą susitaisyti. Bet tarkim, kaip aš jeigu tekdavo naudoti widescreen fix'ą naudodavau tam gta v hud ir kuo puikiausiai jisai tikdavo, gali ir pats naudoti bet nežinia ar tau patiks.
  6. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jerry_Green Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Fist Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)):
  7. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Jerry_Green Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: @Gvidas_Marlboro Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: https://imgur.com/a/GFbN9QA
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jerry_Green2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2020/02/083. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Maždaug apie 7-8metai4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Senai žinojau, na o viena diena sugalvojau ateiti ir pabandyti. Patiko, tad galvoju reikia pradėti čia žaisti.5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Senam jau atsibodo, pasiekimų ten nemažai susirinkau. Noriu kažkur kitur pradėti.6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Nesunku visiškai, jeigu

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.