Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Mister_Spagetis

Neaktyvus

  • 70

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Mister_Spagetis sureagavo į Mantas tarp [0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?   
    Kam reikia vėl pilti iš tuščio į kiaura? Turbūt aiškiai visiems jau gan senai minėjau, kad apie cbug grąžinimą, kalbų neturėtų būti. Jeigu nematai tikslo, kodėl jis buvo išimtas, patarčiau atidžiau perskaityti, tą ką aš dabar parašysiu. Simple situacija, visi "rimti" cbugeriai, subėga į viena gauja ir tada jokių galimybių nėra kitiems, kadangi ši sistema gan kvailai, buvo pritaikyta vienos gaujos dominacijai, tokiu atveju, kitos gaujos tiesiog neturi šanso egzistuoti, tokiu atveju nėra konkurencijos ir nėra lyderių, kaltinama sistema (iš esmės teisus), bet yra kita medalio pusė, kurios dažniausia jūs nematote ir mėgaujatės šaudymu į siena. Nesakau, kad cbug išimimas kažką pakeitė kardinaliai, tačiau turime, daug daugiau kokurencijos gaujose. Nebėra vienos gaujos dominacijų, kurios tiesiog neleistu kitoms gaujoms turėti galimybės egzistuoti.
    Kalbėjai apie čytus, kad niekas nepasikeitė, visi naudojo ir naudos aimus ir t.t. Taip tai yra tiesa visi naudos tai, bet yra kitas skirtumas, kur tu būsi nušautas per sekundę (cbug pagalba) ir kur turėsi daugiau laiko, JUOLABIAU pagauti žaidėjų su aim (be cbug) yra daug lengviau. Ties čytinimu, tikrai tvirtai galiu pasakyti, kad čytinti yra sunkiau ir galimybė būti pagautam išauga daug kartų.
    Dar viena tuščia kalba apie "rėmus" geriau pažvelkit į savo draugus, kurie naudojo šiuos dalykus nepagal paskirtį. Paimkim pvz, medžiai be lapų. Žinot buvo daug eventų, per kuriuos naudojant šiuos augalijos modus, tiesiog buvo galima viską matyti iš toli, taspats yra ir zonose, nėra krūmu, tai yra akivaizdus pranašumas, tad pagalvokit patys, kaip elgiatės, naudodami visokius cleo ir prieš naudodami pagalvokit, ar po jūsų šio žingsnio, nebus kad šis cleo irgi bus uždraustas.
    Tad bent jau kolkas, nemanau kad yra tolkas diskutuoti apie cbuga, nebent patys rastumėt tam alternatyvą.
     
    @endrewas Tik noriu priminti, kad daugelis "Senų žaidėjų" sėdi rconuose ir jie tikrai neperlipinės savo ego ir negrįš čia.
  2. Patinka
    Mister_Spagetis sureagavo į Jack_Carver tarp [1.8.7] Pasiūlymas serveriui - Namų saulės energija!   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Ben_Wayne
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi galvojau apie šią idėją jau 2 dieną ur galiausiai viska apmasčiau. Reikėtu, jog ant namų saulės kolektoriai rinktu energija, o ta energija būtu parduodama kitiems verslams. Pvz: Verslo savininkas galėtu paskelbti, jog perka energija ir namo savininkui išmestu visus skelbimus kuriuos siūlo verslų savininkai. Pvz; vienas verslo savininkas už 1proc. Galėtu mokėti nuo 1-100€. O namo savininkas galėtu pasirinkti kur jam apsimoka. Dar galėtu padaryti, jog namo savininkas ir verslo savininkas surašytu kontrakta 7d, jog nuo jo namo renkama energija būtu tiekiama būtent vienam serverio savininkui. Jeigu verslas perka energija, jis moka iš verslo pinigų. Jeigu surašius kontrakta 7d. Ir verslui trūksta pinigų, kontraktas būna nutraukiamas ir pnš.   
    Tikrai nežinau, gal tai egzistuoja, nes esu naujokas.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau daugiau galės užsidirbti turint namą ir verslo savininkam bus lengviau suktis. 
  3. Patinka
    Mister_Spagetis sureagavo į Fernandas_Thug tarp [0.1.8.6] Pasiūlymas serveriui: "Taxi iškvietimai"   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Fernandas_Thug
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Siūlau panaikinti komandą /važiuoju ir vietoj jos sukurti komandą "/iskvietimas"  ,  parašius šia komandą tu gautum vieta iškvietimų list'e ir kai žmogus kviečia taksi, taksistas list'o "/iskvietimas" viršuje gautu iškvietimą, ir taksistui patvirtinus iškvietimą ji automatiškai išmestu iš "/iskvietimas" list'o (jei nepatvirtina per Pvz 30sec jis būtų išmestas iš "/iskvietimas" list'o ir iškvietimas  perleistas kitam taksistui list'o viršuje nepriėmus iškvietimo 3 kartus iš eilės visi 3 gautų ispėjimą už neatsakingą darbą ir neatsakingą komandos naudojimą)  o taksistas aptarnavęs klientą turi  rašyti iš naujo komandą "/iskvietimas" ir jis patenką i list'o apačia ir laukia savo eilės.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Sąžiningesnis darbas, Lengviau būtų priimti iškvietimus (taxi) naujokams, nes dabar vienas koks nors tai taksistas priima iškvietimą per 1sec naudodamas 'Samp Keybind...' ar kažką pnš... , o naujokai taksistai taip ir lieka, be iškvietimų, nes vos tik paspaudus T raidę iškvietimą priima koks nors tai "Gudrutis"
     
  4. Patinka
    Mister_Spagetis gavo reakciją尸口山当卜 tarp UNBAN Emka_Semka   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Emka_Semka
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Egidijus_Keza
    • Už ką buvote užblokuotas ?: Už čytus, nors, tai yra pizzaboy modas kuri galite rasti cia; https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/bikes/3155-gtaiv-pizzaboy.html, ir va su situo modu leidzia i pizzaboy g sėsti, bet kai atsisėdi žaidėjams rodo, kad tu vietoje stovi, ir poto išlipes kitiem atrodo kad tu telintumeisi.
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :  Nufilmavau as.

    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :  https://imgur.com/a/3qn6M
  5. Patinka
    Mister_Spagetis gavo reakcijąAnthony_Stark tarp [0.1.8.6] /dpasiekimai komandos patobulinimas   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Emka_Semka
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, siūlau įdėja, padaryti: /dpasiekimai, kad rašytu kiek tam pasiekimui reikia. Pvž: [1 bronzinis pasiekimas, reikia iškepti 5 duonas (Jum dar reikia iškepti 3 duonas), pravažiuoti 1000km ridos(jum dar reikia pravažiuoti 150km) Na tikiuosi supratot šią įdėja.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereiktų eiti į /bendradarbiai žiūrėti kiek reikia dar kažko padaryt.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  6. Patinka
    Mister_Spagetis gavo reakcijąBmw_Bumeris tarp [0.1.8.6] Del baldu valdymo   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Emka_Semka
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, siūlau įdėja, padaryti per /namas komanda, kad būtų galima iškart, visus baldus įdėti į sandėlį. Ir kad būtų galima parduot iškart visus baldus sandėlyje.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereiktų vargintis, jeigu nori pvž perrengt nama. Arba parduoti baldus.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  7. Patinka
    Mister_Spagetis sureagavo į Vuffalo_Horgrav tarp [Vuffalo.] Maldyvų sala.   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:  Vuffalo_Horgrav
    Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?:  4h,
    Jūsų kontaktiniai duomenys?:  rokasleo12 (Skype)
    Komentaras apie darbą?: Vertinkit.
    Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 
     
  8. Patinka
    Mister_Spagetis sureagavo į Timur_Gatiatulin tarp [0.1.8.6] Pasiūlymas su komanda /sekti   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Timur_Gatiatulin
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti, jog parašius komandą /sekti policininkui parašytu ar žaidėjas AFK ar ne, tekstas atrodytu taip - * Pradėjai sekti Vardenis_Pavardenis (AFK) žaidėją norėdamas nutraukti sekimą naudok /nsekti komandą.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Policininkam bus lengviau, nes bus aišku, ar žaidėjas AFK ar žaidėjas žaidime, tad pasiūlymas tikrai būtų naudingas PD darbui.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  9. Patinka
    Mister_Spagetis sureagavo į Lacanta_Noname tarp [0.1.8.6] /pzu grobimo metu, ir rr bevykstant į kaleima   

    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Aure_Makajoz
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Grobimo metu yra piktnaudžiaujama /pzu, tarkim, gauja užgrobia kad ir kokia meno galerija, ir /pzu daro viena iš pd darbuotoju, ir mato kada bus, kada ieis, kiek mūsu bus nu žodžiu čia manau klaida serverio, ir reikia ją ištaisyti. Relog bevežant kalinį į jail, jeigu jis turi 80star, jis turėtu būti pasodintas apie 1val 20min. Bet Jeigu kada jis surakintas, ir būna įsodintas į LSPD bevykstant į jail'ą atsijunge, jis gauna 1val tik sedėti, nelabai matau čia logikos. Tad siūlau kad atsijungus jam tada jau butu +1val ir reiktu sedėti po relogo 2val 20min.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tvarka, ir sažiningas žaidimas. Manau tai naudinga, nes mažiau bus sukčiavimu sistemos spragom aš taip pavadinčiau.
     
  10. Haha
    Mister_Spagetis sureagavo į Get_Paid tarp Su Šv. Velykomis! 2018   
    Jus irgi su balandžio 1
  11. Patinka
    Mister_Spagetis sureagavo į Rokas tarp Su Šv. Velykomis! 2018   
    Su Šv. Velykomis! 2018
    Sveikiname visus serverio žaidėjus su Šv. Velykomis ir linkime skanių, bei stiprių margučių! Ši atnaujinimo versija yra šventinė, kurios metu buvo įdėta tik šventinė užduotis. Serverio atnaujinimas vis dar yra ruošiamas ir tiksli jo įkėlimo data yra nežinoma.

    Šios šventės proga buvo įjungta šventinė užduotis. Užduotis panaši kaip ir kiekvienais metais. Jūsų tikslas surinkti visus margučius. Tik šiais metais turime šiokių tokių naujovių. Gausite prizą ne už kiekvieną rastą margutį, bet už surastus visus atitinkamos spalvos margučius. Iš viso yra aštuonių, skirtingų spalvų margučių. Suradus visus, tos pačios spalvos margučius taip pat gausite pagrindinį margutį, kurį galėsite naudoti kitam žaidimui. Kitas žaidimas yra susijęs su kitais serverio žaidėjais. Bet kuriam iš serveryje esančių žaidėjų galėsite pasiūlyti mušti margučiais. Tik vienas reikalavimas, jog abu šiame žaidime dalyvaujantys žaidėjai turėtų bent po vieną pagrindinį margutį. Sudaužus margučiais žaidėjas, kurios margutis sudužo praras margutį, o žaidėjas, kurio margutis laimėjo, jis laimės atitinkamą kiekį /tdeze ir /sdeze, taip pat turės progą dar kartą mušti margučiais su tuo pačiu margučiu, su kuriuo laimėjo. Užbaigus Šv. Velykų užduotį kaip ir kiekvienais metais žaidėjai galės užsidėti šventinį kostiumą.
    Taip pat nuo 2018.04.01 iki 2018.04.08 perkant kreditus visais įmanomais būdais gausite +25% daugiau kreditų, nei perkant įprastai.
    Greenside administracija
    2018, balandžio 1d.
  12. Patinka
    Mister_Spagetis sureagavo į Andrej_Valodė tarp [0.1.5] Saulės baterijos laikas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A'V

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Jog kai saulės baterija pilnai pasikrauna tau praneštu žaidime chat'e.

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nes kartais užmiršti ir tas laikas veltui praeina.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

  13. Patinka
    Mister_Spagetis sureagavo į Ignas_Gucci tarp [0.1.8.6] Mechanikams negalėtu   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Ignas_Gucci
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai, pameginau įvežti savo tr.priemonę į kma, ir pavyko todėl manau jog reiktu padaryti jog neitu įvežti į kma savo/bendradarbių tr.priemonęs.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Jog sužinotų ar bendradarbio mašiną, arba jei yra kelios mašinos tokios pačios, todėl nepavyktų įvežti į kma
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
     
  14. Patinka
    Mister_Spagetis gavo reakcijąEimant_Eim tarp SAMP | DuobleJump | Pamoka   
    Sveiki, kas nemoka duoblejumpint su dviračiu, štai sukūriau tutoriala.
     
     
     
  15. Patinka
    Mister_Spagetis sureagavo į Ignas_Gucci tarp [0.1.8.6] 2 įdėjos serveriui   
    Už pirmą įdėja aš už, už antrą įdėja prieš, dėlko tiesiog nepasiskaičiavus?
  16. Patinka
    Mister_Spagetis gavo reakcijąJack_Connor tarp [0.1.8.6] 2 įdėjos serveriui   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Emka_Semka
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, pirma įdėja būtų kauliukų statistika. Padaryti, kad būtų galima pažiūrėti kauliukų statistika pvž(Kiek iš viso pinigų laimėjote, Kiek iš viso pinigų pralaimėjote, Kiek kartų laimėjote, Kiek kartų pralaimėjote, Didžiausia laimėta suma, Didžiausia pralaimėta suma.), antra įdėja: Padaryti, kad per /info komanda, kur yra įkalintas rodytų nesekundes, o minutes,valandas kiek žaidėjas įkalintas kalėjime.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pirma įdėja praverstų tuo, kad būtų galima sužinoti statistika ir būtų įdomiau, antrą įdėja, nelabai praverstų, bet kartais praverstų.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  17. Patinka
    Mister_Spagetis gavo reakcijąIgnas_Gucci tarp [0.1.8.6] 2 įdėjos serveriui   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Emka_Semka
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, pirma įdėja būtų kauliukų statistika. Padaryti, kad būtų galima pažiūrėti kauliukų statistika pvž(Kiek iš viso pinigų laimėjote, Kiek iš viso pinigų pralaimėjote, Kiek kartų laimėjote, Kiek kartų pralaimėjote, Didžiausia laimėta suma, Didžiausia pralaimėta suma.), antra įdėja: Padaryti, kad per /info komanda, kur yra įkalintas rodytų nesekundes, o minutes,valandas kiek žaidėjas įkalintas kalėjime.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pirma įdėja praverstų tuo, kad būtų galima sužinoti statistika ir būtų įdomiau, antrą įdėja, nelabai praverstų, bet kartais praverstų.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  18. Patinka
    Mister_Spagetis gavo reakcijąAironas_Hemedoo tarp [0.1.8.6] /dpasiekimai komandos patobulinimas   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Emka_Semka
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, siūlau įdėja, padaryti: /dpasiekimai, kad rašytu kiek tam pasiekimui reikia. Pvž: [1 bronzinis pasiekimas, reikia iškepti 5 duonas (Jum dar reikia iškepti 3 duonas), pravažiuoti 1000km ridos(jum dar reikia pravažiuoti 150km) Na tikiuosi supratot šią įdėja.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereiktų eiti į /bendradarbiai žiūrėti kiek reikia dar kažko padaryt.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  19. Patinka
    Mister_Spagetis sureagavo į Black_Hand tarp [0.1.8.6] /dpasiekimai komandos patobulinimas   
    Tikrai už, labai praverstų ir darbams, nereikėtų apskaičiuoti visko, ko turi, kiek liko, o iškarto rašo.
  20. Patinka
    Mister_Spagetis gavo reakcijąAironas_Aivannaa tarp [0.1.8.6] /dpasiekimai komandos patobulinimas   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Emka_Semka
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, siūlau įdėja, padaryti: /dpasiekimai, kad rašytu kiek tam pasiekimui reikia. Pvž: [1 bronzinis pasiekimas, reikia iškepti 5 duonas (Jum dar reikia iškepti 3 duonas), pravažiuoti 1000km ridos(jum dar reikia pravažiuoti 150km) Na tikiuosi supratot šią įdėja.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereiktų eiti į /bendradarbiai žiūrėti kiek reikia dar kažko padaryt.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  21. Patinka
    Mister_Spagetis gavo reakcijąDioba_Launch tarp [0.1.8.6] /dpasiekimai komandos patobulinimas   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Emka_Semka
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, siūlau įdėja, padaryti: /dpasiekimai, kad rašytu kiek tam pasiekimui reikia. Pvž: [1 bronzinis pasiekimas, reikia iškepti 5 duonas (Jum dar reikia iškepti 3 duonas), pravažiuoti 1000km ridos(jum dar reikia pravažiuoti 150km) Na tikiuosi supratot šią įdėja.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereiktų eiti į /bendradarbiai žiūrėti kiek reikia dar kažko padaryt.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  22. Patinka
    Mister_Spagetis sureagavo į Ignas_Gucci tarp [0.1.8.6] Pasiūlymas serveriui: Sporto varžybos,ir statymai   
    Aš už, bei kiekvieną kartą butų skirtingos komandos bei būtų procentai laimėjimo ir pralaimėjimo.
  23. Patinka
    Mister_Spagetis sureagavo į Legend_Sabonis tarp [0.1.8.6] Pasiūlymas serveriui: Sporto varžybos,ir statymai   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Legend_Sabonis
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Tai va ilgai galvojęs sugalvojau,kad gal serveriui praverstu tokia sistema kaip statymai prieš varžybas.Pvz: Krepšinis. Real Madrid prieš Žalgiri. Kas dominisi sportu,ir turi orakulo savybiu,tai pasidarytu lengvų pinigų. Tai va mano pasiulymui reikėtu: Sukurti sistemą ,sukurti reikėtu kažkokia vietą kurioje būtu CheckPoint 1CP. Rodytu visas varžybas,ir koeficientus. 2CP,tai užliptum ant jo,ir galėtum pastatyti  savo norima sumą. Koeficientus nustatyti  pagal profesionalius statymu puslapius (Cbet.lt, TOPsport Lažybos,Betsafe,arba pagal serverio žaidėju statymus už kiekvieną komandą.Galėtumet statyti Pvz: Už Krepšini,Futbolą,ir t.t (Satatymą galėtsit pasirinkti pagal savo turimus pinigus,ir nora).
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Mano pasiulymas serveriui būti naudingas tuom,kad atsirastu nauja veikla,ir galėtum pasidaryti truputi pinigų,būtu unikali nematyta serverio sistema
  24. Patinka
    Mister_Spagetis gavo reakcijąAironas_Hemedoo tarp [0.1.8.6] Del baldu valdymo   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Emka_Semka
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, siūlau įdėja, padaryti per /namas komanda, kad būtų galima iškart, visus baldus įdėti į sandėlį. Ir kad būtų galima parduot iškart visus baldus sandėlyje.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereiktų vargintis, jeigu nori pvž perrengt nama. Arba parduoti baldus.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  25. Patinka
    Mister_Spagetis sureagavo į Gta_Monster tarp [0.1.8.6] Del metalu laužu   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Gta_Monster
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Kad kaip sproksta mašina name,kad galėtu mechanikai ivažuoti i nama ir pajimti metalo lauža kai duoda namo savininkas raktus ir galėtu pajimti metalo lauža su dft
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Prisidėtu papildomas darbas mechanikams ir būtu išvengta papildomu daužtumu
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):https://imgur.com/a/VquQr
     
     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.