Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Max_West

Neaktyvus

  • 35

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

931 profilio peržiūros
  1. Nelabai man tas Launcheris patinka... Na, suprantu sumažėjo čyterių ir panašiai, bet ar tikrai buvo taip blogai prieš launcheri ? Man nepatinka kad negaliu turėti paprastu, nekaltų modifikacijų tokių kaip ,,Arrow Up,, kuris pakelia šiek tiek kamerą aukščiau mašinos kad geriau matytum. Dažniausiai drifterių naudojama. Pasakykit man kuo prasikalto ELM. Seniau suprnatu kodėl jis buvo neleidžiamas nes pasibaigus elektrai ir ijungus elm galėdavai toliau važiuot, o dabar taip nebeina. Tarkim naujokas nori išbandyti GreenSide serverį, jis atėjo iš kito serverio kur tokio dalyko kaip ,,Launcheris
  2. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Max_West ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Nėra jokios tdėžės ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę:55k ◘ Papildoma informacija: Bagažinėje yra 100 Deagle kulkų. Esu įspaudes 193km/h (NE NUO KALNO). 170km/h lengvai tarp kaimelių. Galit daugiau siūlyt.
  3. Moku driftint bet nesu pro lygio, jei nori gali parasyt pabandysim twin: Onteliodrift
  4. Aš Max West, noriu laimėti Infernus automobilį.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Max_West Ką veiksite su šią mašiną? : Važinėsiu, ir pro žmones su tais prakeiktais sultanais kaip pro stovinčius pravažiuosiu. Ar tikitės laimėti? : Ne, bet niekada nežinosi kada laime nusišypsos.
  6. JAMES_HAZ irgi cytina. Su juodu bullet amzinai vazineja, ir ji /pzu darykit.
  7. Sveiki. Ar yra zmoniu kurie turi PS3 ir zaidzia GTA V Online ?? Jei taip, kvieciu jungtis prie manes ir dar tokio zmogaus vardu Chicago_Bulls. Esam ikure kaip ir klana, gauja, komanda na kaip pavadinsi taip nepagadinsi. I gauja priemam tik lietuvius nes dazniausiai per heistus uzsienieciai viska sugadina arba nezino kas vyksta. Kas norit pazaist gta v online su mumis rasykit i skype: onteliodrift.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.