Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Kle_Bonas

Neaktyvus

  • 347

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 4

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Kle_Bonas sureagavo į Maxim_Kinderis tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Maxim_Kinderis 
    Jūsų atstovaujama firma: Diamond Taksi
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Saras_Tema
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Labai aktyvus firmos darbuotojas, padeda ne tik man, bet ir kolegoms. Yra pozityvi asmenybė, žinau jog praeityje yra padaręs klaidų, tačiau iš jų mokomės. Dar įdomus faktas, jog per tiek laiko praleisto serveryje, jis nėra turėjęs pareigų. Bus įdomu pamatyti, kaip jis susitvarko su pareigomis ir tikiuosi, jog mūsų tikslai ties šia firma išsipildys. Sėkmės, Šarai.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
  2. Patinka
    Kle_Bonas sureagavo į Tomas_Honor tarp Peikiu Tomas_Honor   
    Labas, firmos darbuotojau, pradėkim nuo pradžių.
    Buvau išvykęs pats situacijos nemačiau, darbuotojo Jack_Kie ar kokio kito firmos darbuotojo neverčiau stebėti darbuotojus ar kaip dirba kolektyvas kai nesu prisijungęs. Rašysiu paprastai, kaip įrodymai pateko pas manęs, buvau išlėkęs į miestą, parėjo pranešimas į discord, atidaręs discord appsa telefone, buvo atsiuntęs asmeninę žinutę Jack_Kie su nuotraukomis, paklausiau konteksto kas vyksta. Kadangi daug laiko nagrinėti nuotraukas tuo metu neturėjau, bet grįžęs tai ir padariau. Pasiremdamas ir chatlogo pagalba žinoma kaip nuotraukoje matosi manęs nebuvo prisijungusio, bet išliko asmuo tuo metu buvęs motelyje atostogų rėžime. Žinoma yra ir didelis vienas minusas su pateiktais darbuotojo įrodymais, nėra tokio dalyko kaip /timestamp, bet chatlogų dėka galima tai išspręsti.
    Keliaukime prie papeikimo konteksto, Taip tave įspėjau 1 darbo įspėjimu už Tyčinį /pdk neėmimą. Kadangi nėra niekur parašyta, jog yra būtina pateikti už ką gauną firmos darbuotojas įspėjimą, gavusiam darbuotojui, nusiunčiau tau vieną nuotrauką iš turimų 3, kadangi ir chatlog pagalbą naudojausi to man užteko. Kaip rašai „O aš tuo metu nebuvau prie pc, o sistema sukurta jog afk išmestų tik po 5min“ tokiu atveju jog išvengtum atsakomybės nueinant nuo kompiuterio paliekant veikiantį žaidimą, tavo veiksmai turėjo būti tokie, išeiti į ESC arba nuleisti žaidimo langą (alt+tab) tokiu atveju būtum nepapuolęs tarp kolegos patikrinimo ar tuo metu esi afk ar ne, bei kai parašo į /sms būna garsas, tu nesureagavai. Į šį klausimą (Kodėl kiti darbuotojai negavo įspėjimo, o gavai tik tu) atsakysiu tiek, nes pagal chatlogą eina puikiai matyti kurie darbuotojai paėmė /pdk užsakymus ir juos vežė užsakovui. Toliau rašai jog, „Direktorius tikina jog jis gali dėti įspėjimus neturėdamas įrodymų“ atsiprašau, bet per 8 mėnesius nei vienas firmos darbuotojas nebuvo nubaustas be įrodymų, visada buvo pasidaromi įrodymai dar kartą patikrinti ir lieka paskutinis verdiktas įspėti darbuotoją (Sustok, giliai įkvėpk, pagalvok, veik). Kadangi kodeksą skaitęs ne vieną kartą, tad žinau ir moku, jei ką pamirštu tereikia jį atsidaryti. Ir kaip rašai ant papeikimo pabaigos „Be to dar drąsiai galima įžvelgti darbuotojų diskriminacija, vienas tik darbuotojas įspėtas iš visų kitų prisijungusių.“  Taip suprantu jog iš tos nuotraukos kurią buvau pateikęs, pridūrei šį sakinį, palauk chatlog.
    Kadangi liko tik nuotraukos kuriuose matosi Vadovo pažeidimas.
    Pirmose tai matau tik nuotrauką vieną iš įrodymų kurią pateikiau tau, ir uždėtą įspėjimą.
    Pradėkim trumpą apibendrinimą su chatlog pagalba... Tie trys vaizdiniai įrodymai kuriuos gavau iš Jack_Kie
    Pirmoji nuotrauka kai tau parašo Jack_Kie apytikslis laikas žiūrint pagal įvykius galėjo būti [15:34:41] - [15:34:49], tavo sunaikinta darbinė tr.priemonė buvo [15:28:03], eina suprasti jog prieš užsisakant baldus išėjai į afk rėžimą, pirmasis baldas užsisakytas [15:30:48], po 10 sekundžių Jack_Kie priėmė baldo užsakymą [15:30:58], į racija Jack_Kie buvo parašęs [15:31:16] imkit /pdk, kaip eina suprasti Laurynas_Bond Deividas_Bubis vežė kontraktus, kontraktinio krovinio atvežimo laikas iki 8 min. Laurynas pabaigė vežti ir sunaikino Roadtrain [15:31:27], priėmė baldo užsakymą [15:31:32], [15:37:58] Deividas, pabaigęs vežti krovinį sunaikino tr.priemonę [15:37:58], priėmė baldo užsakymą [15:38:06], paskutinis baldas atvežtas [15:52:20], o dėl Bunta_Fujiwara chatloguose apie 16h tik rašyta. Galimai galėjo būti ir afk rėžime, galbūt važiuodami pro bazę matė jį afk rėžime.
    Antroji nuotrauka [15:36:06] į serverį jungiasi Fyfi_Niukas. Matosi kiek tuo metu buvo užsisakyta jau /pdk užsakymų. Taipogi vis dar matosi jog iš tavęs jokio atsakymo nesulaukė darbuotojas. Bei visus baldus reikėjo vežti į villą, galbūt dėl to ir išėjai afk.
    Kai baigė vežti trečiojoje nuotraukoje matosi pravažiuodamas kolega užfiksavo jog nesi afk rėžime, galimai pamatęs  jog jau visus baldus suvežė, vien dėl tokio poelgio įspėjimas buvo uždėtas už tyčinį /pdk neėmimą. Kadangi seniau buvai perspėtas (perspėjimų nedarau nuotraukų) gavai šį karta įspėjimą. Nes pats seniau atėjusiems darbuotojams buvai rašęs dėl /pdk paėmimo, grasindamas jog gaus įspėjimus. Tai vadinasi taisykles firmos žinojai.
    O Dėl sekančių nuotraukų tai tiesiog galiu parašyti išvadą, jog niekaip neina tau paaiškinti, o dėl papeikimo parašymo šaunuolis, tikėjausi jog iki šito reikalo viskas nueis. Beje priduriu savo įsitikinimą, „Direktorius be papeikimų, nieko vertas vadinasi.“
    Pateikiu pagaliau ir chatlog dalį, apie kurį buvau užsiminęs viršuje, dar kartą paminiu, jog chatlog ne mano.
    Bet visą informacija eina matyti, ir per tą visą laiką ne paimtas iš tavęs joks /pdk užsakymas, būtum paėmęs bent 1-3 kad ir po laiko būtum nuo atsakomybės atleistas. Negali būti tuo metu žaidime kažkur išeini? ESC. Ir tuomet tikrai būsi įsitikinęs ir kitus įtikinsi jog buvai AFK Away from keyboard. „AFK reiškia toli nuo klaviatūros – frazė, leidžianti kitiems suprasti, kad kurį laiką nebūsite prie kompiuterio“.
    Chatlog. kur nuotraukose nesimato išimti skelbimai/motelio info/prisijungimai/atsijungimai/premium chat/serverio iššokanti info.
    PRIEDAS
    Kadangi nenoriu čia didelių dramų kelti ir freepostinti tai pateik visus iš tos situacijos įrodymus https://imgur.com/a/adsYwys, 
    Tiek Jamal_Sharan, tiek Karoliss_Audii buvo įsidarbinę 2023.11.15, dar skaitau kaip naujokus, kuriems buvo ši situacija paaiškinta ir buvo gavę perspėjimą jog sekantį kartą bus įspėjimai už baldų neėmimą, bet? firmoje dirbi gan ilgesnį laiką ir nesi naujas buvai jau gavęs tada perspėjimą, jog priėmei /iaz ir gaminai apie 10 min kokainą. o tuomet tik pradėjai judėti link tr. pristatymo. 
    Tuomet Karoliss_Audii gavo įspėjimą už kolegos įžeidinėjimą. O dar bandei ir Jamal kaltinti dėl įžeidinėjimo kurio nebuvo.
    O dėl šios dabartinės situacijos su tavo gautu įspėjimu tiek galiu parašyti, buvai kaip sakai afk, jau viršuje buvau parašęs, Augustės chatlogas, buvo paliktas motelyje. Bunta_Fujiwara galimai buvo afk bazėje ir kiti prie jo nekibo, nes matė jį galimai.
    O dėl chatlog pasitelkimo vien tai, jog parodyti kas buvo tuo metu. Kodėl aptrintas ir panašiai, nes labai daug teksto, jei kam ir parodyčiau tai tik ne viešai ir ne darbuotojui kadangi Chatlog admin narės.
    DP prie įspėjimų dėjimo ne prie ko, firmos galva? Direktorius - Pavaduotojas. Jie ir sprendžia ką daryti su nusižengėliais.
     
  3. Patinka
    Kle_Bonas gavo reakcijąElve_Valor tarp Prasau laikinai uzblokuoti Kevin_Youelis   
    Jo jo kaip visados bariniam pagauni stebuklingai crashus gauna o visa diena non stop zaidzia... Beto pagal tavo nuotrauka cia necrashas o *DRAUDŽIAMO FAILO PAVADINIMAS* kai paspaudus tau perkrauna zaidima iskart net jo neisjungus. O jeigu klystu tai visi mokam interneto laida istraukti kad losta gaut.
  4. Patinka
    Kle_Bonas sureagavo į Vacekas_Kozlovzkis tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Vacekas_Kozlovzkis
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policijos departamento direktorius
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 65 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Artėjant vasarai bei labai ženkliai sumažėjus žaidėjams serverio gretose natūraliai krito motyvacija užimti šias svarbias pareigas projekte. Gyvenime atsirado daug reikalų, sumažėjo laisvo laiko kiekis, kurį turėjau anksčiau. Noriu padėkoti saviškiam kolektyvui, kurį drąsiai galiu vadinti barus spardančia šeima, policijos lygis tikrai atsigavo. Direktoriui, bandančiam pareigas užimti po manęs linkiu nepabijoti bandyti laimės rinkimuose, ryžto, kurio gal kiek ir pritrūko man, bei pasitikėjimo savimi. Širdingai dėkoju bei @Emilisvn_Samp už pasitikėjimą manini, taip pat @Nojus_Sliuzas už trumpą, bet nepriekaištingą pavaduotojo pareigų vykdymą. Tikiuosi dar pasimatysime, Adios!
  5. Patinka
    Kle_Bonas gavo reakcijąBunta_Fujiwara tarp Parduodu keleta skin   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Kle_Bonas
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamas aprangas (pavadinimas, ID, retumas): https://imgur.com/a/c5jV7OD
    • Norima kaina už aprangas:Siulom
    • Parduodamų aprangų nuotraukos (informacinė aprangų lentelė: https://imgur.com/a/c5jV7OD
  6. Haha
    Kle_Bonas gavo reakcijąJonny_Smith tarp Parduodu keleta skin   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Kle_Bonas
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamas aprangas (pavadinimas, ID, retumas): https://imgur.com/a/c5jV7OD
    • Norima kaina už aprangas:Siulom
    • Parduodamų aprangų nuotraukos (informacinė aprangų lentelė: https://imgur.com/a/c5jV7OD
  7. Patinka
    Kle_Bonas sureagavo į Vycka_Flex tarp Vycka_Flex užblokavo Aurimas_Dancingas   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:   
    Keletas nuotraukų: https://imgur.com/a/uLThARJ
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:  https://imgur.com/a/gI05xYG
  8. Patinka
    Kle_Bonas sureagavo į Vacekas_Kozlovzkis tarp Peikiu Policijos Direktorių Vacekas_Kozlovzkis   
    Sveikas Benito, ačiū už pirmąjį papeikimą, dar visai neseniai su vienu žmogum kalbėjom apie tai, jog per visas kadencijas negavau papeikimo, štai ir jis. Pereinant prie situacijų: Kalbant apie surakinimo situacijas, kai skundėtės, jog esate surakinti daugiau negu keturi:Čia, Čia, o kalbant apie įtarimo lygio neuždėjimą bariniams įrodymų iš jūsų nei iš mūsų pusės nėra.
  9. Haha
    Kle_Bonas gavo reakcijąRuki_Bazuki tarp Prasau laikinai uzblokuoti Ceska_Buldozeris   
    Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Buvo prasome sesti ant transporto patikrai jis kad isvengtu padare Reloga ir neprisijunge.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
     
  10. Pasimetęs
    Kle_Bonas gavo reakcijąTautvydas_Udravich tarp Prasau laikinai uzblokuoti Ceska_Buldozeris   
    Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Buvo prasome sesti ant transporto patikrai jis kad isvengtu padare Reloga ir neprisijunge.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
     
  11. Haha
    Kle_Bonas gavo reakcijąAlex_Killer tarp Prasau laikinai uzblokuoti Edward_Faletti   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: relog
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/wdsixz
  12. Haha
    Kle_Bonas gavo reakcijąKevin_Yang tarp Prašau laikinai užblokuoti Kle_Bonas   
    I mane atsitrenkei pabaltavo ekranas padariau rr jei aklas as nekaltas ir 10min laukiu toj pacioj vietoj kur atsijungiau ir prisijungiau.
    https://imgur.com/a/hiE6zWj
     
  13. Haha
    Kle_Bonas gavo reakcijąDovis_Santos tarp Prašau laikinai užblokuoti Kle_Bonas   
    I mane atsitrenkei pabaltavo ekranas padariau rr jei aklas as nekaltas ir 10min laukiu toj pacioj vietoj kur atsijungiau ir prisijungiau.
    https://imgur.com/a/hiE6zWj
     
  14. Patinka
    Kle_Bonas sureagavo į Hitautas tarp Čyterių sunaikinto transporto remontas   
    Jeigu jūsų transportą sunaikino čyteris, pasirūpinsime jog jums už jo nuodėmes nereikėtų kentėti. Perskaitykite žemiau esančią informaciją ir pateikite prašymą.
    [ ! ] Prieš pildant, įsitikinkite jog čyteris buvo užblokuotas ir užpildyta apeliacija yra tvarkinga arba patvirtinta komandos nario.
    [ ! ] Prieš pildant, įsitikinkite jog turite svarius įrodymus jog jūsų transportas buvo sunaikintas (chat'e esantis pranešimas, vizualiai matomas sunaikinimas su čytais).
    [ ! ] Jūsų pranešimą paredaguos ir po juo paliks sprendimą šiuo metu einantys firmos vadovai (direktorius arba pavaduotojas) ir tik tuomet kai remontas bus patvirtintas, galėsite nemokamai susitvarkyti transportą.
    [ ! ] Susitvarkę transportą, nepamirškite susisiekti su firmos vadovais jog jums grąžintų pinigus už remontą (mechanikas atiduos tai ką jis gavo į rankas, likusią dalį atiduos firmos vadovai).
    [ ! ] Jeigu jūsų sunaikintas transportas negali būti sutvarkytas mechaniko pagalba (laivas/motociklas), prašome pranešime paminėti @Edvinas arba @Rokas, tokiu atvėju, pagalbą suteiksime asmeniškai.
     
    Prašome atsakyti į žemiau nurodytus klausimus
    - Patvirtintos užblokavimo apeliacijos nuoroda:
    - Įrodymai jog jūsų transportas buvo sunaikintas čyterio:
  15. Haha
    Kle_Bonas gavo reakcijąFreddy_Gabanna tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė:Kle_Bonas
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:Policijos dapartamentas. Pavaduotojas
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:2mėn. 18dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Užtenka manau, barinius paerzinau, serveri tvarka prižiūrėjau, barinių verksmą numalšinau, tai manau tikrai galiu serverio pareigas palikti ramiai. Tikrai dėkui visiem, kas verkėt dėl manęs aš už jumis. Didelis dėkui best DP @Emilisvn_Samp tas vyrukas rimtas. Pagaliau serverio kenkėjai galės atsipūsti. Ate!!! Bučkis mažutes 😘 😘 😘 myliu.
  16. Haha
    Kle_Bonas gavo reakcijąNedas_Krosas tarp Peikiu Pablo_Marcello   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume:Kle_Bonas
    2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume:Pablo_Marcello
    3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?:uzdejo premium ispejima blogas /ptp naudojimas
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: Neturiu nes nezinau priciom as ji gavau.
  17. Haha
    Kle_Bonas gavo reakcijąEmilisvn_Samp tarp Peikiu Pablo_Marcello   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume:Kle_Bonas
    2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume:Pablo_Marcello
    3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?:uzdejo premium ispejima blogas /ptp naudojimas
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: Neturiu nes nezinau priciom as ji gavau.
  18. Haha
    Kle_Bonas gavo reakcijąDovis_Gtx tarp Peikiu Pablo_Marcello   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume:Kle_Bonas
    2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume:Pablo_Marcello
    3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?:uzdejo premium ispejima blogas /ptp naudojimas
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: Neturiu nes nezinau priciom as ji gavau.
  19. Liūdnas
    Kle_Bonas gavo reakcijąMartin_Gossard tarp Peikiu Pablo_Marcello   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume:Kle_Bonas
    2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume:Pablo_Marcello
    3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?:uzdejo premium ispejima blogas /ptp naudojimas
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: Neturiu nes nezinau priciom as ji gavau.
  20. Haha
    Kle_Bonas gavo reakcijąMitu_Griovejas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė:Kle_Bonas
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:Policijos dapartamentas. Pavaduotojas
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:2mėn. 18dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Užtenka manau, barinius paerzinau, serveri tvarka prižiūrėjau, barinių verksmą numalšinau, tai manau tikrai galiu serverio pareigas palikti ramiai. Tikrai dėkui visiem, kas verkėt dėl manęs aš už jumis. Didelis dėkui best DP @Emilisvn_Samp tas vyrukas rimtas. Pagaliau serverio kenkėjai galės atsipūsti. Ate!!! Bučkis mažutes 😘 😘 😘 myliu.
  21. Haha
    Kle_Bonas gavo reakcijąDovis_Santos tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė:Kle_Bonas
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:Policijos dapartamentas. Pavaduotojas
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:2mėn. 18dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Užtenka manau, barinius paerzinau, serveri tvarka prižiūrėjau, barinių verksmą numalšinau, tai manau tikrai galiu serverio pareigas palikti ramiai. Tikrai dėkui visiem, kas verkėt dėl manęs aš už jumis. Didelis dėkui best DP @Emilisvn_Samp tas vyrukas rimtas. Pagaliau serverio kenkėjai galės atsipūsti. Ate!!! Bučkis mažutes 😘 😘 😘 myliu.
  22. Haha
    Kle_Bonas gavo reakcijąTomas_Willsons tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė:Kle_Bonas
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:Policijos dapartamentas. Pavaduotojas
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:2mėn. 18dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Užtenka manau, barinius paerzinau, serveri tvarka prižiūrėjau, barinių verksmą numalšinau, tai manau tikrai galiu serverio pareigas palikti ramiai. Tikrai dėkui visiem, kas verkėt dėl manęs aš už jumis. Didelis dėkui best DP @Emilisvn_Samp tas vyrukas rimtas. Pagaliau serverio kenkėjai galės atsipūsti. Ate!!! Bučkis mažutes 😘 😘 😘 myliu.
  23. Patinka
    Kle_Bonas gavo reakcijąMigelis_Zhebtuvelis tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė:Kle_Bonas
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:Policijos dapartamentas. Pavaduotojas
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:2mėn. 18dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Užtenka manau, barinius paerzinau, serveri tvarka prižiūrėjau, barinių verksmą numalšinau, tai manau tikrai galiu serverio pareigas palikti ramiai. Tikrai dėkui visiem, kas verkėt dėl manęs aš už jumis. Didelis dėkui best DP @Emilisvn_Samp tas vyrukas rimtas. Pagaliau serverio kenkėjai galės atsipūsti. Ate!!! Bučkis mažutes 😘 😘 😘 myliu.
  24. Patinka
    Kle_Bonas gavo reakcijąTitas_Titurnikas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė:Kle_Bonas
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:Policijos dapartamentas. Pavaduotojas
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:2mėn. 18dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Užtenka manau, barinius paerzinau, serveri tvarka prižiūrėjau, barinių verksmą numalšinau, tai manau tikrai galiu serverio pareigas palikti ramiai. Tikrai dėkui visiem, kas verkėt dėl manęs aš už jumis. Didelis dėkui best DP @Emilisvn_Samp tas vyrukas rimtas. Pagaliau serverio kenkėjai galės atsipūsti. Ate!!! Bučkis mažutes 😘 😘 😘 myliu.
  25. Haha
    Kle_Bonas gavo reakcijąTaduse_Jrg tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė:Kle_Bonas
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:Policijos dapartamentas. Pavaduotojas
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:2mėn. 18dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Užtenka manau, barinius paerzinau, serveri tvarka prižiūrėjau, barinių verksmą numalšinau, tai manau tikrai galiu serverio pareigas palikti ramiai. Tikrai dėkui visiem, kas verkėt dėl manęs aš už jumis. Didelis dėkui best DP @Emilisvn_Samp tas vyrukas rimtas. Pagaliau serverio kenkėjai galės atsipūsti. Ate!!! Bučkis mažutes 😘 😘 😘 myliu.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.