Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Frank_Morales

Neaktyvus

  • 5

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Frank_Morales sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Laurynas_Leigon užblokavo Lucy_Suarez   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/je76h4 https://streamable.com/uyair4
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  2. Patinka
    Frank_Morales sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Turime mechanikų valdžią,   
    Naujasis Mechanikų įmonės vadovas
    Sulaukėme iš viso 6 kandidatūrų. Kiekviena kandidatūra yra aprašoma apačioje ir koduojama data bei laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. Jeigu identifikuoti savęs vis dėlto nepavyksta, galite kreiptis forumo asmenine žinute dėl patikslinimo. 
     
    KANDIDATAI,
    11.06 17:20 – etatinis pildytojas, dar sunku suprasti, ar iš tikrųjų sunku suvokti dalyvavimo tvarką ar esi eilinis interneto pokštininkas. Jeigu suprasti iš tikrųjų sunku, siūlyčiau savo vertę bandyti įrodyti kitais būdais, pvz. aktyvus reiškimasis firmos veikloje, pavaduotojo siekimas įmonėse ir pnš. Bet kokiu atveju ačiū už tavo laiką, kad ir kiek jo reikalavo ir sėkmės.
    11.08 01:55 – naujokas serveryje, tačiau ne SAMP žaidime. Šiek tiek krito į akį tai, kad daliniesi savo patirtimi kitame lietuviškame serveryje. Jeigu atrodo ši patirtis naudinga, būtų gerai paminėti ir savo slapyvardį ar kažką, kaip galima būtų tave ten identifikuoti ir susidaryti šiokią tokią nuomonę. O šiaip, mūsų serveris jau veikia toli gražu ne pirmus metus, todėl būtų labiau tikslinga savo patirties užsidirbti ir čia. Šiaip laiškas neblogas, galima daryti prielaidą, kad iš tikrųjų turi patirties direktoriavime. Kaip ir sakai, jei nepabandysi tai ir nežinosi, tad labai ačiū, kad pabandei. Mano siūlymas tau dar šiek tiek pažaisti serveryje, susidaryti tvirtesnę nuomonę apie firmas, kadangi praėjo daug metų, tam tikri dalykai galėjo ir pasikeisti (juolab, kad ir serveris naujas), o šis pildymas tikiuos nenueina veltui ir teks pamatyti dar tavo laišką, tik jau stipresnį, su konkretesnėmis idėjomis ir firmos vizija. Dar kartą ačiū, kad dalyvavai.
    11.08 18:14– dažnai serveryje pastebima persona. Pirmiausia anketoje labai patiko tavo specialybė, kuo galėtum garantuoti, jog visos forumo temos bus pateiktos tvarkingai ir skoningai. Žinoma, tai tikrai ne pagrindinis aspektas, bet turi šiokį tokį pliusą. Apskritai laiškas išdėstytas protingai, matosi, kad esi tikrai brandi asmenybė. Labai naudinga, kad užsimeni apie treniruotes firmai, matosi, kad teko jose dalyvauti ar net jas vesti. Tik kelia neramumų tai, kad savo anketoje visiškai neužsiminei apie bene svarbiausius dalykus firmoje, t.y. rangų ar kitos forumo sistemos. Šie aspektai dažnai būna tas dalykas, kuriuo remiasi darbuotojas planuodamas įstoti. Taip pat norėjosi, kad būtum labiau kritiška ir įžvelgtum problemų ir pasidalintum galimais jų sprendimais. Kandidatūroje yra tiek pliusų, tiek minusų. Minusai, mano nuomone, išlenda todėl, kad firmoje dirbta mažai arba labai seniai ir dėl to sunkiai generuojasi idėjos, kas prieštarauja anketoje minimam „kūrybiškumui“. Ačiū už pateiktą kandidatūrą.
    11.10 00:52 – serverio senbuvis, kurio reputacija yra labai diskutuotina. Nors stambių pažeidimų pačiam asmeniškai pastebėti neteko, dalis serverio senbuvių užsimena apie tave ne itin gerais žodžiais, kas gali iššaukti prielaidą, kas prisidirbęs buvai labai nemažai. Džiugu, kad pats to neslepi, daliniesi savo klaidomis ir žadi jas išspręsti bei pasukti savo reputaciją į teigiamą pusę. Pradedant kalbėti apie firmą, labai jaučiasi išsiblaškymas, nors ir pasirinkta anketos forma ir to turėtų būti išvengiama. Pavyzdžiui, klausime apie problemas firmoje šiuo metu, kalbama apie buvusį firmos direktorių, norėtųsi, kad klausimai būtų skaitomi atidžiau. Kalbant apie idėjas, nelabai patiko tas, kad vos ne kiekvienai firmos sferai bus po instruktorių, vadybininką ar kokį kitą prižiūrėtoją. Kyla klausimas, ar įvairūs prižiūrėtojai tikrai reikalingi dabartiniame SAMP? Ar negalėtų rolių prisiimti pats direktorius? Šiaip anketoje galima įžvelgti gerų minčių, bet norėtųsi, kad viskas, kas pasakoma pintųsi tarpusavyje ir sukurtų bendrą firmos vaizdą. Dabar jį susidaryti buvo sunku. Ačiū už dalyvavimą.
    11.12 22:23 – serveryje teko anksčiau pastebėti kaip aktyvų, paslaugų darbuotoją. Pastarąjį mėnesį ar kelis mačiau tave rečiau, tačiau smagu, kad grįžti į serverį ir išbandai savo šansus šiuose rinkimuose. Laiškas parašytas pagal savo struktūrą, tačiau viskas, ko buvo paprašyta yra atsakyta ir nenukrypta nuo temos. Priešingai nei pastarieji kandidatai, esi paruošęs savo firmos viziją, pagrindinius aspektus, kurių prireikia direktoriui įkuriant savo firmą. Tiesa, man rangų sistema nepasirodė labai įdomi, manau, kad yra tam tikrų kabliukų, kuriuos būtų galima geriau apdirbti. Tačiau, gerą pliusą užtarnauja aprašomos papildomos sistemos, veiklos, kas leidžia suprasti, jog firmoje vyrautų nemažo užimtumo įvairovė. Ačiū labai už kandidatūrą.
    11.13 00:36 – nemažai serveryje matomas žaidėjas. Esi buvęs direktoriumi, pavaduotoju, bet norėtųsi, kad jeigu kalbi apie patirtį, pasidalintum plačiau savo pasiekimais, argumentuotum, kodėl tavo firma buvo vadinama „geriausia“. Šiaip atrodai pasikaustęs, žinantis ko nori ir skleidei visai gerą energiją. Labai nepatiko tokie išsireiškimai, kad SAMP 2024 metais (kurie dar tik artėja) yra neįdomus, iškart kilo klausimas ką čia artėjančiais 2024-aisias veiki pats ir kaip planuoji sudominti savo darbuotojus? Vėliau lyg ir pradėjai pats tam prieštarauti, tad nusprendžiau interpretuoti tai kaip netiksliai išdėstytas mintis, nes atrodo, turi ką pasiūlyti. Taip pat sumaišei 2 paskutinius punktus vietomis, niekaip jų nepavadindamas. Jeigu nebūčiau pasitikrinęs, atrodytų, kad labai nusišneki. Apskritai, laiškas atrodė labai nuoširdus, siūloma užimtumo darbuotojams, yra pateikta nemažai idėjų. Didžiausias minusas tas, kad kaip ir pats minėjai esi „žalias“ mechanikuose. Ačiū už kandidatūrą.

    SPRENDIMAS,
    Praktiškai kiekviena kandidatūra pagirtina, buvo sunku rasti greitą sprendimą. Po anketų apžvelgimo, kelias valandas informaciją apdorojau, vertinau kiekvieno pliusus, minusus, tačiau kandidatūrose geriausiai atsispindėjo Hikaro_Masati ir Jake_Willson pasiruošimas pareigoms. Jake, mano žiniomis nėra buvęs direktoriumi ar pavaduotoju, tačiau turi nemažą patirtį ir supratimą apie serverio firmas. Hikaro, patyręs serverio valdžioje, bet nelabai turi daug patirties būtent mechanikų firmoje. Šį kartą labiau sužavėjo Jake'o pasiruošimas ir noras. Sveikinimai!

  3. Patinka
    Frank_Morales sureagavo į Pokemon_Hate tarp Tony_Express užblokavo Pokemon_Hate   
    pirmam clip dmg informeris buginas jei kas, nes padarytas kad nerodytu per objectus
    keliu clip ntr mb,jei kas galiu paieskot kitokiu clipu panasiu i tu, jei tik reiks.
    cia jei kam idomu is kur skillsai
     
  4. Haha
    Frank_Morales sureagavo į Tony_Express tarp Tony_Express užblokavo Pokemon_Hate   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/A4QkE3x
  5. Haha
    Frank_Morales sureagavo į Greg_Solberg tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    #heitoneklausau #like #follow #asnekaltaskaltasgyvenimas #heituine
     
    #heitoneklausau #kaltasneasogyvenimas #erika #germany
  6. Haha
    Frank_Morales sureagavo į Aldrige_Senfikly tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    jeigu norite daugiau panasaus kontento galite pasekti mane tiktok platformoje: https://www.tiktok.com/@besttiktokerltu?
     
  7. Haha
    Frank_Morales sureagavo į Roki_Reider tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    #kritikosnepriimu #nevisisupras #heiteriamsne #nemestokiegyvenimastoks
  8. Patinka
    Frank_Morales sureagavo į Lukas_Smp tarp Bang bang   
  9. Haha
    Frank_Morales sureagavo į Rokas tarp Mafijos_Tevas užblokavo Michael_Gillera   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  10. Patinka
    Frank_Morales sureagavo į Jayden_Barella tarp Never Too Old   
    like
    vaziuojem
  11. Haha
    Frank_Morales sureagavo į Rokas tarp Mafijos_Tevas užblokavo Jeremy_Malboro   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  12. Haha
    Frank_Morales sureagavo į Ignas_Eox tarp Ignas_Eox užtildė Frank_Morales   
    ANKETOS ŠABLONAS,
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://talpix.lt/u/uf6PHRj
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:https://talpix.lt/u/uf6PHRj
  13. Haha
    Frank_Morales gavo reakcijąMarius_Dan tarp Frank_Morales prašo paramos   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Frank_Morales
    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Šio serverio žaidėjas esu nuo 2021-03-22 (užsiregistravimas), tačiau pradėjau žaisti aktyviai tik prieš keletą dienų (2021-05-30).
    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Pirma paskyra išviso SA-MP žaidimo serveriuose sukurta apie 2012-08, bet aktyviai žaidžiu nuo 2016-2017 metų.
    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Jau senai žinojau apie šį SA-MP serverį, ir turėjau jį tarp savo serverių sąrašo. Pasiūlė prisijungti draugas ir prisijungiau.
    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?:  Atnaujinimų stoka, bendruomenė, mažai žaidėjų.
    Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Taip, perskaičiau pateiktą informaciją apmokymų metu. Nebuvo sunku jos suprasti, ir visai įdomiai padaryti apmokymai.
    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Dirbau visus darbus be pakvietimo. Picerininkai ir Ūkininkai buvo patys įdomiausi bei pelningiausi, o nuobodžiausias iš jų visų buvo Valytojai. Taip pat labai patiko sistemos su Gaisrininkų darbu, kad reikia užgesinti ne tik išorėje bet ir viduje.
    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Teko paklaidžioti šiek tiek kai prisijungiau, bet ne, nebuvo sunku.
    Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Taip, gan dažnai. Labai padeda apsiprasti prie svarbiausių vietų, žemėlapio.
    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Taip, vieną kartą sumuštas nes bandžiau paimti pinjatą, bet smulkmena.
    Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Tikrai užtenka. Pirmą kartą radau kai išėjau iš kalejimo, padėjo nusigauti iki reikiamos vietos.
    Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip, naudoju, ir gan dažnai. Pagalba dažnai praverčia kai nežinau ką daryti tam tikrose situacijose, todėl labai smagu matyti, kad yra žmonių kurie gali padėti.
    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taip, teko naudotis, ir gan dažnai kai neturiu tr. priemonės reikia sutaisyti tr. priemonę arba reikia pagydymo. Į iškvietimus sureaguoja gan greitai, kartais tenka palaukti.
    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Taip, serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas, kad apsiprasti serveryje. Teko užstrigti vagonėlio viduje, kadangi jame atsijungiau ir neišėjo išeiti iš jo, o /pagalba bei administratoriai tuo metu buvo AFK, tad teko laukti kol alkis nužudys :D.
    Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Manau, kad įdėti daugiau lengvesnių sistemų. Vienas iš pavyždžių - leisti tr. priemonės sąvininkui įlipti kai nėra atrakinta tr. priemonė, kad nereiktų vedinėti /tr arba spausti to mygtuko Y, o tai daryti tik tuomet kai nori kiti žmonės įlipti į transportą ir nori jiems tai leisti. Tai sumažintų transportų pavogimus, paskandinimus, susprogdinimus, bei žalą. Tačiau be lengvesnių sistemų turbūt, kad ne.
  14. Patinka
    Frank_Morales sureagavo į Hitautas tarp Pervežėjų ir taksistų direktorių rinkimų apžvalga   
    PERVEŽĖJŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Džiugu kad ir artėjant vasarai žaidėjai vis dar turi susidomėjimo direktorių pareigoms, vien dėl to vis dar turiu žmonių kuriuos galiu pasodinti į pareigas. Nors ir taksistų direktoriaus pareigoms nebuvo per daug konkurencijos, noriu palinkėti didžiausios sėkmės naujiems direktorių ir pavaduotojų komandos nariams.
    KANDIDATAI
    Pirmasis kandidatas - pirmiausia nematau žmogaus kaip tavęs direktorių ir pavaduotojų komandoje vasaros metu, kuomet geras oras už lango kiša koja efektyviai prižiūrėti firmą ir būti aktyviam. Tam jog pastebėti ir pačiam nereikia laukti rinkimų, tiesiog žaisk ir būk aktyvus ir bendrauk su projekto bendruomene. Antrasis kandidatas - firmai reikia vadovo kuris galėtų bendrauti su savo kolektyvu ir iškilus problemai ją neutralizuoti, galbūt ir turi vadovo bruožų kurių aš šiuo metu nepastebiu, tačiau liekam prie to kad čia vis dar žaidimas ir čia tokie dalykai veikia kitaip. Būtent dėl to firmai reikia žaidėjo kuris ieškotų kas geriau jo kolektyvui ir jo firmai, ne firmai kuri egzistuoja serveryje. Trečiasis kandidatas - nesi man pažystamas asmuo projekte, esu matęs pakankamai kartų tačiau ne tokiu dažniu kokiu tikėčiausi iš žmogaus kuris siektų pareigų, vien dėl šios priežasties nerizikuočiau su pareigomis be priežiūros, tikiuosi dažniau apsireiškęs serveryje, ateityje norimas pareigas bus įmanoma dar gaut. Ketvirtasis kandidatas - vien dėl tos priežasties kad turi daugybę patirties darbe ir serveryje, nepasako priežasties kodėl tiek ilgai laukti iki pareigų. Rizikuočiau jeigu būčiau labiau linkęs prie tos minties kad bandytum pildyti dar kartą kad parodyt jog tai ne vieno vakaro sprendimas ir pareigų iš tiesų nori, arba kiek šią mintį į alternatyvą, pavaduotojo pareigos. Penktasis kandidatas - esi dar vienas asmuo su kuriuo nebūčiau linkęs rizikuoti, pagrindas paremtas tuom jog nesi žaidėjas kurį pastebiu teamspeak3 serverio kanaluose ar žaidime, dėl šios priežasties nesu įtikintas kaip planuoji prižiūrėti firmą, egzistuoti vienoje neužtenka.
    NAUJASIS VADOVAS
    Labiausiai ko tikiuosi iš tavęs, jog netektų susidurti su problemomis kurias aš turėjau su tavimi taksistų firmoje. Aš tikiu kad gali daryti ko tavęs yra prašoma, tačiau neversk prašyti daugiau nei vieną kartą. Tikiuosi įgavai pakankamai patirties dirbant su manimi jog pradėti veiklą su nauja firma ir statyti ją vėl nuo pamatų be manęs. Noriu pamatyti tokią firmą kurią nori sukurti, linkiu didžiausios sėkmės.

    Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Emilisvn_Samp.
     
    TAKSISTŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI
    KANDIDATAI
    Pirmasis kandidatas - mano manymu motyvai yra per daug silpni arba tiesiog nepakankamai įtikinami jog rizikuočiau suteikti pareigas vasaros metu, visi suprantame kad tai yra didžiausias minusas projektui ir neabejoju jog būtų firmai.
    NAUJASIS VADOVAS
    Nors ir ne kartą buvai sakęs jog pareigos kurių sieksi bus pavaduotojo, tik po jų žiūrėsi kas vyks toliau. Džiugu matyti jog pakeitei sprendimą, nesidomėsiu dėl kokių priežasčių, tikiuosi dėl savo pačio noro. Neabejoju jog turi asmeninį gyvenimą, tačiau dar labiau neabejoju jog apie tai pagalvojai prieš pradedant rašyti savo laišką, tikiuosi tai nebus pirma ir paskutinė stotelė, tikiuosi pirmą progą išnaudosi tinkamai. Linkiu sėkmingos kadencijos.

    Sekančią taksistų direktoriaus kėdę užima Tomy_Marrelo.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.