Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Frank_Morales prašo paramos

Frank_Morales

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Frank_Morales
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Šio serverio žaidėjas esu nuo 2021-03-22 (užsiregistravimas), tačiau pradėjau žaisti aktyviai tik prieš keletą dienų (2021-05-30).
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Pirma paskyra išviso SA-MP žaidimo serveriuose sukurta apie 2012-08, bet aktyviai žaidžiu nuo 2016-2017 metų.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Jau senai žinojau apie šį SA-MP serverį, ir turėjau jį tarp savo serverių sąrašo. Pasiūlė prisijungti draugas ir prisijungiau.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?:  Atnaujinimų stoka, bendruomenė, mažai žaidėjų.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Taip, perskaičiau pateiktą informaciją apmokymų metu. Nebuvo sunku jos suprasti, ir visai įdomiai padaryti apmokymai.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Dirbau visus darbus be pakvietimo. Picerininkai ir Ūkininkai buvo patys įdomiausi bei pelningiausi, o nuobodžiausias iš jų visų buvo Valytojai. Taip pat labai patiko sistemos su Gaisrininkų darbu, kad reikia užgesinti ne tik išorėje bet ir viduje.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Teko paklaidžioti šiek tiek kai prisijungiau, bet ne, nebuvo sunku.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Taip, gan dažnai. Labai padeda apsiprasti prie svarbiausių vietų, žemėlapio.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Taip, vieną kartą sumuštas nes bandžiau paimti pinjatą, bet smulkmena.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Tikrai užtenka. Pirmą kartą radau kai išėjau iš kalejimo, padėjo nusigauti iki reikiamos vietos.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip, naudoju, ir gan dažnai. Pagalba dažnai praverčia kai nežinau ką daryti tam tikrose situacijose, todėl labai smagu matyti, kad yra žmonių kurie gali padėti.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taip, teko naudotis, ir gan dažnai kai neturiu tr. priemonės reikia sutaisyti tr. priemonę arba reikia pagydymo. Į iškvietimus sureaguoja gan greitai, kartais tenka palaukti.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Taip, serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas, kad apsiprasti serveryje. Teko užstrigti vagonėlio viduje, kadangi jame atsijungiau ir neišėjo išeiti iš jo, o /pagalba bei administratoriai tuo metu buvo AFK, tad teko laukti kol alkis nužudys :D.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Manau, kad įdėti daugiau lengvesnių sistemų. Vienas iš pavyždžių - leisti tr. priemonės sąvininkui įlipti kai nėra atrakinta tr. priemonė, kad nereiktų vedinėti /tr arba spausti to mygtuko Y, o tai daryti tik tuomet kai nori kiti žmonės įlipti į transportą ir nori jiems tai leisti. Tai sumažintų transportų pavogimus, paskandinimus, susprogdinimus, bei žalą. Tačiau be lengvesnių sistemų turbūt, kad ne.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.