Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

Hennessy_Vsop

Neaktyvus

  • 50

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Visi Hennessy_Vsop pranešimai

  1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Hennessy_Vsop Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): bilika
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Hennessy_Vsop Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Viskas nuotraukose. Norima kaina už transportą: 800 tūkst. Parduodamo transporto nuotraukas:
  3. Radau interface, deagla ir hud. https://drive.google.com/file/d/1JyoVjHHmiCSEp9bjW5HNaWsr-YzgDolX/view?usp=sharing
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Hennessy_Vsop 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi kaip pastebėjau /slepti komandos nusistatymai neišsisaugo po reconnect'o, kadangi man asmeniškai labiau patinka švaresnis žaidimo POV, ir nuolat nusibosta išjungti kai kuriuos dalykus per /slepti, todėl manau šios komandos saugojimas būtų naudingas, tiems kurie mėgstą POV tvarką taip pat kaip aš. Taip ogi, posukiai useless dalykas, ir norint pažiūrėti už savęs su pelės ratuku, triggerina jog įsijungia avarinis. 3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Just cleaner, that's all.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Hennessy_Vsop Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Anti-Aliasing Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Ar yra kokia modifikacija, kuri pagerina žaidimo anti-aliasing, ar galima nusistatyti kažką NVIDIA CP? Jog nebūtų pikseliai tokie ryškūs. Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): -
  6. Tai pačioje žaidimo papkėje turėtų būti "widescreenfix.asi" failiukas, ištrink jį.
  7. Pačio žaidimo direktorijoje, turi būti "widescreenfix.asi", arba cleo papkėj kažkas panašaus. Ištrink ir turėtų susitvarkyti.
  8. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Hennessy_Vsop Vieta pasisakymui (galite rašyti bet ką): slawa
  9. Anketos šablonas, Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Hennessy_Vsop Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Šiandienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Keletą metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Žinojau senai, tik neužsukau pažaisti. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Kadangi čia prioritetas yra kokybė, tas ir matosi vos užėjus į serverį. Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Nebuvo sunku suprasti, viskas aišku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.