Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Hikaro_Masati

Neaktyvus

  • 662

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 4

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Hikaro_Masati gavo reakcijąYung_Hefner tarp Parduodamas namas rudu stogu   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Hikaro_Masati
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą būstą, (tipas, miestelis, interjeras ir pan.): Namas rudu stogu 4 id su saules baterija. 
    • Norima kaina už būstą: 2 lemai. 
    • Parduodamo būsto nuotraukas: 

    • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):
  2. Patinka
    Hikaro_Masati sureagavo į Tomas_Honor tarp RedRoadLogistics (RRL) | Metų apžvalga   
    Red Road Logistics 
    Prabuvus metuose pervežėjų direktoriaus kėdėje nusprendžiau apibendrinti įvykius, kurie nutiko per šiuos metus. 
    Taigi norėčiau pradėti nuo punktų kuriuos susidariau. 
    Apie juos galėsite paskaityti žemiau, galbūt bus viskas įdomu, galbūt ne.
    Kodėl tokiais punktais būtent norėjau išskirti, jog būtų žinoma apie ką yra parašyta.
    I.    Pirmasis susiuostymas su darbu.
    II.    Koks buvo planas ir tikslas tik atėjus į pervežėjų direktoriaus kėdę ir pavaduotojas?
    III.    Firmos plėtra ir pokyčiai.
    IV.    Geriausias darbuotojas?
    V.    Darbo statulos siekimas?
    VI.    Kovos su neaktyviais darbuotojais?
    VII.    Heiterių įtaka firmai?
    VIII.    Netikėti pinigai?
    IX.    Metinis firmos fondo valdymas.
    X.    Darbuotojų statistika /bendradarbiai lentelės iš algos pildymo.
    XI.    Darbuotojų aprašymai apie firmą.
    XII.    Tikrai yra kas tikėjosi, jog po metų paliksiu postą, noriu nukreipti į kitą temą.
    XIII.    Buvę darbuotojai per šį laiką.

    I.    Pirmasis susiuostymas su darbu.
    Pradžiai noriu pradėti nuo savęs grįžti į 2022-11-20, tai data nuo kurios vis dar esu pervežėjų firmoje, gana ilgas ir įdomus procesas dirbant prie kitų firmos vadovų. Pirmasis mano direktorius buvo @Street_Nmz. kurio nemačiau net per pora dienų iki atsisakymo, per laikinąją firmą vadovavo laikinasis direktorius @Titas_Titurnikas ačiū, jog nepašalinai iš firmos, per šį laiką teko paplušėti dėl /dpasiekimai, nes nežinia koks bus direktorius toliau, blogas, piktas, geras, išmes, neišmes? Bet pasitaikė aukso viduriukas @Gvidaz_Bond, kuriam gana nemažai padėjau su firmos reikalais, dirbti pas jį buvo ganėtinai smagu, užduotys, eventai. Atsisakius Gvidui direktoriaus posto, perleistas direktorius buvo @Charles_Leclerc, šį kartą nebuvo nei minties, jog šis žmogus galėtų išmesti labai motyvuotus darbuotojus, net ir atvirkščiai nuo pat pradžios visi darbuotojai firmoje laikė mane kaip firmos pavaduotoju, pagalbos su darbu kaip kas vyksta, patarimai, Charles_Leclerc taipogi, buvo sukūręs smagių event, užduočių darbuotojams ir panašiai. Pradėjus vadovauti kartu su Charliu tapome vienas stiprus kumštis firmoje, firmos reikalai tvarkomi bendrai ir pasitarus, problemos išsprendžiamos būdavo kartais su pykčiais ir nesutarimais, bet žaidime kaip ir realiame gyvenime turi būti nesutarimų. Kažkur 2 savaitės prieš sužinant, jog galbūt leis perleisti direktorių pradėjau kurti temas, savo firmos gyvavimui, buvo ir apgalvojimų jei direktoriaus prižiūrėtojas @Emilisvn_Samp kartu su @Dwayne_Jahseh, nesutiktų perleisti vis tiek būčiau bandęs pildyti į šias pareigas, buvo didelis pasiryžimas tapti firmos valdžia toliau. Dėl to labai dėkoju Emiliui ir Dwayne nors ir nelabai jau galėjo pratęsti sekančios kadencijos pavaduotojo tapimu direktoriumi. 2023-04-09, bet pats skaitau kaip nuo 2023-04-10.
    II.    Koks buvo planas ir tikslas tik atėjus į pervežėjų direktoriaus kėdę ir pavaduotojas?
    Pradedant nuo plano, tai planas buvo suburti šaunų ir aktyvų kolektyvą, kuris tikrai toks buvo iki gegužės-birželio mėnesių, įtraukti darbuotojams veiklos serveryje su dienos misijomis, kurios tikrai buvo pagyvinančios pirmaisiais mėnesiais, vėliau dėl žaidėjų apmažėjimo (vasaros sezonu), teko tai užbaigti, iš pat pradžių buvo galvota ir turėta savo discord serverį darbuotojams, bet daugiau viskas buvo firmų discord daroma, teko prislopinti veiklą savajame, atėjus rudeniui firmos discordas prisikėlė, kodėl? Kai tapo serverio Direktorių prižiūrėtojas @Migelis_Zhebtuvelis, Emilio sukurtas firmų discord dingo, reikėjo atkelti savąjį kuris ir iki šiol gyvuoja, bei yra naudojamas. Tikslas firmoje sukurti kuo įdomesnę firmos rangų kėlimosi sistemą, duoti veiklos savo firmos darbuotojams, nelaikyti be galimybės užsidirbti pinigų. Bet apie rangus vėliau, dabar pakalbėti apie tą tikslą kuriems buvo daugeliui klausimu tapęs pavaduotojas? Gana ilgą laiką niekaip negalėjau pasitikėti nei vienu firmos darbuotoju taip gerai kaip @Laimis_Hifi, vienintelis ramaus būdo žmogutis, kuris dirbo nei negalvojo, kad pasiūlysiu tokias pareigas užimti, o kaip viskas buvo pirmasis pokalbis? Pasikviečiau Laimi pakalbėti į discord, parašydamas žaidime, jog kažką prisidirbo, šiek tiek buvo drebantis balsas, nes tiksliai nežinojo kas ir kodėl, pradėjau klausinėti ko firmoje trūksta ir panašiai, atsakymo sulaukiau, jog užsidirbti čia galima, didelių trūkumų nemato, firmos valdžia žiūri į darbuotojus, neatsuka nugaros jei iškyla kokie tai nors klausimai. Paklausiau ar sutiktų su tokia mintimi, kad taptų firmos pavaduotoju, Laimis tuo metu pasimetė, paprašė dar kartą pakartoti klausimą, nes buvo vienintelis žmogus per ilgą mano firmos gyvavimą tapęs pavaduotoju, atsakymo sulaukiau per porą dienų, nes norėjosi dar pagalvoti ar turės laiko prižiūrėti firmą. Išbuvus pusę metų atradau tą stiprų didelį kumštį kuris man padės su firmos egzistavimu.
    III.    Firmos plėtra ir pokyčiai.
    Pats sunkiausias etapas kiekvienam naujam firmos direktoriui, temų susikūrimas, rangų sistema?
    Gana stiprus buvo pasirinkimas padaryti gan sudėtingą firmos rangų sistemą kuri buvo sunki naujokams/dar nedirbusiems firmoje žaidėjams, bet ši rangų sistema susijusi pirmoji buvo su firmos veikla, reikėjo rinkti krovinius pagal numatytą sistemą, trapus/pavojingas/sunkus, tik tuomet buvo galimybė pakilti karjeros laipsniu. Karjeros laipsniu? Taip buvo ir vis dar yra išlikusi šios firmos rangų sistemos pavadinimas. Kai atėjo vasara teko galvoti kažką kitaip, kadangi darbuotojų aktyvumas sumažėjo, žaidėjų serveryje pasimatydavo vis mažiau, privedė tai prie sekančios laipsnių sistemos kuri visai daug nereikalavo pastangų, norint pasikelti į aukštesnį laipsnį, tiesiog kelti /bendradarbiai statistiką, bei įvykdyti kas buvo duota prie sekančio laipsnio norint jį pasikelti. Atėjus rudeniui-žiemai šovusi mintis, bei Migelio klausimas, ką darbuotojai veikia firmoje kai pasiekia 5 rangą, jau seniau buvau sugalvojęs kitą sistemą kuri pagyvintu firmos bei serverio turimus užsisėmimus. Įtraukti į laipsnių (rangų) kėlimąsi ir žvejyba, pinjatų daužymus, krepšinį, kas buvo kažkas naujo ir nematyto, kodėl buvo pasirinktas toks pasirinkimas, tai nebuvau matęs niekad prieš tai, tai labai pagyvina ir patį žaidimą, tie kurie nežvejojo, išmoko žvejoti, kurie nemokėjo daužyti greit pinjatų išmoko, tai tokia ir vizija paskutiniosios laipsnių sistemos, paįvairinti darbuotojų užsiėmimą serveryje dirbant pervežėjų firmoje.
    IV.    Geriausias darbuotojas?
    Negalėčiau apsiriboti tik vienu asmeniu šia tema, buvo tikrai nemažai tų serverio žaidėjų kurie stengėsi dirbo, konkuravo vienas su kitu veždamas kontraktus, dirbdami daug ir negailėdami laiko, dėjo dideles pastangas, kad kuo greičiau pasikeltų į aukščiausią laipsnį, kiekvienu metų sezono metu atsirasdavo darbuotojas kuris bandydavo savo jėgas keltis kuo greičiau, bet daugumai iš patekusiųjų iš atrankų vienas iš patekusiųjų būdavo tas kuris daugiausiai stengdavosi prieš kartu atėjusius kolegas, džiugu ir dar dabar matyti žaidėjus kurie ateina į firmą, išbandyti savęs vėl firmoje padarę pertrauką nuo pervežėjų darbo, vieni stengiasi labiau kiti mažiau, svarbiausia šioje firmoje motyvacija.
    V.    Darbo statulos siekimas?
    Nieko naujo, jog toks užsispyrimas iš mano pusės, siekti geriausio firmos darbuotojo statulos, kova buvo nelengva firmoje buvo darbuotojų kurie buvo aukščiau ir vis kilo jų patirtis, bet kaip bebūtų vis tiek vieniems atsibosta ta pati rutina firmoje ir savo jėgas bandyt išeina į kitą firmą, vėliau vėl pareina, bet jau tiek motyvacijos daug nebelieka, norėčiau dar ir dabar padėkoti @Modestas_Wolf, kuris nenusileido lengvai ir nepasidavė ties statulos turėjimu, bei davė daugiau motyvacijos jos siekime.
    VI.    Kovos su neaktyviais darbuotojais?
    Manau kiekvieno direktoriaus problema neaktyvūs darbuotojai... Buvę ir tokių atvejų kaip ateina į firmą darbuotojai, padirba pora dienų ir pradeda imti neaktyvumus, padirbus vėl po neaktyvumo vieną dieną, vėl pasirodo neaktyvumas mėnesius besitęsiantys tokie reiškiniai privesdavo prie smarkaus parašymo ar lieki firmoje ar išeini pats, esu ir nesulaukęs atsakymo tai tiesiog išmesdavau, su kai kuriais darbuotojais tiesiog asmeniškai susitari, suprantama priežastis viską negali žaisti nutiko kažkas šeimoje, asmeniniai dalykai, bet po kiek laiko pastebi, jog žaidžia kitą žaidimą arba kitame serveryje, šiuo atveju taip pat su įspėjimais tekdavo atsisveikinti su firmos darbuotojais.
    VII.    Heiterių įtaka firmai?
    Visada atsiras žmonių kurie nemėgs firmos valdžios ar pačios firmos, trankysis, šaudys, bandys visaip šmeižti labai gerai, jei tai vyksta vadinasi kažką firmos valdžia gerai daro, niekas iš niekur neatsiranda, ar tai pavydas ar dėmesio trūkumas, vis dar iki galo neišsiaiškinau, bet noriu nuvilti visus kurie bando heitinti ar mane ar firmą, jūs tik suteikiate daugiau motyvacijos išlaikyti stiprią firmą, nors paskutiniu metu ir mažai darbuotojų firmoje dėl nedaromų atrankų, yra leidžiama kitiems darbams turėti daugiau darbuotojų. Visiems kurie nepatenkate per atrankas jūs tiesiog nenusiminkite, supraskite kur darote klaidas ir su laiku bandykite tai ištaisyti, ne žodžiais, bet darbais.
    VIII.    Netikėti pinigai?
    Kaip jau nieko keisto, serveryje pinigus eina užsidirbti keliais būdais dirbant pervežėjų firmoje, bet pakelti seifą, be pastangų nebūtų ir rezultatų. Labai didelis ačiū serverio Savininkui @Rokas už įdėtas puikias progas vežti unikalias transporto priemones kurių kiekviena dieną neina nusipirkti, kurios yra gan brangios, taigi pradėsiu nuo pirmosios kuri buvo vos pora dienų gavus firmos valdžią į rankas, Kart, Camper, Journey, Patriot, Romero, Sparrow, Picador, Hustler, Hotring racer, šios devynios transporto priemonės, daug prisidėjo prie firmos klestėjimo, bei darbuotojų algų, nors jei jų ir nebūtų manau būčiau radęs išeitį kaip firmos fondą padidinti.
    IX.    Metinis firmos fondo valdymas.
    Daugumai manau įdomu kiek firmos valdžia galėtų išleisti lėšų ant darbuotojų algų, skaičiai tikrai atrodo nedideli, bet suma tikrai netikėta, kol nepradėjau visko skaičiuoti rašytis į dokumentus, tol atrodė ką čia nieko nėra, bet suskaičiavus kiekvieną savaitinę algos sumą, sudėdamas pamačiau sumą kuria nepatikėjau, dar kart viską persitikrinau, pasirodo buvo gerai suskaičiuota, žinoma buvo dienų kai firmos darbuotojų nebuvo daug ir algos niekas neužpildydavo, vasaros sezonas suprantama, bet vis tiek džiaugiuosi tais kurie vis neužmiršta pildyti algos kiekvieną sekmadienį. 
    Iš viso buvo pravesta darbuotojams per metus – 36,473,301.
    X.    Darbuotojų statistika /bendradarbiai lentelės iš algos pildymo.
    Kaip bebūtų ir pačiam keista, iš pradžių nerašydavau kokia statistika buvus per savaitę iš užpildymu tad teko šiek tiek paplušėti ir viską suskaičiuoti pertikrinant kiekvieną statistiką. Rezultatai būtų buvę dar didesni jei kiekvienas firmoje dirbantis darbuotojas būtų pildęs kiekvieną savaitę algą.
    Pradirbtos minutės – 307594.
    Pravažiuoti kilometrai – 219308.
    Nuvežta mažųjų krovinių – 21101.
    Nuvežti kontraktai – 1462, iš viso 14620 krovinių su fūra.
    Atvežtos tr.priemonės – 1152.
    XI.    Darbuotojų aprašymai apie firmą.
    Manau kiekvienam direktoriui įdomu sužinoti dirbusių darbuotojų aprašymą apie firmą, kai palieka firmą, dažniausiai pamatydavau kažką panašaus į „nebėra laiko ir noro“, „Neturiu motyvacijos būti firmoje“, bet pasitaikė ir ilgesnių parašymų kuriuos smagu skaityti.
    Dėl ko ir labiausiai atskyriau su didžiausiais tekstais šiuos nuostabius turėtus darbuotojus ❤️
    „ @Jack_StallonPradėsiu nuo to, jog darbe išdirbau ilgą laiko tarpą (gal net ilgiausią savo istorijoje). Per šį laikotarpį susipažinau su begale gerų ir draugiškų žmonių, net ir apie kai kuriuos pakeičiau nuomonę, tačiau.... Viskam būna pradžia, bet ir ateina pabaiga. Ilgai dvejojau, gal pasilikti, bet nenorėdamas savęs kankinti, pagaliau priėjau tokį sprendimą, jog kol kas tariu good bye. Motyvavo visada šiltas, darnus kolektyvas.“
    „ @Charles_Leclerc viską čia esu pasiekęs, nebėra noro būti, jau labai išsisėmiau ir tie roadtrainai ir burrito per galvą eina, tai sakau, kad užtenka. Honorarai laikyk toliau dyrikana, turbūt ilgiausiai laiko apskritai dirbau vieną darbą sampe, kaip man tokiam žmogui, kuriam reikia kažko vis naujo. Kadangi apsisprendimas greitas, tai norėčiau, jog mane išmestų, dėl darbo kontrakto. peace“
    „ @Leoxi_Bug Susidarė situacija gyvenime, kai dėl savo keisto charakterio bruožo turiu rinktis. Bežaidžiant samp pajutau kaip blogėja asmeninio verslo situacija, todėl būtinai turiu skirti daugiau tam laiko, sportą apleidau, ir perkišau smegenis bereikalingu dopaminu. Šita situacija įvyko nes visada sau sakau ,,GO HARD OR GO HOME", todėl priėmiau šitą ir žaidimui. Per vieną mėnesį perėjau visus serverio darbo pasiekimus, į dieną pražaisdavau po 10-15 valandų kas yra nenormalu. Todėl nusprendžiau šitą užbaigti ir keliem mėnesiam mesti šitą blogą įprotį, einu į dopamine detox rėžimą, bet gana apie mane pakalbėkim apie firmą. Firmoje praleidau sąlyginai mažai laiko, bet tuo pačiu pakankamai laiko, kad suprasti padėtį. Firmos darbuotojai kruopščiai atrinkti, nėra čia jokių kenkėjų, nors vienas pasitaikė, bet čia visur pasitaiko. Firmos eventai duoda kiekvienam darbuotojui veiklos, kuri net kartais tampa kurybine veikla. Žodžiu jokio blogo žodžio net ir norėdamas nepasakyčiau, firmos direktorius projektui duoda daugiau nei galvojau, jis rūpinasi visa community, geba pamatyti žmogaus puses ir su visais rasti bendrą kalbą, bei ištikus problemoms rasti kompromisą. Man labai įstrigo jo taikoma praktika ,, Pirma pasikalbėkim, bausti spėsim visad". Žodžiu, viena iš geriausių patirčių serveryje ir jei kada grįšiu, tai tikrai žinosiu kur. AČIŪ Tomas_Honor už suteiktą galimybę dirbti šioje firmoje. IKI greito   ( p.s išėjimo proga firmos darbuotojam padovanosiu namą, kadangi kai leavinsiu jį vis vien konfiskuos )“
    „ @Laurynas_Bond Sveikas, Tomai, labas kolektyve. Kaip sakoma viskam yra pradžia, viskam yra ir pabaiga. Toji pabaiga atėjo šiandien. Sunku su Jumis visais atsisveikinti bet norisi pokyčių. Dėkoju direktoriui, pavaduotojui už puikius prisiminimus. Daug visko įvyko, tiek puikių veiklų, tiek darbo eventų. Negaliu nepaminėti naujos rangų kėlimosi sistemos, kuri mane ,kaip 5 rango atstovą ištraukė iš kasdienių darbų rutinos ir įnešė gyvumo siekti vis daugiau.  Sistema leido neužsisėdėti aukštesnio rango žaidėjui ir kilti vis aukščiau, užtai pagirtina ir tai mane labiausiai sužavėjo, kaip žaidėją, tačiau maksimumo nesugėbėjau pasiekti dėl motyvacijos stygiaus (nors buvau tikras, kad pasieksiu :D) bet palinkėsiu dabartiniams darbuotojams, kurie yra 5 range -neužsistovėkit! o kilkit iki pačio aukščiausio rango ir taip įsirašykit į forumo platybių istoriją. Sėkmės visiems! “
    „ @Bitee_Maja Na pradėsiu nuo to jog nesu žmogus, kuris laiko dėl dienų ar tai jog užimti vietą darbe. Tai pajutusi, kad man čia jau gana ir noriu šiek tiek atsipūsti nuo darbų nusprendžiau palikti šį darbą. Taipogi noriu pabrėžti keletą dalykų apie šį darbą, kolektyvą, valdžią. 
    Darbas tikrai reikalauja tavo laiko, dėmesio, atsakingumo, bet yra darbuotojai skatinami ne tik dirbti, bet ir eventais bei veiklomis apipilti, jog neatsirastų darbe rutina. 
    Pats kolektyvas yra lyg viena didelė šeima. Draugiški, visada mėgsta bendrauti, taipogi laipsnių kėlimasis naujai atėjusiems darbuotojus skatina tarpusavyje lenktyniauti.😀Visada šis kolektyvas eina už savus, kas tikrai rodo jog čia gera ne tik dirbti, bet ir atrasti draugų galima. 
    Valdžia yra vienas iš rodiklių kas apibudina pačią firmą. Visada padeda jeigu kažko nežinai ar pamiršai ir svarbiausia į iškeltus klausimus, bus greitai atsakyta. Tiek direktorius tiek pavaduotojas bendrauja su kolektyvų draugiškai, smagius eventus bei veiklas surengia. Tad drąsiai galiu sakyti jog jie yra lyg vienas stiprus kumštis. Naujai atėję darbuotojai į šią firmą tikrai gaus pagalbos, palaikymo ir nuoširdaus bendravimo iš valdžios ir senbuvių.  
    Linkiu dabartiniam kolektyvui išlikt ta šeimynėle ir eiti visiems už savus.“
     
    XII.    Tikrai yra kas tikėjosi, jog po metų paliksiu postą, noriu nukreipti į kitą temą.
    Tie kurie skaitysit tik šią punktelį tai noriu jus nukreipti kita tema, kurią galite pamatyti paspaudę ant link čia
    >---Spaudžiam---<
    XIII.   Buvę darbuotojai per šį laiką.
    Ačiū buvusiems ir dar dabar dirbantiems darbuotojams, jog buvote ir esate su manimi toliau
    @Carlos_Quattro@Giedrius_Hells @Augustea_Honor@Quez_Junior@Arminas_Grigas@Kevin_Stevenson@Ruki_Bazuki@Mike_Gooldrey@Jack_Stallon@Aurimas_Dancingas@Tadasss@Bebras_King@Hash_Cocas@San_Xenon@Volkswagen_Golf@Charles_Leclerc@James_Vsop@Einikis_Pro@Salvatore_Bufalino@Artee_Solid@Henris_Makarov@Dovis_Heikon@Benito_Cartel @Rajono_Meras(Vasco_Salvadore), @Simas_Boss@Mantas_Sampxx@Adomaitis_Modestas@Vaidas_Drifter@Ernis_Monster@Antanas_Genutis@Sigis_Pachalcikas@Tiesiog_Anonimas@Eurais_Palijo@Kevin_Ots@Mantis_Bajoras@Ernaldas_Tree@Joris_Tree@Tamsos_Tvarkdarys@Herman_Cortez@Augis_Dash@Rolandas_Capito@Kiemo_Sargas@Modestas_Wolf@Nic_Shot@Rokas_Gasol@Jack_Elyga@Vitaminas_Adb@Emilius_Emixs@Rokas_Eid@Titas_Titurnikas@Deivydo_Televizija@Tommy_Watson@Haris_Opelis@Saras_Tema@Kajus_Tajus@Leo_Ellis@Bam_Bam@James_Vercceti@Charlie_Gambino@Kojiro_Hyunga@Speed_Valdovas@Walter_Heisenberg@Tomis_Britas@Vincas_Zzz@Hikaro_Masati@Tazz_Zyzz@Ieva_Kornelija@Spalvotas_Pingvinas@Vape_Thc@James_Terrence@Knee_Grow@Already_Broken@Kapitonas_Obolukas@Tadas_Mezon@David_Edyionii@Dziugitas_Bmw@Vel_Nes@Ema_And@Misha_Owen@Abc_Forever@Kajus_Tajus@Justas_Jucius@Laurynas_Baravykas@Taduse_Jrg@Stephen_Rossi@Baked_Weed@Faustis_Faustas@Tony_Express@Mpj_Purvinis@Gvidas_Cheburek(smoke_nord), @Lio_Nidas@Volteris_Vaitas@Tomukas_Tomas@Aurimas_Bosas@Pijo_Bayon@Ernestas_Mind@Gytis_Krabas@Rolandas_Huba@Vycka_Flex@Why_Hot@Tony_Sprite@Funny_Ness@Dede_Osva@Deividas_Bubis@Jack_Marzo@Laurynas_Bond@Thomas_Moretti@Dzeikas_Smith@Matas_Halaks@Jamal_Sharan@Lucy_Suarez@Avery_Carrington@Bunta_Fujiwara@Feel_Good@Kent_Andreas@Roki_Reider@Tiki_Takis@King_Legend@Jack_Kie@Frank_Clever@Bobikas_Armanis@Justas_Paklausk@Pakalniuks_Alfa@Kevin_Salvatore@Pablo_Emilio@Pranas_Bulve@Gvidas_Johnsonas@Bitee_Maja@Rajonski_Prakuror@Tonis_Jasikevicius@Jake_Willson@Tonis_Valanciunas@Jonas_Demonas@Khai_Weed@Leoxi_Bug@Zalia_Arbata@Slafka_Eid@Jonas_Sky@Onyx_Blade@Uva_Zuha@Justas_Flirtas@Corny_Horny@Linas_Bumer@Greg_Solberg@Gytis_Sky@Kristis_Bmx
    Visiems jums nuoširdus ačiū jog buvote ir kai kurie vis dar esate firmos dalimi.
    Ir dabar esantys firmoje peliukai @Laimis_Hifi@Arminas_Grigas@Hikaro_Masati@Corny_Horny@Jack_Stallon

  3. Ačiū
    Hikaro_Masati sureagavo į Rokas tarp Žvejok 2024!   
    Konkurso nugalėtojai,
    Apačioje pateikiame žaidėjų sąrašą, kurie nuo 02.10 iki 03.31 uždirbo daugiausiai žvejo patirties taškų ir laimėto atitinkamus prizus.
    1 Laimis_Hifi, ŽXP – 80,001;
    Unikalią tr. priemonę „Sandking“!
    „Premium“ 3 lygio, 3 mėn.
    Tune auksinių ir aksesuarų dėžių!
    2 Charlie_Gambino, ŽXP – 69,575;
    Unikalią tr. priemonę „Hotring B“!
    „Premium“ 3 lygio, 3 mėn.
    Tune auksinių ir aksesuarų dėžių!
    3 Tomas_Honor, ŽXP – 56,084;
    Unikalią tr. priemonę „Hotring B“!
    „Premium“ 3 lygio, 3 mėn.
    Tune auksinių ir aksesuarų dėžių!
    Visi kiti žaidėjai, kurie pateko į „TOP10“ laimėjo šiuos prizus:
    „Premium“ 3 lygio, 1mėn., Kreditų,
    Tune auksinių ir aksesuarų dėžių!
    4 Kent_Mendez, ŽXP – 47,230;
    5 Saras_Tema, ŽXP – 26,396;
    6 Justas_Paklausk, ŽXP – 22,772;
    7 Greg_Solberg, ŽXP – 19,798;
    8 Tomukas_Real, ŽXP – 14,316;
    9 Laimex_Teams, ŽXP – 14,042;
    10 Hikaro_Masati, ŽXP – 11,912;
    „Greenside“ administracija
    2024, balandžio 7d.
  4. Haha
    Hikaro_Masati sureagavo į Skeletas_Bliudzius tarp Gyvybės Linija | Nusižengimai   
    Jūsų žaidimo slapyvardis V_P: Skeletas_Bliudzius
    Peikiamo darbuotojo žaidimo slapyvardis V_P: Yung_Hefner
    Darbuotojo nusižengimo aprašymas: sis darbuotojas turetu ismokti pagarbiau bendrauti.
    Įrodymai įrodantys nusižengimą:https://imgur.com/a/JTyTBHT 

    Papeikimo sprendimas:

    Darbuotojas įspėjamas žodiniu ispėjimu, dėl negražaus bendravimo darbo metu, tačiau neįžvelgiu ant tiek blogos situacijos kad būtų galima bausti ispėjimu, Nes žinant tiek patį papeikimo autoriaus tiek visą situacija, kad yra kerštaujama už tiesiog parašyta papeikimą pačiam policijos darbuotojui, labiau panašu į bandymą tiesiog pakenkti. Sekanti kartą darbuotojas bus baudžiamas Ispėjimu.
  5. Haha
    Hikaro_Masati sureagavo į Bunta_Fujiwara tarp Peikiu Bunta_Fujiwara   
    Sveikas, dėkui už papeikimą,
     
    Buvau nuėjęs nuo kompiuterio trumpam, todėl nemačiau kaip Krumas keikėsi, todėl iš dalies įžvelgiu savo neatidumą ir ateityje, jei būsiu nuėjęs nuo kompiuteriu, paspausiu "ESC" mygtuką. Krumas buvo užtildytas ir kaip laikinos PD firmos atstovas žodiškai įspėjau, kad jeigu kartosis panašios situacijos, dėsiu įspėjimus.
  6. Haha
    Hikaro_Masati gavo reakcijąViktorija_Nolife tarp Prašau užblokuoti Skeletas_Bliudzius   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Čytinimas (Slient aimbotas ). 
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:  
    https://streamable.com/d7qbdy
    0:03 sec ginklas žiūri visai kitur, bet kulką pataiko į mane. 0:07-0:08 realodina ginklą ir išauna kulką? Okey. 0:14-0:15 pro masteris tikras geras flickas sakyčiau. 0:17-0:18 kennys skilai. 0:31-0:32 visas S1mple jau čia. Jei neužteks įrodymų kas tikrins ban anketa tai parašykit pateiksiu dar daugiau video, bet manau čia jau ir taip viskas aišku yra. 
    https://streamable.com/7c2iuk Tiesiog pora kreivų dar kitaip sakant Kennys skillu. 
  7. Pasimetęs
    Hikaro_Masati gavo reakcijąMantas_Exotic tarp Prašau užblokuoti Skeletas_Bliudzius   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Čytinimas (Slient aimbotas ). 
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:  
    https://streamable.com/d7qbdy
    0:03 sec ginklas žiūri visai kitur, bet kulką pataiko į mane. 0:07-0:08 realodina ginklą ir išauna kulką? Okey. 0:14-0:15 pro masteris tikras geras flickas sakyčiau. 0:17-0:18 kennys skilai. 0:31-0:32 visas S1mple jau čia. Jei neužteks įrodymų kas tikrins ban anketa tai parašykit pateiksiu dar daugiau video, bet manau čia jau ir taip viskas aišku yra. 
    https://streamable.com/7c2iuk Tiesiog pora kreivų dar kitaip sakant Kennys skillu. 
  8. Patinka
    Hikaro_Masati gavo reakcijąRokas_Eid tarp Prašau užblokuoti Skeletas_Bliudzius   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Čytinimas (Slient aimbotas ). 
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:  
    https://streamable.com/d7qbdy
    0:03 sec ginklas žiūri visai kitur, bet kulką pataiko į mane. 0:07-0:08 realodina ginklą ir išauna kulką? Okey. 0:14-0:15 pro masteris tikras geras flickas sakyčiau. 0:17-0:18 kennys skilai. 0:31-0:32 visas S1mple jau čia. Jei neužteks įrodymų kas tikrins ban anketa tai parašykit pateiksiu dar daugiau video, bet manau čia jau ir taip viskas aišku yra. 
    https://streamable.com/7c2iuk Tiesiog pora kreivų dar kitaip sakant Kennys skillu. 
  9. Patinka
    Hikaro_Masati sureagavo į Tomas_Honor tarp RedRoadLogistics (RRL) | Pradedančiųjų įvadas į Pervežėjų firmą   
    Red Road Logistics
    Pradedančiųjų įvadas į pervežėjų firmą
    Temos paskirtis - Šioje temoje norėsiu papasakoti kas vyksta Pervežėjų firmos darbo viduje, kas su kuo yra valgoma ir kaip greičiau suprasti visą šitą velniavą kas po paraliais tie pervežėjai kokią funkcija atlieka ir kaip ją atlieka. Trumpai tariant visa informacija.

    Patekęs iš atrankos? 
    Jei esi patekęs/patekusi iš atrankos forume arba žaidime pirmiausia turi turėti 7000 žaidimo patirties ir C kategorijos teisęs.
    Pirmiausiai prisijunk į pervežėjų firmos naudojamą >>DISCORD<< serverį, be šio prisijungimo nebūsite priimtas į firmą.
    Jeigu prisijungei prie discord serverio, tuomet atėjo laikas pasirašyti darbo sutartį ją gali rasti >čia< norėdamas pravesti pinigus į darbo fondą teks nuvykti į darbo biržą ir užeiti į vidų ten rasti pickup'a.
    Pasirašęs darbo sutartį nepamiršk pažiūrėti per /info ar turi medicinos pažymą jeigu jos neturi /kviesti > medikai, o jei jų nėra tuomet nuvyk į ligoninę, užeik į vidų ir nusipirk ją.
    Sulaukus darbo vadovo arba pavaduotojo pakvietimo į darbą nuvyk į pervežėjų bazę, nuvykęs užeik į ofisą ir ten rasi raudoną įsidarbinimo pickupą.
    Sveikinu patekai į pervežėjų darbą tuomet su komanda /persirengti užsidėk darbo aprangą ir nueik prie darbinio transporto pasiėmimo, pasiimk pirmam rangui priklausančią darbo transporto priemonę ir vyk į gamykla vežti mažuosius krovinius.

    Kas tie mažieji kroviniai ?
    Mažieji kroviniai - tai kroviniai, kurios reikės vežti į miestelius ir skirtingas vietas. Vietų iš viso yra 18.
    Veždamas mažąjį krovinį gali gauti bonusą +15 eurų jei atveši pagal nustatyta laiką, bet jei jo negausi nenusimink vežk kitą ir parodyk savo jėgas.
    Mažųjų pasikrovimą gali rasti gamykloje pravažiavus šlagbaumą, su Y raide pasiimk ir spausk gazą. Taip pat vietą galite rasti bazėje "Pervežėjų smulkiųjų krovinių paskirstymo taškas" pickup'e, paspaudus mini mape pasikrovimas bus pažymėtas mėlynu trikampiu.
    Spoiler alert norėdamas greičiau nuvežti krovinį pervežėjai naudoja viena gudrybę tai važiavimą pro žole(Pinigų kelią), bet visada būk atsargus nes policija gali naktį ir dieną budėti ir laukti kada tu važiuosi NON RP. 


    Kas yra baldų vežimas?
    Baldų užsakymai (/pdk) - tai baldai, kurios užsisako serverio žaidėjai į savo namus/lūšnas/vilas.
    Bedirbamas pamatai jog žaidėjas užsisako baldą neišsigąsk ir parašyk komandą /pdk ir priimk atsiradusi užsakymą.
    Priėmęs užsakymą nuvyk į baldų parduotuvę esančią MontGomery kaimelyje ir pamatysi esantį pickup'ą spausk Y raidę ir pasiimk baldą.
    Baldo vežimo vieta yra ten kur žaidėjo namas.
    Jeigu nuveši baldų užsakymą per 3 minutes gausi nemenką bonusą.
    Nepriimdamas baldo užsakymo gali užsitraukti vadovų rustybę, nes tai yra viena svarbiausia pervežėjų veiklos dalis.
    O jeigu būsi vienas ir atsiras tiek užsakymų jog vienas neįveiksi toliau vežk, o likusius sistema padės atvežti.


    Kas yra kontraktai?
    Kontraktai - tai kontraktas, kurį sudaro 10 krovinių, kurios privalai atvežti norint gauti uždarbį.
    Bazėje rasi pickup'ą užėjas ant jo galėsi pasirinkti iš kurio miesto norėsi vežti iš viso yra 3 pasirinkimai Los Santos, Las Venturas, San Fierro.
    Populiariausias pervežėjų pasirinkimas yra vežimas iš San Fierro.
    Pasiėmęs kontraktą su komanda /pkontraktas gali pamatyti kontrakto informacija, greičiausius atvežimo laikus ir panašiai.
    Kontraktinių krovinių yra 3 rūšys:
    ♦️Sunkus - tai krovinys, kuris vežamas negreičiau nei 90km/h.
    ♦️Pavojingas - tai krovinys, kurį reikia labai saugoti nes priekabai atsikabinus jo neteksite ir teks krautis iš naujo.
    ♦️Trapus - tai krovinys, kuris greit gali būti pažeidžiamas.
    Kiekvieną krovinį reikia labai saugoti nes jei prarasite 1000 būkle gausite mažesnį atlygi.
    Atvežus krovinį greičiau nei ~ 12 minučių gausite uždarbį už pagerintą rekordą.
    Šiame darbe ypač svarbi darbo patirtis norint gauti daugiau už kontraktą, kuo daugiau jos tuo didesnis atlyginimas.
    Vežant kontraktą yra tikimybė, kad sprogs padanga arba užsimanysite gamtinių reikalų.
    Sprogus padangai teks išlipti ir prie sprogusios padangos spaudinėti Y raidę norint susitvarkyti, susitvarkius sėsti už vairo ir toliau tęsti važiavimą.
    Užsimanius gamtinių reikalų teks išlipti ir parašyti komandą /pwc atlikus vėl sėsti už vairo.
    Atvežus visus dešimt kontraktinių krovinių nepamirškite bazėje pasiimti už tai uždarbį.


    Kaip vežti kontrakta?
    Kontrakto vežimas nėra sudėtingas.
    Pirmiausia turite iš Pervežėjų bazės pasiimti Roadtrain sunkvežimį, tuomet turite sustoti, išlipti prie pickup'ų ir užeiti ant "Pervežėjų kontrakto valdymas".
    Kai užeisite pamatysite pasirinkimą, rinkitės kaip jums geriausia. 
     Pasirinkę miestą iš kurio norite vežti turite nuvykti į pasikrovimą (kur vykti rodys mini mape). 
    Nuvykę į pasikrovimą prisikabinkite, bet kurią priekaba ir išlipkite. Išlipę nueikite į pinigėlio formos pickup'ą.
    Užėję ant pickup'o atsiras lentelė.
    Lentelėje pamatysite dešimt kontraktinių krovinių, kurios bus būtina suvežti norint gauti atlygį.
    Vežti nebūtina pagal išdėstymą, galite iš pradžių sunkius susivežti paskui trapius ir pavojingus, viskas priklauso nuo jūsų pasirinkimo, svarbiausia visus suvežti.
    Pasirinkus krovinį, kurį norite vežti būsite nukeltas į pasikrovimą.
    Pasikrovimo darbas vyksta su Forklift, su šia darbo priemone turite suvežti paketus.
    Paketų kiekis būna įvairus nuo 3 iki 5.
    Suvežus visus paketus atsirasite pasikrovime.
    Sėskite į fūra ir vežkite krovinį, kur vežti bus nurodyta tekste, /pkontraktas ir mini mape pažymėtas mėlynas trikampiukas. 
    Kontrakto laiką, būkle galite sekti spidometre virš greičio.
    Suvežę visus dešimt kontraktinių krovinių per komanda /pkontraktas galite pamatyti informacija, kokį atlygi gausite.
    Nepamirškite atsiimti atlygio bazėje tame pačiame pickup'e kur pasiėmėte kontraktą. 

    Tr. Priemonės/motociklo/laivo užsakymas kas tai?
    Tr priemonės/motociklo/laivo užsakymas ( /iaz) - tai žaidėjo užsakytas užsakymas atvežti automobilį, motociklą arba laivą į pristatymo vietą.
    Pirmiausia pasiimkite iš bazės Roadtrain sunkvežimį ir keliaukite prie gamyklos, ten rasite 6 priekabas galite prisikabinti, bet kurią.
    Prisikabinę nueikite į namuką ten rasite pickup'ą ir spauskite sutikti.
    Palaukite kol pasikraus ir vežkite į nurodytą vietą.
    Iškrovimo vietų yra keturios t.y. Mašinų turgus,  motociklų salonas, automobilių salonas, laivų prieplauka.

    Atvežus per nustatytą laiką galite gauti bonusa.
    Vežant kolegos užsakyta transportą privalote gražinti 80%, nebent kolega to atsisako. 


     
  10. Patinka
    Hikaro_Masati sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Atranka į „Montgomery“ baro lyderį,   
    Labas vakaras, atranka susilaukė tik vieno, bet barui tinkamo kandidato. Atranką galima būtų pratęsti, su tikslu sulaukti daugiau pildžiusiųjų, bet tikslo to daryti nematau, todėl paprasčiausiai noriu pasveikinti naujajį baro lyderį.
    Naujasis „Montgomery“ baro lyderis – @Rokas_Eid
  11. Haha
    Hikaro_Masati sureagavo į Rokas tarp Apgavo James_Morello   
    Neradau jokios informacijos, kuri patvirtintu minėtą istoriją.
    Niekuo padėti negaliu.
    Tema rakinama.
  12. Patinka
    Hikaro_Masati sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Turime taksistų valdžią,   
    Turime taksistų valdžią!
    Atrankoje sulaukta 5 kandidatūrų, iš kurių viena buvo sėkmingiausia. Džiugu, kad rinkimai išlieka konkurencingi bei kiekvienas kandidatas motyvuojamas užkelti kuo didesnę kartelę. Apačioje pateikiami kiekvienos kandidatūros aprašai, žaidėjų publikavusių savo anketas slapyvardžiai - koduojami. Atpažinti save galite prisiminę, kada skelbėte pranešimą rinkimų temoje.

    KANDIDATAI
    2024.02.27 21:26 – rinkimuose susitinkame ne pirmą kartą, visuomet pateikiama išsami ir kūrybiška kandidatūra. Kalbant apie autobusus, galima būtų išsiplėsti ir kalbėti ne taip paviršutiniškai, kadangi tai irgi gali būti gera terpė idėjų generavimui, o ne vien papasakojimui, ką su tuo darė buvę direktoriai. Matosi, jog į kandidatūrą įdėta labai daug darbo, tačiau visos idėjos sukosi aplink rangų sistemą, kas žinoma yra džiugu, tik trūko šiek tiek didesnio išsiplėtimo ir kituose įveiklinimo, ar apskritai, firmos klausimuose. Bet kokiu atveju, pasirodei labai gerai, ačiū už dalyvavimą rinkimuose.
    2024.02.29 16:37 – susitinkame rinkimuose pirmąjį kartą, tačiau į klausimus atsakyta brandžiai ir tiksliai. Vienintelė bėda, jog pagal apimtį ir pateikiamą informaciją, kandidatūra atitiktų anketą į darbą, tačiau ne į direktorių. Visų pirma, reikėtų padirbti ties vaizdine pranešimo dalimi, jog įrodytum, kad gebėsi tinkamai firmą reprezentuoti. Toliau, į klausimus reikėtų atsakyti daug išsamiau, kitaip tariant nesakyti, KĄ darysi, o paaiškinti KAIP darysi. Kandidatūroje turi pateikti vos ne savo firmos, kaip produkto pristatymą ir įtikinti jį pasirinkti direktorių prižiūrėtoją. Linkiu nenusivilti ir kitą kartą išbandyti save su daug kokybiškesne anketa.
    2024.02.29 19:51 – anketa labai trumpa, tačiau bet kokiu atveju smagu, kad išbandai savo jėgas. Tik tiek, kad reikėtų įsiskaityti temoje pateikiamą informaciją, paruošti pranešimą, praleisti prie jo nemažai laiko bei išmokti naudotis forumo funkcijomis. Tikiu, kad esi geras taksistas, bet nemanau, kad galėtum būti direktoriumi, ačiū, kad dalyvavai.
    2024.03.02 18:03– sąlyginai neseniai sugrįžęs žaisti, tačiau daugeliui pažįstamas žmogus jau ilgą laiką sutinkamas ir tapatinamas būtent su taksistų firma. Nors laiške trūko vizualizacijos, save kaip asmenybę pristatei labai taikliai ir aiškiai pateikei priežastis, kodėl turėtum tapti vadovu. Esi buvęs šios firmos pavaduotoju ir gerai suvoki visą sisteminę direktoriaus pusę. Tačiau, skaitant apie firmą, buvo sunku įsivaizduoti kažką interaktyvaus, nes šioje vietoje pradėjai kalbėti paviršutiniškiau. Apskritai, kandidatūra labai pagirtina, buvo smagu matyti tave rinkimuose. Ačiū už dalyvavimą.
    2024.03.04 01:10 – daugeliui gerai pažįstamas serverio žaidėjas turintis įvairios patirties bagažą šiame projekte. Laiške neslepiama, jog taksistų firma yra ganėtinai senas ir gerai užraugtas tikslas. Savo, kaip žaidėjo pristatyme, kandidatas pristato save kaip potencialų asmenį į direktoriaus pareigas bei tą puikiai argumentuoja. Kalbant apie firmą, smagu, kad užsimenama apie atrankų žaidime organizavimą, kas tikiu, jog būtų įdomus išbandymas. Firma laiške pristatoma kaip išsiskirianti iš kitų. Nors ir pritrūko interaktyvumo bei išsiplėtimo pagrindinėse sistemose, kaip rangai, tačiau tą puikiai atperka papildomos ir serveryje ilgą laiką nematytos sistemos.

    SPRENDIMAS
    Nors kiekvienoje kandidatūroje galima buvo įžvelgti pastangų ir noro tapti direktoriumi, labiausiai iš jų išsiskyrė viena. Skatinu nenusiminti tų, kuriems nepavyko tapti direktoriumi, nenusivilkite ir toliau siekite savo tikslų. Tikiuosi, jog pateiktos pastabos padės ateityje ir ateityje jūs tapsite geriausiu pasirinkimu rinkimuose. Ačiū visiems dalyvavusiems bei kviečiu pasitikti naująjį direktorių - @Tony_Express

     
  13. Haha
    Hikaro_Masati sureagavo į Tule_Blck tarp Parduodami namai ir green garden lušna   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tule_Blck
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą būstą, (tipas, miestelis, interjeras ir pan.): Viskas nuotraukuose.
    • Norima kaina už būstą: Namai jau uždėti ant pardavimo (galimos derybos).
    • Parduodamo būsto nuotraukas:
     
    Green garden lušna ( id. 159 )
     
    #1 Namas ( id. 37 )
     
     
    #2 Namas ( id. 25 )
     
     
  14. Patinka
    Hikaro_Masati sureagavo į Jeremy_Nuevo tarp Pasiūlymas Medkirčiai   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Jeremy_Nuevo
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:
    Medkirčiai
    (Surinkus 10k darbo patirties atsirakina papildomas medkirčių darbas)
    Teleportacija
    l
    Teleportacijos ženkliukas - Medkirčių bazėje prie įsidarbinimo.
    Žaidėjas būna nuteleportuojas į atskirą pasaulį ir į šią vietovę
    Nusiteleportavus žaidėjas privalo pasirinkti kiek medžių vnt turi nukirsti / parduoti.
    pasirinkes, žaidėjas privalo įlipti į darbini transportą.
    l
    Su šiuo transportu bus kraunama medžių rąstai.
    Įlipus žaidėjas važiuoja į medžių kirtimo zona (miškas)
    (Ši vieta turėtu būti pilna medžių)
     
    Kaip vyksta?
     
    Vyksta taip pat kaip paprastame medžių kirtime, bet rąstai yra didesni ir sunkesni, tad neužteks tik nukirsti ir įdėti į transporta.
     
    Nupjovus medį ir jam nugriuvus, teks jį dar 5 kartus pjauti, kol atsiras 5vnt rąstų
     
    užbaigę su medžiu, žaidėjas įlipa į kitą transporto priemonę kuris turėtu būti šalia miško
    Su šiuo transportu, bus paimama medžių rąstai (Iškarto 5 vnt)
    paėmus žaidėjas važiuoja prie "Packer" transporto ir įdeda rąstus.

    Prisikrovus pilnai, žaidėjas grįžta į tą pačią vieta kur buvo nuteleportuotas ankščiau ir iškrauna rąstus.
    2 pasiūlymai, žaidėjas pats įeina į vidų ir supjausto rąstus į medieną (visus 50vnt ar daugiau priklauso kiek buvo pasirinkta) 
    arba pats serveris supjausto juos į medieną.
    pvž:
    Baigus pjaustymui, žaidėjas įlipa į kita transporto priemonę.
    Su šiuo transportu teks prisikrauti medienos, tai iš rastų buvo padaryta mediena, ir iš 5vnt rąstų tapo 20vnt medienos.
    "Flatbed" transporte telpa 200 vnt medienos.
    ( 50vnt rąstų = 1000vnt medienos)
     
     
    Kur bus pristatoma mediena?
     
    Lokacijos: Gyvenamos vietos, kompanijos, fermos
    (Kadangi žaidėjas bus nuteleportuojas į atskirą pasaulį kur jam niekas netrugdys šios ir kitos lokacijos gali būti ir vidury miesteliuose)
    Serveris pats paskirs į kurią lokacija važiuoti ir pristatyti 200vnt medienos, jos kaskart keičiasi kai mediena būna prikrauta iš naujo.
     
    Atlyginimas
    2 pasiūlymai
    1. Pristačius karta 200vnt medienos atlygis turėtu būti nuo 500 iki 750 eurų.
    2. Arba atlygis būna gaunamas kai pristatomos visos medienos, tai atlygis turėtu būti nuo 25k iki 30k.
    Tada dirbti iš naujo bus galima tik už 48h taip pat kaip naftoje tik ilgesnis laiko laukimas
     
    Vienas žaidėjas, ar daugiau?
    Dėl šito vis neapsisprendžiu, vienam žaidėjui tai būtų gal ir perdaug darbo, bet atlygis geras,
    bet jei būtų daugiau žaidėjų, atlygis būtų padalintas ir aiškumus būtų tokių kurie trugdytų.
    Jei būtų su daugiau žaidėjų, dirbti su kitais tektu laukti, kaip queue (pvz: laukti csgo match) kol susirinks ten 3 iš 3 žmonių.
    PVŽ:
    Arba leisti susikurti privatų ir pasikviesti savus žmones.
    Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Tiesiog papildomas darbas medkirčiam kurie turi 10k darbo patirties, nes daryti tą patį per tapatį atsibosta, kirsk medi nuvežk kartok į tą pačia vietą kol atsibos.
     
    Pabaiga
    Na ačiū kad skaitėt mano rašliavą, bus smagu skaityti jūsų neigiamas bei teigiamas nuomonęs.
  15. Patinka
    Hikaro_Masati sureagavo į Gytis_Sky tarp Peikiu Ema_And   
    ŠABLONAI
    VADOVO PEIKIMAS
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gytis_Sky
    Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: @Ema_And, Policijos departamentas
    Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Naudoja narkotines medžiagas dirbdama teisėsaugoje bei kontrabandos metu. Manau visiems darbuotojas turėtų būti lygios teisės, nes darbuotojai už tai baudžiami, o pavaduotoja vat kaip elgiasi.
    Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://imgur.com/a/mphst7X
  16. Haha
    Hikaro_Masati sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujoji medikų valdžia,   
    Naujoji medikų valdžia
    Atrankoje į medikų direktorių sulaukėme dviejų kandidatūrų. Nors skaičiai ir pasirinkimas nebuvo milžiniškas, galiu pasidžiaugti tuo, kad abu kandidatai išreiškė nemažą motyvaciją, turėjo gerų argumentų ir išlaikė aukštą rinkimų kartelę. Kaip visada, kandidatai norintys identifikuoti save, turėsi prisiminti datą ir laiką, kuomet buvo skelbtas pranešimas rinkimų temoje. Kviečiu susipažinti su kandidatūrų aprašais apačioje.

    KANDIDATAI
    2024.02.13 21:03 - direktoriaus rinkimuose su asmeniu susitinkame antrąjį kartą. Jaučiasi atsižvelgimas į anksčiau išsakytas pastabas, tačiau vis dar trūksta užtikrintumo reprezentuojant save, kaip galima direktorių. Tam tikros mintys, planuojami sprendimai galėtų būti kuo labiau argumentuoti ir užakcentuoti. Laiškas tikrai nėra blogas, tačiau labiausiai reikėtų koncentruotis į firmos viziją ir kaip tiksliausiai bei įdomiausiai ją perteikti dalyvaujant rinkimuose. Labai ačiū už dalyvavimą ir tikėkimės nepasiduosi!
    2024.02.16 02:29 - serveryje gerai žinomas asmuo, pasižymintis aktyvumu bei geranoriškumu. Kadangi direktoriaus ar valdžios pareigose neteko regėti, laiškas maloniai nustebino. Pranešimas gražiai ir kruopščiai sutvarkytas, iškart patraukiantis akį. Ganėtinai plačiai kalbama apie firmos problemas, pateikiami konkretūs veiksmai, kaip jos galėtų būti sprendžiamos. Idėjos nors ir įdomios, reikėtų gerai pasistengti, kad viską aiškiai ir įdomiai perteikti darbuotojams, tad šioje vietoje gali kilti iššūkių. Bet kokiu atveju, kandidatūra pagirtina, ačiū už dalyvavimą.

    GALUTINIS SPRENDIMAS
    Rinkimai nepasižymėjo didele konkurencija ar aktyvumu, tačiau abu kandidatai padarė labai didelį darbą sudalyvaudami atrankoje. Tikėkimės išsakytos pastabos pravers ateityje. Nors ir abu kandidatai puikūs, rinkimus laimi geriausias pasirodęs kandidatas. Ačiū dalyvavusiems, ačiū skaičiusiems, pasitikime naująją Red County ligoninės valdžią.
    Naujoji direktorė - @Augustea_Honor

  17. Haha
    Hikaro_Masati sureagavo į Mantas_Exotic tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Exotic
    Jūsų atstovaujama firma: Policija
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Ema_And
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Darbuotoja nuo laikinosios firmos, gavęs direktorių gavau iš jos pagalbos, patarimų. Dalyvaujanti veiksmuose, kalbanti Discord platformoje, kas tikrai reikalinga teisėsaugos darbui, per visą laikotarpį nepažeidė darbo nuostatų, drausminga. Daug išsiplėtoti nenoriu, viską parašiau asmeniškai Tau.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
  18. Haha
    Hikaro_Masati sureagavo į Aurimas_Makvynas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Aurimas_Makvynas
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policija, pavaduotojas
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 20
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Savo darbą atlikau, pažadėjau Mantui, kad pabūsiu tik minimumą ir paliksiu pareigas ir per tą laiką sakiau, kad susirask sau nauja pagalbini, tikiuosi jam pavyko atrasti kažką iš esamų darbuotoju. Tikiuosi mano pagalbos tau užteko ir įgavai dar daugiau naujų žinių. Sėkmės tau @Mantas_Exotic Ačiū @Migelis_Zhebtuvelis už eilini pasitikėjimą. Sėkmės
  19. Haha
    Hikaro_Masati sureagavo į Kevin_Stevenson tarp Kevin_Stevenson užblokavo Jack_Nixon   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/cliu5r
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: 
     
  20. Patinka
    Hikaro_Masati gavo reakcijąAndrius_Goo tarp Senoji klaidą   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: H_M
    • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Kibimas nuo 2015 nesutvarkytas dar, būna, kad iš 7 kulkų limpa 1, bet būna, kad sulimpa visos. Pamažinkite deaglo žalą į 29.2 ir turėtų kibimas susitvarkyti. 
    • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą: Manau čia nereikia ir taip aišku jau yra viskas. 
    @Rokas @Edvinas @Aivaras
  21. Patinka
    Hikaro_Masati gavo reakcijąRajonski_Prakuror tarp Senoji klaidą   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: H_M
    • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Kibimas nuo 2015 nesutvarkytas dar, būna, kad iš 7 kulkų limpa 1, bet būna, kad sulimpa visos. Pamažinkite deaglo žalą į 29.2 ir turėtų kibimas susitvarkyti. 
    • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą: Manau čia nereikia ir taip aišku jau yra viskas. 
    @Rokas @Edvinas @Aivaras
  22. Patinka
    Hikaro_Masati gavo reakcijąRokas_Eid tarp Senoji klaidą   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: H_M
    • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Kibimas nuo 2015 nesutvarkytas dar, būna, kad iš 7 kulkų limpa 1, bet būna, kad sulimpa visos. Pamažinkite deaglo žalą į 29.2 ir turėtų kibimas susitvarkyti. 
    • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą: Manau čia nereikia ir taip aišku jau yra viskas. 
    @Rokas @Edvinas @Aivaras
  23. Patinka
    Hikaro_Masati gavo reakcijąFyfi_Niukas tarp Senoji klaidą   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: H_M
    • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Kibimas nuo 2015 nesutvarkytas dar, būna, kad iš 7 kulkų limpa 1, bet būna, kad sulimpa visos. Pamažinkite deaglo žalą į 29.2 ir turėtų kibimas susitvarkyti. 
    • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą: Manau čia nereikia ir taip aišku jau yra viskas. 
    @Rokas @Edvinas @Aivaras
  24. Patinka
    Hikaro_Masati gavo reakcijąBunta_Fujiwara tarp Senoji klaidą   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: H_M
    • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Kibimas nuo 2015 nesutvarkytas dar, būna, kad iš 7 kulkų limpa 1, bet būna, kad sulimpa visos. Pamažinkite deaglo žalą į 29.2 ir turėtų kibimas susitvarkyti. 
    • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą: Manau čia nereikia ir taip aišku jau yra viskas. 
    @Rokas @Edvinas @Aivaras
  25. Patinka
    Hikaro_Masati gavo reakcijąKevin_Stevenson tarp Senoji klaidą   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: H_M
    • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Kibimas nuo 2015 nesutvarkytas dar, būna, kad iš 7 kulkų limpa 1, bet būna, kad sulimpa visos. Pamažinkite deaglo žalą į 29.2 ir turėtų kibimas susitvarkyti. 
    • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą: Manau čia nereikia ir taip aišku jau yra viskas. 
    @Rokas @Edvinas @Aivaras

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.