Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

James_Vsop

Neaktyvus

  • 0

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi


Reputacijos istorija

  1. Haha
    James_Vsop sureagavo į Vycka_Flex tarp Vycka_Flex užblokavo James_Vsop   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/tzy0b4
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/IBb5jvb
  2. Haha
    James_Vsop sureagavo į Augustea_Honor tarp Augustea_Honor užblokavo Tryras_Vanduo   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: čia
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: čia
  3. Liūdnas
    James_Vsop sureagavo į Jake_Willson tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Jake_Willson
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikų Direktorius
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Kažkas tarp 53-54Dienų
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:  Na pirmiausia kas turi pradžia tas turi ir pabaiga, pirmiausia tai asmeninės problemos, dėl kuriu apkrauta galva, jas kuo puikiausiai Migeli žinai, sekantis dalykas, pasikeitė šiek tiek darbo valandos, tad grįžus norisi ramiai tiesiog pabūti pachillinti, o ne sedėti forume, ar galvoti ka čia padarius su firmą, tiesiog neturiu nei noro nei galimybės galvoti ka pakeisti firmoje, kad įtraukti darbuotojus į firmos veikla, o antra, tai niekada niekur nenorėjau užimti vietos, jei matau, kad kažkas tikrai gali pasirodyti geriau, ar atlikti geriau darbą, aš visada užleidžiu vietą, kaip ir dabar, manau Migelis ras jauną, veržlų, turinčių pilną bagažą idėju firmai. Noriu pirmiausia Padėkoti @Migelis_Zhebtuvelisuž suteiktą progą pasedėti tam senai lauktam krėsle, jis man patiko, tikiuosi nenuvyliau, mažu pagerėjus situacijai, apsilankysiu vėl kokioj atrankoj jums leidus 😊. Toliau @Emilisvn_Samp Ačiū už palaikymą ir patarimus sūnau @Charlie_Gambino Tau irgi didelis ačiū, kad pakentei mane tiek laiko, ir nemaža laiką pavadavai mane kilus problemoms, nors dėl pavaduotojo susitarėm per 3-4 žinutes, žinojau kad nepavesi, kad galima pasitikėt, visiems linkiu tokio puikaus pavaduotojo. 

    Ačiū jums, už indeli, už palaikyma.
    Sandelininkas: @Black_Hand   Serverio kenkejai: @Jack_Stallon ir @Izy_Izy   @Tony_Gillera Pasipilstom!    @Safari_MeshPradėk keltis rangus.
    @Dainida_Prn Taves tai noriu atsiprašyti už tą labai ilga sandeliavima
    Ir ištikro visiems ačiū, nesupykite jei ko nepaminėsiu:
    @Adam_Frank @Bitee_Maja @Matas_Green @Salvatore_Bufalino (Ačiū tikrai, nepamiršiu šios kadencijos ) 
    Ačiū visiems kas dirbote pas mane!
    Ačiū ir gfx'eriui už greitus ir kokybiškus darbus @David_Edyionii

    Paskutinis tag'as @Tautvydas_Udravich nu ka meile, lauk ateiniu pavergaut ❤️
  4. Liūdnas
    James_Vsop sureagavo į Charles_Leclerc tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Charles_Leclerc
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksi, direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 84 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Iš tikrųjų išsisėmė viskas, būtent taksi firmoje, viskas kaip ir buvo gerai, tačiau pabodo pats kaip firmos darbas, kadangi čia dirbu kaip darbuotojas nuo rugpjūčio 10 dienos. Smagi firma, kuriai tiek daug priežiūros ir nereikia, čia galima laikyti ir laikyti tą direktorių, tačiau kažkam visada ateina laikas pasakyti viso gero ir tiek. Buvome subūrę galbūt nelabai didelę, bet labai smagią komandą, daug darbuotojų dabar labai sėkmingai dirba ir kitose serverio įmonėse, ten atsiskleidžia taip, kaip ir turėtų. Kalbant apie patį direktoriavimo laikotarpį, tai jis buvo tikrai smagus, galbūt ne visada vyravo pastovumas ties darbuotojais ir dažnai susidurdavau su iššūkiais, bet vis kažkaip juos įveikdavom ir viskas būdavo gerai. Apie savo buvusius darbuotojus pasakysiu tik tiek, kad buvo tikrai visokių, bet viskas su tuo gerai, visokių buvo, visokių reikia. Tikrai smagus ir linksmas laikotarpis praėjo, tikiuosi, kad kada nors išeis tai pakartoti. Iš serverio nedingstu tikrai. Na ir aišku, kaip be padėkų, gražių žodžių, kurių tikrai buvo šiame laikotarpyje.
    Visų pirmą, norėčiau padėkoti savo geriausiam ir nuostabiausiam darbuotojui - @Maxim_Kinderis. Tai buvo ilgiausiai išdirbęs darbuotojas, bei geriausias darbuotojas. Visada stengiuosi padėkoti savo 5 žvaigždučių klubui, tai darbuotojams, kurie pasiekė 5 rangą įmonėje, galbūt kažką ir galiu būt pamiršęs, nepykite. @Laurynas_Bond, @Bunta_Fujiwara, @Tryras_Vanduo, @Justas_Paklausk, @Pakalniuks_Alfa.
    Noriu padėkoti žmonėms, kurie prisidėjo vienaip ar kitaip prie mano direktoriavimo. @Gaby_Blu, @Tomas_Honor, @Augustea_Honor, @Tautvydas_Udravich, @Strong_Blue, @Bobikas_Armanis, @Jokis_Pro, @Khai_Weed, @Black_Ride, @Zalia_Arbata, @Twix_Snickers
    Idėją, kurią davė būtent pildyti į direktorių - @Gvidaz_Bond.
    Direktorių prižiūrėtojui, kuris suteikė šansą - @Migelis_Zhebtuvelis.
    Savo padaužai pavaduotojui - @Vincas_Zzz. (a.k.a 2,5k minučių į savaitę atpirkdavo kaltes).
    Savo pavaduotojui - @Gytis_Sky.
    Visai direktorių komandai, bei visiems darbuotojams, ačiū už Jūsų indėlį į šią firmą!
    Ačiū chebryte ir iki kitų kartų!
     
  5. Liūdnas
    James_Vsop sureagavo į Edvinas tarp [Adventas] Tr. priemonės HOTRING B aukcionas,   
    Tr. priemonės HOTRING B aukcionas,
    Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę į Tnt_Edwax banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 1d. (gruodžio 23 d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal.
    Tr. priemonės nuotraukos:
    Tr. priemonės informacija:
    Tr. priemonės pradinė kaina: 7.000.000€.
    Pervedus pinigus man (Tnt_Edwax) į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus.
    Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.
    Aukcionas vyksta iki gruodžio 23d.
    „Greenside“ administracija
  6. Ačiū
    James_Vsop gavo reakcijąUgnius_Dead tarp Last Dance   
    @Ugnius_DeadPasiilgau jau taves serve..
  7. Patinka
    James_Vsop sureagavo į David_Edyionii tarp Last Dance   
    Geras paskutinis judesys, puikiai padirbėta kolega @Ugnius_Dead taves ten bsk truko 
    MG WIN

  8. Liūdnas
    James_Vsop sureagavo į Ugnius_Dead tarp Last Dance   
  9. Liūdnas
    James_Vsop sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Laurynas_Leigon užblokavo Ugnius_Dead   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/xez5wy
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  10. Haha
    James_Vsop sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujasis medikų vadovas,   
    Naujasis Medikų vadovas

    Atrankoje sulaukėme 8 kandidatūrų iš kurių 7 buvo analizuojamos. Rinkimai pasižymėjo gausiu kiekiu dėmesio vertu kandidatu, todėl analizė trunka daug ilgiau negu įprastai. Apačioje pateikiama žinutė kiekvienam kandidatui, save identifikuoti galima pagal datą ir laiką, kada buvo paskelbtas pranešimas. Gero skaitymo ir laukiame naujojo direktoriaus.
     
    KANDIDATAI,
    11.29 18:29 – anketa labai trumpa, į darbą būtų labai gera kandidatūra, bet direktoriaus pareigoms reikia būti pasiruošus tikslią firmos idėją ir motyvaciniame laiške/anketoje tą pagrinde ir paminėti. Esu pastebėjęs tave serveryje kai atsakingą darbuotoją, tad manau prisėdus, pagalvojus ir pasistengus būtų daug geresnis nusisekimas rinkimuose. Ačiū, kad dalyvavai.
    11.29 20:23 – iš pirmo žvilgsnio labai daili kandidatūra. Atrodai labai pasikaustęs serverio žaidėjas, labai keista, kad buvai nusprendęs čytinti ir netgi už tai gauti RCON užblokavimą. Tačiau, po atsiblokavimo nepavyko pamatyti didelių serverio taisyklių pažeidimų. Kalbant apie anketą, labai tiksliai pristatai save kaip galimą vadovą. Pateiki bent jau man nematytą idėją ir sukeli intrigą, jog serverio medikų atmosfera pasikeistų labai ryškiai. Šiek tiek nepatiko tai, kad planuoji taikyti nuobaudas darbuotojams nepasikėlusiems rango per tam tikrą laikotarpį. Mano nuomone, reikėtų atsižvelgti į kiekvieno žaidėjo skirtingą požiūrį į žaidimą, nes tokie suvaržymai labai įstato darbuotoją į rėmus. Jeigu sistema įdomi, joje ir taip dalyvaus didelė dalis darbuotojų. Bet kokiu atveju, kandidatūra labai pagirtina.
    11.30 23:44 – neseniai grįžęs į projektą, anksčiau buvai prisidirbęs, bet išpirkai savo kaltes. Prie anketos labai padirbėta, labai gražiai viskas apipavidalinta, tačiau perskaičius viską pilnai didelio įspūdžio, kokia bus firma susidaryti nepavyko. Pagirtina, kad paruošei forumo temas firmos naujokams, netgi sukūrei įvairius vaizdo įrašus. Susidariau išvadą, kad šiuo metu tapti direktoriumi tau dar per anksti, kadangi tik neseniai grįžai žaisti ir konkrečios idėjos firmai taip ir neįžvelgiau, kadangi minėti rangai atrodė buvo tik su pakeistu pavadinimu į skiepus ir aprašyta labai trumpai. Bet kokiu atveju, tavo laiškas paliko labai gerą įspūdį, tavo vietoje neapsiribočiau ties direktoriaus pareigomis, o kurčiau įdomų turinį serverio žaidėjams pilnu spektru. Galbūt net ir būtum už tai įvertintas. Ačiū už dalyvavimą.
    12.01 22:46 - iš pirmo žvilgsnio kandidatūra atrodo labai daug žadanti. Labai gera išlaikyta pranešimo vizualizacija, kas tiesą pasakius, yra pliusas pas daugelį šių rinkimų kandidatų. Bendrų aspektų skiltyje klausimas apie praeitas klaidas buvo nesuprastas, nes reikėjo atsakyti apie savo asmeninus serverio nuklydimus, bet kalbėjai apie trūkumus firmose. Kai kalbi apie firmą, jaučiasi žinios ir pasiruošimas tapti direktoriumi, o idėja rangų pasikėlimui atrodo labai interaktyvi. Tik klausimas, ar nekiltų bėdų tokią sistemą išaiškinti kiekvieno plauko žaidėjams. Šiaip tikrai neblogas nusisekimas.
    12.02 13:00 – kandidatūrai trūko gražios vizualizacijos, kas uždėtų labai didelį pliusą, kas buvo minėta ir rinkimų temoje. Bet kokiu atveju, laiško turinys yra labai pagirtinas, aiškiai, gražiai išdėstytos mintys. Kadangi medikuose esi dirbęs pas savo minėtus direktorius, galima daryti išvadą, kad į serverį grįžai neseniai, tačiau turi susikūręs visai įdomią medikų viziją, tik labai keista, kad nedirbi firmoje šiuo metu. Esu tave pastebėjęs serveryje, tačiau niekada nepastebėjau jokio pasižymėjimo, todėl teko pasidomėti darbuotojų bylomis. Paskutinėje dirbtoje firmoje surinkai įspėjimus už neaktyvumą, kaip teigia vadovas – tiesiog dingai. Apie tą užsimeni ir laiške, tačiau vis tiek kyla dvejonių. Pateiki labai įdomią idėją ir manau, kad laisvai galėtum būti direktoriumi, tačiau šį kartą tave nurungė tavo oponentų idėjos. Tikiuosi, kad dar teks susitikti rinkimuose ateityje, tačiau kol kas nesu užtikrintas dėl tavo tapimo direktoriumi. Labai ačiū, kad dalyvavai.
    12.03 06:54 – anketa netrumpa, matosi nemažas pasiruošimas. Šiek tiek badė akis tai, kad visur palikai mėlyną tekstą, kai teksto nuspalvinimus geriau būtų naudoti išryškinimams, o rašyti automatiniu tekstu, ko ir buvo prašyta atrankose temoje. Kalbant apie laiško turinį, yra labai daug skirtingų idėjų, bet atrodo išdėstyta viskas nelabai suprantamai ir buvo sunku nubrėžti sąsają ir susikurti bendrą firmos vaizdą. Pristatydamas rangų sistemą, pateiki labai trumpą aprašymą. Bandai argumentuoti, kad nenori apkrauti darbuotojų dažnais fotografavimais, bet ir be to galima padaryti mažiau nuvalkiotą sistemą. Šiaip turi daug gerų kabliukų, bet atrodo dar sunku sudaryti tikslią firmos viziją. Tikiuosi gavęs progą, pasinaudosi įsidarbinimo į medikus galimybe ir susidarysi geresnę viziją. Labai ačiū, kad dalyvavai.
    12.05 11:52 – jau ne pirmą kartą susitinkame rinkimuose ir netgi teko kartu dirbti. Labai vertinu tavo nepasidavimą, dalyvavimą, atrodo gerai supranti valdžios atstovo pareigas. Vizualiai laiškas atrodo gražiai, per daug dalykų neprikrauta, tačiau norėtųsi, kad panaudotum ir daugiau pranešimo redagavimo galimybių. Skaitant pritrūko kabliukų ir inovatyvumo idėjose. Žiūrint bendrai, kandidatūra pagirtina, tik deja, bet tavo oponentai pasižymėjo geriau ir įtikino labiau. Labai ačiū už dalyvavimą.
     
    NAUJASIS DIREKTORIUS,
    O naujojo direktoriaus - vis dar nėra. Su dviem potencialiais kandidatais jau susisiekta, antrasis rinkimų etapas jau netrukus. Nenoriu palikti nežinioje, todėl skelbiu pirmojo etapo rezultatus jau dabar, po antrojo etapo ši tema bus papildyta nauju pranešimu, kuriame ir pamatysite naująjį direktorių.
    Sveikinimai @Bitee_Maja !

  11. Patinka
    James_Vsop sureagavo į Rokas tarp Akcija „Aukok Milijoną“   
    Akcija „Aukok Milijoną“
    Tavo milijonas – mūsų euras!
    Kiekvieno mėnesio gale surinktos Jūsų aukos keičiamos į realius pinigus ir pervedamos žaidėjų išrinktai organizacijai. Aukoti galima žaidimo pinigus žaidimų serveryje, nuvykus į „Escobar St.“ dar kitaip žinomą kaip žaidėjų „spawn“ vietą. Suradus piktogramą ir užlipus ant jos galite paaukoti pasirinktą pinigų sumą. Mėnesio gale kiekvienas paaukotas milijonas bus skaičiuojamas kaip vienas realus euras.
    Apie kiekvieną pervestą auką atskirai informuosime šios temos atsakymuose. 

    Projekto administracija,
    2023, gruodžio 4d.
  12. Patinka
    James_Vsop sureagavo į Rokas tarp Apie pastaruosius porą mėnesių,   
    Apie pastaruosius porą mėnesių,
    Visų pirma norėčiau pradėti nuo labai neįdomios statistikos, tačiau tai yra pagrindinė šios temos mintis.
    Pinigai,
    Spalio 7d. žaidimų serveryje iš viso buvo 6.9 mlrd. eurų. Tuo tarpu dabar (gruodžio 4d.) žaidimų serveryje yra 8.2 mlrd. eurų. Per beveik porą mėnesių serverio ekonomika išsiputė +1.3 mlrd. eurų ir tai žinoma nėra normalu. Tuojau pabandysiu paaiškinti kodėl.
    Nuo spalio 7d. iki gruodžio 4d., vidutiniškai per dieną į žaidimų serverį įkrisdavo +22 mln. eurų. Žaidimų serveriui šiuo metu yra jau beveik 9 metai. Nuo projekto starto iki spalio 7d. serveryje buvo 6.9 mlrd. eurų. Tai reiškia, jog vidutiniškai per dieną serverio ekonomika plėsdavosi +2.1 mln. eurų. Matematika yra paprasta, anomalija siekia x10 kartų.
    Tune dėžės,
    Tune dėžių skaičius serveryje spalio 7d. bronze 14.949 vnt., silver 7.864 vnt., gold 10.483 vnt., o gruodžio 4d. bronze 16.442 vnt., silver 13.316 vnt., gold 17.234 vnt. Dėžių prieaugis: bronze +1.493 vnt., silver +5,452 vnt., gold +6,751 vnt.
    Nuo statistikos ir skaičiavimu pereikim prie priežasčių.
    „Admin Control Panel“ arba tiesiog „pultas“. Tai yra vidinis įrankis, skirtas tik projekto savininkams keisti žaidėjų duomenis, tokius kaip pinigai, kreditai, dėžės, raktai ir panašiai. Toks įrankis patekęs į paprasto žaidėjo rankas yra kaip „AK-47“ beždžionės rankose.

    Kaip „AK-47“ pateko į beždžionės rankas?
    Drąsiai galiu įvardinti mano paties padarytą klaidą – paliktą saugumo spargą, dėl kurios „pultas“ tapo prieinamas paprastiems serverio žaidėjams. Ir viršuje paminėtos datos nėra tiesiog datos. Pultu paprasti serverio žaidėjai naudojosi nuo spalio 8d. iki gruodžio 2d. Tai yra pagrindinė ekonomikos sprogimo priežastis. Per beveik 9-erius projekto egzistavo metus buvo visko. Tačiau tokia situacija, kuomet negalime tiesiog atstatyti visko – yra pirmoji. Taip, išeitis visada yra. Ji vadinama „rollback“. Šis žodis kiekvienam žaidėjui turėtų skambėti it keiksmažodis. Bet galime visus nudžiuginti – šį kartą šio keiksmažodžio vartoti neteks.
    Kokie veiksmai?
    Kaip atstatysime ekonomiką?
    Čia prašysime ir Jūsų pagalbos! Žaidimų serveryje, „Escobar St.“ gatvėje, užlipus ant „pickup“ yra galimybė aukoti pinigus. Kiekvienas surinktas milijonas yra paverčiamas realiu vienu euru. Kiekvieno mėnesio pabaigoje, surinkta suma bus paaukota daugiausiai balsų surinkusiai organizacijai. Daugiau informacijos šioje temoje.
    Kuo greičiau atstatysime padarytą žalą – tuo greičiau sugrįš dažni lagaminai, didelės dalybos ir kiti malonūs dalykai. Be Jūsų pagalbos atliksime ir savo darbus. Padažnės tr. priemonių komplektacijos, pasiūlysime daugiau įvairių aukcionų ir panašiai. Todėl prašome kiekvieno iš Jūsų, prisidėti savais būdais, kad išvengtumėme „rollback“ ir sutvarkytumėme šią paliktą beždžionių netvarką.
    Kas laukia beždžionių?
    Beveik 50 beždžionių pateko į nelaisvę. Visos šios beždžionės artimiausiu metu bus visiškai izoliuotos nuo projekto. Nelaisvėje jų laukia užblokavimai visose platformose be galimybės sugrįžti į dabartinį, bei ateities projektus. Tik pačios sąžiningiausios beždžionės ateityje sulauks malonės ir galbūt bus paleistos į laisvę. Esi beždžionė ir nori į laisvę? Susisiek su manimi ir padėk atstatyti žalą!

    Ar buvo nutekinti žaidėjų duomenys?
    Kaip jau minėjau viršuje, „Admin Control Panel“ arba kitaip „pultas“ yra skirtas serverio žaidėjų informacijai keisti, o ne skaityti ją. Todėl galime Jus patikinti, jog jokia Jūsų jautri informacija nepateko į blogas rankas, todėl galite jaustis saugiai. Jautrius duomenys koduojame, todėl net ir blogiausiu atveju informacija nebus pasiekiama. Kaip mums yra svarbus Jūsų saugumas, galite įvertinti pagal atliktus darbus praeityje.
    Apibendrinimas,
    Kaip jau minėjau viršuje. Dabar yra svarbiausia Jūsų pagalba. Kartu galime efektyviai išspręsti šias problemas ir judėti tik į priekį! Ir nepamirškit. Blogoms beždžionėms čia ne vieta!
    Tema atvira diskusijoms.
  13. Patinka
    James_Vsop sureagavo į Edvinas tarp [Adventas] Unikalaus aksesuaro „ILTYS“ aukcionas,   
    Unikalaus aksesuaro „ILTYS“ aukcionas,
    Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę į Tnt_Edwax banko sąskaitą didesnę už pradinę aksesuaro kainą sumą. Po 24h. (gruodžio 5 d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu aksesuarą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal.
    Aksesuaro nuotraukos:
    Aksesuaro bonusai:
    Žaidimo patirtis - 5 xp/min;
    Darbo patirtis - 5 xp/min;
    Papildomas uždarbis - 5 /min.
    Aksesuaro pradinė kaina: 500.000€.
    Pervedus pinigus man (Tnt_Edwax) į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus.
    Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.
    Aukcionas vyksta iki gruodžio 5 d..
    „Greenside“ administracija
  14. Haha
    James_Vsop sureagavo į Vycka_Flex tarp Vycka_Flex užblokavo Lewis_Vazquez   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/pnc39m https://imgur.com/a/9M2HgRV
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/7aPW1Xb
  15. Pasimetęs
    James_Vsop gavo reakcijąGvidas_Cheburek tarp Prašau užblokuoti Tryras_Vanduo   
    Uz ka banini kai pats paleidai mane staru nesudejas😀
  16. Patinka
    James_Vsop sureagavo į Jamal_Sharan tarp Pasiūlymas sugrazinti sena gauju sistema.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: jamal_sharan
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  paprastai gaujos nereikalaudavo pildyti i ju lyderius, tas ir budavo geriausia, kas noredavo tas susikurdavo, kas noredavo, tas veiksme dalyvaudavo. Nes dabar pasiema barus, ilgai buna, kad neranda, jei suranda, tai buna neaktyvus, policininku irgi nera. Tiesiog veiksmo serveryje nebera. Palikt ta visa vartojima, bet panaikint barus, grazint gaujas, oficialumus, gaujiniu skinus. Manau, daugiau kas pritartu sitam dalykui, nei baram, ir projekto administracija turetu atkreipti demesi i tai kaip pagerinti zaidimo kokybe ir ko nori zaidejai 
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  sugryztu seni zaidejai  pagyvintu kontrabandas 
  17. Patinka
    James_Vsop sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Turime mechanikų valdžią,   
    Naujasis Mechanikų įmonės vadovas
    Sulaukėme iš viso 6 kandidatūrų. Kiekviena kandidatūra yra aprašoma apačioje ir koduojama data bei laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. Jeigu identifikuoti savęs vis dėlto nepavyksta, galite kreiptis forumo asmenine žinute dėl patikslinimo. 
     
    KANDIDATAI,
    11.06 17:20 – etatinis pildytojas, dar sunku suprasti, ar iš tikrųjų sunku suvokti dalyvavimo tvarką ar esi eilinis interneto pokštininkas. Jeigu suprasti iš tikrųjų sunku, siūlyčiau savo vertę bandyti įrodyti kitais būdais, pvz. aktyvus reiškimasis firmos veikloje, pavaduotojo siekimas įmonėse ir pnš. Bet kokiu atveju ačiū už tavo laiką, kad ir kiek jo reikalavo ir sėkmės.
    11.08 01:55 – naujokas serveryje, tačiau ne SAMP žaidime. Šiek tiek krito į akį tai, kad daliniesi savo patirtimi kitame lietuviškame serveryje. Jeigu atrodo ši patirtis naudinga, būtų gerai paminėti ir savo slapyvardį ar kažką, kaip galima būtų tave ten identifikuoti ir susidaryti šiokią tokią nuomonę. O šiaip, mūsų serveris jau veikia toli gražu ne pirmus metus, todėl būtų labiau tikslinga savo patirties užsidirbti ir čia. Šiaip laiškas neblogas, galima daryti prielaidą, kad iš tikrųjų turi patirties direktoriavime. Kaip ir sakai, jei nepabandysi tai ir nežinosi, tad labai ačiū, kad pabandei. Mano siūlymas tau dar šiek tiek pažaisti serveryje, susidaryti tvirtesnę nuomonę apie firmas, kadangi praėjo daug metų, tam tikri dalykai galėjo ir pasikeisti (juolab, kad ir serveris naujas), o šis pildymas tikiuos nenueina veltui ir teks pamatyti dar tavo laišką, tik jau stipresnį, su konkretesnėmis idėjomis ir firmos vizija. Dar kartą ačiū, kad dalyvavai.
    11.08 18:14– dažnai serveryje pastebima persona. Pirmiausia anketoje labai patiko tavo specialybė, kuo galėtum garantuoti, jog visos forumo temos bus pateiktos tvarkingai ir skoningai. Žinoma, tai tikrai ne pagrindinis aspektas, bet turi šiokį tokį pliusą. Apskritai laiškas išdėstytas protingai, matosi, kad esi tikrai brandi asmenybė. Labai naudinga, kad užsimeni apie treniruotes firmai, matosi, kad teko jose dalyvauti ar net jas vesti. Tik kelia neramumų tai, kad savo anketoje visiškai neužsiminei apie bene svarbiausius dalykus firmoje, t.y. rangų ar kitos forumo sistemos. Šie aspektai dažnai būna tas dalykas, kuriuo remiasi darbuotojas planuodamas įstoti. Taip pat norėjosi, kad būtum labiau kritiška ir įžvelgtum problemų ir pasidalintum galimais jų sprendimais. Kandidatūroje yra tiek pliusų, tiek minusų. Minusai, mano nuomone, išlenda todėl, kad firmoje dirbta mažai arba labai seniai ir dėl to sunkiai generuojasi idėjos, kas prieštarauja anketoje minimam „kūrybiškumui“. Ačiū už pateiktą kandidatūrą.
    11.10 00:52 – serverio senbuvis, kurio reputacija yra labai diskutuotina. Nors stambių pažeidimų pačiam asmeniškai pastebėti neteko, dalis serverio senbuvių užsimena apie tave ne itin gerais žodžiais, kas gali iššaukti prielaidą, kas prisidirbęs buvai labai nemažai. Džiugu, kad pats to neslepi, daliniesi savo klaidomis ir žadi jas išspręsti bei pasukti savo reputaciją į teigiamą pusę. Pradedant kalbėti apie firmą, labai jaučiasi išsiblaškymas, nors ir pasirinkta anketos forma ir to turėtų būti išvengiama. Pavyzdžiui, klausime apie problemas firmoje šiuo metu, kalbama apie buvusį firmos direktorių, norėtųsi, kad klausimai būtų skaitomi atidžiau. Kalbant apie idėjas, nelabai patiko tas, kad vos ne kiekvienai firmos sferai bus po instruktorių, vadybininką ar kokį kitą prižiūrėtoją. Kyla klausimas, ar įvairūs prižiūrėtojai tikrai reikalingi dabartiniame SAMP? Ar negalėtų rolių prisiimti pats direktorius? Šiaip anketoje galima įžvelgti gerų minčių, bet norėtųsi, kad viskas, kas pasakoma pintųsi tarpusavyje ir sukurtų bendrą firmos vaizdą. Dabar jį susidaryti buvo sunku. Ačiū už dalyvavimą.
    11.12 22:23 – serveryje teko anksčiau pastebėti kaip aktyvų, paslaugų darbuotoją. Pastarąjį mėnesį ar kelis mačiau tave rečiau, tačiau smagu, kad grįžti į serverį ir išbandai savo šansus šiuose rinkimuose. Laiškas parašytas pagal savo struktūrą, tačiau viskas, ko buvo paprašyta yra atsakyta ir nenukrypta nuo temos. Priešingai nei pastarieji kandidatai, esi paruošęs savo firmos viziją, pagrindinius aspektus, kurių prireikia direktoriui įkuriant savo firmą. Tiesa, man rangų sistema nepasirodė labai įdomi, manau, kad yra tam tikrų kabliukų, kuriuos būtų galima geriau apdirbti. Tačiau, gerą pliusą užtarnauja aprašomos papildomos sistemos, veiklos, kas leidžia suprasti, jog firmoje vyrautų nemažo užimtumo įvairovė. Ačiū labai už kandidatūrą.
    11.13 00:36 – nemažai serveryje matomas žaidėjas. Esi buvęs direktoriumi, pavaduotoju, bet norėtųsi, kad jeigu kalbi apie patirtį, pasidalintum plačiau savo pasiekimais, argumentuotum, kodėl tavo firma buvo vadinama „geriausia“. Šiaip atrodai pasikaustęs, žinantis ko nori ir skleidei visai gerą energiją. Labai nepatiko tokie išsireiškimai, kad SAMP 2024 metais (kurie dar tik artėja) yra neįdomus, iškart kilo klausimas ką čia artėjančiais 2024-aisias veiki pats ir kaip planuoji sudominti savo darbuotojus? Vėliau lyg ir pradėjai pats tam prieštarauti, tad nusprendžiau interpretuoti tai kaip netiksliai išdėstytas mintis, nes atrodo, turi ką pasiūlyti. Taip pat sumaišei 2 paskutinius punktus vietomis, niekaip jų nepavadindamas. Jeigu nebūčiau pasitikrinęs, atrodytų, kad labai nusišneki. Apskritai, laiškas atrodė labai nuoširdus, siūloma užimtumo darbuotojams, yra pateikta nemažai idėjų. Didžiausias minusas tas, kad kaip ir pats minėjai esi „žalias“ mechanikuose. Ačiū už kandidatūrą.

    SPRENDIMAS,
    Praktiškai kiekviena kandidatūra pagirtina, buvo sunku rasti greitą sprendimą. Po anketų apžvelgimo, kelias valandas informaciją apdorojau, vertinau kiekvieno pliusus, minusus, tačiau kandidatūrose geriausiai atsispindėjo Hikaro_Masati ir Jake_Willson pasiruošimas pareigoms. Jake, mano žiniomis nėra buvęs direktoriumi ar pavaduotoju, tačiau turi nemažą patirtį ir supratimą apie serverio firmas. Hikaro, patyręs serverio valdžioje, bet nelabai turi daug patirties būtent mechanikų firmoje. Šį kartą labiau sužavėjo Jake'o pasiruošimas ir noras. Sveikinimai!

  18. Haha
    James_Vsop gavo reakcijąKevin_Yang tarp Pasiūlymas auginti žole-marihuana   
    Būtu tikrai geras pasiūlymas jai toks dalykas dar neekzistuotu.Kodėl nori padaryt dalyką kuris jau yra viename iš lt serverių? Prieš
  19. Pasimetęs
    James_Vsop sureagavo į Kiemo_Sargas tarp Pasiūlymas auginti žole-marihuana   
    Sveiki esu Kiemo_Sergas manau, kad kokaina serveriui vien tik neužtenka reikėtu ir žolės, daugiau žmonėm idomumo, daugiau policininkams darbo, man atrodo visai būtu neblogai.
     
    Tai reikėtu taip daryti
    1) nusipirkti nelegalių žolės sėklų iš baikerių
    2) nusipirkti žemės ir vazonų iš parduotuvės(kioskas)
    3) pasodinti į vazoną ir maždaugpo valandos nukirpti susukti į folija ir nuvežti parduoti baikeriams
    Butina turėti namus
    Komandos būtu tokios
    1) /zole- pažiurėjimas kieks yra sėklų,, nukirptos žolės ir susuktos žolės, vartoti zole, parduoti zole
    2) /pasetisekla-pasėti žolės sėkla
    3) /nukirptizole-nukirpti žole
    4) /susuktizole-susukti žole į folija
     
  20. Haha
    James_Vsop gavo reakcijąCesar_Salvatore tarp Prašau užblokuoti Claudas_Baryga   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Čyt.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėmhttps://medal.tv/games/gta-sa/clips/1BXV1g0fNnemYs/5wEwlVKYVTZ1?invite=cr-MSxqS20sMTcwOTY2Mzc0LA
  21. Haha
    James_Vsop gavo reakcijąLil_Pranas tarp Prašau užblokuoti Claudas_Baryga   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Čyt.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėmhttps://medal.tv/games/gta-sa/clips/1BXV1g0fNnemYs/5wEwlVKYVTZ1?invite=cr-MSxqS20sMTcwOTY2Mzc0LA
  22. Haha
    James_Vsop gavo reakcijąQuez_Junior tarp Prašau užblokuoti Claudas_Baryga   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Čyt.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėmhttps://medal.tv/games/gta-sa/clips/1BXV1g0fNnemYs/5wEwlVKYVTZ1?invite=cr-MSxqS20sMTcwOTY2Mzc0LA
  23. Haha
    James_Vsop gavo reakcijąRolandas_Huba tarp Prašau užblokuoti Claudas_Baryga   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Čyt.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėmhttps://medal.tv/games/gta-sa/clips/1BXV1g0fNnemYs/5wEwlVKYVTZ1?invite=cr-MSxqS20sMTcwOTY2Mzc0LA
  24. Haha
    James_Vsop gavo reakcijąClaudas_Baryga tarp Prašau užblokuoti Claudas_Baryga   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Čyt.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėmhttps://medal.tv/games/gta-sa/clips/1BXV1g0fNnemYs/5wEwlVKYVTZ1?invite=cr-MSxqS20sMTcwOTY2Mzc0LA
  25. Haha
    James_Vsop gavo reakcijąDovis_Gtx tarp Prašau užblokuoti Claudas_Baryga   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Čyt.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėmhttps://medal.tv/games/gta-sa/clips/1BXV1g0fNnemYs/5wEwlVKYVTZ1?invite=cr-MSxqS20sMTcwOTY2Mzc0LA

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.