Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Ugnius_Irving

Neaktyvus

  • 129

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Ugnius_Irving pranešimai

  1. ANKETOS ŠABLONAS 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dwyane_Ods 2. Kokio darbo norite [AVATARO/PARAŠO/CINEMA4D/LOGOTIPO/RANGŲ]: CINEMA4D. 3. Darbo paveiksliukas [BŪTINA]: Foną pats sukūrk nuo 0. 4. Darbo Pavizdys: 5. Darbo Dydis: Kaip pavyzdyje. 6. Darbo Tekstas/Sub-Tekstas: DWYANE Dwyane'Ods. 7. Reikia Efektų? [TAIP/NE]: Žinoma. 8. Papildomi komentarai: Neprašau nukopijuoti, prašau tiesiog padaryti grąžų darbą. Atlygis toks : 75.000 serverio valiutos, jeigu padarai grąžų - nepagailėsiu ir dar 25.000e. Įrodymus, kad turiu visus pinigus, numesiu kai turėsiu laiko.
  2. darbai gražūs, bet nėra sunkūs. pajungi smcm padarai ss, per ps padarai dydį, užmeti stoką, padarai tekstą, užmeti gradientą ir pabaigi rėmeliais.
  3. labas, malonu. sėkmės tau žaidime ir asmeniniame gyvenime.
  4. Turi Guardian usp'ą??? až. ;>> sv ol

  5. įkelt dar avatarų ? ;3

    1. Unknown_Slayer
    2. Mantas

      Mantas

      nea.... Nieko gero tie avatarai.

    3. Ugnius_Irving

      Ugnius_Irving

      tu sakai, tu žinai ;]

  6. Žmogau, jeigu darai tvarką serveryje, tai kodėl būtent šiuo metu per VIP chat'ą tiek daug keisksmų/įžeidimų?? Savo draugų nemutini, o kai atsakau už bazarą, tai mute dedi?? Graudu, žmogau bevertis esi...
  7. Šitas rimtas ^^ Iš vaiko artistą darot... O dainuoja nieko gero. ;/
  8. Na mano kompiuteris nėra labai stiprus, tačiau nėra ir silpnas. Mėginsiu įsirašyti, manau viskas bus ok. Šaunu, kad pasidalinai.
  9. Jau senoka ši modifikaciją, jau naudoju ir nesiskundžiu. Rekomenduočiau ir kitiems pabandyt įsikelti.
  10. Na nežinau, iš dalies tikrai man patinka ši mašina, tačiau nedirbu pd...
  11. Labiau būčiau už Paškos įdėją, tačiau ir už tavo esu už vien tik dėl vieno dalyko, 19 minučių pakrovimui tikrai daug laiko. ;/
  12. Jau nauji darbai manau paruošti, radistai, kad ir geras darbas, tačiau daug susidomėjusių nebus, todėl visgi esu prieš, geriau padarytų įdomesnį darbą. (+ ir visuose projektuose šio darbo prikišta).
  13. Šiaip kolektorius nešą labai mažą uždarbį, na būtų tikrai naudinga padaryti, jog su jais, būtų galima pakrauti elektros savo transporto priemonei, šaunu - už!
  14. Teko dirbti mediku ir viskam reikia daug nuotraukų, jog pasikelti rangą. O čia užtektų tik vienos nuotraukos, su šia lentele. Manau tikrai naudingas pasiūlymas, aš už.
  15. Na taip, išties reikėtų padaryti, jog priimti iškvietimą, reiktų rašyti ID, būtų daug paprasčiau. Šaunus pasiūlymas, aš už.
  16. Jeigu viskas būtų parašyta normaliai, be klaidų, būtų maloniau skaityti, tačiau idėją supratau ir esu už, nes dabar kažkaip lengvai viskas.
  17. Na aš manau, jog taip reiktų padaryti, esu už, būtų naudinga.
  18. Galiu pasakyti tik tiek, gerbiu tave už tai, jog domiesi/užsiimi krepšiniu, šaunuolis! Gaila teko praleisti šias rungtynes.
  19. Laba diena, nusprendžiau pasidalinti savo klausomomis dainomis, jas kaskart papildysiu, žvilgtelkit žemyn. Rusla - Tik dievas gali teist ; Mad Money - Svolačiai (D-Christian remix) ; Mad Money - Laisvas, atsipalaidavęs ; Mad Money & D-Christian - Dar nevėlu ; Mad Money & Segreto - Visi skirtingi, visi lygūs ; Faytas & Beeta - Išsilaisvink ; Faytas - Angis ; Big -A- Gyvas ; Maks Korž - Žyt v kaif ; Mad Money - Nekažką ; THC & Sonar - Chemija ; https://www.youtube.com/watch?v=QSQt8SecWAw Tyfaz - Pasijuskime vieniš

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.