Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Eimantas_Otero

Neaktyvus

  • 280

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 2

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Eimantas_Otero paskutinį kartą laimėjo Rugpjūtis 10 2016

Eimantas_Otero turėjo mėgstamiausio turinio!

1 sekėjas

Apie Eimantas_Otero

  • Gimtadienis 2001.10.05

Paskutiniai profilio lankytojai

12.761 profilio peržiūros
  1. l&a temą, problemos išspręstos, dėl pirmosios padėjo James_Verona, pasirodo tikrai buvo dėl timecyc ir jo pašalinimas, pakeitimas kitu, išsprendė šią problemą. Su juo buvo kątik atsiskaityta kaip ir žadėjau, 20.000€ suma. Antrąją teko spręstis pačiam, ieškoti kito snow modo, bet problema jau taip pat išspręsta. RAKINTI.
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eimantas_Otero2. Kiek tune dėžių parduosite: 400vnt.3. Kiek norėtumėte gauti už vieną tune dėžę: 18k 17k4. Nuotrauka su įrodymu, kad turite tune dėžių (/tdeze): Tingiu daryt ir kelt.5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Kreiptis į AŽ/serveryje/komentaruose temoje.
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eimantas_Otero2. Kiek skin dėžių parduosite: 95vnt.3. Kiek norėtumėte gauti už vieną skin dėžę: 28k 27k4. Nuotrauka su įrodymu, kad turite skin dėžių (/sdeze): Tingiu daryt ir kelt.5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Kreiptis į AŽ/serveryje/komentaruose temoje.
  4. Koks kūrėjas ką fotkino ? Čia jokių žvaigždžių aplamai neturi būt, turėtų būt tuščias dangus, kaip ir sakiau jeigu protingo nieko pasakyt negalit, kas suteiktų naudingos informacijos ir sprendimą, net nerašykit čia.
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Eimantas_Otero 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): SAMP 3. Problema (apibūdinkite problemą): • Apačioj pateiksiu nuotrauką, kurioje matysis pagrindinė kilusi problema. Atkreipkit dėmesį į dangų, kuris visas nuėjęs kažkokiais interesnais taškeliais, kurie dar ir buginasi nenormaliai. NE ČIA NĖRA BUGOVAS ŽVAIGŽDIŲ MODAS, žaidimas vos ne plikas dabar, nėra modifikacijų jame beveik. Kas neturit ko pasakyt naudingo, o ateinat sakyt "trink modus po vieną kol išsitaisys" galit maut iš čia iškart, net nekreipsiu dėmesio į tokius komentarus, jei jau tr
  6. @Rokas, norėtume išgirsti tavo balsą, nuosprendį šiuo klausimu, nes kolkas ~90% žmonių pasisako už šio pasiūlymo įgyvendinimui.
  7. Ačiū. Galima rakinti, nebent dar tie likę klausimai apie tekstūrinimą ir baldų judinimą pagal koordinates.
  8. Viską sumetu į spoilerį (sąrašas ilgas): Prašom, sumečiau visus, mažos detalės, tam kad užpildyt tuščias vietas. Tikiuos bent peržiūrėta bus, nes sąrašas yra ilgas. Padariau, kad spoileris rodytų eilučių ilgį, 79 objektai, esu tikras, kad kaikurie iš jų serveryje ir taip yra, bet galbūt darbų mappuose. Padariau ko prašytas - konkretūs baldai surašyti.
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eimantas_Otero • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, pasiūlysiu turbūt beviltiškiausią dalyką ir 80% iš jūsų jis atrodys net nereikalingas, nes kaam gi jums, gi gaujos svarbiau ane, dm is life. Žodžiu, beviltiškas jis todėl, kad esu įsitikinęs, jog niekas neapsiims viso šito daryt. Tai va, siūlau praplėsti baldų pasirinkimą ir ištaisyti dabar esančias klaidas baldų parduotuvėje kai yra susibuginę kaikurie objektai ten, pvz beisbolo lazda. Šiuo metu baldų pasirinkimas yra gerokai mažesnis, nei galėtų būti. Spėju, kad sulauksiu "statykit iš
  10. HQ skinai ant SA sucks Skinai matyti daug kartų jau, nieko naujo... Būtų smagu pamatyt įvairovės ir kažko naujo čia.
  11. Ayyy, sveiki, senai rodžiausi, radau keletą senai rastų skinpackų, kurie afigienai sueis jeigu žaisit RP, nuotraukas įmesiu tik kelias, iš viso skinų yra - 198, tikiuosi tokio kiekio užteks, kad išsirinkti geriausius Nepagailėkit teigiamos reakcijos, as always, tai paskatins mane įkelti daugiau modifikacijų čia Iki susimatymo, gero naudojimo. atsisiuntimo nuorodos: • http://www.mediafire.com/file/k1bk2cbc7dcmbse/4.13.2016__Breadmane.zip • http://www.mediafire.com/file/1nicr46n94wlpw2/Breadmane_s_skins.zip • http://www.mediafire.com/file/ya9kyt0ynaddcf8/B
  12. Ištrink skinų modifikacijas, nes vienos iš jų nekrauna ir gauni šitą warningą.
  13. Modpacko be žiemos ar šaltesnio tiesiog meto dar kolkas nereikėtų tikėtis.
  14. ///// GMC Vandura 1500 keičia: Burrito atsisiuntimas: http://j.gs/9YBA

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.