Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ben'Ocetter

Neaktyvus

  • 178

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Ben'Ocetter pranešimai

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Benas_Ocetter 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Packas 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Pačio surinkta, bet modai rasti internete 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: Apačioje 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: Apačioje Sveiki visi, pristatau jums savo surinktą LQ Cars modpacką. Atsisiuntimo nuoroda čia: AtsisiųstiNuotraukos čia: PeržiūrėtiĮ packą neįeina jokie kiti modai, tik transportas
  2. Protas tu tai negaliu Puse lietuvos serverių tai turi, peeding banus, gi nicką tai žino kai pareklamavo, gi matė, tai paimi ir banini, viskas. Tą baną leistų dėt tik pagal nicką, neitų dėt pagal id, fsio.
  3. Am.. čia ne sekmė. 3 kart iš eilės laimėt loteriją? ir dedant tik 3 kart? įsižiūrėk video - suprasi prikolą.
  4. Kam siųsti gside30, jeigu gali laimėti kreditų nemokamai? Perki bilietą > Laimi kreditus. Kas nesupratot, va video.
  5. Tai tu vapše džiaukis, kad tau yra "/sekti" ir tau parodo kur jis yra, yra tokių serverių, kur tu turi "skillų" turėt ir mokėti naudotis /sekti komanda. Čia išvis jums per gerai, Violetiniai nickai, /sekti komandos. Kam tada išvis įdėta tas /mapp > Išjungti koord. rodymą? Krč, padirbai pd, pamatei, kad tau per sunku ir siūlai, kad nieko daryt nereiktų ir tik pinigus gautum.
  6. Tikėkimes čia juokauji su tuo: krč, simpsonai kažkokie čia tavo tam mapp darbe.
  7. Parašyti savo V_P Benas Ocetter Kodėl norite laimėti? Nes norėjau seniau savanna nusipirkt, kad saulutes sukt, bet taip ir neatėjo tas laikas. Padovanokit ta proga man, ačiū.
  8. Sveiki, radau visai linksmą ištrauką iš žaidimo, todėl norėjau ja pasidalinti. Bus daugiau visokių panašių šh. iš serverio gyvenimo. Smagaus žiūrėjimo.
  9. Už! Manyčiau tai galėtų būtų aikštelė kažkur netoli sk, būtų daug vietos, kad nebūtų viskas išmėtyta, galima būtų padaryti taip, kaip /pradetimkrovima (tik tam tikroje vietoje) būtų galima už prieinamą kainą uždėti pardavinėti automobilį pvz 1,2,5 dienom. Būtų gerai, kad automobilis nedingtų atsijungus žaidėjui. Į aikštelę būtų talpinamas limituotas kiekis automobilių. Pvz 50 arba mažiau.
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Benas Ocetter 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra): Lūšna, BB-MG, Prof. įrengtas namas. 3. Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): Pradinė kaina 200.000€, lūšna įrengta atitinkant išorę. Įrengimas prof, nėra bugų, suderintos tektūros.
  11. Dabar realybei parodyk kur banke auga medžiai už stiklo, po to už kito stiklo dar 3 medžių rušys, žolė.. nesakau, kad lievas darbas, darbas tikrai geras, bet tokį darbą tik greenside'ui daryt..
  12. Nes medžiai, žalios spalvos ir panašiai, viskas ekologiška labai jo, dėl tų medžių tai čia neįtema bšk jie
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Benas Ocetter 2. Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: ne mano 3. Jūsų kontaktiniai duomenys?: - 4. Komentaras apie darbą?: ne mano, radau 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: Dalinuosi nuorodoa, mapas ne mano, tsg prajuokino, manau gera idėja Daedui https://vk.com/wall-89889560?own=1&z=photo-89889560_456240877%2Fwall-89889560_49795
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Benas Ocetter • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Shagy_Bombastic • Už ką buvote užblokuotas ?: Tipo už cheat • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : važiuoju, keliu pasiekimams ridą, šnd prisirašiau modų (textūras, kelius ir pnš) bam užfreezino, aticrashas suveikė ir lagint belenkaip pradėjo, pastrigo, noriu lipt iš mašinos (kad išsijungtų anticrashas) bam banas, normalei ane? Ačiū už sugadintą vakarą... net vid
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Benas Ocetter 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra): Traileris, BB, Prof. įrengtas namas. 3. Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): 4. Kaina, kiek norite gauti už būstą: 170k - 165k! 5. Papildoma informacija: Prof. įrengta lūšna pagal išorę, namas yra BB kaimelyje (prie fūrų).
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Benas Ocetter • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Mitchell_Alcarez • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Už galimus cheat ar bugų išnaudojimą. Kaip įmanoma atsisėsti į kraunamą mašiną BB kaimelyje ir ją suboominti MG kaimelyje. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  17. Sveiki pirkėjai, sveiki žmonės. Siūlau nuliovą sultaną su full tune. Beveik viskas x-flow! Baltas, gražus. Nedaužtas, mylėtas. Pradinė kaina būtų visai nieko 400.000€ - keliam po 25.000€! Kainas į komentarus, domina mainai, mainai su mano priemoka!
  18. Dviese? Koks tolkas daryt dviese, jeigu tu 2x mažiau uždirbi.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.