Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ernestto_Rosetto

Neaktyvus

  • 44

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Ernestto_Rosetto

  • Gimtadienis 2001.01.29
  1. Gal ir senos laidos, bet pats pirkau iš kito žmogaus už 220k, duokš pinigus nes su savo tai mediniais bairiais nužengei per toli. Nusileisk truputį nes pakilęs aukštai esi kiek matau. Dar drįsai meluot, kad ne tu ten apgavai mane ir panašiai. Fsio savininkas nuspręs ką čia daryt.
  2. Vakar ir užvakar ji jau kainavo 220k. Tai čia nebesimazink + vakar su Ignu kalbėjau sakė tu viską padarei. Nereikia čia meluot. Pinigus pervesk, atsibodo laukt.
  3. Sveikas, dabar nrg kainuoja 220k uz tiek ir pirkau + tdeze. Noriu visos sumos 220k uz nrg + 5k uz tdeze kaip buvom sutare. Labiau aš noriu savo nrg nei tu tavo pinigu. Bet jei negrazini tada tu man skoloi dar 129k
  4. O už melavimus žinai kas gresia? Mielas žaidėjau. Gerai nebeteršk temos, savininkas nuspręs.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė : Ernestto_Rosetto Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Ethan_Taylor Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : Viskas buvo taip. Aš norėjau tdėžės ant savo NRG-500 ir daviau jam, jis sako viskas čiki piki nesu kidas kad apgaudinėt ir pnš. Na tiek to pasitikėjau. Po to laukiu laukiu žiūriu negražina ir atsijungė, dar prieš tai pasimazino, kad nedaviau jam jokios NRG, jei šitos nuotraukos nepadės, žiūrėkit logus.
  6. 100% UŽ Nes dabar kaip dirbu mediku ir reikia atgaivinti žmones, tiesiog per tą laiką jie ima ir nutempia darbinę mašiną.
  7. 1.Jūsų Vardas_Pavardė?: Ernestto_Rosetto 2. Paspaudėte LIKE ant šio posto?: Taip 3. Jūsų pasirinktas skaičiukas?: 82
  8. - Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Ernestto_Rosetto - Kam bus naudojamas kanalas? : Kalbėti su draugais, nes kituose kanaluose prieina kitų žmonių ir trugdo kalbėti. - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip, susipažinau.
  9. Ernestto_Rosetto, noriu nes esu naujokas, ir neturiu būsto, būtų puiku gaut.
  10. Esmė tame kad man buvo sukilęs didelis pingas, ir nerodė objektų, kitų žmonių ir neveikė jokios komandos. Ir niekada jūs neįsigilinate į situacijas. Beto teisingai vardą parašyk kitą kart.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.