Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Etta_Milkman

Neaktyvus

  • 43

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Etta_Milkman sureagavo į Nico_Moretti tarp Išankstinė kalėdų senelio dovana: FŪRISTŲ direktorius!   
    Po labai neilgo laiko skelbiu atrankos į fūristų firmos direktorių rezultatus. Šioje firmoje kartelė yra užkelta aukščiausiai – nemaža dalis buvusių direktorių išbuvo ne mažą laiko tarpą bei sugebėjo sukurti pakankamai neblogas sistemas, tad labai tikiuosi, kad naujasis direktorius bus neprastesnis ir tą kartelę pakels dar aukščiau. Išanalizavau beveik kiekvieną šios atrankos kandidatą, parašiau jų minusus, tačiau jei tai bus neveiksminga ir kandidatų klaidos sekančiose atrankose bus tokios pat – pereisiu prie trumpesnių analizių, kadangi tokio tipo analizės parašymas užtrunka nemažai laiko, kurį galėsiu panaudoti efektyviau.
     
     
     
    Pats pirmasis savo kandidatūrą man įbruka Eima_Aleys, ir toji kandidatūra tokia sėkminga, jog šio žaidėjo nick‘ą galime išvysti akmenėlių gretose, be reikalo mane tokiu kvailu laikai, nejaugi manai, kad nukopinęs puse Šreko anketos į PD direktoriaus pareigas pavyks laimėti rinkimus? Nebūkime naivūs.
     
    Išmokęs naudotis Word‘o funkcijomis, kažkokį netvarkingą raidžių rinkinį man siūlo paskaityt Lukas_Duffas. Nepaisant tragiško teksto sutvarkymo, galybės gramatinių klaidų, turinys taip pat tuščias, kaip ir fūristų fondas po Pacan_Marozo varkių, o juk svaigai man, kad išmąstęs ten turi apie 20 idėjų, kokį čia galinga laišką man teks skaityt, bet visos tos kalbos veltui, atrankų mechanizmas – neaiškus, firmos koncepcijos nėra, direktoriumi nori tapti tik dėl dėmesio, o idėjos – banalybės, kurios yra matomos kiekviename serveryje jau ne pirmus metus, reziumuojant – laiškas parašytas atmestinai, kitą kartą kandidatūrai galėtum skirti daugiau negu 15 minučių ir rezultatas galbūt bus geresnis.
     
    Apsireiškė ir Kimba_Marčius šioje atrankoje – žmogus, kuris serveryje yra dažniausiai matomas su fūristo apranga, tačiau pats laiškas nedžiugina, kažkokių svarių priežasčių, kodėl nori tapti direktoriumi – neturi, atrankų mechanika skurdi, pabendrausi per ts ir kas tada? Kaip nuspręsi ar jis tinkamas tapti tavo firmos dalimi? „Nenoriu atskleisti visko ką esu sugalvojęs, nes jeigu netapsiu direktoriumi, nenoriu, kad mano mintys būtų panaudotos“ tavo laišką mato tik aš, vienas kitas užklydęs globalus moderatorius ir savininkai, jei idėjų dar neturi – taip ir sakom, o nesisaugom nuo to, kas negresia. Dar vienas, nelabai ilgai rašytas laiškas, jei norint gauti direktorių skiriat tik tiek pastangų kandidatūrai – tuomet labai abejoju ir direktoriavimo kokybe.
     
    Ilgesnės apimties rašto darbą palieka Max_Bmw, žiūrim ką įdomaus čia prirašei. Mintys kai kur nelabai rišlios, krūvos minčių šuolių, gramatika nekokia, bet kažkokį supratimą apie firmos valdymą turi. Labai nepatiko tai, jog planuoji firmoje turėti 6 ar 7 prižiūrėtojus, kam aš labai nepritariu, nes taip direktoriai bando permesti savo darbą ir atsakomybę tiems prižiūrėtojams, o patys tiesiog egzistuoti pareigose, nelabai svarios priežastis kodėl nori direktoriauti ir visiškai jokių priežasčių kodėl renkiesi būtent fūristų firmą – mėgstamiausias, geriausias, įdomiausias yra teiginiai, ne argumentai, o teiginius, pildydamas į tokias pareigas, turėtum paargumentuot. Apibendrinant – kandidatūra silpnoka, nors, manau, jog skyręs daugiau laiko galėtum ir geriau, prieš įkeldamas laišką galėtum bent jį perskaityti, ištaisyti klaidas, patobulinti, o idėjas kartais taip pat neprošal būtų apmąstyt.
     
    Ne per seniausiai mediko chalatą nusivilkęs Jack_Gta irgi užsimanė tapti fūristų firmos vadovu. Kandidatūra nebloga, aukščiau išanalizuotos kandidatūros nublanksta prieš tavąja( nors ir nelabai yra prieš ką ten konkuruoti ), mintis dėlioji pakankamai protingai, tačiau yra ir abejotinų vietų – jau nežinau kelintas man čia svaigstat apie kažkokius naktinius reisus, kokia tokios sistemos prasmė? Ar atsiradus tokiam „naktinukui“ turėsi noro tikrinti dešimtis ar net šimtus nuotraukų? „Viena iš įdomiausių firmų“ - argumentai? Neaiškios ir Medikų direktoriaus pareigų palikimo priežastys – palikime rašai jog nėra laiko direktoriavimui, laiške palieki visiškai kitą priežastį, apsispręsk vis dėlto. Kaip ir minėjau, kandidatūra nebloga, bet iki geros kandidatūros – dar toli.
     
    Žaidėjo Edva_Pspu kandidatūra nevertinama dėl dviejų priežasčių – tavo kelią link direktoriaus blokuoja medinis stulpas, visgi galbūt būtų galima vis tiek pakomentuoti tavo kandidatūra iš pagarbos, jog pastangos nebūtų veltui, bet stulpe esi įrašytas už anketų kopijavimą, dėl to nemanau, kad ir šis laiškas yra rašytas tavo ranka.
     
    Pakilti aukščiau nori ir Tadas_Chill, galbūt jau susiprato, kad užteks padėt visokiems direktoriams ir laikas pačiam tokiu tapt? Pakankamai išsamiai aprašei atrankų mechanizmą, bet taip ir nenurodei į ką kreipsi daugiausiai dėmesio, kokius žaidėjus imsi į savo firmos gretas. Pakankamai džiugu yra tai, jog direktoriumi nori tapti ne dėl didesnio dėmesio ar įspūdingesnio parašo, tačiau kodėl renkiesi būtent fūristų firmą – nenurodai. Nors ir kandidatūra nėra ideali, prikibti tikrai yra prie ko, bet šioje atrankoje ji yra viena iš geresnių.
     
    #DžerisForDrk – tokį hashtag‘ą randu Džeris_Nežinau laiško pabaigoje, kuriame taip pat radau ir pakankamai neblogų minčių. Kaip ir aukščiau esantis kandidatas, aprašei kaip vyks atrankos į tavo firmą, bet nepaminėjai kokius darbuotojus rinksies, išskyrei tik intelektą, o jei protingų tik du, bet darbuotojų reikėtų žymiai daugiau, kas tada? Krenta į akis ir tavo idėjos: priesaika, streikai, autobiografijos – teoriškai skamba gal ir įdomiai, bet praktiškai nei kas į tai rimtai žiūrės, nei iš to bus didelė nauda, nes, kaip matau, dar nelabai esi pažįstamas su samp žaidėjų bendruomene, smagu, kad nori eksperimentuoti, bet nežinant samp visuomenės dauguma tų eksperimentų bus veltui. Sveikinu su nebloga kandidatūra, nors ir šie rinkimai ne tavo naudai, bet sugebėjai atsiskleisti kaip pakankamai unikali asmenybė.
     
    Kaip Pilypas iš kanapių pasirodo Frankis_Buggatiz ir visiems pareiškia, kad nesėkmė teisėsaugoje – dar ne pabaiga. Sakai į PD direktoriaus pareigas pildyti privertė žaidėjai, o kaip dėl asmeninės nuomonės, juk ši turėtų būt svarbesnė už visas kitas? Kur firmos koncepciją nukišai? Ypatingos motyvacijos taip pat nematau, į direktorių pildai tik tam, kad susigrąžintum reputaciją ir įgautum mano pasitikėjimą, tačiau galiu nudžiuginti – reputacijos „atstatymui“ direktorius nebūtinas, yra ir kitų būdų. Kaip iš tokio žaidėjo tikėjausi žymiai stipresnės kandidatūros, deja, dar nenuveikei tiek, kad gautum direktorių vien dėl nick‘o.
     
    Jau norėdamas išjungti naršyklės langą pastebiu John_Juske pranešimą. Beskaitydamas tavo bandymus filosofuoti pastebiu gana įdomų dalyką – laiško pradžioje rašai, jog tau 18, tačiau įpusėdamas sugebi parašyt taip: „O man dar šešiolika ir aš turiu mokytis”, susipykai su savimi, naudoji ne savo anketą ar iš kažkur ištraukei savo 2 metų senumo pamąstymus? Nepaisant to, visą šitą tavo marazmą galima supaprastinti į tokį tekstą: „Noriu direktoriaus, esu motyvuotas, nepasigailėsi, seniuk, esu mldc, firma bus mldc“, daug pažadų, bet kaip ir ką konkrečiai darysi – nežinia. Pasigedau firmos koncepcijos, visokius čia direktoriaus paveikslus aprašinėji, o vieną svarbesnių dalykų pamiršti, gramatika ir minčių dėstymas irgi ne iš geriausių, kai kur tenka pačiam susidėlioti kablelius, kad būtų aiškiau. O ir šiaip, sudalyvauti atrankoje neužtenka, reikėtų ir serveryje žaisti, o ne tik parduoti produkciją ir sutvarkyt patalpas versle.
     
     
     
    Vieniems davus paskatinimą grįžti su geresne kandidatūra, kitus pasiuntus velniop lieka tik du potencialūs kandidatai direktoriaus pareigoms – Tadas_Chill ir Frankis_Buggatiz. Lyginant laiške matomas pastangas – Tadas akivaizdžiai skyrė daugiau pastangų rašymui ir parodė didesnį norą direktoriavimui, atsižvelgiant į patirtį, jos galbūt daugiau turi Frankis, visgi gaujai sunkiau vadovauti negu pavaduoti firmą, kuri neužsiima šaudymais, tačiau jis turi tokią problemą: niekaip negali pasakyti draugams „ne“ dėl ko ir nenusisekė direktoriavimas PD firmai. Galiausiai šįkart šansą norėčiau suteikti Tadui, jis puikiai ėjo pavaduotojo pareigas trejose firmose ir tikiuosi, kad nepriekaištingai eis ir direktoriaus pareigas fūristų firmoje.
     
  2. Patinka
    Etta_Milkman sureagavo į Mindaugas Parkour tarp Sukurk savo svajonių namą!   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mindaugas_Parkour

    • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300-350k

    • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Po truputį į dieną tai išėjo 3-4 dienos. 

    • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: 

     

    VIDEO

     

    Dėkoju bratyšoms: Jacei, Inkui, Klemensui, Mantviui, Rokiui, Orangui, Frankiui, Sweetui nu ir tiems kuriuos pamiršau. 

  3. Patinka
    Etta_Milkman sureagavo į Eimantas_Otero tarp Sukurk savo svajonių namą!   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Eimantas_Otero

    • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~150.000€

    • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Užtrukau apie pustrečios dienos kol pabaigiau viską pilnai.

    • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: 



    *Pilnas albumas: http://imgur.com/a/RYd9l

     

    Kadangi konkursas reikalauja nuotraukų kur matytųsi Greenside logo, štai jos: http://imgur.com/a/FnwDh

     

    Nors norėčiau pasakyti kelis žodžius, nenoriu daugiau šito pranešimo prikišti bereikalingų šnekų, tiesiog palinkėsiu sėkmės visiems dalyvaujantiems !

  4. Patinka
    Etta_Milkman sureagavo į Aivaras tarp 2016.03.28 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.2)   
    • Šiame atnaujinime taip pat įdėta Šv. Velykų užduotis! Atsiprašome, jog truputi pavelavome, nes norėjome paruošti kažką įdomiau nei kiaušinių rinkimas.   ​Šv. Velykų užduotis!  
    Suvedus komandą /velykos žemėlapyje bus pažymėta vieta, kurioje galėsite pradėti Šv. Velykų užduotį. Nuvykus į tą vietą (serverio SPAWN vieta) ir užlipus ant pickup'o galėsite pradėti užduotį. Užduotis nėra labai sudėtinga. Tiesiog reikės pabėgti iš salos, kurioje įvyko lėktuvo katastrofa. Saloje bus nemažai lobių. Nuo surastų lobių skaičiaus priklausys jūsų Šv. Velykų prizas. Kuo daugiau lobių rasite, tuo didesnis prizas bus. Lobiai bus paslėpti oranžinės spalvos akmenyse. Juos suskaldyti galėsite su rastu laužtuvu. Taip pat norint klaidžioti saloje reikės prasiskinti kelią tuo pačiu laužtuvu, nes kai kurie keliai bus užgriuvę akmenimis. Svarbu paminėti, jog kažkur saloje yra paslėptas specialus kiaušinis, kurį radus jūsų galutinis prizas padvigubės! Užduotį įvykdyti reikia per 60 minučių. To nepadarius, evento nebūsite įvykdę iki galo, todėl jūsų prizas bus mažesnis.     Atnaujinimai
    Išimtas mechanikų skinas iš skin parduotuvės. Iš serverio panaikintas vienas iš prižiūrėtojų statusų "Tvarkos Prižiūrėtojas". Administratorių pranešimai bus laužomi per 2 eilutes, kas leis sutalpinti daug duagiau teksto į pranešimą.
    Žmonės esantys serverio komandoje turės 4 lygio administracijos statusus. Policija turės dar vieną papildomą oro transportą. Policijai buvo panaikinti "Sultan" transportai, bei įdėti FBI rancher.
    Į /gps įdėti du papildomi taškai, tai tr.priemonės pardavimo į serverį vietą, bei DERBY stadionas. Policijos pareigūnai per /ita apačioje turės naują funkciją, pašalinti paskutinį dėtą įtarimą žmogui, šis atvėjis padės nuo tokių dalykų, kai pareigūnas netyčia nuspaudžia blogą įtarimą, ir tenka anuliuoti visus esamus įtarimus. Anuliuoti paskutinį duotą įtarimą žmogui galima per 60 sekundžių nuo uždėjimo pradžios. Fūristui priėmus transporto atvežimo užsakymą, bus pranešta ir užsakovui jei jis bus prisijungęs. Fūristų bendradarbių / darbuotojų lentelėje prie  statistikos bebus rodomos tik bendrai atvežtos visos tr.priemonės. Prie tr.priemonių salono / turgaus bus padėti sąrašai kokios tr.priemonės gali būti. Žaliai degančios tr.priemonės tai dabartinės tr.priemonės kurias galima nusipirkti.  
    Mechanikams sukurta komanda / prikabinti su kuria galės prikabinti tr.priemonės, vietoj "+" paspaudimo. 4 lygio administratoriai galės atstatyti atitinkamas tr.priemones, o ne iš karto viso serverio. Atnaujintas gaisrininkų darbas, nuo šiol užsidegs ne vien namai, bet ir verslai. Gaisrai automatiškai nebus priskiriami žaidėjui, todėl kiekvieną gaisrą galėsite gesinti individualiai arba pasitelkti ir draugų pagalbą, bei gauti abu po atlygį. Atsiradęs gaisrąs turės skirtinga įsiliepsnojimo procentažą, bei laiką kada gaisras pats savaime užges, o vietoj seno atsiras naujas gaisras. Taip pat cisternos talpa bus rodoma apačioje spidometro, daugiau informacijos nuotraukose. Visus serveryje esamus gaisrus, kiekvienas gaisrininkas galės rasti labai lengvai, pasitelkęs į pagalbą komandą "/gaisrai".  
     

    Nužudyti serverio savininką pasiekimas, pakeistas į surasti serverio savininka, priėjus prie jo ir parašius /rsavininka jūs gausite pasiekimą. Įdėta apsauginė tvorelė šalia mašinų salono.
     
     
    Sutvarkytos klaidos
    http://greenside.lt/index.php?/topic/21814-ra%C5%A1ybos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/21921-nedidele-rasybos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22768-klaida-tr-gara%C5%BEas/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22536-gramatin%C4%97-klaida/ Sutvarkyta klaida, kai mašinos draudimo likusį laiką rodydavo visada 1 sekundę, nors jis būdavo pasibaigęs. http://greenside.lt/index.php?/topic/22617-klaida-su-atp/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22331-keletas-dpd-firmos-klaid%C5%B3/ http://greenside.lt/index.php?/topic/17818-klaida-su-dpd-i%C5%A1krovimu/ Stebint žmogų kuris yra ant vietos kur žmonės patenka į kalėjima, stebintysis nebus taip pat nukeliamas į kalėjimą. http://greenside.lt/index.php?/topic/21966-verslo-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22363-ma%C5%A1inos-informacija/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22348-serverio-ra%C5%A1ybos-klaidos/ SF neberodys nematomų hotringų. Sutvarkyta klaida su fūristų iškrovimu. Artimiausi didesni planai iki vasaros pradžios
    Namų sistemos šioks toks perdarymas, namų patalpos būtu visiškai tuščios su aukštomis lubomis, iš baldų parduotuvės būtu galima pirkti daug daugiau objektų, sienų ir t.t, todėl jūsų namo interjeras priklausytu tik nuo jūsų kur bus jūsų padarytas garažas, ar namas bus dviejų aukštų ar vieno ir t.t., taip pat visus namų perkamus baldus būtu galima namų šeiminkams modifikuoti t.y keisti jų texturas Taip pat atsirastu dar dvi būstų šakos "Treileriai", bei vilos kurios bus prieinamos ne kiekvienam. DPD darbo atnaujinimas, kuris leistu baldų užsakovams atvežti baldus po užsakymo į jų pasirinktus namus.
  5. Patinka
    Etta_Milkman sureagavo į Frankis_Buggatiz tarp Surenos, action!   
    Šiandienos Surenų veiksmas. Ačiū teisėsaugai už veiksmą, gaila nortenos dingę kažkur ;(

     



  6. Patinka
    Etta_Milkman sureagavo į Gruzinas_Sampo tarp GreenSide.lt Norteños .   
    Swx oll , trumpas video kuriuo norėčiau parodyti nortenos gaujos veiksmą, nieko ypatingo nėra paprastas video gero žiūrėjimo 

     


     

    HD 1080p

     

    SRY UŽ LAG

  7. Patinka
    Etta_Milkman sureagavo į Nico_Moretti tarp Prailgę rinkimai: turime fūristų direktorių   
    Taigi, prieš jūsų akis – rečiausiai renkamos firmos direktoriaus analizė, serveriui jau yra daugiau negu metai, o ši analizė – tik antroji fūristų direktoriaus rinkimų analizė, aišku, per tą laiką vadovavo net keturi direktoriai, tačiau padėkos verti tik du – Gvidas_Ham ir Mister_Crime, kadangi jie iš tikrųjų dirbo ir išbuvo netrumpą laikotarpį pareigose. O kadangi šios firmos kartelė yra užkelta aukščiausiai – išrinktasis direktorius taip pat turės pasistengt būdamas pareigose. Prieš skaitant kiekvienos anketos analizę įspėju, jog anketas analizavo Marius, kad koks protingesnis, pamatęs kitokį rašymo stilių, nepradėtų rėkaut, jog pasisavinu kitų rašytus tekstus ir neparašau "kopyraito".
     
     
    Paskubomis pirmiausias pateikė kandidatūrą šiuose rinkimuose - Green_Dede. Sakai - trečias kartas nemeluoja, bet teks mąstyti apie tai jog ketvirtas kartas garantuoja. Manau jog tau trūksta vaizduotes, nes pats laiškas skurdus, o motyvacinį laišką rašai tarsi pildytum paprastą anketą - klausymas-atsakymas. Mintis su nedarbingumo lygiais nelogiškos nekalbant apie tai jog net nereikalinga, o ir kam to reikia jeigu yra NDS. Planuoji skirt atsakingus žmones kurie ves treniruotes ir t.t. O ką pats darysi? Kas vartus atidarinės tau? Atsakingas asmuo? Yra šiaudų už ko užsikabinti, bet šiaip tai labai silpnai kandidatuoji. Net į pavaduotojus sudėtingesnės apklausos nei tavo anketa. NEXT.
     
    Dar vienas atrankos dalyvis - huj tu ne kalnų karalius, o piktas dūmas. Taip taip, jau visi žino apie ką aš čia - Smoke_Piktas. Anketa, atrodo, nebloga. Skaityti įdomu, net nepagalvočiau iš pirmo žvilgsnio jog toks jaunas pacanėlis turi tokių paniatkių. Tik skaitant užkliuvo “fūristams liepčiau išmokti visus DP nuostatus” - to nesupratau, nes jie, iš esmės - skirti teisėsaugai ir gaujoms, o visiems kitiems tik žinoti ką gali teisėsauga ir ko vengti, ypač dabar kai nėra slapto krovinio. O šiaip perskaičius visą anketą radau daug elementarių dalykų, truputį vaikiškų, kurie senai užmiršti. O rangai, taškų sistemos pas tave įvardintos tokios pačios kokios jau atgyvenusios penkis metus. Kaupk patirtį, turi potencialo su savo aktyvumu, pirmiau norėčiau matyti tave kaip firmos pavaduotojumi jog pastebėčiau ką sugebi, jog vadovaujant prisišaudytum daug minčių projekto labui ir jas man pateiktum direktoriaus atrankoje ateityje. Nežinau ar turėsi pareigas kol nepraeisi šių mano patarimų. Kaip darbuotojas esi geras, tačiau neišsivaizduoju tavo galimybių pareigose. Įrodyk!
     
    O štai tavo - Vycka_Flex - kandidatūra tikrai per silpna. Tie patys reikalai kaip ir su ankstesniais kandidatais - nepagrįstumas, sakiniai iš tuščio į kiaurą. Tai buvo gražus gimnazisto rašinys, primenantis CV motyvus, tačiau į direktoriaus kandidatūrą nepanašu. Nustokit rašyti tokius vėjus “darysiu atranką tada kai darbuotojų trūks”, blemba, užmušat.
     
    Next.. direktoriaus dar neradau, ieškom toliau. O*cenzūra*, Dwayne_Bond užpildė. Nu zdarof, kąąą tūūū? Duosiu drk ir kas tada? Vėl per jauną galvą įspėjimus susirinksi? Ar jau šio to išmokai, a? Nu skaitom ką čia turim…. Nu ir kas direktoriaus atrankose giriasi jog išeina daug neigiamų… Gi aš nenoriu jog mano direktoriai dėl pareigų nesimokytų, nesportuotų. Kai išsitaisysi neigiamus iki septynetų - parodysi man savo e-dienyną ir pažiūrėsim ar gali būti direktoriumi, juk pareigoms irgi reikia galvos! Perskaičiau maloniai visą laišką. Man patiko detaliai apsvarstytos mintis, nuoširdumas, turi tikrai tvirtą kandidatūrą, manau, esi šių rinkimų lyderis. Tik turiu dar šiokių tokių abejonių iš ankstesnio direktoriavimo jog vėl perdegsi per mėnesį laiko, vėl per jauną impulsyvumą pridarysi nebūtų dalykų.
     
    GG tau Gedi_Gaska. Tokias lėvas anketas pildyti du-šešioliktais metais jau nekompetetinga.. Kažkokį kotletą man čia pakišai, o prašiau naglo kepsnio. Anketa nei turiniu, nei pagal sutvarkymą neatitinka minimalių reikalavimų (dar kartą ateityje paskaitom rinkimų užduotį). Nebūkit naivūs.
     
    Didžiules pastangas pastebėjau pas Domka_Lexco. Bet pirmoji didžiausia klaida ta jog milžiniškas tekstas sumestas be jokio sutvarkymo, nors tai taip pat yra kandidatų užduotis. Taip pat noriu paminėti jog teksto dydis nėra pagrindinis dalykas, nes skaitant anketą nieko nesuprantu, mintys peršokinėja, nėra struktūros. Nematau kokių nors unikalių minčių, firmos valdymo koncepcijos, neskaitant standartinių žodžių. Pastangas vertinu, dėkoju už tai labai, pirmą kart tavo tokią kandidatūrą stiprią matau, bet norėčiau jog siekių kelyje atsižvelgtum ir į tai. Nenoriu nuvertinti anketos, ten tikrai radau gerų minčių, tik kad pastebėjau akivaizdų patirties stygių - nieko naujo, tie patys metodai kaip ir visų kitų direktorių, nepamirškit - pas mane reikalavimai vis auga! Patarimas tau būtų toks kaip ir Smoke - siekti pavaduotojo pareigose ir parodyti man, direktoriui ką mokat dar ir be anketų rašymo! Nes suprantu jog ne visi rašytojais gimę, todėl turit tobulėti ir įgaunant patirties vadovaujant.
     
    Na ir viskas, paskutiniai štrichai rinkimų. Ai, dar ne, Hot_Anonymous praleidau. Dar vienas atrankos dalyvis kuris nenuraukia apie ką rašyti reikia motyvaciniame laiške. Pildai lyg paprastą anketą - taip direktoriumi niekas netampa.
    Ir uoooojeeeezau nustokit pagaliau skųstis jog neapsimoka dėl 8k slapto krovinio vežt.. Kas svarbiau - veiksmas ar bapkės? Žinoma, kad 8k, nors ši firma ir taip viena pelningiausių. Policiją su nemokamais ginklais atribojat nuo sk, tipo susitvarkysim patys, bet va 8k tai *cenzūra*. Pavarot, rimtai.  Šiaip idėjos gal ir nieko, bet fūristų gastrolėms iškart ne galiu pasakyti, nes jau net direktoriai laisvadienių neima tam jog nesusigadinti darbinės statistikos. Ir manau tai sunkiai suderinama su rangais ir kt, tokia smulkmena, bet užims veltui daug papildomo direktoriaus laiko. Tavo kaip kandidato praleisto laiko serveryje nepatikrinau, tačiau ir be to negalėtum būti kandidatas, nes tai yra konkreti anketa, o ne motyvacinis laiškas. Bet dėkoju už kandidatūrą, buvo įdomu, malonu skaityti kokybišką laišką.
     
     
    Žodžiu, apie pačią atranką geriau kalba gana gerai žinomi Osen_Mario žodžiai: „Vyrai nieko gero“ kadangi iš visų šių kandidatų yra tik du apypadoriai, kitiems arba dar reikėtų apsiprasti serveryje, galbūt pabandyti tapti pavaduotojumi, arba kitą kartą pateikti normalią kandidatūra, o ne 15 minučių trukmės rašytą raštelį. Kadangi potencialūs kandidatai tik du, trečiosios vietos neskirsiu niekam, taigi ant žemesnės pakilos lipa Dwayne_Bond, kuris neperseniausiai vadovavo DPD firmai, tad abejoju dėl motyvacijos vadovaujant fūristams, visgi, firmos yra labai panašios, veži krovinius and chill, o ir aktyvumas pastarosiomis dienomis – nebepamenu kada paskutinį kartą tave ir bemačiau, ar tik nebūsi jau pabėgęs svetur? O naujuoju direktoriumi skelbiu Hot_Anonymous( oh yes, paskaitę jo analizę galvojot, jog jis atkrito, tikėjotės Bond‘o, bet juk taip neidomu ) iš kurio tikiuosi, kad šis pasirodys geriau negu būdamas medikų direktoriumi, ypač tokioje firmoje, kurioje kartelė yra iškelta aukčiausiai, tad kolkas palinkėkim sėkmės naujajam direktoriui ir tikėkimės, jog šis parodys kaip reikia vadovauti!
  8. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąGoffredo_Luciano tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  9. Patinka
    Etta_Milkman sureagavo į Impressible_Lauriz tarp Atranka į projekto GFX'erį (-us),   
    ​Jūsų patirtis :​ Apie 3 metus be pertraukos ​Jūsų amžius : 17metų Su kokiomis programomis dirbate ?: Photoshop CC ; Cinema 4D ; Adobe Illustrator. ​Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) :Cinema 4d darbai :


    *Šitas darbas atliktas mano ne Ignaz_Lucchese


     
    Photoshop Darbai :

    *Normalių Photoshop darbų PC neturiu,tik keletą darau,bet galite pažiūrėti visus darbus čia:
    http://impressiblelauriz.imgur.com/
     
     
  10. Patinka
    Etta_Milkman sureagavo į Frankis_Buggatiz tarp Surenos, vakaro veiksmas   
    nieko blatno, trumpas video iš šiandienos vakaro veiksmo

     



  11. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąHugo_Gilera tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  12. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąFrankis_Buggatiz tarp Permainos GreenSide komandoje   
    Sveikinu - linkiu viso ko geriausio, o ypač kantrybės ir šaltų nervų, to turėtu reikėt, manau
  13. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąTony_Machalk tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  14. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąFrankis_Buggatiz tarp Mechanikų era jau čia!   
    Sveikinu Pablo, laikyk kardaną kaip reikia. Be to dėkui Mariau už gražius žodžius ir motyvaciją, darbą įdėtą analizėje. Bandysiu nenuvilti kitą syk, sieksiu užsibrėžtų tikslų.
  15. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąGvidas_Drifteris tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  16. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąDelta_Forsas tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  17. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąKatum Asas tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  18. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąPatrik_Lindberg tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  19. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąKornis_Melo tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  20. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąDark_Buffon tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  21. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąDomka_Lexco tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  22. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąŽygimantas tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  23. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąJames_Frukt tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  24. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąKristis_Cool tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  25. Patinka
    Etta_Milkman gavo reakcijąRay_Sherlock tarp Laimėk BANSHEE mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu konkursą kurio metu jūs galite laimėti BANSHEE transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/IrYEA

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.02.26) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET GAMES BEGIN  

     

    NARIAI:

    1.Pablo_Esco

    2.Zilvinas_Superman

    3.Frankis_Buggatiz

    4.Smoke_Piktas

    5.Rage_Assasin

    6.Tvarkdarys_Laba

    7.Orange_Nike

    8.Kya_Nekk

    9.Inspire_Uniqueness 

    10.Piktas_Bicius

    11.Baruchas_Sipnoza

    12.Nicky_Target

    13.Domka_Lexco

    14.Kristis_Cool

    15.Edgaras_Savas

    16.Bizas_Org

    17.Julius_Laukinis

    18.Mantas_Jameson

    19.Rodrigo_Cabrera

    20.Dziovani_Woop

    21.Zygimantas_Extensa

    22.Ethan_Wiliams

    23.Daktaras_Meile

    24.Darius_Freaknezz

    25.Velnelis_Camel

    26.Tadas_Chill

    27.John_Malboro

    28.Povilas_Jasaitis

    29.What_Those

    30.Jarek_Quattro

    31.Tony_Mix

    32.Delius_Shishkin

    33.Ugnius_Minton

    34.Stephen_Cannabis

    35.Arturas_Speed

    36.Pro_Manijak

    37.Donovan_Winfield

    38.And_Morello

    39.Shut_Down

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.