Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Vycka_Kirmz

Neaktyvus

  • 106

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Vycka_Kirmz gavo reakcijąGruzinas_Sampo tarp Hatos GIVEWAY.   
    HELLO BOYZ!
     
    Taigi matote darau giveway... Tieisog atsibodo samp'as nusprenciau padaryti giveway. )
     
    Taisykles:
     
    1. Norint dalyvauti turi buti jusu V_P.
    2. Pasirinkite skaiciuka nuo 1-333
    3.2 kartus draudziama komentuoti kitaip iskart busite diskalifikuoti(sorry jei ne taip parasiau )
     
    FOTO KAD HATA TURIU : http://www.part.lt/img/9ed81127c84e3e2b1dd49d9003e4f1bb198.png
     
    GIVEWAY Pasibaigs 2016/06/07 20:00 val.Viskas bus filmuojama!
  2. Patinka
    Vycka_Kirmz gavo reakcijąJeremy Santos tarp Hatos GIVEWAY.   
    HELLO BOYZ!
     
    Taigi matote darau giveway... Tieisog atsibodo samp'as nusprenciau padaryti giveway. )
     
    Taisykles:
     
    1. Norint dalyvauti turi buti jusu V_P.
    2. Pasirinkite skaiciuka nuo 1-333
    3.2 kartus draudziama komentuoti kitaip iskart busite diskalifikuoti(sorry jei ne taip parasiau )
     
    FOTO KAD HATA TURIU : http://www.part.lt/img/9ed81127c84e3e2b1dd49d9003e4f1bb198.png
     
    GIVEWAY Pasibaigs 2016/06/07 20:00 val.Viskas bus filmuojama!
  3. Patinka
    Vycka_Kirmz gavo reakcijąDemarcus_Norwood tarp Hatos GIVEWAY.   
    HELLO BOYZ!
     
    Taigi matote darau giveway... Tieisog atsibodo samp'as nusprenciau padaryti giveway. )
     
    Taisykles:
     
    1. Norint dalyvauti turi buti jusu V_P.
    2. Pasirinkite skaiciuka nuo 1-333
    3.2 kartus draudziama komentuoti kitaip iskart busite diskalifikuoti(sorry jei ne taip parasiau )
     
    FOTO KAD HATA TURIU : http://www.part.lt/img/9ed81127c84e3e2b1dd49d9003e4f1bb198.png
     
    GIVEWAY Pasibaigs 2016/06/07 20:00 val.Viskas bus filmuojama!
  4. Patinka
    Vycka_Kirmz sureagavo į Pacan Marozas tarp Pacan'Marozas. Ką aš radau čia, ko neradau kitur.   
    Sveiki.
    Susiruošiau jums parašyti savo atsiradimą sa:mp pasaulyje. Nuo ko pradėjau, kur pradėjau ir su kuo pradėjau žaisti.
     
     
    Kur pradėjau žaisti.
          Taigi pirmas serveris kuriame rimtai pradėjau žaisti buvo Lm*.**. Ten pražaidžiau metus. Dar buvau jaunas, sa:mp'e daug nepatyręs, daug nemokantis tai šokinėdavau iš vieno darbo į kitą. Buvau užstrigęs apsaugoje. Pas Egidijus_Keza. Su juo gerai sutariau, viskas buvo okey. Tačiau jis paliko apsaugos direktoriaus pareigas ir išėjo kitur. Taip pat ir aš. Kadangi buvau jau patyręs teisėsaugoje tai lengvai patekau į SWAT komandą. Ten taip pat ilgai užsilaikiau ir paskutinias mano žaidimo akimirkas praleidau dirbdamas SWAT. Ten keitėsi direktoriai ir panašei ,bet visada buvau teisėsaugos pusėje, dirbau Policijos Departamente arba Swat buryje. Taigi šiek tiek pradėjau suprasti apie samp'ą pradėjau keliauti po kitus serverius ,bet niekur manes neužkabino. Ateidavau į koki serverį porą dienų pažaisdavau ir vėl gryždavau į LMG. Atsirado GreenSide.LT. Galvojau ,kad tai eilinis šūdservis iš kurio nieko nesigaus ir tai paprastas serveris, nieko ypatingo. Mane netgi pradėjo erzinti tos reklamos pačiame Lmg serveryje ir TeamSpeak'e.
     
      Mano atsiradimas Greenside.
            Perskaites serverio aprašymą mane tikrai sudomino serveris tad nusprendžiau užeiti į patį serverį. Ankščiau tiesiog užeidavau į forumą matau nieko gero tai ir išeinu. Ir dar matydavau ,kad žaisdavo pakankamai daug žaidėjų 200+ ir tai mane stebino. Paskaitęs aprašymą sumaniau ateiti į tą serverį. Atėjau ir tikrai pamačiau labai unikalias sistemas kurios mane tikrai sudomino. Sistemos tikrai labai patiko, niekur dar tokių nebuvau matęs. Taip pat sudominuo tuom ,kad aktyviai daromi atnaujinimai ir savininkai bendrauja su serverio žaidėjais. Labiausias atėjęs atkreipiau dėmesį į tai ,kad serverio žaidėjai labai draugiški. Pažaidęs dieną nusprendžiau emigruoti iš Lmg į GreenSide.Lt
             Pirmas darbas su pakvietimu buvo DPD, bet nepavadinsiu tai darbu ,nes atėjęs į DPD po 30minučių išėjau ,nes paskelbė atranką į mechanikus. Dar tais laikais kai aš pradėjau žaisti nebūdavo darbo sutarčių ir nuo nieko nebuvom priklausomi. O DPD darbas man atrodė dar tada nuobodokas ,o mechanikų darbas įdomesnis. Taigi atėjau į mechanikų atranką. PATEKAU. Pradėjau dirbti, buvau geras darbuotojas nieko nenusžengiantis, nenorintis savęs iškelti. Dar atsimenu direktorius buvo Arbūzų_Fabrikas. Tikrai geras žmogus. Serveryje iškart su visais pradėjau sutarti, visi draugiški. Buvau turbūt geriausias darbuotojas firmoje. Aktyvus, draugiškas, komandiškas ir nenusižengiantis. Arbūzų_Fabrikas paskelbė atranką į darbo prižiūrėtojus. Aš gavau treniruočių prižirėtoją. Treniruotės buvo tikrai įdomios ir linksmos. Direktorius paliko pareigas ir išėjau aš iš firmos. Tada išėjau į kitą firmą. Ten taip pat padirbau gana ilgai ir prasidėjo vasara ir išėjau pasilsėti nuo sa:mp.
     
    Mano slapyvardžio kilmė.
              Ankščiau Lmg žaisdavau su slapyvardžiu Gvidas_Deep, tačiau pradėjęs žaisti GreenSide sugalvojau pakeisti. Galvojau tikrai ilgai. Norėjau lengvo ir trumpo. Pacan_Marozas. Neatsimenu kaip ,bet kažkaip į galvą atėjo toks slapyvardis. Man jis patiko. Pradėjau su juo žaisti ir jis kaip sakant "prilipo" dabar jaigu kur tik pildau registraciją naudoju slapyvardį Pacan_Marozas. Nežinau kodėl Pacan, nežinau kodėl Marozas. Nesu aš jau koks rajono vėrhas ar koks rimtai marozas. Esu paprastas čiuvakas ir tiek.
     
    Dabartis.
             Nuo atėjimo į serverį praėjo devyni mėnesiai. Eina dešimtas. Vasario mėnesį pradėjau žaisti. Jau surinkau 100.000 patirties ir džiaugiuosi. Tikrai. Nesigailiu ,kad dabar čia žaidžiu. Čia jaučiu malonumą žaisti. Ateinu čia ir tikrai jaučiuosi kaip namuose. Tas unikalumas, žmonių draugiškumas man patinka ir tai mane traukia. Taip. Aš nesakau ,kad nėra apgauliu ,kad nėra neapykantos, nėra karų ir barnių. Taip. Mes pykstames ,o vėliau taikomes. Čia visada žmonės vienas kitam padedam. Linkim geriausio. Priešu neturiu. Su kolegomis sutariu. Nusiskundimu neturiu. Labai džiaugiuosi ,kad žaidžiu čia. Tik nesuprantu vieno dalyko. Kodėl tiek mažai žmonių? Kodėl? Tokios unikalios sistemos, tokie puikūs žmones. Taip dabar vėl pradėjo daugėti. Pradėjom vėl susirinkti virš 100.
     
    Dar kartą pasikartosiu, kad tikrai nesigailiu atėjęs čia ir tikrai džiaugiuosi ,kad žaidžiu kartu su jumis.
    Dar galiu pasakyti ,kad GreenSide žaidėjai yra labai pasitikintis kitais. Pastebėjau tai paskutinėmis dienomis. Daug ką apgaudinėja su /tdeze. Jaigu žmogus tau duoda tą savo transportas tai tu pagalvok. Žmogus tavimi pasitiki. Gal jis tą transportą pirko už paskutinius pinigus ir tu iš jo taip lengvai atėmei. Tikrai verta susimastyt. Taves žmogus nepažysta ,o tu ji taip apgauni. Pagalvok. Jis taves nepažysta ,o tau patiki savo mašiną arba namą pasiekimui įvykdyti. Turėk sąžines ir uždėk tą tune arba jau atiduok tą mašiną ar namą kurį jis tau davė ,kad uždėtum tunę ,nes žmogus tavimi pasitikėjo ,o tu kaip koks gyvulys apgavai.
    Šio serverio žmonės yra tikrai patys geriausi žaidėjai pagal asmenybė ir jokiame kitame serveryje to nemačiau.
     
     
    Tai va žmones. Ačiū kas skaitėt viską. Tikrai ateityje gal dar kąnors parašysiu jaigu tik norėsite
     
     
     
     
     
  5. Patinka
    Vycka_Kirmz sureagavo į gandriukai tarp Grafinė greenside.lt atributika   
    Labas, paleidžiu į šviesą savo tamsiuosius darbelius. Asmeninių redagavimų neatlieku. Be abejo, laukiu konstruktyvios kritikos.
     

     

     

     
  6. Patinka
    Vycka_Kirmz sureagavo į Aivaras tarp 2016.03.28 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.2)   
    • Šiame atnaujinime taip pat įdėta Šv. Velykų užduotis! Atsiprašome, jog truputi pavelavome, nes norėjome paruošti kažką įdomiau nei kiaušinių rinkimas.   ​Šv. Velykų užduotis!  
    Suvedus komandą /velykos žemėlapyje bus pažymėta vieta, kurioje galėsite pradėti Šv. Velykų užduotį. Nuvykus į tą vietą (serverio SPAWN vieta) ir užlipus ant pickup'o galėsite pradėti užduotį. Užduotis nėra labai sudėtinga. Tiesiog reikės pabėgti iš salos, kurioje įvyko lėktuvo katastrofa. Saloje bus nemažai lobių. Nuo surastų lobių skaičiaus priklausys jūsų Šv. Velykų prizas. Kuo daugiau lobių rasite, tuo didesnis prizas bus. Lobiai bus paslėpti oranžinės spalvos akmenyse. Juos suskaldyti galėsite su rastu laužtuvu. Taip pat norint klaidžioti saloje reikės prasiskinti kelią tuo pačiu laužtuvu, nes kai kurie keliai bus užgriuvę akmenimis. Svarbu paminėti, jog kažkur saloje yra paslėptas specialus kiaušinis, kurį radus jūsų galutinis prizas padvigubės! Užduotį įvykdyti reikia per 60 minučių. To nepadarius, evento nebūsite įvykdę iki galo, todėl jūsų prizas bus mažesnis.     Atnaujinimai
    Išimtas mechanikų skinas iš skin parduotuvės. Iš serverio panaikintas vienas iš prižiūrėtojų statusų "Tvarkos Prižiūrėtojas". Administratorių pranešimai bus laužomi per 2 eilutes, kas leis sutalpinti daug duagiau teksto į pranešimą.
    Žmonės esantys serverio komandoje turės 4 lygio administracijos statusus. Policija turės dar vieną papildomą oro transportą. Policijai buvo panaikinti "Sultan" transportai, bei įdėti FBI rancher.
    Į /gps įdėti du papildomi taškai, tai tr.priemonės pardavimo į serverį vietą, bei DERBY stadionas. Policijos pareigūnai per /ita apačioje turės naują funkciją, pašalinti paskutinį dėtą įtarimą žmogui, šis atvėjis padės nuo tokių dalykų, kai pareigūnas netyčia nuspaudžia blogą įtarimą, ir tenka anuliuoti visus esamus įtarimus. Anuliuoti paskutinį duotą įtarimą žmogui galima per 60 sekundžių nuo uždėjimo pradžios. Fūristui priėmus transporto atvežimo užsakymą, bus pranešta ir užsakovui jei jis bus prisijungęs. Fūristų bendradarbių / darbuotojų lentelėje prie  statistikos bebus rodomos tik bendrai atvežtos visos tr.priemonės. Prie tr.priemonių salono / turgaus bus padėti sąrašai kokios tr.priemonės gali būti. Žaliai degančios tr.priemonės tai dabartinės tr.priemonės kurias galima nusipirkti.  
    Mechanikams sukurta komanda / prikabinti su kuria galės prikabinti tr.priemonės, vietoj "+" paspaudimo. 4 lygio administratoriai galės atstatyti atitinkamas tr.priemones, o ne iš karto viso serverio. Atnaujintas gaisrininkų darbas, nuo šiol užsidegs ne vien namai, bet ir verslai. Gaisrai automatiškai nebus priskiriami žaidėjui, todėl kiekvieną gaisrą galėsite gesinti individualiai arba pasitelkti ir draugų pagalbą, bei gauti abu po atlygį. Atsiradęs gaisrąs turės skirtinga įsiliepsnojimo procentažą, bei laiką kada gaisras pats savaime užges, o vietoj seno atsiras naujas gaisras. Taip pat cisternos talpa bus rodoma apačioje spidometro, daugiau informacijos nuotraukose. Visus serveryje esamus gaisrus, kiekvienas gaisrininkas galės rasti labai lengvai, pasitelkęs į pagalbą komandą "/gaisrai".  
     

    Nužudyti serverio savininką pasiekimas, pakeistas į surasti serverio savininka, priėjus prie jo ir parašius /rsavininka jūs gausite pasiekimą. Įdėta apsauginė tvorelė šalia mašinų salono.
     
     
    Sutvarkytos klaidos
    http://greenside.lt/index.php?/topic/21814-ra%C5%A1ybos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/21921-nedidele-rasybos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22768-klaida-tr-gara%C5%BEas/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22536-gramatin%C4%97-klaida/ Sutvarkyta klaida, kai mašinos draudimo likusį laiką rodydavo visada 1 sekundę, nors jis būdavo pasibaigęs. http://greenside.lt/index.php?/topic/22617-klaida-su-atp/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22331-keletas-dpd-firmos-klaid%C5%B3/ http://greenside.lt/index.php?/topic/17818-klaida-su-dpd-i%C5%A1krovimu/ Stebint žmogų kuris yra ant vietos kur žmonės patenka į kalėjima, stebintysis nebus taip pat nukeliamas į kalėjimą. http://greenside.lt/index.php?/topic/21966-verslo-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22363-ma%C5%A1inos-informacija/ http://greenside.lt/index.php?/topic/22348-serverio-ra%C5%A1ybos-klaidos/ SF neberodys nematomų hotringų. Sutvarkyta klaida su fūristų iškrovimu. Artimiausi didesni planai iki vasaros pradžios
    Namų sistemos šioks toks perdarymas, namų patalpos būtu visiškai tuščios su aukštomis lubomis, iš baldų parduotuvės būtu galima pirkti daug daugiau objektų, sienų ir t.t, todėl jūsų namo interjeras priklausytu tik nuo jūsų kur bus jūsų padarytas garažas, ar namas bus dviejų aukštų ar vieno ir t.t., taip pat visus namų perkamus baldus būtu galima namų šeiminkams modifikuoti t.y keisti jų texturas Taip pat atsirastu dar dvi būstų šakos "Treileriai", bei vilos kurios bus prieinamos ne kiekvienam. DPD darbo atnaujinimas, kuris leistu baldų užsakovams atvežti baldus po užsakymo į jų pasirinktus namus.
  7. Patinka
    Vycka_Kirmz sureagavo į Floyd'Barnett tarp Gaujų Skinai.   
    1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Pablo_Vercetti

    2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Skin

    3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : 

    4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www24.zippyshare.com/v/rU4bYvEg/file.html

     

  8. Patinka
    Vycka_Kirmz sureagavo į Jagger_Bro tarp Darbų be pakvietimo pristatymas (medkirčiai , picerininkai , ūkininkai).   
    Šiandiena iš ryto prisėdęs prie kompiuterio sugalvojau susukti kokį filmuką , į jį nedėjau daug darbo dariau fur fun.
    Gero žiūrėjimo HD
    Užsidėjo juodi šonai kaip įkėliau į youtube :/



  9. Patinka
    Vycka_Kirmz sureagavo į Etta_Milkman tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  10. Patinka
    Vycka_Kirmz sureagavo į Jack_Kie tarp Lengva galimybė gauti PCJ-600   
    Sugalvojau atiduoti PCJ-600, tai labai paprasta, ir galėsit gauti jį jau šiandien.
     
    Ką reik padaryti, kad gautum PCJ-600:
     
    Jums tereikia paspausti Patinka ir jūs jau turite PCJ-600 
     
    Tr. priemonės nuotrauka. http://imgur.com/v3omPt9
     
     
  11. Patinka
    Vycka_Kirmz sureagavo į And_Miami tarp And_Miami Užtildė Arentas_Delavaro   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :And_Miami

    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Arentas_Delavaro

    3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Įžeidimai

    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :



  12. Patinka
    Vycka_Kirmz sureagavo į Lil_Uzi tarp Unban Jack_Ferdinando   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jack_Ferdinando

    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Lemon_Madeit

    • Už ką buvote užblokuotas ?:Už čytinimą,nors visiškai nečytinau,nes neturiu su kuo. Viskas prasidėjo nuo to,kad Hotas mane gaudė. Į vandenį šokau ir surakino. Kaip pasibuginau? Kaip vandenį mane surakino,aš rašydamas žinutę netyčia paspaudžiau ''delete'' Su tuo mygtuku pas mane selfi cleo skriptas įsijungia,kuris yra leidžiamas. Dar rašiau į admin chatą,kad pasibuginau,kas nebanintų,bet ne. Nagus kažkam niežėjo.  Man rodė tik tai,kad aš judu po vandeniu su air brk. 

    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :

     



     



     



     



     



     

    Nuotraukos įrodo,kad įjungtas selfis,tik neištiesta ranka dėl surakinimo. Daugiau taip nepasikartos.

  13. Patinka
    Vycka_Kirmz sureagavo į Lil_Uzi tarp Jack_Ferdinando užtildė Ponas_Fura   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Jack_Ferdinando

    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Ponas_Fura

    3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Įžeidinėjimai

    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :

     

     

     



  14. Patinka
    Vycka_Kirmz sureagavo į Lil_Uzi tarp [61]Lemon_Madeit užblokavo Jack_Ferdinando   
    Kokios dar animacijos? Čia yra selfi modas,kurį įjungiau netyčia rašydamas žinutę. + Jūs galėjot mane kuo laisviausiai /isodinti į tą lektuvą,jeigu jį valdyt mokėtumėt.
    Nesiskaito kaip čytinimas,nes su selfiu esu jūs mane galit ir rakint ir sodint ir žudyt. http://greenside.lt/index.php?/topic/19323-unban-jack-ferdinando/#entry127791
     

     
    O dabar kad Keža ir tu esat tokie protingi,suraskit man tokių animacijų kur būtų įmanoma naudot surakinus. Atiduosiu savo visus acc jeigu surandat.
  15. Patinka
    Vycka_Kirmz sureagavo į Pacan Marozas tarp Laimėk NRG-500.   
    Loterija. Laimėk NRG-500.



    Taigi vienam laimingajam padovanosiu NRG-500.
    Ką reikia daryti ,kad galėtum laimėti NRG-500.
    •Paspausti "PATINKA" ant šios temos.
    •Apačioje parašyti "Aš *jūsų vardas_pavardė* noriu laimėti NRG-500"

    Loterijos pabaiga: 2016-01-22 arba kai bus pilni 4,5 arba 6 puslapiai.


    Transporto nuotrauka.
    http://www.part.lt/perziura/dae68117b0ab1e0bffebb75d5c181dc7215.png

    SVARBU: NORINT BŪTI PILNAI UŽSIREGISTRAVUS LOTERIJOJE YRA BŪTINA PASPAUSTI PATINKA IR PARAŠYTI TAI KAS REIKALAUJAMA.
  16. Patinka
    Vycka_Kirmz sureagavo į Ignas_Fashio tarp FASHIO.PSD /AVATARAI/   
    Grafikos darbų anketa:
    Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume:Ignas_Fashio
    Keli komentarai apie darbus: 3LIKE UPDATE
    Grafikos darbai (min. 2):

    3 like - new update.
     
    V1 Animals;
     
        
     
    V2 RANDOM SOME FOR GoT Fans
     
        
       
     
    New Size Butts
     
        
     
        
     
    My new bw cc
     
        

    16-01-31
              
  17. Patinka
    Vycka_Kirmz sureagavo į Nachall tarp piniginis konkursas!!!!!!!!   
    Taigi laimėtojai Jimmy_Cold  3vietą-30000$   Ripe_Boo 2vieta-50000$     Justinas 1vietą-80000$ Serverio valiuta.       susisiekite zaidime ir atsimkite prizą!!!!!!!!!!!!
  18. Patinka
    Vycka_Kirmz gavo reakcijąRolandas_Yolo tarp Pasiūlymas formui.   
    Pasiūlymų anketa:

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vycka_Kirmz

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Nu pasiūlyčiau tau, kad galėtų serverio savininkai sukurti ant telefono tokį app ir jį atsiusti per google play ar kitur ir nereikėtų lyst ten per internetą. Galėtum tik paspaust ant jo ir tu forme.Čia nelabai plačiai tiesog pasakiau.

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Kad gal būtu patogiau ir greičiau.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Patiko nepagailėkite +rep.

     

  19. Patinka
    Vycka_Kirmz sureagavo į Dwayne Bond tarp Konkursas! Galimybė laimėti puikų automobilį.   
    Laba diena surengiau šiokį tokį Konkursą.

    Taisyklės.

    Uždėti like ant šito pranešimo.
    Į komentarus parašyti savo žaidimo V_P
    Ir parašyti savo skaičiuką - nuo 1 iki 100

    Prizas.







    Leidimas gautas iš moderatoriaus Nico_Morreti.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.